Má partner s deťmi čas na vzťah?
Ahojte, popíšem moju situáciu. Mám priateľa - rok a pol. Obaja máme deti v striedavej starostlivosti. V zásade to máme veľmi narovnako, čiže v čase keď deti sú u partnerov sa vidíme viac, v čase keď sú s nami - menej - ale aspoň každý druhý - max tretí deň, i keď len na hodinku a pol. Deti sme spolu nezoznamovali, ani zatiaľ nebudeme. Ja som minulý týždeň išla v stredu ráno na služobku, vrátila som sa piatok o piatej, deti som nemala do nedele. Videli sme sa v utorok večer na chvíľu, lebo on mal deti a moje boli u ex. Odišla som na služobku a vrátila som sa v piatok. Myslela som, že sa vidíme v piatok na pár minút, na čo on povedal, že som unavená, nech si oddýchnem. V sobotu sme sa nevideli, lebo mal program s deťmi. V nedeľu tiež nie, tiež program s deťmi. Ok, tak som myslela, že v pondelok sa stretneme po práci, výsledok bol, že ho bolí hlava. Dnes som len čakala, čo povie, vraj dnes nie, že mu to nevychádza... Ja sa už nič nepýtam, ani nič nenavrhujem, len to celé sledujem. Zajtra ja nemôžem (čo on veľmi dobre vie). V piatok cestujeme s deťmi mimo mesto ku rodičom a budeme tam do nedele. Tak sa len pýtam, že dokelu, to muž nemá chuť vidieť ženu, ktorú tvrdí, že miluje aspoň na 10 minút? Voláme si asi 3x denne.
To si zase ty, co si len vyvolava s frajerom a on nikdy nema cas? Btw, vy ziadny vztah nemate.
@anonym_b7e18c neviem, či si len vyvolávame, závisí to od toho, ako sme na tom pracovne a s deťmi aktuálne. A frajerom by som ho nenazývala, nemáme 15. Tiež to nie je plnohodnotný vzťah, ale je to určitá forma priateľstva.
Predpokladám že nemáte 20 ani 30 , keďže on má deti už v pubertalnom veku a v tom prípade, tak ako väčšina tu nechápem to vaše "chodenie". Keď som začinala s mojím manželom mala som syna v tom čase mal 8,z predchádzajúceho vzťahu. Cca pol roka sme spolu takto chodili a bolo to pre mňa strašne unavujuce "žiť" v dvoch svetoch naraz. Neustále behanie hore dole, starostlivosť o moju domácnosť, vyzdvyhovanie zo školy, práca plus aktivity vo voľnom naplánovať rovnomerne medzi nich dvoch. Bolo to strašne unavujuce a v konečnom dôsledku sme sa aj tak videli malo takže sme si sadli porozprávali sa a povedala som mu že takto to ďalej nejde, súhlasil. Zoznámil sa so synom, hneď si sadli a začali sme omnoho viac času tráviť spolu ako pár a vlastne aj rodina a o pár mesiacov sme začali spolu aj žiť. Tým nehovorím že to máš spraviť aj ty, len podľa mňa ak ľudia v určitom veku spolu len takto "chodia" tak to nie je vzťah ale kamarátstvo z výhodami. Takto ste si to nastavili na začiatku a obom to nejakým spôsobom vyhovovalo. Len problém pri kamarátske s výhodami je ten, že časom začne jeden alebo druhý chcieť viac. Nejde mať len výhody z oboch svetov, treba sa rozhodnúť čo chceš
@anonym_b7e18c neviem, či si len vyvolávame, závisí to od toho, ako sme na tom pracovne a s deťmi aktuálne. A frajerom by som ho nenazývala, nemáme 15. Tiež to nie je plnohodnotný vzťah, ale je to určitá forma priateľstva.
@anonym_autor Aha, takze preto tu pises kazdy mesiac, lebo "lepsi kamarat" na teba kasle. Uplne to dava zmysel😏 ako vidim, este stale si nepresvedcila samu seba, ze ti to nevadi.
@anonym_autor Aha, takze preto tu pises kazdy mesiac, lebo "lepsi kamarat" na teba kasle. Uplne to dava zmysel😏 ako vidim, este stale si nepresvedcila samu seba, ze ti to nevadi.
@anonym_b7e18c kde píšem každý mesiac? Toto je prvá podobná situácia. Spracovávam ju. Ty si myslíš, že ak niečo prečítaš niekde - tak máš patent na rozum? Neviem, akú tému myslíš, nevisím tu každý deň, nemám na to toľko času. Ale môj skromný názor, a vyveď ma z omylu anonym, že asi viac ľudí môže mať podobné problémy, či? Som len jedna jediná na svete, kto je vo vzťahu s mužom, kde sú obosjtranne deti?
@anonym_b7e18c kde píšem každý mesiac? Toto je prvá podobná situácia. Spracovávam ju. Ty si myslíš, že ak niečo prečítaš niekde - tak máš patent na rozum? Neviem, akú tému myslíš, nevisím tu každý deň, nemám na to toľko času. Ale môj skromný názor, a vyveď ma z omylu anonym, že asi viac ľudí môže mať podobné problémy, či? Som len jedna jediná na svete, kto je vo vzťahu s mužom, kde sú obosjtranne deti?
@anonym_autor OK, mozno. Ale pise tu jedna pravidelne a diskusia ma podobny priebeh-tiez najprv pise o frajerovi, ze na nu nema cas a kasle na nu, a ked jej zeny napisu, ze zaujem vyzera inak a na vztah to nevyzera, tak zrazu otoci a potom uz zrazu uz je to len kamarat a vsak jej to nevadi a pod...toto je velmi podobne.
Vo vasej situacii a vo vztahu, ktory nie je uplne plnohodnotny, by som si nevynucovala stretnutia ani nejake vyznania lasky. Deti su ocividne priorita, co je pochopitelne, tak by som to tak brala, ze budem len ako druha volba. Chapem aj to, ze deti do toho nechcete zatahovat, tym padom casu je menej logicky. Bud s tym budes ok alebo nie, ale vycitat to nie je spravne, muzi su na vycitky haklivi.
@anonym_autor z úvodného príspevku a aj z tvojich ďalších odpovedí mám dojem, že sa chce s tebou rozísť a nevie ako na to.

To si zase ty, co si len vyvolava s frajerom a on nikdy nema cas? Btw, vy ziadny vztah nemate.