Má partner s deťmi čas na vzťah?
Ahojte, popíšem moju situáciu. Mám priateľa - rok a pol. Obaja máme deti v striedavej starostlivosti. V zásade to máme veľmi narovnako, čiže v čase keď deti sú u partnerov sa vidíme viac, v čase keď sú s nami - menej - ale aspoň každý druhý - max tretí deň, i keď len na hodinku a pol. Deti sme spolu nezoznamovali, ani zatiaľ nebudeme. Ja som minulý týždeň išla v stredu ráno na služobku, vrátila som sa piatok o piatej, deti som nemala do nedele. Videli sme sa v utorok večer na chvíľu, lebo on mal deti a moje boli u ex. Odišla som na služobku a vrátila som sa v piatok. Myslela som, že sa vidíme v piatok na pár minút, na čo on povedal, že som unavená, nech si oddýchnem. V sobotu sme sa nevideli, lebo mal program s deťmi. V nedeľu tiež nie, tiež program s deťmi. Ok, tak som myslela, že v pondelok sa stretneme po práci, výsledok bol, že ho bolí hlava. Dnes som len čakala, čo povie, vraj dnes nie, že mu to nevychádza... Ja sa už nič nepýtam, ani nič nenavrhujem, len to celé sledujem. Zajtra ja nemôžem (čo on veľmi dobre vie). V piatok cestujeme s deťmi mimo mesto ku rodičom a budeme tam do nedele. Tak sa len pýtam, že dokelu, to muž nemá chuť vidieť ženu, ktorú tvrdí, že miluje aspoň na 10 minút? Voláme si asi 3x denne.

To si zase ty, co si len vyvolava s frajerom a on nikdy nema cas? Btw, vy ziadny vztah nemate.