icon

Mám ísť dnes na pláž s mužom?

9. júl 2024

ahojte.. muž vymyslel , ze podme dnes na štrand. nasa situacia, 2izbák (koncom jesene sa stahujeme do velkeho 3izbaku) bez klímy, okná a izby vedľa seba cize prievan nehrozí a na vysokom poschodí. Som v 33tt a je to peklo, ked chcem nieco spravit doma, povysavat alebo navarit zo mna sa leje ako z prasaťa , denne 4-5x studena sprcha, chodim nahá a lezim pred 2 ventilatormi ,jedine vtedy to ako tak dávam. No on je presvedceny ze mi bude lepsie na strande. Auto mame v oprave kde mam rybarsku stolicku. chce ist taxikom. ja fakt neviem ci mam ist , ci mi bude lepsie alebo nie. bola som pred 2 tyzdnami ,vtedy som
sla do bazena s tym tamponom ale nevedela som ten tampon poriadne dostat dovnutra a extremne ma bolela aplikacia, po vybrati bol na konci ruzovy hlien. takze teraz by som si nedala ani tampon ani do vody nesla. podla vas je blbost ist?

Strana
z2
sisska96
9. júl 2024

Nie načo. Teraz v horúčavách treba oddychovať skôr tam kde je chlad. Ja by som aj kaslala aj na varenie a pod. Radšej skoro ráno a večer na prechádzku.

nikushka8
9. júl 2024

Isla by som. Tiez som chodila, ale nekupala som sa,lebo som bola od 36tt otvorena. Ale bolo mi tam 100x lepsie a to som len nohy mocila

alexis617
9. júl 2024

Ja by som v pohode šla a bez tampónu určite v tehotenstve som si nič do seba nestrkala a voda bola tiež v pohode

Strana
z2