Mám písať ako prvá mužom na zoznamkách?
Skoro vždy, keď mám s niekým na Badoo a na Tindri zhodu, tiíchlapi vôbec nenapíšu. Niektorí po pár dňoch aj zrušia zhodu, ak ani ja nenapíšem. Zopár krát som skúšala, ale niektorí ani neodpovedali, tak nechápem, prečo dávali match. Extra výber na zoznamkach už nie je, občas sa nájde fakt sympoš. Ako jasné, ak niekto vyzerá lepšie, má veľa zhôd a píše možno krajším. Alebo zase nechodí nejakú dobu na zoznamku. Alebo ak mu to s inými nevyjde, tak nepozrie ďalšie, s ktorými mal match? Riadili by ste sa v tomto, že chlap ak ma záujem, tak sa ozve? Alebo skúšať šťastie aj sama, aj keď potom by som už nebola viac iniciatívna, ak by sa nechytal. Mám 36 rokov, žijem v zahraničí a túžim po rodine, takže nemám veľa času vyčkávať, kto ma bude dobýjať.
@anonym_autor naozaj je take tazke napisat muzovi?
Uplne v pohode napisem chlapovi, ked ma nieco zaujme. Posledne profilova fotka niekde v horach. Bola sol zvedava, kde to je. A bezne sa spytam, ked ma zaujme nieco, co o sebe maju napisane..🙂
@anonym_autor Tieto online zoznamky spôsobujú paradox voľby. Možností je tak veľa, že si neviem vybrať. Veľa ľudí swipuje bezhlavo a myslia si že vždy môže byt niekto lepší a tak matchne a potom to zruší. Ale to nie je vôbec o tebe. Je to povrchné a neautentické. Ty to môžeš ale napraviť a práve svojou iniciatívou ukázať že nie si povrchná a že si autentická. Môžeš odfiltrovať tých čo to nemyslia vážne. Aby si sa zbytočne nestrácala medzi nimi. Aj medzi mužní aj medzi ženami. Veľa žien väha, lebo nechce pôsobiť príliš iniciatívne. Pritom ozvat sa prvá je úplne ok. Práve tak odfiltruješ nezrelých a swipovačov. Ak niekoho zaujmeš krátkym, hravým alebo úprimným otváracím riadkom, dáváš najavo, že vieš, čo chceš a čo je pre teba atraktívne. Predpokladám že už máš reálny a autentický profil. Krátko, ale jasne napíš, čo hľadáš, napríklad Rada sa smejem, mám rada pokojné večery aj spontánne výlety. Hľadám niekoho, kto vie, čo chce. Daj si tam 3-4 fotky kde si v rôznych situáciách. Úsmev detail, hobby, ale aj nejakú obyčajnú fotku prirodzenú kde nie si strojená. Bude to pôsobiť reálne. Ak ťa niekto zaujme oslov prvá ale nie Ahoj zaujal si ma. Skús niečo ľahké a k veci. Ten kopec na fotke vyzerá skvelo. Kde je to? Vidím, že rad beháš, akú máš obľúbenú trasu? Takto ukážeš záujem aj seba a bez tlaku. Ani sama veľa neswípuj. Vyberaj podľa pocitu a podľa hodnoty. Na chvíľu zabudni, že je tam zástup iných. Ak s tebou niekto zruší match neber to osobne. Ber to ako krásny filter a poďakuj, že to urobil. Taký by ani reálne nestál za veľa. Takého si nehľadala.
@anonym_autor ak napíšeš prvá budeš mat kladný bod. Väčšina žien nepíše prvá a dokonca ani neodpisuje.
Ti chlapi napíšu denne možno 50 ženám pritom odpise možno 10. Časom ich to aj prestane baviť
@anonym_autor Tieto online zoznamky spôsobujú paradox voľby. Možností je tak veľa, že si neviem vybrať. Veľa ľudí swipuje bezhlavo a myslia si že vždy môže byt niekto lepší a tak matchne a potom to zruší. Ale to nie je vôbec o tebe. Je to povrchné a neautentické. Ty to môžeš ale napraviť a práve svojou iniciatívou ukázať že nie si povrchná a že si autentická. Môžeš odfiltrovať tých čo to nemyslia vážne. Aby si sa zbytočne nestrácala medzi nimi. Aj medzi mužní aj medzi ženami. Veľa žien väha, lebo nechce pôsobiť príliš iniciatívne. Pritom ozvat sa prvá je úplne ok. Práve tak odfiltruješ nezrelých a swipovačov. Ak niekoho zaujmeš krátkym, hravým alebo úprimným otváracím riadkom, dáváš najavo, že vieš, čo chceš a čo je pre teba atraktívne. Predpokladám že už máš reálny a autentický profil. Krátko, ale jasne napíš, čo hľadáš, napríklad Rada sa smejem, mám rada pokojné večery aj spontánne výlety. Hľadám niekoho, kto vie, čo chce. Daj si tam 3-4 fotky kde si v rôznych situáciách. Úsmev detail, hobby, ale aj nejakú obyčajnú fotku prirodzenú kde nie si strojená. Bude to pôsobiť reálne. Ak ťa niekto zaujme oslov prvá ale nie Ahoj zaujal si ma. Skús niečo ľahké a k veci. Ten kopec na fotke vyzerá skvelo. Kde je to? Vidím, že rad beháš, akú máš obľúbenú trasu? Takto ukážeš záujem aj seba a bez tlaku. Ani sama veľa neswípuj. Vyberaj podľa pocitu a podľa hodnoty. Na chvíľu zabudni, že je tam zástup iných. Ak s tebou niekto zruší match neber to osobne. Ber to ako krásny filter a poďakuj, že to urobil. Taký by ani reálne nestál za veľa. Takého si nehľadala.
@slovakboy akurát jeden taký zrušil zhodu plnosť dňoch, čo vyzeral super a mal v profile, že hľadá ženu, ktorá je sebavedomá a vie, čo chce….no asi podľa neho ma taká žena osloviť muža, ktorého chce
Inak fraza "ktory/ktora vie co chce" je tiez skor zoznamkova/MKacska "hantirka" ako nieco obsahovo vyznamne. Kazdy si o sebe mysli, ze vie co chce, a zas naopak, v zdravom vztahu sa ludia (aspon spociatku) o nieco obohacuju, ucia od inych, resp. aspon sa ucia tolerancii k inemu nazoru (snad), cize akoze "sa menia" (v skutocnosti sa nezmenia (nik sa velmi nezmeni prakticky od narodenia), ale, povedzme, obrusuju si navzajom zbytocne ostre hrany).
@slovakboy akurát jeden taký zrušil zhodu plnosť dňoch, čo vyzeral super a mal v profile, že hľadá ženu, ktorá je sebavedomá a vie, čo chce….no asi podľa neho ma taká žena osloviť muža, ktorého chce
@anonym_autor pôsobis strašne neisto a dedukujes čo ten chlap asi chce, nechce.Dolezite je, že vieš čo chces ty.Napis prvá veď vyvin aktivitu.Velky výkričník si zaslúži veta mám 36 r a nemám čas vyčkávať chcem rodinu.Nie je povinnosť mať dieťa a rodinu a pozor na to nech si pod tlakom nevyberies úplne zle
Hľadala by som v zahraničí kde posobis
@anonym_autor ahojky
@anonym_autor neplatim si prenium cize bez zhody napisat neviem. Denne lajknem asi 30 co sa mi pacia ale to je to ze ja sa nepacim im. Potom mi davaju lajky starsie a tucne. No a tie hned preskajujem. A tak dokola.

@anonym_autor ďalšia zufalkyna 🤣