Mám vo vzťahu pokračovať?
Ženy poraďte mi prosim. Začala som si s jedným starším mužom,.. Všetko bolo v začiatkoch skvelé a teraz po styroch mesiacoch sme išli spolu na dovolenku. Keďže sme z iných miest tak to bola aj príležitosť byť spolu dlhší čas. On mal aj na dovolenke home Office a ja som to chápala. Chodila som aj sama po meste, k moru ale aj som mu pomáhala, uvarila, upratala vždy všetko, ustlala po ňom, rešpektovala jeho čas na prácu. No vraj to nebolo dosť, lebo jemu chýbali raňajky a nerobila som to tak ako on chcel. Stále našiel niečo, čo som vraj urobila zle, vraj čakal viac snahy. ??? Pritom ani nepovedal, ako si to želá, vraj som to mala vedieť. Už viacero vzťahov sa mu rozpadlo, vraj boli všetky kravy, jedna ho podviedla, druhá bola výbušná, tretia neviem aká, no o jednej žiadna lichotivé správa a začínam mať pocit, že o chvíľku aj ja budem iba neschopná ako o nich trvdi. Ja by som tomu ešte chcela dať šancu a spoznať sa viac, no trošku mám aj obavy...
Utekaaaaaaaaaaaaj 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️
Uz Ti dievcata napisali, ale musim aj ja. Utekaj! Co najdalej a neobzeraj sa 🙈😂😅 on nebude nikdy spokojny, ustve Ta svojimi poziadavkami a narocnostou. A ked uz po 4 mesiacoch vztahu je takyto, rataj s tym, ze by to bolo daleko horsie. Toto je este caj co produkuje teraz. Vela sil, nezabudni, ze mas svoju hodnotu a z tohto by nikdy nebol zdravy plnohodnotny vztah. Drz sa! 🙂
Si v poriadku?? On mal robiť raňajky tebe, aj keď nechápem prečo v hoteli mám robiť raňajky.... Mal ich kúpiť a zaplatiť on.
Utekaj kade lahsie. Zeny asi vedeli preco pd neho odisli..
v dnesnej dobe, co letenka vramci europy stoji menej ako ic vlak z BA do KE len sialenec ide 18 hodin niekam autom. to po prve. a po druhe, ja na dovolenke nerobim taky full servis muzovi po 14 r.manzelstva. a to mam fakt dobreho muza a zijem v stastnom manzelstve. vobec si ta nevazi. ono to dievca zlate funguje prve roky presne opacne- chlap sa ma starat o teba, ma ta zahrnat pozornostou, obskakovat ta, hyckat. tento xuj sa ani necudujem, ze je sam a mal tolko byvalych, pre takeho sa este nenarodila ziadna dost dobra. nohy by som si dolamala, aby som od takeho utiekla.
No keď potrebuješ chvíľu naťahovať vzťah s debilom, tak naťahuj a daj tomu šancu... Budeš "taká a hentaká" až o pár mesiacov/rokov (?). Nechápem že niekto spozná niekoho, kto sa po pár mesiacoch ukáže ako idiot, ale chce to silou mocou zachraňovať. Čo chceš zachraňovať? Meniť ho? Nezmení sa a ani ho nemáš prečo meniť... Je taký... Rob ako myslíš. Každá normálna nezaujatá žena ti napíše, aby si to ukončila. Či si dáš povedať, to je už na tebe.
Preboha, rýchlo to ukonči. Určite nájdeš lepšieho. Tento nie je kompletný.
Bozemoj, vážne neviete odpoveď? Pár mesiacov len a už teraz takéto chovanie? No bez debaty jasná odpoveď... Ale z otázky už aj tak vyplýva ze ste sa rozhodla radšej trpieť... Nezvyknem takto komentovať ale toto správanie ma tak naštvalo a ešte otázka ktorá skrýva v sebe ze baby prosím napíšte co chcem počuť aby som sama uverila tomu čomu neverím... 😅
uz dovolenkou to bolo treba ukoncit, ak sa mas trochu rada...
Mňa by zaujimali tie zamlčané detaily ....Predpokladam, ze celu dovolenku platil "starší pán" a pan je "za vodou", čo je asi dôvod preco v tomto vztahu si nadalej a planujes zostat 🙂 Neviem sa vsak zbavit pocitu, ze pan si hlada sekretarku "s vyhodami" a nie buducu manzelku ...
@panelacikova nečítam všetky komenty, možno ti to už niekto vysvetlil, ale - byť na dovolenke je úplne normálna a skvelá vec. Napríklad cez airbnb. My sme tiež tak boli aj tento rok pri mori. Obrovský 4 izbový byt s veľkou kúpeľňou a kuchynou, s prackou (super vec, keď sa ide s viac deťmi, nahádzali sme večer veci, ráno čisté a suché). A cenovo zlomok apartmánu. Inak s tebou súhlasím, len teda prenajať si v zahraničí byt je super vec.
Do budúcnosti - pusti si podcast Ako si nezobrať teľa zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...
Utekaj, výčitky do vzťahu nepatria. Iný nebude a pokiaľ ste tak krátko spolu bude to pre teba ľahšie.
A čo je akváriova rybka, že ho treba kŕmiť? 🙂
Ja som zvedava na jeho reakciu, ked ho nechas...
Ja tomu nerozumiem-to je akoze dovolenka?
Ked akoze musi pracovat a ty mas varit? To akoze naco ste niekam isli.to ste mohli robit aj doma.
Ja mam ovela starsieho partnera,lubim ho,aj on mna,my sme spolu uz vela rokov,no ked ma bral na dovolenku,tak to bola DOVOLENKA! A nikdy mi nevycita taketo sprostosti,ani po tolkych rokoch spoluzitia,nieto este po 4 mesiacoch.
Niekedy robi ranajky on,niekedy ja.henten iba sluzku potrebuje ocividne
Ak nie je spokojný s ničím po 4 mesiacoch,keď by mala fungovať ešte,, zaláskovanosť,, lepšie to veru nebude...odíď,kým ťa ku nemu nepripúta záväzok-aj ten by bol ,,výsledok tvojej neschopnosti,,
omg dievca utekaj prec, sa divim ze nato este potrebujes rady. Raz by mi muz povedal po 4mesiacoch ze cakal ze mu urobim kavu a ranajky tak uz by ma nevidel. Ja nechapem co si niektori chlapi o sebe myslia, sakra ked chcem ranajky tak si ich urobím …. fakt ťa má za slúžku a Teba tiež nechápem čo si taká úslužná a čo si vyčítaš? Nikdy nepochopím to očakávanie mužov že ich bude žena obsluhovať… ešte kedysi keď boli ženy doma a zarábal len muž by som to pochopila, ale v dnešnej dobe kedy zarabajú ženy rovnako ako muži, a k tomu sa zväčša starajú o domácnosť je úplný vrchol od chlapa ked si sadne, a očakáva od ženy obsluhu. Normálne som sa vytočila 🙈
Som si istá že keby boli raňajky našiel by si iné čo by mu na tebe vadilo. Po 4 mes by ste mali byt na dovolenke na sebe nalepení a na rukách ta mal nosiť a nie že povie že čakal viac. Další pán dokonalý. Kašli na neho zbytočne strácať čas.
Vieš o povedz mu, že si mal zobrať k moru matku 😃😃🤦🏻♀️ bože posli ho do p**e
Autorka, podla toho ako pises, si jedna inteligentná zena, tu je viac veci divnych- zobral ta na chatu a nie k sebe domov?.. dal si preplatit benzin, ked tam isiel viacmenej sluzobne? ..tie ranajky, na ktorych si tak zaklada, mu kto chysta, ked si neni pri nom?? Manzelka alebo mama? Ked ste spolu, prejavuje sa ako muž alebo skor ako kamarát? Ked su vsetky byvale nie ok, to tiez blika kontrolka...on sa nezamysli nad sebou??To su otazky, ktore si ty musis zodpovedat..vekovy rozdiel 10 rokov by nebol problem..tu su ine nejasnosti. Uplne opravnene mas pochybnosti..na tvojom mieste by som zvolnila....
Pozri, ber to ako životnú skúsenosť. Buď rada, že sa debilko "vyfarbil" po 4 mesiacoch. Porad mu, že keďže si v príprave raňajok zlyhala, nech na ďalšiu dovolenku vezme chyznu, kuchárku a dámu z eskort servisu.
Rýchlo preč.....a on čo pre teba robí, nosí ťa na rukách? Toto sa bude len zhoršovať
V inych oblastiach si mu naplnila jeho poziadavky? Lebo stale mi nesedia tie ranajky..zamilovany chlap po tom, co sa rano prebudi po boku milovanej osoby, ako posledne si spomenie na ranajky..neviem, ci ta on vobec niekedy povazoval za partnerku..on dokazal tebe, ze je chlap? Ty si bola spokojna? To su zdanlivo banalne, ale tie najdolezitejsie otazky..chemia po 4 mesiacoch totiz funguje na 200% ..inak to nie je milenecky vztah..a tiez mi nesedi, preco mu firma nepreplatila stravne, cestu aj ubytko? Ved bol po cely cas na HO..od teba by max. Mal ziadat zaplatit za seba ubytko a nie cestu? To co je za firma preboha? On je na volnej nohe ci ako? Po 4 mesiacoch by si uz mala vediet, ako a cim sa zivi?..
Aspoň vieš prečo je slobodný, to z takým debilom nik normálny nebude
Akoby si písala o mojom ex, neporiadok okolo seba, pohodlie očakáva len od iných. O frajerských hovorí presne ako tvoj - každá mala nejaký zásadný problém. No on si ten problém vždy vymysli na cloveku a rýpe doň, vycíti citlivé miesto (u teba zjavne starostlivosť a empatia). Narcizmus, odporúčam yt videá Spiznejte svého psychopata. Nič si nespravila zle, neboj, len to odstrihnúť, kým sa stane katastrofa.
@any_soj áno, viem, čo to znamená, nie som hlupák. čo sa týka teba, máte 4 deti a teda prenajať si veľký byt je asi výhodnejšie (nielen cenovo), než sa tlačiť v hoteli a "otravovať" izby naokolo (vieš, ako to myslím, nie každý má rád deti....). ale vyjadrovali sme sa k autorke, kde si vyjadrila aj ty pochopenie, že inak so mnou súhlasíš... ísť na "medové týždne" takýmto spôsobom, ako ona, dopredu by mi nie alarm pípal, ale doslova trúbil, že toto nebude OK. a že sa na nič neopýta vopred? kam ideme, máme tam stravu, kto bude upratovať, atď...? veď to by mi ako prvé trklo, že to čo za dovolenka?

A este podotknem - to ze nema s nikym dobre vztahy a vsetky jeho byvalky su hlupane.. no tak tu moze byt problem jedine ON. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️