icon

Manžel mi vyčíta, že som lenivá

31. júl 2023

Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..

elli333
31. júl 2023

A to co jes za 40eur na den ? 😱 lebo ja nechapem, kazdy den nejake steaky za 20eur, plus priloha,napoje,kolaciky ? Lebo ako to je podla mna aj umenie tolko prejest. Ako viem si teoreticky predstavit zeby som sa vybrala do mesta a teoreticky zjedla jedlo za 40eur, ale naozaj kazdy den ? 😱. A tiez som tehotna, ale myslim si, ze toto je fakt vymyslena tema. Neexistuje aby ta napinalo zo vsetkeho. To by si nedokazala v restauracii tolko prejest. Ved to z coho ta v restike nenapina tak to uvar doma a minimalne polovicu mas usetrene.

bessie12
31. júl 2023

@reanda vsak ako si kto zariadi, tak ma. Ja si neviem predstavit, ze by som denne chodila do mesta a prezierala "nekrestanske" peniaze v restike. Bez ohladu na to ci by som bola alebo nebola tehotna. Za 7 dni to mas 280€. Z toho mas nakup na minimalne 2 tyzdne. Navarit moze aj chlap, ked jej sa nechce / nemoze. Popripade ich rodicia im mozu pomoct s tym.

reanda
31. júl 2023

@bessie12 ja si to kludne viem predstavit, keby tie peniaze mam, aj keby neboli moje, ale darovane a vobec by som sa necitila leniva, ani nenormalna.. presne, kto si ako zariadi, tak ma.. ale ako vidim, vacsina zien radsej zvlada trapenie, ako by si mali dovolit nieco, za co by boli povazovane za lenive a neschopne 🙂

abbey1
31. júl 2023

@reanda Ani sa mi nechce veriť, že svoje slová myslíš vážne. Myslím, že väčšina z nás sa veľmi často premôže, keď sa necítime psychicky či fyzicky najhoršie. A premôžeme sa kvôli sebe i kvôli blízkym, ktorých máme radi a s ktorými dobrovoľne žijeme.
Nie je hriech prejesť peniaze od mamy, ani nie je hriech byť lenivý, pokiaľ človek nie je veriaci, v podstate nie je hriechom nič.
Ale netvárme sa tu, že správanie tejto ženy má chlap oceňovať a ešte ju pochváliť, ako krásne svoje problémy vyriešila. Však keď ich tak pekne vyriešila, nemusí ju trápiť, čo jej hovorí manžel a nemusí mať schválenie od žien z koníka. Ona môže byť lenivá a od najedená a jej chlap nespokojný. A my si tiež môžeme o nej myslieť svoje. Každý má právo na svoje pocity.

autor
31. júl 2023

@elli333 no denné menu nemôžem jesť keďže väčšinou mi nechutí, jem to isté jedlo stále dookola z ktorého viem že nebudem vracať čo je losos ktorý stojí 16 eur plus batatove hranolky 4 eura a kurací vývar 3.50 ..potom idem ešte vedľa do kaviarne na kávu na koláč a proste sa to nahrnie tá suma hneď ..keď som v meste 6 hodín nemôžem sediet len o jednej káve

livi123456
31. júl 2023

Keď ti je zle z výparov tak v tej reštike ješ so štipcom na nose? Lebo taku reštiku kde nie je vôbec cítiť výpary z jedla podľa mna ešte nikto neotvoril...ja všeobecne neľutujem chlapov ale toho tvojho mi je úprimne ľúto

autor
31. júl 2023

@reanda a ďakujem za podporu aspoň jedna normálna osoba sa našla 🙂 asi mám neschopného muža

autor
31. júl 2023

@livi123456 ja jem zásadne vonku nie dnu aby mi nebolo zle 🙂

alenalm
31. júl 2023

Skoda reci dievcata, ma svoju pravdu.

reanda
31. júl 2023

@abbey1 mne sa nechce verit, ze svoje slova myslite vazne vy, co ju tu zosmiesnujete.. a ano, bohuzial, mnozstvo ludi si este vysvetluje lasku k bliznemu tak, ze sa kvoli nemu obetuje a premaha, ci uz fyzicky, alebo psychicky.. ja osobne ale o takyto typ 'lasky' nemam zaujem.. vobec netuzim po tom, aby sa niekto, kto ma ma rad, kvoli mne premahal a isiel sam proti sebe a mna daval na prve miesto pred seba.. tak to vidim ja 🙂 a myslim to vazne 😀

goodidea
31. júl 2023

Aspoň koláčik by si mohla doniest

sticker
alex49
31. júl 2023

50 žien ti povie, že si trúba, ale tým neveríš, jedna ti napíše, že si dokonalá a tá má pravdu. Panenka skákavá. A lososa, batatové hranolky, kurací vývar si nevieš doma spraviť ??? to sú len tri jedlá, keby viem jesť iba tieto, tak sa to naučím robiť aj doma za pár eur a nie 40 🙄

janulik2008
31. júl 2023

@kristinka92 dievčatá náhodou nachos nemate? 🤣🤣🤣

reanda
31. júl 2023

a vsak hadam vedel, ze si 'vysokonakladova', ked si ta bral 😀 ci to az v tehotenstve si sa tak vyfarbila? 🙂

lenkakravcova
31. júl 2023

To je taka sprostosť že až.. Si to nedomyslela.
Keď ma v tehotenstve seklo v chrbte, tak som šla na injekciu do nemocnice a potom sedela týždeň doma bez pohybu kým som sa vedela opäť normálne hýbať. 😄 A nie ty skackat po meste ešte s opuchnutymi nohami.
Ach také bájky.

livi123456
31. júl 2023

Počkaj tak ty si neprišla po názory ľudí ale prišla si hľadať niekoho kto ti potľapká po pleci a povie že si v pohode aby si to celé sama pred sebou obhájila. 40 názorov že si mimo a konečne si sa dočkala toho jedného na ktorý si čakala čo si ťa zastal. Pane bože ty musíš byť strašne mimo. Dúfam ze tomu dieťaťu navaríš aspoň lebo ak raz budeš čakať druhé tak toto prvé bude mať predpokladám smolu

abbey1
31. júl 2023

@reanda Och, čiže bežné domáce práce sú premáhanie, staranie sa o deti tiež. Ale brať peniaze od rodičov je ok. V poriadku. Každý si žijeme svoj život.
Autorka sa tu zosmiešňuje sama. Áno, každý sa môže správať, ako chce. Len teda potom musí počítať i s nejakou reakciou okolia. Ty máš pocit, že ju tu zosmiešňujeme.Manžel má pocit, že je lenivá, ja mám pocit, že vymyslená téma alebo autorka s IQ veľmi veľmi nízkym.

autor
31. júl 2023

@reanda ...on zarobí veľmi veľmi málo na chlapa okolo tisícky keďže nerobí nejakú kvalifikovanú prácu ale Robotnika v USS steel...ja mám svoju živnosť plus invalidny plus mi mama posiela aby som prežila aspoň to tehotenstvo nikto nečakal že to bude takto náročné ..pred tehotenstvom som normálne fungovala a nejako aj varila vramci možnosti len proste teraz je to také

ivik4
31. júl 2023

Ja nechapem ze ti nieje kktno od mami brat peniaze. Vies ja nemam proti restikam absolutne nic kedze sam v nich trcim a vysedavam ale ked by som uz brala peniaze od maminy, tak si to ,,jedine" jedlo spravim doma sama aby som aspon cosi menej penazi na to minula. Z toho Ti zle nieje takze keby nemas lave ruky, navaris si to aj doma

janulik2008
31. júl 2023

@autorka no neviem s tým USS. Neviem ako inde ale napr otec keď pracoval v USS ( už je na dôchodku) tak mal viac ako 1.000€

nataly420
31. júl 2023

Naco tu komentujete ? Chorá osoba alebo s miernou retardaciou si z vás robi srandu 🤣 s vy jej to chudere chorej veríte

autor
31. júl 2023

@livi123456 skúste sa na to pozrieť aj z druhej strany proste tu sú ženy na MK asi naozaj otroci mužov ..žene nemôže byť zle ? Žena musí stále doma kmitat aby bol panko spokojný ? 😃 To sú názory minuleho storočia ..už dávno neplatí že len žena musí vedieť variť ale aj muži sa normálne starajú o svoje ženy ..pred tehotenstvom som normalne varievala vramci možnosti ako som vedela aj keď sme jedli špagety a nejakú polievku ale jedli sme no teraz tieto chute sú zabijak

reanda
31. júl 2023

@abbey1 ano, ked je cloveku zle, alebo ma zdravotne problemy, tak je to isto spojene s premahanim.. a nebavime sa o starani sa o deti, ale o manzela pocas zeninho tehotenstva - deti ste do toho zamontovali az vy tu poniektore.. a mne je uplne jedno, ci je tema vymyslena, alebo skutocna, bavim sa tu o principe, ako sa na tieto veci ludia divaju

bessie12
31. júl 2023

Autorka, v USS su vyssie zarobky ako 1000€.

autor
31. júl 2023

@ivik4 ľuďom chýba empatia 🙃🙃🙃 už viem že tu na MK sa neoplatí písať nič ..sama som neverila tým osobám čo mi hovorili že tu nechodia lebo tu je sama závisť a ponižovanie a je to tak

autor
31. júl 2023

@bessie12 my sme sa presťahovali z liptovského Mikuláša do Košíc v Uss stelke robí len 4 mesiac akurát je po skúšobnej dobe 🙂

abbey1
31. júl 2023

@reanda Keď sa idem do mesta najesť, aká obeta je kúpiť jedlo i partnerovi? Ja osobne takéto veci robím z lásky k človeku, s ktorým žijem. Nepovažujem to za obetu. Ani neprejem 40 eur sama a partnerovi nepoviem sorry, na obed pre teba už peniaze nezostali.
Tu vôbec nejde o slúženie partnerovi a obetu, ale o úplne bežné ľudské spolunažívanie.

tramtada31
31. júl 2023

@1ryba asi si má nesprávne označila. Ja viem varit lepsie ako 95% vyštudovaných kuchárov 😀

mircalla
31. júl 2023

Bola som 2 krat tehotna. Keby ti bolo zle, puchli ti nohy, nechodila by si 6 hodin po meste a do restiky. Nehrozi. Jednoducho by si 6 hodin nevladala. Sedela by si na riti resp. na gauci a nezrala by si stravu z restiky, jednoducho by ti nechutilo nic. Resp. ty sa ides najest 6 hodin si mimo a manzelovi obed nekupis, len sebe....Ale nooooo. Skus daco lepsie

autor
31. júl 2023

@abbey1 lenže na to nieje aby som aj jemu brala jedlo mne posiela na stravu mamina jeho dospeleho 32 ročného človeka nemôže predsa živiť