icon

Manžel mi vyčíta, že som lenivá

31. júl 2023

Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..

taminka1986
31. júl 2023

🤣🤣no zbohom toto su ine 💩💩 co tu dava autorka

mikitilik29
31. júl 2023

Ale behať 6 hodín po meste to ti vtedy nohy nepuchnu😂😂😂 ale navariť to už máš opuchnuté nohy jak slon😂😂😂

tosomja
31. júl 2023

Mne keby bolo zle, idem na balkón, a za 40e si zavolám nejakú pani, čo mi uprace aj navarí, a ešte aj pre manžela. Tebe dať po hlave s lopatou, nie peniaze do ruky 😃 ale áno. On za 300 na mesiac nevie vyžiť a tebe malo 1500 plus 1200od mamy na stravu 🤔🤣

tosomja
31. júl 2023

@taminka1986 čo komentár to väčšia perla

janka_23
31. júl 2023

Kks to co robí tvoja mama keď dokáže tebe mesačne poslať 1500 e a ešte uživiť aj samu seba? A v Ružomberku 🤔😂

autor
31. júl 2023

@janka_23 má penzión 🙂 ...lutujem že som sem vôbec písala lebo toto čoho je slovač schopná tak to nieje žiadny iný národ, vidno že tu sú len samé zakomplexovane ženy o ktorých sa muži nikdy nestarali a pritom je 21 storočie a je úplne normálne že aj chlap sa o ženu vie postarať a navyše keď je tehotná a má zdravotné problémy 🙂 🙂 a pridám sa k tým ženám čo nadobro odišli z tejto konikovskej psychiatrie a spravili dobre

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
31. júl 2023

@sheila121 veď o to ide pane bože že môj sa nevie o mňa postarat tak musí mamka 🙂 či čo mám zomriet od hladu 😅😅😅 ach táto konikovska logika

evka258
31. júl 2023

Ja len dufam, ze podobnu Tebe, mi synovia raz nedotrepu za nevestu.

mircalla
31. júl 2023

A preco by si zomierala od hladu? Ak si hladna napriek tomu, ze ti je zle z tehu (nepochopitelne. kedze prave preto chut nie je), tak si mozes poriesit daco za par eur, nie za 40 eur denne. To ti nevadi ze prejes 1200 eur mesacne len ty sama? Este aj matkinych?
Vsak sa trochu krot a nemysli cele dni len na zradlo.

bessie12
31. júl 2023

co keby si sa postarala sama o seba a nespoliehat sa na pomoc od druhych ?

altaya
Autor odpoveď zmazal
lucia851
31. júl 2023

Si lenivá ,ja som v tehotenstve varila piekla aj upratovala

kingu28
31. júl 2023

Nehnevaj sa na mna,ale takto by sa jedna dospela,normalna a inteligentna zena nemala spravat.Za par tyzdnov budes mamou,ale podla tvojich nazorov mam pocit,ze na to vobec nie si pripravena.

teyus_ka
31. júl 2023

Ty kokos 😅😅😅😅 hanbila by som sa ako pes kebyže som na tvojom mieste (čo vďakabohu nie som), neviem čo ideš robiť po pôrode, a ver mi, že sú tu mamy ktoré si toho preskakali omnoho viac ako ty, a nevyplakavaju tu … tak vypni koňa keď su tu podla teba len zakomplexované zeny .. Pravda sa ťažko znáša no 🙂

silviaa
31. júl 2023

To je vtip?

10zabka
31. júl 2023

@yvanielka áno, existujú. V 8. mesiaci sa však nedoporučujú vôbec, už vôbec nie masáž krčnej chrbtice, o ktorej písala autorka:
V prvom trimestri tehotenstva sa masáže môžu robiť iba veľmi jemné, čiastkové masáže – na krčnej chrbtici a dolných končatinách. V ostatných 2 trimestroch sa špecifiká masáže dotýkajú lokality členkov, kde sa masážne pohyby vynechávajú pre spojitosť s možnosťou predčasného otvárania pôrodných ciest. Masáže sa odporúča vynechať počas 8. mesiaca gravidity z dôvodu vývinu pľúc dieťaťa.

lamonita
31. júl 2023

Tehotenský príspevok máš koľko?

nikdenikto
31. júl 2023

Preboha, keď sa teraz neviete postarať o seba bez pomoci....ako sa postaráte o dieťa? Dúfam, že pre dieťa aspoň ti jedlo kúpis a nebudeš takato pažravica čo myslí len na seba🙈

dankanka
31. júl 2023

Druhe dieta si radsej ani nerob lebo co uz len potom budes robit ako tehotna a este aj s dietatom po meste chodit :D. nie ze si leniva, ale rozmaznana. Ked ti je zle, doma sed. Muz by to mal ale pochopit a navarit si sam.

ema22270
31. júl 2023

Po sekcii urcite varit nebudes, budes rada, ze si rada, najblizsie mesiace budu narocne. Este si aj priznala, ze varit nevies, takze odtial vietor fuka... nie, ze ti vsetko smrdi doma... 40e minut denne ke trosku vela. Aj ja obcas idem na menu (aj si domov objednam) ked mam tazsie chvile doma s detmi, ale to sa najeme za 20e vsetci a donesiem aj manzelovi.

ema22270
31. júl 2023

A to ze ti mama posiela neviem kolko vyse 1000e mesacne na stravu, je asi strop, to som este nepocula nikdy 🙄

goodidea
31. júl 2023
sticker
aurora33
31. júl 2023

Autorka ty sa poseries keď porodis 😅😅

tinkavvv
31. júl 2023

Tak este vydrz par tyzdnov a potom si ta viem uplne predstavit, ako sa po sekcii budes zvrtat pri sporaku 😂

janickacrazy
31. júl 2023

@tinkavvv Chúďa dieťa, bude na kupovaných prikrmoch, ak babka pošle dáky keš. 🙄

katarinka89
31. júl 2023

Keby si neprezrala toľké peniaze- mohla si mať väčšiu kuchyňu.......

daniela2202
31. júl 2023

To som ešte nepočula, v takom vysokom štádiu tehotenstva a zle.... si ojedinelý prípad

tosomja
31. júl 2023

@obleckodogymu čiže ona má 300e invalidný a povie, že super príjem. Lebo mama keď jej dáva 40e denne na jedlo, je tých 1200e na 30 dní. Čiže ona prežerie všetko a on platí všetko. 👍 Mám dosť.

petra_bororo
31. júl 2023

Dpč, biedak chlap a biedak dieta....takú lenivú a márnotratnú hnidu ako ty by som poslala kadeľahšie....A prvý príkrm dieťaťa bude asi mekáč v meste....🤦🏼‍♀️