icon

Manžel trvá v prípade náhodného otehotnenia na potrate

17. apr 2025

Ahojte...akoby ste reagovali...mame jedno dieťa...muž povedal, že ďalšie dieťa uz nechce a v prípade, ak by som otehotnela napriek antikoncepcii, musím dopredu súhlasiť s prerušením tehotenstva. Inak je pripravený žiť do konca života bez normalneho sexu (len orál atď...). Som v šoku, nemam v pláne nikdy pristúpiť na potrat, nikdy som si nemyslela, že on považuje potrat za riešenie a zabil by v kľude naše dieťa. Som sklamaná, oklamaná, v srdci mám bolesť...

autor
17. apr 2025

@earlgrey ty si to nepochopila, úplne to pleties.

unicornlady
17. apr 2025

Ale áno, dobre ti to napísala.
Tvoj muž povedal, že keby si tehotná, tak chce, aby si išla na potrat.
Naproti tomu povedal, že ak by si našiel ešte inú ženu, s ňou dieťa chce.
(čiže nejde o to, že by nechcel mať viac detí)

A to s tým orálom myslel ako? Že ty by si jeho uspokojovala doživotne orálom? vtipný je chlapec.

cecilia29
17. apr 2025

Autorka ja neviem ci je toto dôvod na rozvod. Nemam rada ani len to slovo. Je to veľmi zásadne rozhodnutie. Za mňa je veľa rozvodov z lenivosti budovať ci bojovať za vzťah a ja niesom z tých ze píšem pri každej druhej sťažnosti na manžela tu na MK - ze tak toho by som dávno kopla dozadku. Mate dieta. Problémy sa riešia a neuteka sa pred nimi. Čiže by som skúsila dobrého poradcu a hľadala príčinu co zmenilo manžela. Bud je totálny somár alebo niečo za tým je ....Neviem . Ale rozvod je podľa mňa vždy posledná možnosť.

ibrunova
17. apr 2025

Je to vôbec reálna otázka?

maminkadeticiek
17. apr 2025

Sle vies ze riesis problem ktory nemas.Zabit vlastne dieta je hnutls,ok.Ale on len jasne vyjadril ze druhe dieta nechce a ty to musis akceptovat.Nic viac.

maury
17. apr 2025

Bývalý kolega sa takto vyjadroval a rozmýšľal. Keď ona otehotnela, poslal ju na DNA testy či to je jeho dieťa. Narodila sa im dcéra, ostali spolu. Ona chcela ďalšie, on nechcel ale a inou sa nebránil. A to aj všade vyhlasoval. Ale on bol totálny magor vo všetkom. A čo sa týkalo jej, ja som ju nepoznala, ale ľudia z jeho okolia o nej hovorili ako o mladej a neskutočne hlúpej a naivnej.

earlgrey
17. apr 2025

@autorka
Čo pletiem? veď si to sama napísala...tak si prečítaj, čo si tu popísala...a potom píš, kto nepochopil a kto pletie...

lilian183
17. apr 2025

Autorka ty mu povedz, že ak by ste sa rozišli aj ty chceš s iným partnerom dieťa a ak by si šla na potrat už by si nemusela otehotnieť. Čo na to povie

autor
17. apr 2025

@ibrunova bohužiaľ to je realne

liv1
17. apr 2025

@wade top koment MK ever

kristinka92
17. apr 2025

Nehnevaj sa ale tvoj muž je korunovaný **. Ja neviem čo bolo horšie- či ten úvodný príspevok že ty máš ist na potrat keby náhodou alebo ten dovetok že keby spraví dieta druhej tak je s tým ok a ju by neposlal, lebo veď treba spraviť náhradné dieta. Na grc nehnevaj sa. S takým hovadom žiť pod jednou strechou chce guráž. Ty si s týmito informáciami akože v pohode? Žijete si spolu ďalej akože nič? Lebo tvoj muž okolo charakteru ani nešiel. Keby mne muž povie že ja mám ist ma potrat zato že on si neustriehol vlastne gule a mat z toho psychickú traumu cely život, ale on na vazektomiu nepojde, lebo si necháva otvorené zadne dvierka, ja neviem….asi by som vytlačila rovno papiere ma rozvod, veď to je celé cez ciaru. To začo ta ma? Za handru? A on svedomie kde nechal?

miskakyska
17. apr 2025

..baby???..…vy tomu veríte?🥴😃.... už by som sa na takého chlapa nedokázala ani pozrieť ,nie ešte aby si kládol podmienky

kulumulu123
17. apr 2025

Byt na tvojom mieste mu poviem ze ma na výber bud zariadi aby si neotehotnela a teda na zákrok pôjde on alebo žiadny sex lebo ja na potrat proste nepôjdem a môže sa, aj na hlavu postaviť a ušami pritom kyvat... By si videla ako rýchlo by sa zdekoval za tou s ktorou si urobí ďalšie dieťa ako náhradu za to vaše... Viac by sa späť neobzeral a ty si môžeš aj so svojím deckom tak akurát trhnúť s čím len chceš....
Prajem veľa, šťastia keď je taky úžasný že s t ním napriek tomu dokážeš žiť 👍👍👍

autor
18. apr 2025

@kulumulu123 on vie, že nepôjdem na potrat. Navrhuje žiť bez normalneho sexu.

unicornlady
18. apr 2025

Ak mu nevadí život bez intímností, tak je jasné, že ten sex má niekde inde.
Ako ja fakt nezvyknem naznačovať neveru, ale toto by si ktorý zdravý chlap vybral- dobrovoľný celibát (ak doteraz ten sex chcel)?

miroslava21
18. apr 2025

Tvoj muz je kral. Blahozelam mu. Takyto plan vymysliet to je proste genialne.ironicky samozrejme myslene.
Tento plan mu zabezpeci, ze sa vyhne sexu s tebou ( sama pises, ze vie na potrat nepojdes a teda navrhuje zit bez sexu) a moze vklude sexovat s inou a popritom si urobil cesticku, aby ta pripravil ze raz ti oznami ze caka dieta s druhou. Takze sa priprav na rozvod a zamava ti dovidenia.
Ak si myslis ine tak si pekne naivna a hlupa. Pretoze taketo dristy ake ti tvoj manzelik povedal, to nie je len tak a nikto v manzelstve bez bocnych umyslov na toto ani len nepomysli.

kulumulu123
18. apr 2025

V takomto prípade by som mu kľudne povedala ze ja bez sexu žiť nehodlám a teda je to jeho rozhodnutie, ale ja ho mat budem ci s nim alebo bez neho...
Dovera vo vašom vzťahu je asi v peknenom hajzli a co sa mňa týka vzťah bez dôvery už nie je vzťah a teda nemá zmysel v takejto pre mňa trápne show ďalej pokračovať...

kiki68
18. apr 2025

Preco nejde na vazektomiu? Ja by som mu to dala ako podmienku a hotovo.

miroslava21
18. apr 2025

@kiki68 uz pisala. Nechce ist, aby nestratil moznost mat dieta s inou v pripade rozvodu 🤣

kiki68
18. apr 2025

@miroslava21 to je hajzel teda, ja by som s nim nemala sex teda uz nikdy. Taky chlap sa mi hnusi.

janage
18. apr 2025

Tak, pozri. On chce od Teba nejaké vyhlásenie, že keď otehotnieš, tak pôjdeš na potrat. Ak nepôjdeš, je pripravený žiť bez normálneho sexu.
On na vasektomiu nepôjde lebo sa bojí, že v prípade rozchodu príde o kontakt s 1.dieťaťom hoci ty si nič také, žeby si mu bránila v styku, ani len nenaznačila.
Tak mňa fascinuje, kde On berie tu istotu, že keď by si aj teraz s touto absurdnou podmienkou súhlasila, že si ten súhlas, keď už by reálne k tehu došlo, nerozmýslíš a prosto na potrat nepôjdeš.
Vidíš aký to je úplný nezmysel a číra manipulácia z jeho strany, kde On sa nejako rozhodol a dôsledky za toto rozhodnutie už ale necháva vyžrať tebe.
Kľudne mu povedz, že na potrat pri prípadnom otehotneni rozhodne nepôjdeš a bez plnohodnotného sexu to pre teba môže byť problém.
Ale OK, môžete vyskúšať teda, aby si zistila či ti to vyhovuje. A ak zistis, ze nevyhovuje, navrhuješ, že on v orale kľudne nech pokračuje ďalej a ty si nájdeš milenca, ktorý je neplodný a nebude hroziť tehotenstvo. Takže môže byt muž spokojný.
Rozvod a rozchod by som nespomínala. Tiež sa prikláňam k tomu, ze presne o to pánovi manželovi ide. Dal ti podmienky spolužitia, o ktorých vie, že s nimi rozhodne nesuhlasíš. A v prípade, že by ti rupli nervy a už by si s ním nechcela byť (čo mnohé pochopiteľne radia) na 100% by z teba urobil rozbíjačku manželstva.
Takže aj keď to je ťažké nepristúp na jeho hru.

victory7897
18. apr 2025

Mňa zabilo že ako to má rozmyslene ,keď sa s Tebou rozidem budem nebudem mať dieťa s ďalšou, kedy o Tom premýšľa ? A načo ? Fuj ...a nečítala som aký je dôvod nemať ďalšie dieťa s autorkou?

negymama
18. apr 2025

sex s milenkou, oral so zenou. tomu chlapovi sveta zit.
vsade unikove cesticky, plan B, plan C.

janage
18. apr 2025

A ešte mu môžeš teda poďakovať za úprimnosť a zároveň mu úprimne povedať, že nie nepôjdeš na potrat a môžeš skúsiť, ale nie nebudeš žiť bez normálneho sexu, v prípade, že on ho odmieta z uvedených dôvodov.
A on nech sa zariadi teda.

angeli121212
18. apr 2025

No autorka pre mna by toto bol veľký red flag... Tak on nechce ísť na vazektomiu ale ty si máš ísť na potrat... Neviem no prehodnotila by som pár vecí

karolinakr
18. apr 2025

akože ty mu maš robiť orál potom do smrti a ked si to rozmysli, najde si inu, s ktorou bude mať dieťa? tak asi tiež nebudeš celkom v poriadku

unicornlady
18. apr 2025

@victory7897 Dôvod je iba ten, že nechce s autorkou ďalšie dieťa. Ale s inou ženou mu nevadí mať dieťa.

mischy00
18. apr 2025

Môj muž by toto z úst ani nevypustil lebo by v momente vedel, že ho upracem jednou vetou. Hneď by som mu povedala, či si myslí, že je jediný muž s vtákom medzi nohami. Že robiť mu oral.....jasneeeee

karolinakr
18. apr 2025

@mischy00 😂

karolinakr
18. apr 2025

na čo všetko su ochotne ženy z lasky pristúpiť.. 🙂