icon

Manželka každý deň rieši problémy svojej kamarátky

Dnes o 09:39

Ahojte, co myslite o tom ak manzelka na dennom poriadku riesi s kamaratkou jej problemy s milencom. Neni taky den aby to neriesily. My mame momentalne krizu s manzelkou a vela krat neviem co dalej. Neustale porovnava ludi okolo nas a hlavne s kamaratkou. Moze mat kamaratka vplyv? Su schopne min pol dna byt spolu a telefonovat. Mne to pripada ze na nase problemy potom nema cas a ani naladu

Strana
z2
morpheuss
Dnes o 13:42
@enmery

@morpheuss Mam obavy, že manželka sa už emocionálne odpojila od muža.

@enmery už zrejme dávno... manžel je ako sa hovorí "dead man walking". Preto už akékoľvek ultimáta, radikálne odchody a podobne nedávajú veľmi zmysel... len by jej uľahčil to, čo ona už dávno chce a dal jej zámienku na rozvod.
Preto by som sa ja v tejto beznádejnej situácii zameral skôr na vznietenie nejakých spoločných emócií v kombinácii s tým ukázať jej, že som stále atraktívny pre iné ženy, že viem ešte zabaviť aj iné, nie len vlastnú manželku...

maury
Dnes o 14:18

Manželka má toxickú kamarátku a zasahuje vám do manželstva. Ona by si mala určiť priority čo je pre ňu podstatné a túto osobu odstaviť do úzadia. Mne by to liezlo na nervy keby toto zažívam

anonym_ed11f6
Dnes o 14:55

Vas zivot je nudny, kamoskin plna vzrusenia🤣musis zabojovat, vytiahnut rodinku na vecernu prechadzku nocnym mestom, nemusice cucat pri bedni, v sobotu na turu, v nedelu do kostola😅:
/:Radsej budem dnes aktivny,
ako zajtra radioaktivny:/
A potom, vy chlapi mate tolko pak na frajerky, druzky, partnerky...
Mozes mlcat a ked sa opyta preco, povedz ze nevies konkurovat hentej Dorote.
Alebo ist mamicke na navstevu a par dni sa tam "zabudnut"...
Ked to povazujes za taky problem, treba zbran tazsieho kalibru🍀

anonym_ed11f6
Dnes o 15:02
@anonym_ed11f6

Vas zivot je nudny, kamoskin plna vzrusenia🤣musis zabojovat, vytiahnut rodinku na vecernu prechadzku nocnym mestom, nemusice cucat pri bedni, v sobotu na turu, v nedelu do kostola😅:
/:Radsej budem dnes aktivny,
ako zajtra radioaktivny:/
A potom, vy chlapi mate tolko pak na frajerky, druzky, partnerky...
Mozes mlcat a ked sa opyta preco, povedz ze nevies konkurovat hentej Dorote.
Alebo ist mamicke na navstevu a par dni sa tam "zabudnut"...
Ked to povazujes za taky problem, treba zbran tazsieho kalibru🍀

@anonym_ed11f6 čučať🤣, niekedy sa ozaj neoplati byt hnily vytukavat diakritiku🤕

betulinka1
Dnes o 15:13

@anonym_autor neber to ani ako manipuláciu. Ale proste slobodna, bezdetna kamoska, co nema ziadne trvale vztahy a morálne na tej nižšej urovni, ked spáva so zadaným, ma uplne skreslený pohlad o zivote. A ja by som to zene aj povedala. A kludne nech sa naserie. Ze toto je tvoja kamoska, tato ti dava rady a ty nakoniec skoncis ako rozvedená a budes nahanat zúfalo chlapov ako ona?! Ze normalny vztah nemala roky. Ženatý, zadany. Ze pre rady nech ide radsej psychologicke. Lebo takato osobnosť ako je jej kamoska, jej dobre rady urcite neda 😉. A von by som ju nebrala už vôbec. Potom aby rozoberala ešte aj kombík na tvojej bude. Alebo podme na to z inej stranky. Ta tvoja kamoska po mne asi ide. Kukni ako na mna pozera. Stale sa ma nejako dotkne. Lezie mi tyn na nervy. Akoze ja chapem, ze nema moc morálne zásady, ked so zadanými chodi. Niekedy staci dat zene do hlavy chrobáka 🤣🤣🤣

anonym_573fb9
Dnes o 15:19
@anjelicek26

Riesit problemy s kamoskou je normalne, na to kamosky su 😅 A ano, mozno na vase problemy nema uz naladu... kedze ani ty riesenie nevidis, mozno ani ona nie...

@anjelicek26 Odkedy úloha kamarátiek je, aby sa starali do osobných záležitostí medzi dvoma partnermi ? Osobné záležitosti su osobné záležitosti a kamarátkam do toho nič nie je a hlavne, kto normálny by riešil svoj sexuálny život s cudzou osobou akou je kamarátka ? To sú súkromné veci preboha. Ty si štyridsiatnicka ale úroveň tvojich názorov nie je bohvieaka vysoká ...

anjelicek26
Dnes o 15:35
@anonym_573fb9

@anjelicek26 Odkedy úloha kamarátiek je, aby sa starali do osobných záležitostí medzi dvoma partnermi ? Osobné záležitosti su osobné záležitosti a kamarátkam do toho nič nie je a hlavne, kto normálny by riešil svoj sexuálny život s cudzou osobou akou je kamarátka ? To sú súkromné veci preboha. Ty si štyridsiatnicka ale úroveň tvojich názorov nie je bohvieaka vysoká ...

@anonym_573fb9 a hlavne anonymne 😅

Strana
z2