icon

Máte partnera s iným sociálnym statusom?

Včera o 15:19

Ahojte, trošku sa tu roztrhlo vrece so zoznamkami, tak sa opýtam ja, svoju skúsenosť.

Badoo a Tinder u mňa.

Som tam aktívna mesiac. Mám 41 rokov, nehľadám si manžela, ani otca svojich detí, ani nepotrebujem ísť k mužovi bývať, alebo sa nechať vydržíavať. Hľadám skôr rovnocenného partnera. Pracujem na strednej manažérskej pozícii so záberom pre SK,CZ,HU. Nezarábam desaťtisíce, ale ani priemernú mzdu. Som sama sebe pánom...

A ja neviem, čo sa to stalo, ale tam sú všetci muži - skladník, operátor vo výrobe, elektrikár, živnostník - stavbár, automechanik apd. Vážim si prácu všetkých ľudí, ale ja si celkom neviem predstaviť, že by toto mohlo fungovať. Môj bývalý partner bol na manaž. pozícii v segmente HoReCa.

Fungujú vám takéto partnerstvá? Keď ste obaja z iných svetov?
Mám hlavu otvorenú, nejdem nikoho diskriminovať, snažím sa si to predstaviť.

zelenykvet
•
Včera o 18:50

Ja ti rozumiem. Aj ked ma tu zvozia pod ciernu zem, myslim si, ze najlepsie je hladat/davat sa dokopy s rovnocennym partnerom. Z obdobnej ekonomickej, socialnej situacie. Ja viem, z akych pomerov pochadzam, nerozumela by som si s niekym uplne mimo moju "ligu", bohacom a naopak niekym kto trie biedu. Vrana k vrane sada, podobny podobneho hlada. Slobodna, bez zavazkov slobodneho bez zavazkov, rozvedena rozvedeneho. Proste prieniky svetov, skusenosti, zivotnych situacii, ocakavania. Ja netvrdim, ze nemozes stretnut niekoho tak odlisneho a bum, sadnete si ako skladacka a bude to osudova laska. No povedzme si pravdu, toto je zriedkave.

jogy1984
•
Včera o 18:57
@anonym_autor

@anonym_773212 nie, v práci si nezačínam s nikým, nerobí to dobrotu. Okolo mňa sú väčšinou zadaní muži, a tí ktorí nie sú zadaní, tých povedzme, že poznám veľmi dobre... a nešla by som do toho. Ak idem do fitka, cvičím s trénerkou a nie, nikdy som sa vo fitku s nikým nezoznámila. So svojím exmanželom som sa zoznámila pred pred viac ako 20r, vonku na oslave môjho spolužiaka. Dnes nechodím po večeroch po kluboch a diskotékach. A keď ideme s kamoškami na kávu, alebo niekde na drink, tak sa nám ešte nestalo, aby sa nám cudzí chlap len tak prihovoril a zobral nám drink. Pred 25r sa to dialo bežne 🙂

@anonym_autor tvojom veku už nemôžeš čakať že niekde budeš len sedieť a on sa objaví a oslovi ťa . Tie časy sú preč . Musíš byť oveľa aktívnejšia

lauriik
•
Včera o 19:00

Tu vacsina ludi nepochopila o com pises. Ja presne viem co myslis. Tiez neviem fungovat s chlapom, ktory je inteligencne jednoduchsi ako ja a je mi jedno kolko zaraba. Proste si chces pokecat o praci, umeni, politike, kulture a ockavas, ze ten druhy tomu bude rozumiet. A myslim, ze tento poziadavok je relevantny a nie, naozaj sa vsetci chlapi neuspokoja len s "peknou prazdnou misou" A podla mna je aj tvoja vyhoda, ze uz deti mas a su odrastene. Ja by som na tvojom mieste zacala hladat na inych miestach 😉 mozno praca, fitko, cez kamosky alebo nejaka platena zoznamka ☺️

anonym_46e852
•
Včera o 19:02

@anonym_autor
Nam to funguje, moj nema vs ale ma vysoko odbornu pracu, ked sme sa poznali tak bol automechanik. Je velmi rozhladney, so zaujmom o svet, politiku, prirodu, mame velmi podobne nazory na svet a jeho fungovanie. Ja som prave nenasla nikoho z mojho "sveta", vsetci s obrovskym egom ako pani sveta, lebo mali dobre joby, velke platy...a to ja nestrpim.

Nepotrebujes to, tak sa neviaz na jeho pracovny titul, ale na cloveka ako takeho. Hladas inteligenciu, nie pracovne zaradenie ci vysku platu.
Z tvojho popisu je jasne ze skladnik nebude to prave, ale ostatne odborne nekancelarske profesie by som vopred nezatracovala.

anonym_d307a8
•
Včera o 19:06

Ja som taký vzťah mala, časom nás to dobehlo. Aj keď sme si celkom dobre rozumeli a bol to istým spôsobom kvalitný vzťah, boli to aj dva iné svety. Ten môj nehľadal nejaké mentálne obohacujúce činnosti, radšej scrolloval videá na telefone aj hodiny. Nikdy nečítal knihy. Bol inteligentný, ale toto časom chýbalo. A keďže bol aj rozdiel v príjmoch, časom som pozorovala taký trend, že ak sme mali nejaké horšie obdobie, tak väčšinou sme z neho vyšli, keď som mu niečo kúpila, ruksak a hocijakú blbosť 🙈 to dalo tomu vzťahu trochu takú trpkú príchuť… už je to minulosť a už hľadám len vo svojich kruhoch. Ani nižšie, ani vyššie

anonym_aa638c
•
Včera o 19:20
@anonym_9ec778

@iwesska Podľa mňa sa autorka zle vyjadrila v úvodnom príspevku. Potom to aj píše, ake je mentálne nastavenie daných profesií. Dobre vieme s akými známkami a schopnostami tam tí ľudia idu študovať. Pracujem s ľuďmi a je to pravda, učňovkári, ľudia zo základným vzdialením a s nižším vzdelaním (nie vsetci) nemajú prehľad, nemajú správanie, častokrát su naozaj jefnoduchi. Neviem o čom by som sa rozprávala doma so stavebným robotníkom, ako by som s ním rozoberala kultúru, umenie, cestovanie, politiku. A väčšina ludi tychto profesií je v dezolátskom spektre.

@anonym_9ec778 No prepac,ale taketo zovseobecnovanie je riadne mimo. Poznam VS vzdelanych ludi a su to dezole ako z ucebnice. Naopak,poznam 3 elektrikarov a vsetci su rozhladeni,velmi inteligentni a na roztrhanie,co sa tyka prace. A to sa tyka aj inych profesii so SS vzdelanim. Dokonca poznam mladeho skolnika so SS,ktory vdaka svojej zrucnosti aj podnika a manazuje ludi. Ale to je take slovenske, hned odsudit ludi,co nemaju VS. Lebo VS to je automaticky zaruka inteligencie🤦‍♀️

anonym_9914d9
•
Včera o 19:55
@anonym_d0c314

@anonym_autor Ja ti rozumiem. Polovica zien tu z teba robi nejaku nadradenu panicku. A tie kecy o tom, ze kolko elektrikar mozno zarobi viac nez ty.. Ja pracujem na expertnej pozicii v techu, nejaky cas som randila s kucharom. Ked sme zacinali bola som mlada a nemala som predsudky. Ja som vtedy mala okolo 2 tisicok v cistom, bolo to uz davnejsie a on pracoval v sezonnom bufete na dohodu, platil mininalne zdravotne odvody, do socialky asi tiez minimum, kedze v svojich 30 rokoch robil na dohodu a kedze mal sezonnu pracu, tak peniaze raz mal a raz nemal. Takto podobne predpokladam funguje vacsina zivnostnikov remeselnikov. Tiez by som do toho nesla

@anonym_d0c314 tak to predpokladás úplne zle - dobrý remeselník je na roztrhané, prácu si môže vyberať a zarobi iné peniaze. A ak nie je ambiciózny, stačí mu robiť z mesiaca 10 dní a ma zarobené na slušný život. To, že ti máš jednu starú skúsenosť, neznamená, že vies, ako to v realite vyzerá.

unterwasserman
•
Včera o 20:52

@anonym_autor ja robím na najnižších nekvalifikovaných manuálnych robotníckych pozíciách, kde zarábam podpriemerne. Takže odomňa má každá zamestnaná žena vyšší plat. Pamätám si ešte dávnejšie zo zoznamky kde aj upratovačka na Orave mala vyšší plat ako ja čo žijem v jednom z najbohatších regiónov slovenska. Všetky ženy ktorým som dvoril mali vyšší plat. Takže ak by bol vzťah tak áno.

tilly
•
Včera o 21:00

Sranda,že akurát ten elektrikár sa tu rozoberá, pritom autorka písala o skladnikovi 🙊.
Ja mám v rodine takmer výlučne chlapov elektrikárov. Vrátane manžela a teda ani jeden nezaraba menej ako manažér zo stredného manažmentu, skôr ako tí z toho topmanazmentu, až na to, že sa viac narobia. Majú tiež veľkú zodpovednosť a je to špecializovaná, kvalifikovaná práca, kde sa tiež človek učí celý život.
Ale ak si s niekým píšeš a ten niekto nerozumie o čom píšeš, kašli na to. To nemá význam. A vôbec to nie je o príjme alebo vzdelaní, skôr o rozdielnosti záujmov.

domkakvet
•
Včera o 21:06

@anonym_autor tvoj ex bol na vysokej pozicii a aj tak vam to nevyslo.

anonym_cc4ba2
•
Dnes o 03:29

A prečo by chlap mal rozumieť tvojej profesii? tiež rozumies všetkým profesiam?nejako nechápem ajtak co myslíš
Lebo zarábať môžu omnoho viac ako ty,co sa týka kvalifikacie a odbornosti, tiež môžu byť vyššie na tom ako ty
Ale ved ty nerobíš pracovný pohovor, či?

anonym_201573
•
Dnes o 04:27

@anonym_autor ti robotníci zarábajú veľmi dobre, skus si zavolať instalatera k sebe domov a uvidis. Môžem sa opýtať koľko ty zarábas? Ja mam malú firmicku, nemám sa zle, ale keby som si hľadal partnerku tak si hľadám mladšiu, ty asi chceš, aby si mala 35 ročného a zabezpečeného, taky ale hľadá mladé baby na výške, tak skus pozerať 50+ a možno niekoho nájdeš

autor
•
Dnes o 04:28
@domkakvet

@anonym_autor tvoj ex bol na vysokej pozicii a aj tak vam to nevyslo.

@domkakvet on nebol na vysokej pozícii. Bol na vedúcej pozícii, nie v top manažmente. Tu však hovorím o niečom, inom. Dvaja ľudia sú úplne z rozdielnych svetov. Hovoríme iným jazykom, pohybujeme sa v iných svetoch, medzi inými ľuďmi. Máme úplne iné záujmy. To je ten point.

anonym_201573
•
Dnes o 04:32
@anonym_autor

@anonym_773212 nie, v práci si nezačínam s nikým, nerobí to dobrotu. Okolo mňa sú väčšinou zadaní muži, a tí ktorí nie sú zadaní, tých povedzme, že poznám veľmi dobre... a nešla by som do toho. Ak idem do fitka, cvičím s trénerkou a nie, nikdy som sa vo fitku s nikým nezoznámila. So svojím exmanželom som sa zoznámila pred pred viac ako 20r, vonku na oslave môjho spolužiaka. Dnes nechodím po večeroch po kluboch a diskotékach. A keď ideme s kamoškami na kávu, alebo niekde na drink, tak sa nám ešte nestalo, aby sa nám cudzí chlap len tak prihovoril a zobral nám drink. Pred 25r sa to dialo bežne 🙂

@anonym_autor to bude asi tým, že sa prihovaraju mladším a krajším 🤣 skus nejakého ženatého, zadaného, to nájdeš aj mladšieho a na úrovni, teda pokiaľ si chce len odbehnúť od manželky. Ty aj tak nehladas vzťah, tak sa nemusíš brániť, na kavu, prechádzku, do postele pôjde aj zenaty.

autor
•
Dnes o 04:43
@anonym_201573

@anonym_autor to bude asi tým, že sa prihovaraju mladším a krajším 🤣 skus nejakého ženatého, zadaného, to nájdeš aj mladšieho a na úrovni, teda pokiaľ si chce len odbehnúť od manželky. Ty aj tak nehladas vzťah, tak sa nemusíš brániť, na kavu, prechádzku, do postele pôjde aj zenaty.

@anonym_201573 ja hľadám vzťah. Ale mi netikajú biologické hodiny, nepotrebujem sa vydávať a mať deti. Deti mám. Chcem niekoho, s kým si budem užívať život a podľa možnosti až dokonca.

lenja1
•
Dnes o 04:48

Podľa mna šancu tomu môžeš dať aj človek na horšej pozícii môže mat prehľad koníčky môžte si rozumieť. Možno ti ukáže aj iný pohľad na svet. U nas manželka pracuje na finančnom má VŠ. Ja robím sa dá povedať manuálne a nemala s tým problém. Financie to je ťažko posúdiť. Ja pracujem na Sk a zarobím za týždeň čo ona za mesiac. Ale zas ti rozumiem že hľadáš niečo v tvojom pracovnom okoli. Napr predtým ex to bol opak ona vysoka pozícia ja stále to čo robím aj teraz a fungovalo aj to. Tam ten príjem má trochu mrzel že ako chlap som zarobil pre ňu pár korún 🤣. Bol to presný opak. Skús sa zamerať na partnera cloveka nie na pozícii. Ako píšeš si úspešná tak správ úspešného aj chlapa.

autor
•
Dnes o 04:52
@lenja1

Podľa mna šancu tomu môžeš dať aj človek na horšej pozícii môže mat prehľad koníčky môžte si rozumieť. Možno ti ukáže aj iný pohľad na svet. U nas manželka pracuje na finančnom má VŠ. Ja robím sa dá povedať manuálne a nemala s tým problém. Financie to je ťažko posúdiť. Ja pracujem na Sk a zarobím za týždeň čo ona za mesiac. Ale zas ti rozumiem že hľadáš niečo v tvojom pracovnom okoli. Napr predtým ex to bol opak ona vysoka pozícia ja stále to čo robím aj teraz a fungovalo aj to. Tam ten príjem má trochu mrzel že ako chlap som zarobil pre ňu pár korún 🤣. Bol to presný opak. Skús sa zamerať na partnera cloveka nie na pozícii. Ako píšeš si úspešná tak správ úspešného aj chlapa.

@lenja1 potrebujem niekoho, kto so mnou pôjde do spoločnosti - chodím na plesy, na rôzne eventy, kde chodíme s partnerom. Tam aj komunikujeme spolu navzájom. Minule som bola na dvojdennej konferencii a týpek sa ma pýtal, že o čom konferujeme. Tak som vedela, že nejdeme správnym smerom.

anonym_9ec778
•
Dnes o 05:01
@anonym_201573

@anonym_autor ti robotníci zarábajú veľmi dobre, skus si zavolať instalatera k sebe domov a uvidis. Môžem sa opýtať koľko ty zarábas? Ja mam malú firmicku, nemám sa zle, ale keby som si hľadal partnerku tak si hľadám mladšiu, ty asi chceš, aby si mala 35 ročného a zabezpečeného, taky ale hľadá mladé baby na výške, tak skus pozerať 50+ a možno niekoho nájdeš

@anonym_aa638c v zavorke som uviedla, ze nie vsetci. Nehadzem vsetkych do 1 vreca. Ale cisla nepustia. Vo vacsine je to tak.
@anonym_201573 zase ty, nešťastník? Ty musis mat fobiu zo zrelych, sebavedomych a uspesnych zien. Neboj, aj teba raz mozno nejaka zbali.😉

anonym_a90bda
•
Dnes o 05:03

Ja tomu rozumiem. Aj keď naozaj to nie je zrovna o vyštudovanej škole, ale o samotnom človeku. Nezavrhovala by som samotnú pozíciu. Ja som vyrastala v rodine praktických ľudi, ktorí boli radi, že zvládli aspoň ako tak maturitu. Sú veľmi zrucni a sikovni. Moj muž sa v tomto na nich nechyta. Cím som staršia, tým sa mi s nimi ťažšie komunikuje. Nie však skrz školu, ale skrz to, že ledva vytiahli päty z dediny, kde žijú. Idú si svoje názory zo scény dezolatov, radi si vypijú. Mať podobného partnera, tak by som bola radšej bez partnera. Rovnako ťažko sa mi komunikuje s profesorom matematiky, kde mám pocit, že som o niekoľko levelov nižšie...

autor
•
Dnes o 05:07
@anonym_a90bda

Ja tomu rozumiem. Aj keď naozaj to nie je zrovna o vyštudovanej škole, ale o samotnom človeku. Nezavrhovala by som samotnú pozíciu. Ja som vyrastala v rodine praktických ľudi, ktorí boli radi, že zvládli aspoň ako tak maturitu. Sú veľmi zrucni a sikovni. Moj muž sa v tomto na nich nechyta. Cím som staršia, tým sa mi s nimi ťažšie komunikuje. Nie však skrz školu, ale skrz to, že ledva vytiahli päty z dediny, kde žijú. Idú si svoje názory zo scény dezolatov, radi si vypijú. Mať podobného partnera, tak by som bola radšej bez partnera. Rovnako ťažko sa mi komunikuje s profesorom matematiky, kde mám pocit, že som o niekoľko levelov nižšie...

@anonym_a90bda toto je ďalší problém. Bohužiaľ som s niektorými zastala aj na tom. Veľmi rigidné presvedčenie, politcké preferencie, nulová tolerancia, smer východ veľmi silný, keby sa dalo aj smer Irán a Čína. Konšpiračné teórie, naposledy mi posielal videa o páde dvojičiek.

anonym_ec79a9
•
Dnes o 05:18

@anonym_autor hladas partnera s inym socialnym statusom… Vies aj, kolko zaraba muz napriklad elektrikar, vodar, kurenar… Tvoj problem je, ze si vsetkych takych zaradila do kolonky “chudaci”. Lebo nenosia oblek, kravatku a buzi tasku. To je tvoj problem.
Vies co? Uprimne teraz. Poznam jednu strasne, ale ze strasne hlupu osobu. Jedine co dokazala, bolo, ze porodila 3 deti a vystudovala nejaku uplne odveci VS, ktoru jej zaplatili trochu bohatsi rodicia. Pracuje v rodinnej firme, lepsie povedane nepracuje. Dom jej kupili na hypoteku rodicia. O svojom muzovi trubi do sveta, ze je z “chudobnejsej rodiny”. Je hnusna, tucna, skareda, zakomplexovana, ale tvari sa ako clovek s najvyssim IQ v historii. Mojmu manzelovi sa nepozdravi. Tiez je len “obycajny” zamestnanec. A ten zamestnanec, ktory nie je jej liga, dosiahol v zivote mega vela. Nema sice vysoku skolu, ale ma vsetko ostatne. Dokonca dom bez hypoteky, auta bez uverov (a bavime sa o drahych autach a veteranoch). Ona to nevie, pretoze sa nikdy nicim nechvalil. Je strasne rozhladeny, inteligentny, sikovny a pracovity.
Tak kto je na tom v zivote lepsie?
Hladaj dalej manazerov ci riaditelov, co maju akoze nejaky vyssi status. 😄 Lebo obycajny muz je proste hanba. A ja som rada, ze su zeny ako ty, lebo vdaka tomu mam najlepsieho muza na svete. ❣️ A uvedom si, ze nie kazdy LEN robotnik, alebo LEN operator vyroby je vymlete tupelo, ktore ti nema co ponuknut. Len treba vykrocit z tej svojej bublinky, ze si nieco viac, mudrejsia, ci krajsia. A ver aj tomu, ze vacsina takych, medzi akymi hladas, hladaju si 25rocne mlade masko. Nie zenu s detmi, nech si akokolvek sebestacna. 🤭

anonym_9268a9
•
Dnes o 05:19

Ja ti uplne rozumiem. Toto je situacia mnohych vzdelanych zien, ze si s tymi muzmi na zoznamkach proste intelektualne nesadnu. Urcite su ale vynimky, ktore potvrdzuju pravidlo. 🤷‍♀️ A samozrejme zeny ktore takych chlapov maju ta tu vysmeju, lebo su dotknute. Ale je to uplne v poriadku, ze rovny rovneho si hlada.

anonym_b0ee43
•
Dnes o 05:29

pozri ty si uz rozhodnura,ze ludia kt su z inej vrstvy k tebe nepatria.. nei ako partner a predpokladam ani kamarat .. tak hold nehladaj na beznych zoznamach .. chod na firemne party, iste mate rozne stretnutia etc-a zoznamuj sa medzi "svojimi" .. ale ono to fungovat moze.. lebo aj ten obycajny clovek ma nazory,ciele a vie sa rozpravat o zaujimavych veciach .. aj od nicj je dost co to sa naucit .. ale vstah bude narocnejsi -no nie nemozny .. praca nerobi cloveka ...

anonym_5340fc
•
Dnes o 06:07

@anonym_autor som prekvapena, ze si prekvapena. Manazer, lekar, pravnik, ceo nie su odkazani na zoznamky. Zeny odjakziva pritahovalo okrem penazi aj kariera a nazvime to vplyv, muzi na podobnych poziciach si mozu zeny vyberat a vyberaju si ich v realnom svete. Na online svet skutocne nie su odkazani, takym sa zeny, mimimochodom ovela mladsie ako si oni sami, sami ponukaju.
Este ak mozem, dovolim si poznamku. Neviem, v akom meste zijes, v akom prostredi sa pohybujes, ci pracujes vyhradne HO. Som v tvojom veku, stastne vydata a partnera si nehladam. Napriek tomu sa mi velmi casto stava, ze ma nejaky muz oslovi, prihovori alebo pozve na kavu. Nechcem ta urazit, ale mam pocit, ze zoznamky su len pre zufalcov a deviantov, normalni ludia sa zoznamuju v realnom svete.

anonym_e2e428
•
Dnes o 06:15

Skus chodit skor na konferencie, tam budes mat lepsiu sancu niekoho takeho spoznat nez na zoznamky. Inak, mne sa nepaci ani tinder, ani badoo. Paci sa mi Boo, nejak mi tam algorytmus vyhladava viac ludi, ktori ma zaujimaju.

stanislavicenka
•
Dnes o 06:16

@anonym_autor ja ti rozumiem. Nejde o peniaze, ale intelekt. Takto sa na to pozeras.

autor
•
Dnes o 06:19
@anonym_e2e428

Skus chodit skor na konferencie, tam budes mat lepsiu sancu niekoho takeho spoznat nez na zoznamky. Inak, mne sa nepaci ani tinder, ani badoo. Paci sa mi Boo, nejak mi tam algorytmus vyhladava viac ludi, ktori ma zaujimaju.

@anonym_e2e428 chodím pravidelne. Ale keď chodíš po konferách a eventoch tak vieš, že tam nie je priestor na osobné zoznamovanie. Tam sú business contacty a ani raz za tie roky sa žiadny pracovný kontakt neprehupol do osobného.

autor
•
Dnes o 06:22
@anonym_5340fc

@anonym_autor som prekvapena, ze si prekvapena. Manazer, lekar, pravnik, ceo nie su odkazani na zoznamky. Zeny odjakziva pritahovalo okrem penazi aj kariera a nazvime to vplyv, muzi na podobnych poziciach si mozu zeny vyberat a vyberaju si ich v realnom svete. Na online svet skutocne nie su odkazani, takym sa zeny, mimimochodom ovela mladsie ako si oni sami, sami ponukaju.
Este ak mozem, dovolim si poznamku. Neviem, v akom meste zijes, v akom prostredi sa pohybujes, ci pracujes vyhradne HO. Som v tvojom veku, stastne vydata a partnera si nehladam. Napriek tomu sa mi velmi casto stava, ze ma nejaky muz oslovi, prihovori alebo pozve na kavu. Nechcem ta urazit, ale mam pocit, ze zoznamky su len pre zufalcov a deviantov, normalni ludia sa zoznamuju v realnom svete.

@anonym_5340fc vieš čo, našla som tam svojho lekára, aj sme sa spoznali, ale do ďalšieho kontaktu ani jedna zo strán nechcela ísť. Našla som tam svojho business partnera, tiež sme sa prešli, videli sme sa, spoznali sme, dali sme si smajlíka a ďalej sme to neriešili, nejdemem si pokaziť vzťahy. Plus som tam videla dvoch spolužiakov z VŠ, obaja sú právnici, ale do toho by som nešla. Ten zvyšok je taký všelijaký - predavač v obchode s farbami, skladník v obchode s potravinami, eletriikár, živnostník na stavbách v Nemecku, jeden vodič - kamionista apd. Už tá komunikácia a gramatika je veľmi svojská ..

anonym_e5d79c
•
Dnes o 06:26
@anonym_autor

@anonym_a90bda toto je ďalší problém. Bohužiaľ som s niektorými zastala aj na tom. Veľmi rigidné presvedčenie, politcké preferencie, nulová tolerancia, smer východ veľmi silný, keby sa dalo aj smer Irán a Čína. Konšpiračné teórie, naposledy mi posielal videa o páde dvojičiek.

@anonym_autor autorka, hľadáš na úplne nesprávnych zoznamkách. Choď na platenú zoznanku partner na úrovni. Tam nájdeš okrem nevyhovujúcich aj dosť vyhovujúcich. A plne ťa chápem, nevyhovoval by mi muž z iného sociálneho prostredia (hodnoty, práca, vzdelanie, politické presvedčenie,...). Pri sebe potrebujem mať muža, s ktorým sa viem rozprávať o všetkom od pocitov cez vesmír, politiku, spoločenské problémy, cestovanie, zdravie, rodinu....aj 5 hodín v kuse.

anonym_4d9744
•
Dnes o 06:37

@anonym_autor ja ťa chápem.. pracujem na pozícii finančný manager a partner je skladník. Teraz po roku a pol vidím, že každý sme niekde inde. Nielen, že ho učím moderným technológiám, ako PC, aplikácie v mobile, napr internetbanking, ako zaplatiť pohodlne faktúru a je toho veľa. Dosť mi to vadí. Veľa krát si hovorím, že to, aký je ku mne vyváži jeho neznalosť. Ale aj tak.. Najlepšie je, že keď prídem vytresovaná domov, on nechápe, že veď sedím na riti, čo môžem byť vystresovaná. To on, chudáčik je narobený. Toto ma serie.