Mení sa muž po päťdesiatke?
Zmenil sa váš partner po päťdesiatke? Je to nejaké magické číslo pre mužov?
Neviem, či je v nejakom prechode ...
Niekedy mám pocit, že žijem s úplne iným človekom ako pred desiatimi rokmi.
@anonym_autor môjmu preplo v 42... Otras. Všetko v háji po 20 rokoch
@anonym_5d19ca môj má tiež 42 a tiež mu prepína ... Čakala som to, ale neskôr 🤦
@anonym_autor Jasné...všetko mu vadí, stále na niečo hundre, celé dni rozpráva o dôchodku, o peniazoch...Ako je život na 💩 Prečo je niekto bohatý a on nieje...prečo som pribrala...prečo k nám deti nechodia...No lebo keď ho počúvajú, tie drísty, tak ich prejde chuť! A mne už dochádza trpezlivosť, lebo najradšej by som ho vytrepala poriadne lopatou, aby sa spamätal, lenže to nehrozí, je to stále horšie a horšie. Má 61.
@anonym_autor ano, je lenivy, v robote je makač, ale doma extremne pohodlny, len gauc a cigarety na terase. Nič nerieši, nič ho nevaví . Uplne ako jeho otec, ktoreho predtym sam kritizoval ta toto.
@nelili1978 presne tak to bolo u nas. Po 3 rokoch to skoncilo rozvodom, mali sme uz dospele deti.
@anonym_autor môj síce ešte nemá 50, ale na motorke jazdí od 16, takže teraz neviem, ako zistím, že mu preplo? 😁
@anonym_autor tak u nas preplo mne skor. Podala som o rozvod po skoro 20 rokoch manželstva. Niečo sa nakopilo za tie roky aj zlé a nechcela som len "dožiť" kvoli deťom alebo majetku. A zvažujem vodičak na motorku 😂 aj keď chlap nie som
@anonym_autor aj oni prechádzajú...😁ako my, žienky 👀
@ivicatolic len škoda, že ženy si svoje problémy riešia, chlapi sa za ne hanbia a stávajú sa frfľošmi...
@anonym_a53e91 A prečo vám vadia domasedi, gauč s telka? Veď to je to najlepšie v živote, prísť konečne po práci domov s vedomím, že už nič nemusím a môžem byť len doma, pozrieť si v kľude film, prečítať knihu, jesť, čo mi chutí... Rovnako aj cez víkend. Nikdy sa mi nikam chodiť nechcelo a to nútené chodenie vonku kvôli deťom bolo peklo. Toto je ideálny stav.
@anonym_7ad1d0 pokial taky clovek zije sam a chce stravit zvysok zivota vyvalovanim sa , nech to robi, je mi to jedno. Ludia vsak potrebuju medzi sebou socialny kontakt, spolocnost, ucit sa nove veci a trenovat hlavu, aby im nezakrpatel mozog, cize ano, mne to vadi. Ta frustracia k zivotu a jeho pristup, ktory ovplyvnuje inych clenov rodiny.
@anonym_5d19ca môj má tiež 42 a tiež mu prepína ... Čakala som to, ale neskôr 🤦
@anonym_b14f96 ja som to úprimne nečakala vôbec... Mali sme krásny život. Nechápem a nikdy nepochopím.
Môj po 40. Dostal vtedy druhú mladosť a stále vyžadoval sex. Našťastie len so mnou. Po 50 ho to stále drží. Motorku si pozicia raz za rok a potom povie, že to si len blázon kúpi. V 50 chcel kabriolet, jeden konkrétny, aj som mu jeden našla, ale potom zvíťazil jeho rozum a usúdil, že je to hlúposť. Sex stále ľúbi, stále našťastie len so mnou (dufam). Ale začal byť taký pozornejší. Začal robiť také malé gestá a rituály, ktoré ja oceňujem a páčia sa mi. Ale vytočiť ma vie tiež pekne 😄. Aj sa oduť.
A aké ste vy, ženy uhundranych mužov? Alebo čo ponúkate svojim chlapom, ktorí si dohadujú stretko s mladými? Priemerná rodina okolo 40-50 na zmrzline: ženská neupravená neucesana hlavne že na chrbte 4 tetovania, muž prázdny pohľad a tvári sa že nepatrí k rodine a malé decka okolo. No idylka. A prejde okolo mladá svieža baba s frajerom a potajomky skulia na tu mladú aby žena nevidela. Áno treba si naprcat dve decka a trčať doma; nemať žiadne kamošky a záľuby a hlavne nula úpravy keď idem s mužom von. A potom sa čudujete že chlapom prepína. A rýchlo napíšte že prepína aj tým čo majú doma modelku, raz, dva, tri.... 🍿
A aké ste vy, ženy uhundranych mužov? Alebo čo ponúkate svojim chlapom, ktorí si dohadujú stretko s mladými? Priemerná rodina okolo 40-50 na zmrzline: ženská neupravená neucesana hlavne že na chrbte 4 tetovania, muž prázdny pohľad a tvári sa že nepatrí k rodine a malé decka okolo. No idylka. A prejde okolo mladá svieža baba s frajerom a potajomky skulia na tu mladú aby žena nevidela. Áno treba si naprcat dve decka a trčať doma; nemať žiadne kamošky a záľuby a hlavne nula úpravy keď idem s mužom von. A potom sa čudujete že chlapom prepína. A rýchlo napíšte že prepína aj tým čo majú doma modelku, raz, dva, tri.... 🍿
@anonym_eb4c58 a ty si aká? 😀 muža máš akého? rodinu máte akú?
@anonym_autor ano, jedneho dna prisiel ze chce este nieco v zivote zazit tak aby sme sa rozviedli. Dopriala som mu tej radosti sme uz davno rozvedeny.
@anonym_eb4c58 zase nazor niekoho kto nema deti a nevie ake to je 🙄 . Mi to pripada ako mudrovanie na gauci s pivnym bruchom pocas hokejoveho zapasu . Ak budes mat stastie a nejaka s tebou zostane budes mat aj ty prazdny pohlad 😉
@anonym_eb4c58 a ty si aká? 😀 muža máš akého? rodinu máte akú?
@zuzanka.zuzu to je chlap podla mna

@anonym_autor ano, je lenivy, v robote je makač, ale doma extremne pohodlny, len gauc a cigarety na terase. Nič nerieši, nič ho nevaví . Uplne ako jeho otec, ktoreho predtym sam kritizoval ta toto.