icon

Môj priateľ chce ísť na dovolenku s jeho kamarátkou

18. máj 2025

Baby poradte, ja som hotova...mam priatela, spolu sme vyse 5 rokov, nemame ziadne problemy...obcas chodi s kamaratmi von, s par naj kamaratkami na kavu...ja tak isto, nikdy som nemala dovod ziarlit, ani on ma mna nie...ma jednu kamosku ktoru pozna cely zivot a jej sa teraz skoncil 15 rocny vztah...a opytal sa ma ci by mi vadilo keby s nou ide na par dni na dovolenku ze ona sa potrebuje zbavit zlych myslienok, ze samozrejme izby budu mat oddelene...velmi som vybuchla ze kde toto videl...ze ved ist s kamoskou ma kavu je jedna vec ale na dovolenku ked si zadany je ina vec...skratka velmi sme sa pohadali a otocil to proto mne ze ja som ziarliva...inak som si ziadne cudne spravanie nevsimla, stale sme spolu cize nemozem povedat ze by sa nejak stretavali...co by ste robili na mojom mieste?

3petka
28. máj 2025

je normálny? Samozrejme by mi to vadilo, čo na tom že budú mať samostatné izby? Nejaké mocné sily ich nepustia do izby toho druhého?
Choď aj ty s nejakým kamošom na dovolenku.

smichaela24
28. máj 2025

Nie nie a ešte raz nie. Ja mám 12 ročný vzťah, všetko v pohode a teraz bol len raz s o dosť mladšou mojou sesternicou von a otočil. Tretí krát keď s ňou bol von, iba oni dvaja aj to som robila bordel. Ale nakoniec som ho pustila lebo veď koncert a čo veď je prakticky rodina. Potom mi to nedalo a len raz som pozrela jeho mobil a bolo...ona síce o ničom nevie ale kamošovi písal že sa na ňu dosť namotal. Čiže asi tak. Mužom veriť netreba, roky som si myslela že áno ale nie

maryetta
28. máj 2025
@evcagabi

Asi sli na dovcu v 3ke a nema kedy 😅😅😅

@evcagabi alebo teraz isiel na dovolenku s nou. Lebo je smutna po rozchode....

3petka
28. máj 2025

Mohla by aspoň napísať ako to dopadlo.

mon8060
28. máj 2025
@smichaela24

Nie nie a ešte raz nie. Ja mám 12 ročný vzťah, všetko v pohode a teraz bol len raz s o dosť mladšou mojou sesternicou von a otočil. Tretí krát keď s ňou bol von, iba oni dvaja aj to som robila bordel. Ale nakoniec som ho pustila lebo veď koncert a čo veď je prakticky rodina. Potom mi to nedalo a len raz som pozrela jeho mobil a bolo...ona síce o ničom nevie ale kamošovi písal že sa na ňu dosť namotal. Čiže asi tak. Mužom veriť netreba, roky som si myslela že áno ale nie

@smichaela24 ja nechápem ako tebe zdovodnil že s ňou isiel sám 3x von 😱

ika11123
28. máj 2025

Ako ho to vôbec mohlo napadnúť 🙈 určite nie

smichaela24
28. máj 2025
@mon8060

@smichaela24 ja nechápem ako tebe zdovodnil že s ňou isiel sám 3x von 😱

@mon8060 2x s bratmi, posledný krát mal ísť brat tiež ale nakoniec nešiel, on áno, aj to sa ma pýtal či má ísť alebo nie. Ja som mu povedala choď, lebo ešte žiadnej žene nepomohlo to, že mužovi niečo zakazuje. On vyslovene využil/zneužil tú možnosť že je moja sesternica, tak si išiel, lebo inak by o skoro 15 rokov mladšiu von nedostal. A v každom prípade by to bolo blbé keby hej.

mon8060
28. máj 2025
@smichaela24

@mon8060 2x s bratmi, posledný krát mal ísť brat tiež ale nakoniec nešiel, on áno, aj to sa ma pýtal či má ísť alebo nie. Ja som mu povedala choď, lebo ešte žiadnej žene nepomohlo to, že mužovi niečo zakazuje. On vyslovene využil/zneužil tú možnosť že je moja sesternica, tak si išiel, lebo inak by o skoro 15 rokov mladšiu von nedostal. A v každom prípade by to bolo blbé keby hej.

@smichaela24 ach, to ma mrzí...prečo sú chlapi také prasatá?😤

lindusss2016
28. máj 2025
@smichaela24

@smichaela24 no ok a ako si zareagovala, ked si to zistila? Ako si to riesila?

michal412
28. máj 2025
@mon8060

@smichaela24 ach, to ma mrzí...prečo sú chlapi také prasatá?😤

@mon8060 Prečo sú chlapi také prasatá? A prečo sú ženy také mrchy a bezcharakterne čumia chlapom do mobilov? Všimol som si, že sa nabúravanie do mobilov stalo normálne štandardom.
A čo keď sa namotal? Je to chlap a je to dané biologicky. Dôležité je, či o tom vie sesternica, resp. či ona sama nedáva podnet namotania.
Či oblbovať ženatých mužov je beztrestná záležitosť a ženy to robiť bežné môžu?

mon8060
28. máj 2025
@michal412

@mon8060 Prečo sú chlapi také prasatá? A prečo sú ženy také mrchy a bezcharakterne čumia chlapom do mobilov? Všimol som si, že sa nabúravanie do mobilov stalo normálne štandardom.
A čo keď sa namotal? Je to chlap a je to dané biologicky. Dôležité je, či o tom vie sesternica, resp. či ona sama nedáva podnet namotania.

@michal412 danè biologicky? A čo vy nemáte rozum? Vieš ja vnímam chlapov takto keď urobia prúser.. zatĺkať, zatĺkať a zatĺkať...a práve tu sa stráca tá dôvera 😏

aurora33
28. máj 2025
@michal412

@michal412 ze dané biologicky 😃😃😃 debilko

nika_17
28. máj 2025
@michal412

@michal412 ozval sa chlap…

liv1
28. máj 2025
@smichaela24

@smichaela24 a ako si zareagovala? Povedala si mu to?

liv1
28. máj 2025
@jizanka

@autor Jak to vypadá u vás?

@jizanka toto je vymyslena tema, tu ani autorka nereaguje od zaciatku 😁

michal412
28. máj 2025
@aurora33

@michal412 ze dané biologicky 😃😃😃 debilko

@aurora33 A prečo sa namotávajú ženy? Ahá, ony môžu. Len chlap nesmie nič.
Ženy, nepochopili ste? Každý normálny zdravý chlap nemá možnosť to ovplyvniť, keď sa namotá. Proste príroda to tak zariadila. Však ani s vami by neboli vaši chlapi, keby sa na vás nenamotali. Už je len na ľudskej morálke, či dokáže podľahnúť pokušeniu. A či ho tá sesternica navyše ešte aj nezvádza, vedomá si, že je ženatý.
A už začnite mať trošku sebavedomie. Načo ste s vašimi chlapmi, keď im vôbec neveríte?

erickatt
28. máj 2025

Aaaa jemu je be?? Nech ides aj ty...

aurora33
28. máj 2025
@michal412

Ženy, nepochopili ste? Každý normálny zdravý chlap nemá možnosť to ovplyvniť, keď sa namotá. Proste príroda to tak zariadila. Však ani s vami by neboli vaši chlapi, keby sa na vás nenamotali. Už je len na ľudskej morálke, či dokáže podľahnúť pokušeniu. A či ho tá sesternica navyše ešte aj nezvádza, vedomá si, že je ženatý.
A už začnite mať trošku sebavedomie. Načo ste s vašimi chlapmi, keď im vôbec neveríte?

@michal412 ja svojmu verím, ja len reagujem na teba, ako alibisticky obhajuješ chlapov.

smichaela24
28. máj 2025
@michal412

@michal412 Michal ... nikdy som mu za tie roky do mobilu nepozrela, iba raz a čo som sa dozvedela? Nikdy som nemala podozrenie, áno človeka to žerie keď vie že je niečo zlé a aj keď som sa teraz pozrela (lebo som mala z toho blbý pocit) a prečítala čo prečítala tak vieš aká bola reakcia? Žiadna, lebo obhájiť to nevedel. To bola jediná správa bez listovania čo som našla... dobre, tak sa mu páči, nebolo by fér mi to povedať aby som sa rozhodla čo ďalej? Alebo by to mal tajiť kým z toho nebude niečo viac? A keď sa to týka mňa, môžem ti povedať že ja by som nič iné nehladala, lebo to mám...prečo by som mala. Ďalšia vec, so mnou si začal preto, lebo nikoho nemal, to je normálne predsa...čiže hej namotal sa predtým na mňa, lebo nebol v inom vzťahu. A že načo som s mojím chlapom keď mu neverím? No prekvapím ťa, však som mu do teraz 12 rokov verila 🤷‍♀️ a čo mám z toho? Ja som nebola celé tie roky harpia že si musel niekoho hľadať. Problém je asi len ten že som s ním 12 rokov 😀

nika_17
29. máj 2025
@michal412

@michal412 na jednej strane obhajuješ mužov,že sa namontovaní lebo príroda a na druhej sa čudujes,že mužom neverime

magdusaaa
29. máj 2025

On je chorý na hlavu? Ty sa ho opýtaj ,či by jemu nevadilo ,keby ideš s kamarátom na dovolenku...To je chore

autor
29. máj 2025
@magdusaaa

On je chorý na hlavu? Ty sa ho opýtaj ,či by jemu nevadilo ,keby ideš s kamarátom na dovolenku...To je chore

@magdusaaa no vraj by mu to nevadilo a nevidi na tom nic zle lebo on mi veri

evcagabi
29. máj 2025

A aj siel ci ako? 😅

schatzinkaschatzinko
29. máj 2025

Vieš, on ti verí, lebo mu je to jedno. Ono ide i to,aby on ukázal, aký je seriózny hero, že ide zachrániť nešťastnú kamarátku a robiť jej butlavu vŕbu a ešte sa aj ako gentleman Teba opýta ale obratom z Teba urobí žiarlivu chuderu. To je moment, keď začneš premýšľať nad tým Ty, že si naozaj ziarliva, nedoprajes, chuda. Veď im to dopraj... Zamyslel sa nad tym, žeby zobral Teba na dovolenku? To by ho malo viac trápiť. Vieš, ono sa toto v zdravom vzťahu nerobí. A ver svojej intuiicii a nie silným, sebavedomým a moderným argumentom.

michal412
29. máj 2025
@nika_17

@michal412 na jednej strane obhajuješ mužov,že sa namontovaní lebo príroda a na druhej sa čudujes,že mužom neverime

@nika_17 Obhajujem len to, že každý sa v živote môže namotať. Proste chlap objaví ženu, ktorá je kompatibilná s jeho životným postojom. To isté robia ženy, že sa namotajú na mužov. Ale dôležité sú dôsledky a ako s tým naložím.
Kým chlap s tým vnútorne bojuje a zvažuje za a proti, ženy sa do toho púšťajú niekedy bezhlavo a často s horšími dôsledkami. Buď ponižujú svojich mužov, aby sa ospravedlnili pred okolím alebo často to končí rozvodom, lebo sa nechajú uniesť novým dobrodružstvom. Keď vytriezvejú, potom si trieskajú hlavu a nemajú problém sa vracať k pôvodným partnerom. Lebo muži sú v týchto veciach zhovievavejší a netrpia takou prehnanou hrdosťou.
Ak sa vrátim k autorke, každý má mieru dôvery niekde inde a je dôležité, aby ju partneri vzájomne poznali. Takéto veci sú treba vydiskutovať v kľude a neobviňovať sa. Potom by ju partner nenazval žiarlivkou, on nemusel na seba počuť invektívy a ona sa nemusela čudovať, prečo by ju on kľudne pustil samú.

michal412
29. máj 2025
@schatzinkaschatzinko

Vieš, on ti verí, lebo mu je to jedno. Ono ide i to,aby on ukázal, aký je seriózny hero, že ide zachrániť nešťastnú kamarátku a robiť jej butlavu vŕbu a ešte sa aj ako gentleman Teba opýta ale obratom z Teba urobí žiarlivu chuderu. To je moment, keď začneš premýšľať nad tým Ty, že si naozaj ziarliva, nedoprajes, chuda. Veď im to dopraj... Zamyslel sa nad tym, žeby zobral Teba na dovolenku? To by ho malo viac trápiť. Vieš, ono sa toto v zdravom vzťahu nerobí. A ver svojej intuiicii a nie silným, sebavedomým a moderným argumentom.

@schatzinkaschatzinko A prečo jej nemôže veriť? Čo je na tom zlé? Prečo by mu to malo byť jedno? Len preto, že nie je taký vlastnícky?
Panebože, ženy, nie všetci tak fungujú, že "podľa seba súdim teba". To znamená, že žena by tiež asi nemala problém sa nechať oblbovať, ak by sa objavil v blízkosti zaujímavý "objekt".
Bohužiaľ, veľa prispievateliek do MK trpí nízkym sebavedomím, nejakým zázrakom sa im pošťastil súčasný chlap a teraz sa ho majetnícky držia ako kliešť. A nedajbože, aby sa čo by len na sekundu pozrel na inú babu, lebo čo keď o neho prídem.
Uvedomte si, že nulové sebavedomie u ženy, je pre chlapa (až na pár prípadov) vysoko neatraktívne. Ak má žena zdravé sebavedomie, tak chlap nemá dôvod sa obzerať po inej, lebo ho zaujíma práve tá, ktorú má doma.

schatzinkaschatzinko
29. máj 2025
@michal412

@schatzinkaschatzinko A prečo jej nemôže veriť? Čo je na tom zlé? Prečo by mu to malo byť jedno? Len preto, že nie je taký vlastnícky?
Panebože, ženy, nie všetci tak fungujú, že "podľa seba súdim teba". To znamená, že žena by tiež asi nemala problém sa nechať oblbovať, ak by sa objavil v blízkosti zaujímavý "objekt".
Bohužiaľ, veľa prispievateliek do MK trpí nízkym sebavedomím, nejakým zázrakom sa im pošťastil súčasný chlap a teraz sa ho majetnícky držia ako kliešť. A nedajbože, aby sa čo by len na sekundu pozrel na inú babu, lebo čo keď o neho prídem.
Uvedomte si, že nulové sebavedomie u ženy, je pre chlapa (až na pár prípadov) vysoko neatraktívne. Ak má žena zdravé sebavedomie, tak chlap nemá dôvod sa obzerať po inej, lebo ho zaujíma práve tá, ktorú má doma.

@michal412 Ty tu splietas hrušky s jablkami a teórie s nízkym sebavedomím. Ono každý má hranicu niekde a inde. A čo vyhovuje Tebe, nemusí druhým a opačne. Ide o vzájomný rešpekt a ten má tiež každý niekde inde. Rovnako ako aj svoju hrdost. Dnes sa hranice posúvaju , lebo argumenty, hrdosť, emancipácia, nielen žien, ale aj mužov. V konečnom dôsledku, kde tie hranice máme my je irelevantné. Každý má svoje, a preto sa to nemôže zovšeobecňovať. Práveže tá žena má sebavedomie a hrdosť, keď sa nad tým zamýšľa, pretože s tým nie je ok .

simca06022011
29. máj 2025

A kedze ta jeho kamoska je po rokoch single, tak on chce byt zrazu tiez, ze? ako inak by ho takato blbost vobec napadla... este keby prisiel so psimi ocami sa len informacne, jemne opytat a na nie, by povedal ok... ale on aj sa pohada... ? :DDD Jeho kamoska nech si najde kamosky.. a s nimi chodi po dovolenkach a nie so zadanym chlapom :D Ja teda nie som ziarliva vobec, ale tu by mi take red flagy lietali, ze az a jasne ze by som povedala, ze nikam nepojde.. jedine ak sa navzdy spakuje...

simca06022011
29. máj 2025
@michal412

@michal412 sebavedomie nema nic spolocne s tym, ze chlap ide na dovolenku s nejakou svojou "favoritkou" a zene to vadi:DDD ano, mali by sme byt tolerantne... kludne aj harem schvalit, aby si muzicek mohol robit co chce a chodit kde chce. A kolko je tych muzov co s kludom nechaju zenu chodit s "kamaratom" po kavickach, obedikoch a dovolenkach ? :DDD aha to je ine urcite.. lebo inak 99% chlapov ma nizke sebavedomie a tomu jednemu percentu je ta zena ukradnuta ... proste nieco tu nesedi ;)

jizanka
12. júl 2025

Jak dopadla ta dovolená @autor ?