icon

Mrzí ma priateľova reakcia. Ako sa vyrovnať so sklamaním?

30. aug 2026

Ahojte. Idem sa vyplakat je mi dosť mizerne. Pohádali sme sa s priateľom dnes poobede. Nič tragické klasické bežne nedorozumenie. Išla som akurát s deťmi do obchodu trocha sme sa prechádzali keď mi z ničoho nič začali trpnut obe ruky. Samozrejme som sa zľakla lebo aj napriek tomu ze som neurologický pacient tento príznak nezvyknem mat. Napísala som mu ze sa teda nechcem hádať (lebo sme pokračovali v sms) ze mi začína byť zle začínajú mi trpnut ruky (čo občas znamená problém) a jeho reakcia? To je tvoja karma. Večer mi nepíš. Čau...
Nebubame spolu. Fajn nebudem mu písať ta hádka ma netrápi. Trápi ma ako sa k tomu postavil. Je mu to úplne jedno. Keď aj sme pohádani keď potrebuje pomoc alebo je chorý pomôžem mu zabudnem na hádku. Jemu to však je jedno. Prešlo niekoľko hodín neopytal sa ako mi je hlavne ze mi spieval cely deň ako ma ľúbi a sa teší keď budeme spolu 🤦‍♀️ som ja ta vadna? Posledný týždeň veľmi analyzujem prečo s nim vlastne som. Prestáva dodržiavať sľuby čo dáva nezaujíma ho ako sa cítim ci už psychicky alebo fyzicky. Napísala som mu včera nech si ide žiť svoj život inde ze ja mu už nedám ani vlastne dieťa a ze mam diagnózy aké mam a nemôžem mu dopriať všetko ako by chcel vyhukal sa na mňa ze sa nemám ľutovať ze nie som bez nohy alebo bez ruky.. Keď chce sex niekedy sa nedá skrz zdravie ja si to uvedomujem ale on nechce aby sme sa rozišli ale zároveň mu vadí ak nemáme sex niekoľko týždňov. Ani tak ani nijak. Myslím si ze ma berie len ako zvyk a ak by lepšia naozaj prišla už by so mnou nebol.. Je mi proste len smutno. Nepotrebujem hejt

Strana
z2
anonym_6669e1
31. aug 2026
@anonym_d7ad1b

@anonym_1b6890 vidim to podobne, citove vydieranie, navodit pocit viny u toho druheho, pozri mne je zle a ty sa so mnou hadas.

Lebo aka mala byt reakcia chlapa? Si neurologicky pacient, tipujem na nejaku tetaniu, chrbticu, tak snad mas povedomie. Asi je to z nervov, niekomu trpnu ruky, niekto ma zavraty, iny zvracia alebo ho boli hlava. Dam si magnezko, tekutiny a klud nie? A asi to nie je prvykrat co sa snazis hadku ukoncit fnukanim ako ti je zle namiesto riesenia a chlapa uz to nebavi. Su predsa dve roviny, zdravie a pricina hadok. Naco to mixovat podla toho ako mi vyhovuje? Ries zdravie s lekarom a hadky s partnerom, ale nie cez citove vydieracky. Naco dramaticke vylevy ako si ma ist zit svoj zivot a nedas mu dieta?

@anonym_d7ad1b napadlo ti, ze moze mat sklerozu multiplex?

anonym_ccc972
31. aug 2026
@anonym_6669e1

@anonym_d7ad1b napadlo ti, ze moze mat sklerozu multiplex?

@anonym_6669e1 a napadlo tebe ze ju nemusi mat?

2691
31. aug 2026
@anonym_563e83

@anonym_014889 asi preklep nebyvame spolu

@anonym_563e83 asi že dnes "nespime" spolu

anonym_9fb31d
31. aug 2026

Toto nie je normálna reakcia, predpokladam, že ti kontrolka blikla už viackrát a teraz si sa rozhodla napísať. Je to ťažké, ale lepsie ti bude bez neho. Nemá záujem sa spýtať ako sa máš, neberie vazne tvoje stavy, naozaj takéto správanie nie je v poriadku. Asi je ešte sám dieťa, takého muža nepotrebuješ. Držím palce aby si to zvládla a netráp sa zbytočne. Dubaj na svoje zdravie a venuj sa najmä deťom

anonym_197266
31. aug 2026
@2691

@anonym_ccc972 ja som to pochopila tak, že ona má dve deti, pri ktorých si našla priateľa.
A tomu priateľovi už nemôže dať deti kvôli chorobe.
No autorka vôbec neodpovedá, tak je ťažké to cele pochopiť. Predpokladám, že má SM, keď píše "závažné neurol.ochorenie"

@2691 keby mala SM, tak nie je prekvapená z tŕpnutia rúk, je to jeden z prvých symptómov.

2691
1. sep 2026
@anonym_197266

@2691 keby mala SM, tak nie je prekvapená z tŕpnutia rúk, je to jeden z prvých symptómov.

@anonym_197266 to neviem celkom s určitosťou, je to individuálne, skôr jeden z neskorších symptómov...

betulinka1
1. sep 2026

@anonym_autor no naco ti je taky chlap co sa sprava ako hystericka ženská. Tebe je zle a on takto reaguje 🙈🙈🙈 za mňa určite rozchod ako nervy z neho

Strana
z2