icon

Muži po päťdesiatke chcú deti

26. feb 2025

Vsimla som si na zoznamkach taky nesvar, ze bezdetni 46-50 ročni muzi hľadajú ženu na založenie rodiny. V takom veku?? Co robili doteraz? To si myslia, že nejaká 30rocna bude chciet takého starého? 40cky tym padom mozu vyberat max zo starych dedov, ktori uz deti nechcu. Alebo zo zajacikov (nic pre mna). Co si o tom myslite?

Strana
z2
viestta
26. feb 2025

Da sa na to pozriet aj inac: Co robili styridsiatnicky doteraz ked nezalozili rodinu?

zic
26. feb 2025

Teda co ja poznam v okoli nezadane 30tnicky, po takych by skocili ako pes po udenom... najskor zabezpeceni "vyzreti" chlapi co chcu este aj decko? Ved to je uplny dream 🙂 🙂

pribinak
26. feb 2025

Jezisss, zabezpečený a vysanteny chlap, ktorý chce rodinu?
Hociktorá žena pred 40tkou sa poskladá od šťastia

anna777115
26. feb 2025

To, sú poväčšine, také oblbovacky a tlačenie kalerabov do hláv. Keď príde na lámanie chleba a rodinný život, zodpovednosť, tak máloktorý päťdesiatnik by stál reálne o novorodenca a všetko, čo s tým súvisí.

lenkakravcova
26. feb 2025

Tak v minulosti sa zmenili muži po 30tke so ženami okolo 15-16 ročnými. Teraz si priratas k obom +20 a si narovnako..

betulinka1
26. feb 2025

Ha by si da cudovala. Moj otec vdovec, 60 rocny mal na zoznamkach v ponuke 30 tnicky bezne. By si sa cudovala aky zaujem bol a to teda tam nemal ani nejaku extra fotku, mal tam iba napisane, ze je vdovec, VS, uz dospelé dcery . Ale on sam povedal, co by s takou mladou robil. Nasiel si tam o 5 rokov mladšiu aktívnu turistku, lyziarku a aj ta mu dava zabrat 🤣🤣🤣. Mladšiu by uz nedal 🤣🤣🤣. Cize ak si 40-50 tnik hlada niekoho na založenie rodiny, tak urcite aj najde.

marsmykkok
26. feb 2025

@viestta Tak často je to tak, že nejako od 15 do 25 nemajú šťastie a nenájdu dlhodobý vzťah alebo im nevyjde. A potom po 25 ich balia len 40 a 50 plus a nie každú priťahu chlap vo veku jej otca, lebo muži okolo 30 hľadajú mladé baby na užívanie a nie na rodinu. A potom po 40tke sa chlapi spamätajú, ale zase hľadajú mladšie, lebo rovesníčka im už rodinu nedá.

0silvia0
26. feb 2025

Ty si tá 30-ročná, ktorá si nevie nájsť rovesníka a ostávajú jej "starí dedovia"? Tak asi tí tridsiatnici robia to, čo robili tí dnešní 46-50 roční pred 15-20 timi rokmi

minenkaa
26. feb 2025

Máš dvadsať ,keď si myslis ,že päťdesiatročný muz je starý

tiezjedna
26. feb 2025

Výhliadkový geronti, ktorí sa snažia uloviť biologickými hodinami frustrovanú nešťastnicu, ktorá sa o nich postará😉

76california
26. feb 2025

@tiezjedna to je veta, som ju 3x čítala 😂👍

viestta
26. feb 2025

@marsmykkok ale vsak ja to chapem. Len ta otazka mi prisla taka odsdzujuca chlapov

kavasmliekom
26. feb 2025

By si sa čudovala, koľkí 50r si aj mladú nájde 😄 poznám v okolí minimálne 3 páry, kedy som myslela, že je to otec s dcérou. Ale len jeden pár z nich majú aj dieťa.

svetlonos
26. feb 2025

Je minimum prípadov muzov v 50, ktorí sú tealne schopny aj prebrať starostlivost o dieta. So všetkým, čo k tomu patrí. Známy z rodiny nol toez taky hrdina, deti uz dospele, rozvedeny.
Ale on chcel rodinu este!
Tak si ju spravil. S dvoma ženami. Už nie je ani s jednou, samozrejme obe boli omnoho mladšie, on robil na stavbe, bol zabezpečený ako tak. Ale ziadny extra fešák ani športovec.
Teraz mava deti na víkendy a keď sa dá, ide k detom z prvého manželstva na návštevu, nech je o ne postarané a on sedka. Proste ta pieseň- uz mi láskou není 20 let - v tomto pripade pasuje aspom ohladom "opotrebovanosti materiálu".
Proste je už na deti starý, ma 3 do 15 rokov.
Ono v 50tke su mnohí ešte borci, nepopieram. Vacsinou ak majú deti, tak už dospele a ruka hore. Vacsinou dlho rozvedení takže čas detmi intenzívne netravili. Su "zachovali".
Ale ono si to o par rokov vyberie svoju daň. Mohol byť teraz spokojný dedo s vnucatami, ktoré vie vždy vrátiť rodičom. Svoje síce vrati matkám ale aj tie víkendy mu dávajú zabrať, ziadne výlety alebo dovolenky. Ked ich ma je s nimi len doma alebo niekde, kde sa prejavia same. Nechce byť na ne zlý, takže na navsteve su divoko, co prvym detom samozrejme ide riadne na nervy, keďže sú už samozrejme rodicmi. Vztahy bohvieako nemajú ti nevlastní súrodenci, ved ako aj, keď tam je rozdiel pomaly 30 rokov.
Stále som toho názoru, že vo výnimočných prípadoch dokáže aj 50tnik krásne vychovať dieta. Ved stáva sa, že niekedy dieťatko výchova ju starí rodicia a laskyplne.
Ale aby to bolo na dennom poriadku, no vacsinou ten vek už nepustí, cest výnimkám.

petronelag
26. feb 2025

40- 50 roční muži ešte nie sú starí, ja čo poznám z okolia tak to sú úplne súci muži a aspoň už myslia zodpovedne, väčšinou majú aj dobrý príjem a niektoré mladé ženy, po skúsenostiach s tými mladými, ktorí sa po narodení dieťaťa zosypú, si nájdu aj takýto vzťah a prebieha všetko v takom vyrovnanejšom prostredí. A keď už majú deti 10 rokov a viac, sú samostatnejšie, dá sa to zvládnuť aj mužom po šesťdesiatke.

autor
26. feb 2025

Ked som bola 30cka, som sa na 40tnika ani nepozrela, prisli mi stari a nechutni. Mala som max o 2 roky starsieho. Preco by som mala byt s niekym, kto ma absolutne odpudzuje, ked mozem byt s niekym, kto ma pritahuje? 30cka ma z coho vyberat a nie je nutena byt s niekym, s kym nechce. Ak teda nie je zlatokopka, tie su schopne za peniaze zatnut zuby a dat aj staremu ulisakovi.

minenkaa
26. feb 2025

Však si buď s kým chces ale pisat ,ze su stari je úplne mimo

0silvia0
26. feb 2025

ja nechápem tú tvoju nasratosť na starých chlapov. Veď keď mladé ich stále chcú, tak lovia. Veď sa naser na tie mladé, načo si hľadajú starých chrenov. Keď sa všetky mladice spoja a odmietnu chrenov, chrenom zostanú rovesníčky.

petronelag
26. feb 2025

Napríklad aj Martin Nikodym, moderátor, má už po 50-tke a ako vyzerá moderne, aj priateľku má nejakú mladú.

bessie12
26. feb 2025

Ako píše @minenkaa . Bud si s kým chceš. Mam doma 50tnika a lepšie som si vybrať nemohla. A áno, chce aj deti.

sevrin
26. feb 2025

Čo robili doteraz?

Možno počúvali od každej fifleny: Máš vzdelanie? Máš vlastný dom alebo aspoň byt? Máš auto? Máš garáž? Máš dobré zamestnanie a plat? Máš úspory? Máš investície? Máš pozemky?
Niektoré si myslia, že stačí lusknúť prstami a bude všetko. Tak to mužov prestalo baviť stále dookola počúvať, a ak nič z toho nemali, tak začali makať na tom aby mali a keď už všetko mali, tak zistili, že im pomaly ťahá na 50. Nikdy som nezažil od mužov, že by na ženy mali toľkoto podmienok.

mmooly
26. feb 2025

@zic presne toto aj mňa napadlo...

dadis
26. feb 2025

Pre mna je 50tnik stary, takze mi je jedno, ze chce nejaky zakladat rodinu. Ja mu to doprajem, nech hlada svoje stastie. Preco to teba trapi? Mas v tom nejake osobne zaangazovanie?

stanulienkat
26. feb 2025

No urciteeee😁. To kde mas takych starych, co chcu deti??? Este som takeho nevidela. Mozno jeden z 10000, co doteraz este nema deti, ani partnerku. Bol by mi cudny.

prasiatko30
26. feb 2025

Ze co robili 40-50 - zili a uzivali si a v tej 40-50 si vsimnu, ze by bol cas sa aj usadit a konecne by mohli mat aj deti😂😂😂

luccija
26. feb 2025

Prehanas...prečo by 40 tnicka nemohla mať 40 tnika bez toho, že budú plánovať deti.To je aj taka zenska ješitnosť vždy to tak bolo a bude mladosť a krása hýbe svetom.A áno, kľudne si 50 tnik spraví dieťa s 38 r ktorá možno zabila roky čakaním, nenašla toho pravého, venovala sa kariére atď...
40+ je pre ženu ťažký vek to nepopieram starší chcú mladšie atd...každy so starnutím bojuje po svojom.

autor
26. feb 2025

@viestta "Da sa na to pozriet aj inac: Co robili styridsiatnicky doteraz ked nezalozili rodinu?"
Napr. boli v dlhodobom vztahu s muzom, ktory ich nakoniec nechal, lebo si chcel este uzivat.

kiki68
26. feb 2025

Bezna to vec, chlap kym moze mat deti, tak to logicky spravi. 40 je ok, 50 je uz taka hranica vobec toho, ze ci to ma zmysel

kiki68
26. feb 2025

@luccija kopec ludi od 35 vyssie nahana posledny vlak, dnes normalka

kiki68
26. feb 2025

@stanulienkat my sme mali plnu triedu takych oteckov. Druhe manzelstvo, ona 35 a chcela a uz to ficalo, jeden mal v 50 prve a 55 druhe. Tych okolo 42-44 tam bola prevaha, boli iba dvaja otcovia pod 36 rokov.

Strana
z2