Muži vám zakazujú piť kávu a jesť sladkosti?
aj vam muzi zakazuju jest sladkosti alebo pit kavu?ze je to nezdrave?a ked si date tak sa hnevaju alebo su urazeny?
Akí muži? V práci, na ulici alebo susedia?
Tak môj muž mi povie že by som nemala keď chcem schudnúť ale určite mi to nezakazuje.
Len mi pripomína moje ciele.
Mňa môj muž práveže nahovára, nech si dám kávu s ním, lebo ja kávu nepijem. Ale nie je urazený, keď si ju nedám.
Nie, taka este nehrala a vlastne ja ani nepoznam siroko daleko takeho co by nieco take zakazoval zene 🤣. Tak to uz kde sme
Posli ho ku mne, ten by sa od nervov otocil na opätku po jednom poobedi so mnou 🤣🤣
Myslím že táto otázka na rôzne ženy v rôznych situáciách ti veľmi nepomôže.
Je totiž iné keď ma niekto problém sa kontrolovať sám (a potrebuje aby mu to niekto iný pripomínal, inak sa vyžerie kľudne na 20 a viac kg nadváhy) a iné keď proste si dá človek bez problémov chuťovku..
Ja si zakazujem kavu max sama sebe (je mi z nej zle a vraciam) a muz mi to len pripomenie, ked mam nutkanie dat si ju 😀, sladkosti velmi nejedavam. Nezakazuje mi nic, jedine mi pripomenie, ze to a to by som nemala, napr surovu cibulu na večeru atd... lebo mi z toho byva ťažko.
Prepáč, ale jeho správanie je nezdravá manipulácia, od takého len ujsť... nemá právo ti takto obmedzovať tvoju slobodnú vôľu....
Jasne, ja som uplne bez mozgu, nesvojpravna, zavisla na tom, co mi pan tvorstva dovoli . Cokoladu? Kavu? Fuj fuj. Ako by som si to vobec mohla dovolit??? Blaznis??? 🙄🙄🙄🙄🤦♀️🤦♀️😅
Nehnevaj sa, ale sak hadam mas svoj nazor a prava... muz ti moze povedat svoj nazor, ale sak ked chces jest sladke, tak si daj... ale zakazovat? Na ten just by som si dala. 😀
Ktovie ako to cele je 🙂 ci si to len ,,pribrata" autorka prispevku neupravila
zakazuje, a povie aká je nezdravá...atď...ale každé ráno si ju dám 😉
@vroni tak teda na kave zalezi aka kava. Neska teda nie je dobra kava, vselijake akoze kapucina v sacku, 2v1 ci 3v1 tiez nie su kavou. A ked do dobrej kvalitnej kavy nalejes kopu mlieka a supnes cukor, tak to tiez nie je dobre.
Ja pijem kavu, ktoru kupujem zrnkovu a meliem doma, nedavam cukor ani mlieko. A to mi teda trvalo kym som sa oducila dat si 3 lyzicky cukru do kavy alebo mlieko. Ked niekto dava aj cukor aj mlieko, vie to byt kaloricka bomba
Z toho mala co tu autorka napisala tazko povedat. Nemusi to byt manipulator. Moze to byt kludne chlap, ktoremu zalezi na svojej partnerke a ona je vztahovacna. Alebo on ma nutkavu potrebu vsetkych poucovat o tom co je zdrave …. Moznosti je asi vela. Ale tak autorka odporucam sadnut s partnerom a normalne to prediskutovat co kazdemu z vas vadi a preco. Odporucam bez emocii a nebyt vztahovacny.
Nie. Prečo by mi mal zakazovať dačo? Ani jemu nezakazujem, jediné, na com sme sa dohodli (je fajčiar) že nebude doma fajčiť klasické cigarety, lebo mne to strašne smrdí, alebo si dá s kamošmi, len vonku keď je dakde. Tak fajčí tie ovocné elektronické.
On sa urazí lebo ty si dáš kávu??
To vážne?
Ináč je v poriadku?
On je v pozícii otecka ci koho? Hádam si môžeš sama určiť co zješ v piješ.
Ja mam chuť na margotku, tak ju zjem, nikto nič nekomentuje nneuraza. Sa..
A Ty mu co zakazujes? Ved mu nechaj ochutnat jeho medicinku. Uraz sa a uvidis. Ale uplne najlepsie bude, ked sa na takeho chlapa uplne vykasles😉
Môj má opačný životný štýl ako ja, kávu nepije a ani sladké. Ale mne urobí každé ráno kávu aj napeni so slahacom😁, prinesie mi niečo sladké. A pritom on sám nepije, neje sladké. To je láska a nie nasilu meniť iného človeka, ale rešpektovať rozdiely.
Tak to by raz skúsil 🙂 Je to moje telo, nemá mi čo zakazovať, nie som v jeho osobnom vlastníctve predsa 😀 Ja toto inak nechápem, veľa párov takto reálne funguje, že si navzájom veci zakazujú. To je o čom?
Mne moj manzel kavu sam uvari a prinesie 😅
Autorka a ty napis- mas nadvahu, problem s cholesterolom, vysokým krvným tlakom? aku kavu pijes, co za sladke si si chcela dat?
Jeeezis, zase tu lyncujete chudaka chlapa. 😂
Bud rada, ze sa o teba zaujima. A ano, ja v ramci zivotospravy tiez mojmu niekedy poviem, ze by nemal, ked to prehana. Aj on mne obcas. Partnerom by to nemalo byt jedno, ak sa o seba zaujimaju. Ci uz ma niekto zdravotne problemy, alebo je tucny, alebo prevencia.... Davame tak priklad v stravovani aj detom.
Kazda tu pisete, ze je to vase telo, vec a vase zdravie. A potom sem pisete, ze tam vas boli, tam vas picha, vymyslate si choroby, muz so mnou nechce spat, lebo som tucna.....
Vsetko treba, ale s rozumom a s mierou.
Nie a raz by skúsil mi vravieť daco do môjho života, a som závislá na sladkom takže zjem toho na kila a on tiež, takého chlapa by som do zadku poslala, teda bavíme sa o tom, že ak žena nemá nadváhu, lebo zase ak má žena 100 kíl tak by veru mal chlap zamykať chladničku 🤣
Môj si sám dá denne nejakú sladkosť. Prečo by mi mal zakazovať? Nie je môj otec, ale partner. Čo škodí a neškodí viem, vieš snáď aj sama.
@stanulienkat "zaujimat sa"," niekedy" a obcas povedat je rozdiel, ako zakazovat.
Ja v tom vidim dost rozdiel. Nemyslis?
Ale zavisi zase, ako to v skutocnosti ten pan dokonaly podal
Možno do seba nenaleje ani kvapku chlastu, nevysedava pred telkou a futbalom, nefajci, neje sladke, nepije kavu, nesurfuje po internete...
@fantaghiro21 no vidis..ty ho uz ironicky nazyvas pan dokonaly a takisto ako ja, netusis ako jej to podal. 😉
@stanulienkat Ale tento týpek sa hnevá a uráža, keď neposlušná manželka odmieta dodržiavať jeho zákazy.

@h2 ved aj ona sa uraza. Inak tema ako pre male deti...

Preboha živého 🙈
Ja keď čítam niektoré diskusie mne sa rozum zastavuje🙈veď to je až smutné, s kým to žiješ a z akého dôvodu ti ma niečo zakazovať čo si dieťa? Teoreticky to vezmime tak že ho počuvneš a potom čo si nájde iné ? Bude ti diktovať čo máš obedovať ako sa máš obliecť ? Prepana žena stopni toho labilneho manipulátora lebo toto mi nepríde normálne ani trošku