Muži vám zakazujú piť kávu a jesť sladkosti?
aj vam muzi zakazuju jest sladkosti alebo pit kavu?ze je to nezdrave?a ked si date tak sa hnevaju alebo su urazeny?
Nie nehneva sa a nezakazuje. Prave naopak. Občas mi kúpi nejakú tú sladkosť (hlavne vtedy, keď mám svoje dni 😁 ) a kávu mi (takmer) každé ráno sam pripraví.
@stanulienkat no a ako ho mam nazvat, ked sa tak prezentuje(aspon ho tak vyfarbial autorka)Predpokladam, ze nema ziadne zavilslosti a ziadne hriechy ak ma potrebu nieco zakazovat... A ked je tema pre male deti, preco sa zapajas do nej? zapadas medzi male deti?
@fantaghiro21 🤦♀️
Kavu nam nosi cez vikend do postele. A k tomu niekedy domaci kolacik s ovocim. 🙂
Sladke si dame, mame radi, no zas tak normalne.
Sme zobrati už vyše štvrťstoročie, ale nikdy mi nič nezakazoval, ani ja jemu. Nie sme malé deti.
@stanulienkat aj to je sposob komunikacie...potom sa ale necuduj, ak ma niekto aj ironicne poznamky, ked si ty bachas rukou o celo...
A prečo by to robil? 🤔 Môže mi povedať, že sladkosti sú nezdravé, veľa kávy škodí atď, ale dospelý muž sa nemá hádzať o zem lebo niekto si urobí posvojom 😁
No určite si budem pýtať povolenie 😂 by len skúsil. Kávu pijem 3x do dňa a sladké si kde tu tiež dám. A keby bol urazeny, tak nech je.
V živote mi nič nezakazal a ak by to aj skúsil, tak on by mal zakázané cigi a pivo
Určite nie
Nie nikdy som od muža nepočula nepi kávu nejedz sladkosti to určite nie. A nebola som zbavená svojprávnosti tak že nie. Ja zhodujem sama za seba žiaden muž mi to nezakazoval. A ten môj je horši na sladkosti ako ja a pije kávu bežne aj 3.
Nie, ja nie som dieťa a môj muž nie je moja mama, aby mi niečo zakazoval 🤭 akurát by som sa zasmiala a tú kávu so sladkosťou by som si dala priamo pred ním 😁
Môj by toto na mňa neskúšal , vie aká som bez kávy 😁 ja pijem 3 denne a nie že 5x týždenne 😁 ani keď som držala diétu alebo som proste chudla mi nič "nezakazoval" preboha veď som dospela a svojpravna , nemám 13 ani to nieje môj otec . A ja by som ani nedovolila aby mi zakazoval dať si keksik 🤦♀️ a to som chudla z 88 kg takže som nebola žiadne tintitko ale on mi vždy hovoril že sa mu páčim a nemusím chudnúť . A neviem či teda chce aby si schudla, ale dá sa to aj bez toho aby ti niekto zakázal jesť sladké ,mne sa podarilo 20kg. A ja keby mám prestať jesť sladké a piť kávu tak radšej ostanem tučná 😁
moj muz mi nezakazuje nic, som dospela a svojpravna, nechapem, preco by to robil
nikto mi nikdy nič nezakazoval.Mohol by skúsiť.........
len by raz skúsil... :D
Moj priatel mi ju uvari a ku kave mi da nejaku malu sladkost alebo maly keksik. Niekedy mi donesie aj do prace ked mu napisem ze mam tazky den (robim 12 tky). Ak by mi nieco zakazoval, bola by som single. Debila nepotrebujem
Nosi mi sladkosti aj kavu na tony lebo vie,ze bez toho hrozí riziko,ze budem zlá a on si to odnesie 🤣 A teda este stále mam občiansky tak neviem preco by mi mal niečo zakazovať, nie je moj tatko.
lol dalsia co je s panovacnym diktatorom...
Ako vie, ze si pila kavu alebo dala sladke? Co ta sleduje?
Ešteže som sa takéhoto magora dávno v mladosti zbavila na poslednú chvíľu, ten ešte aj fotky pýtal cez mms ci som ozaj na záchode doma alebo sa niekde flákam 😅😅
Nie, nie uvedomuje si, že som svojprávna. Nevzala som si debila 🤦 Mimochodom - káva nie je nezdravá a epresso pred tréningom mi naordinovala sama trénerka.

Tak ten tvoj je iny Ch. Norris ked si toto dovoli🤦 Uprimnu sustrast.