icon

Nedostatok podpory z partnerovej strany

10. apr 2025

Ahojte,
potrebujem sa asi vyrozprávať. Som 26 ročná žena ktorá je veľmi karierne ambiciozna. Mám prácu v IT sfére kde fungujeme na home office. Popri tom podnikám v hotelierstve, kde sa mi tiež veľmi darí. Mám priateľa má 36 rokov, je dobrý partner veľa mi pomáha a spraví čo mi na očiach vidí ale nikdy ma v ničom nepodpril ani nepochválil viete tak úprimne ako super som rád že sa ti darí, si šikovná... Včera ma to dosť zranilo. V práci ma povýšili, veľmi som sa potešila zdvihli mi plat a dostala som "titul" seniora. Celá rada som šla za frajerom mu to oznámiť a on iba že a to čo znamená, tak som to vyyvetlila a on iba sucho že aha dobre. zarazilo ma to tak som si šla dalej robiť. Večer som mu povedala že som čakala inú reakciu trocha radosti a on že dúfam že sa nebudeš potom chovať ako tá tvoja p**a šéfka. Baby mne úplne odpálilo dekel. Neviem každý normálny frajer by povedal super som rád že sa ti darí večer to oslávime alebo niečo také. Ako by ste dalej reagovali, neviem čo mám robiť. Mám sto chutí ho poslať do čerta. Mám pocit že si ma vôbec neváži.

magic08
10. apr 2025

ak ti vyslovene povedal, ze deti nechce a ani neplanuje v buducnosti, tak nie je dôvod nadalej zotrvavat vo vztahu, ci uz ta podporuje alebo nie

unicornlady
10. apr 2025

Načo vlastne riešiš, či ti je oporou alebo nie, ak ty chceš deti, ale on nie.
Či dúfaš, že o pár rokov (keď bude mať cez 40) si to zrazu rozmyslí?

autor
10. apr 2025

@larinka552 žiarlivý je ale tak som o 10 rokov mladšia, cvičím tak mám peknú postavu, vidí že sa za mnou sem tam niekto otočí to nejak neriešim, nerobí mi žiarlivostné scény iba pustí nejakú poznámku že ten kkt po tebe pozerá a podobne

autor
10. apr 2025

@magic08 ale ja som nepovedala že nikdy nechce deti, to som sa vyjadrila na jeden komentár tu že možno chce žienku domácu a dieťa tak som napísala že dieťa nechce, ale to nebolo myslené že ho vôbec nechce, keď sme spolu žačínali tak sme sa dohodli že najbližších pár rokov nie že si dorobíme dom vezmeme sa a až potom, btw svadbu chce sám ju navrhol

zuzana76
10. apr 2025

Vzhľadom na tvoju šikovnosť fakt dosť zlý vyber partnera. Toto vyzerá ako úplný priemerňak.

autor
10. apr 2025

@zuzana76 ja neviem baby kde sa dá nájsť inteligentný zabezpečený verný chlap?

rejka7
10. apr 2025

@larinka552 nad tou narcisticko manipulátorskou povahou by som sa vážne zamyslela. Títo typci sa aj roky dokážu ovladať, ale práve takéto " poznamočky" ich prezradia. Poriadne to rozbalila, až keď je žena zahačkovana, myslím deti, majetky a pod.

carolynka
10. apr 2025

Neviem si predstavit, ze.mojho muza povysia v praci a moja reakcia je 'no snad nebudes taky k**ot ako tvoj sef.
Niektorym prispevkom tu nerozumiem, tiez by som bola sklamana z takej reakcie.

magic08
10. apr 2025

ok, vyhchadzala som z toho, co si napisala, o nom ze deti nechce a o sebe ze chces za cca 5 rokov. Preto taka reakcia. Kazdopaodne to nemeni nic na nazore, nie len mojom, ze spolu neladite. To ze ho povazujes za jednoduchsieho ti zacne vadit čoraz viac, ako ty budes karierne rast, budes ten rozdiel medzi vami vidiet zretelnejsie, bude mat jasne kontury, nie ako teraz. Zamysli sa nad tym. Jednoduchost nezmenis, nenalejes mu do hlavy mudrosť ani prehlad všeobecny. To ze je sikovny a verny je dost malo, ak si ty ambiciozna a jemu staci co ma. Navyse ma 35 rokov, uz by mal byt zabezpeceny. Je?

autor
10. apr 2025

@carolynka ďakujem za pochopenie ☹ vždy keď sa mi niečo podarí tak má takúto poznámku. Keď som kúpila posledný byt tak na to povedal že tá bytovka je hrozná a že ten byt je hrozne zničený. Proste ja celá šťastná že sa mi to podarilo vyfinancovať iba 30% hypo a ostalo aj na prerabku s ktorou som rátala tak on mi to celé zhejtoval

autor
10. apr 2025

@magic08 vypláca brata z rodičovského domu, aj k tomu som ho dokopala trocha ja lebo nemal ani svoju strechu nad hlavou

mischy00
10. apr 2025

Tie rozdiely sa budú stále viac a viac prehlbovať, ver to.u, že on teraz nezačne na sebeviac makať aby bol lepší ale skôr naopak, bude ta deptať. Ak sa tebe bude veľmi dariť, dám ruku do ohňa, že ťa bude tlačiť do dieťaťa, len nech si rýchlo na materskej

magic08
10. apr 2025

cize ani zabezpečeny v 35tke nie je. Kde byval predtym ako ste sa spoznali? s rodicmi?
a vdaka tomu ma strechu nad hlavou? ako vyplaca brata, prostrednictvom hypo, alebo pozicky?
No neviem, ja by som na tvojom mieste mala take redflags že az. Vobec sa k sebe nehodite. a do bodky suhlasim s tym, co ti napisala @mischy00 . Rozdiely bude stale vacsie a bud ta dotlaci do dietata, alebo ta zdepta uplne. Tam sa podpory nedockas nikdy

autor
10. apr 2025

@magic08 V nájme býval, potom u mňa a potom sme šli do toho domu.
Zmluvou u notára.
Však ja to asi podvedome viem asi aj preto som založila túto diskusiu, počuť aj názor iných ľudí

vler
10. apr 2025

Autorka, ja Ta tiez chapem. Neocakavala si ovacie, ale jeho reakcia ktora obsahovala vulgarizmus bola maximalne nevhodna, az trapna.
Z toho co pises, mam tiez pocit ze sa k sebe nehodite a stravit zvysok zivota s nim bude chyba, premysli si to.

stanzi
10. apr 2025

Autorka, v prvom rade ignoruj rady zien, ktore to zlahcuju, tvoje pocity su uplne na mieste. Poviem to skaredo, ale z tej jeho reakcie mam pocit, ze je to proste zakomplexovany buran, a nikdy ta skutocne neoceni. Si mlada a ocividne velmi sikovna, najdi si lepsieho, naozaj.

cafelatte
10. apr 2025

mne celkovo príde jeho vyjadrovanie dosť vulgarne

autor
10. apr 2025

@vler
@stanzi ďakujem dievčatá za podporu ❤

magic08
10. apr 2025

je mi jasne, ze ty sama ten rozdiel medzi vami citis, len si este nedospela do štadia priznat si to. Vies, keby bol tak stary ako ty, tak este je sanca, ze sa nakopne a zacne na sebe makat aj on, lebo mu budes motivaciou. Ale chlap skoro pred 40tkou a ma holu rit, nema ani ambiciu nieco stym robit a aj tvoje uspechy ho drazdia k tomu, aby bol k tebe neprijemny. Naco ti je chlap, ktory ti nie je oporou?

rejka7
10. apr 2025

Áno, vyjadrovanie vulgárne, šéfka je pi..., okoloidúci muž ko..., 🫢

unicornlady
10. apr 2025

Tak ale autorka sa s ním dala z nejakého dôvodu dokopy. Možno jej lichotilo, že má navrch.

autor
10. apr 2025

@unicornlady Nie nelichotí mi že mám navrch, rada by som muža ktorý by zarábal viac a napríklad ma zobral na dovolenku. V tomto prípade keď chcem aby sme išli spolu na dovolenku musím ju zaplatiť z 80% ja. Dokopy sme sa dali lebo máme spoločné záujmy a páčilo sa mi že nie je sukničkár, neobzerá ženy, nelikuje blbosti, nezamyká si predo mnou mobil atd...

liv1
10. apr 2025

@bielasovicka ja neverim ze vacsina chlapov ktori maju svoju partmerku uprimne radi, rsaguju takto. Ze ani len to suche “super”. Fakt neverim. Mozu byt zalozeni aki chcu, nehadzala by som ich do jedneho vreca.

larinka552
10. apr 2025

To je jedno, ze si mladsia, cvicis a mas peknu postavu. Co myslis preco este nie je zenaty vo svojom veku? Žiarlivost je chorobna vlastnost, ktora moze sposobit uplne peklo vo vztahu. Je to sice extrem ale na Slovensku bolo x pripadov vrazd kvoli ziarlivosti. Kym pocuvas a robis tak ako on chce tak je dobre, este sa kroti ale keby si robila nieco co sa mu nepaci, nebodaj by si sa s nim rozisla to by si videla veci 🙂
Tak len si vsimaj ci sa tam za ziarlivostou, zakomplexovanostou, jednoduchostou, neskryvaju aj dalsie super vlastnosti ako egoizmus, manipulatorstvo, narcizmus, zgrlostvo. To vacsinou ide v ruka v ruke ako taky komplet balicek, ktory na teba vybali az po rokoch alebo v manzelstve ked si mysli, ze ta ma istu 😉
Az teraz citam, ze dovolenku skoro celu musis platit ty. Ved on to neda najavo ale ak je to cca normalny chlap, tak musi mat pri tebe komplexy jak hovado. Cim vobec nenaznacujem, ze to je tvoja vina. To su jeho issues, ktore by mal riesit. Neustupuj mu, len zato, ze je starsi. Starsi neznamena automaticky aj mudrejsi 😉 Je sice pekne, ze neni suknickar a nelajkuje zeny ale ako vidis, nestaci to.

mischy00
10. apr 2025

Teraz si mladá a vidíš veci inou optikou, ver ze keby si si nasla takéhoto chlapa v 40- tke, ho kopnes po týždni do zadku

vler
10. apr 2025

"Nie je sukničkár, neobzerá ženy, nelikuje blbosti, nezamyká si predo mnou mobil atd..." to je ale uplny zaklad, nic extra

domkakvet
10. apr 2025

Bud mu vadi, ze si uspesna, lebo on nie je a je chlap, alebo mu ides na nervy.

madeincssr
10. apr 2025

Problem vsetkych tychto polemik je, ze nepozname pohlad druhej strany. A verim, ze vsetky bleskovo sudiace ostre (dobre zarabajuce) damy su rovnakou oporou svojim partnerom/manzelom, ako ocakavaju od nich a ze dvojnasobne platy tych dam su tiez spolocne peniaze, teda aj partnerove/manzelove.

klotildabazarik
10. apr 2025

Tak naco si s nim?

autor
10. apr 2025

@madeincssr myslím že už som ti raz odpovedala že som mu dostatočnou oporou aj že ho často chválim a podporujem v kadečom ale prepáč naozaj nebudem mať spoločne peniaze s “frajerom” 3 roky u mňa býval zadarmo, ako som písala 80% dovolenky musím zaplatiť ja ak niekam chcem ísť, obavám sa že ak by mal prístup k môjmu účtu peniaze by boli rýchlo fuč