icon

Nerozumiem správaniu partnera, ktorý sa so mnou po 10. rokoch rozišiel

scarletka34
20. dec 2020

Neviem čo si myslieť. Priateľ sa somnou rozišiel po 10 rok. ALE spolu zatial bývame. Dôvod rozchodu uviedol že nechce byť vo vstahu že potrebuje vypnúť a že občas bude pre spávať u kamaratov ale bude spávať občas aj doma. Vyplakala som more sĺz nechápala som ze prečo ved sme nemali žiadny problém. A nedávno som zistila ze je za tým žena kolégina jeho. Vola ho aj k sebe bývať lebo ona vie ze bývame spolu. No on zatiaľ sa neplánuje k nej nasťahovať aj Vianoce chce osláviť somnou a nie snou. Deti spolu nemáme tak nechápem prečo sa vracia ku mne. Jedine co mame spoločne je úver a účet. Aj teraz bol u nej na 3 dni a volal mi ze ide do metra ci mi ma niečo kúpiť atď... Prihlásila som sa naschvál na pokec začal žiarliť co tam toľko robím a aby som bola opatrná a ze mi praje aby som si našla dobrého chlapa čo si o tom celom myslíte o co mu ide nerozumiem mu.

Strana
z4
zuzana9393
12. máj 2022

@zooeynka no neviem, ci tu autorka pisala o tom, ze by ju podvadzal. Len, ze jej povedal, ze ju uz nemiluje. Co sa bohuzial po rokoch stava. Ale mozno mas pravdu. Ja som to skor myslela tak, ze by mohli v dobrom vychadzat. V jednom byte asi nie, to by bolo cudne. Napriklad mne ex tak ublizil, ze by to v dobrom neslo, ani keby sa postavi na hlavu. U nich asi nic take nebolo

scarletka34
autor
12. máj 2022

@zuzana9393 ublížil akurát tým ze po 10 rok začal striedať iné ženy. A neviem už by som mu neverila a mohol by mi to spraviť znova to je to. A ja mam teraz vzťah. A nebolo by rozumne sa vracať do vzťahu ktorý ukončil on ma dosť rokov na to aby vedel co robí 🤷‍♀️

zuzana9393
12. máj 2022

@scarletka34 evidentne u neho karma poriadne zapracovala 🙂

scarletka34
autor
12. máj 2022

@zooeynka presne ako píšeš hľadá u mňa utociste ja si to uvedomujem a je jasné že keď si normalizoval život ze je pravdepodobne ze by to spravil znova není som naivná. Neviem prečo utocis na mňa ze si nevidím ďaleko od nosa podľa čoho sudis. Dosť mi ublížil a nechcem to už zažiť znova

scarletka34
autor
12. máj 2022

@katkati jasne ze vadilo to neprichádza do úvahy. Dám mu jednu zábezpeku a to je tak všetko. Ma to čo chcel. Neviem co si myslel keď bol somnou ze co vonku nájde 🤣

scarletka34
autor
12. máj 2022

@miriam11 ja udržujem sním vzťah kvôli úveru co mi platí to je tak všetko a bohužiaľ to mam ešte na 3 roky 🙄

scarletka34
autor
12. máj 2022

@zuzana9393 no to mas pravdu. Karma ho nejak dobehla. Lebo ja som ho veľmi ľúbila veľmi som sa stým ťažko dokázala vysporiadať a hnevam sa na seba ze aj keď mam vzťah stále mam k nemu nejaké city ale je to asi normálne keď sme boli spolu 10 rok.

zooeynka
12. máj 2022

@scarletka34 neutocim na teba, preto pisem ze si nevidis dalej od nosa lebo vobec uvazujes nad jeho poziadavkou namiesto toho aby si ho poslala do pecka len by sa tak zaprasilo. Mimochodom preco plati tebe uver? To si nevies platit sama a mat od neho svaty pokoj???

scarletka34
autor
12. máj 2022

@zooeynka preto lebo som mu nechala auto takže auto využíva on a plus ešte nejaké veci okolo podnikania co sa investovalo....takze taka bola dohoda a zatiaľ sa jej drží a nerobí okolo toho problémi co som rada

zuzana9393
12. máj 2022

@zooeynka nehnevaj sa, ale takto niekomu mudrovat, by som si nedovolila ani keby ho poznam osobne. Nie to po precitani strucneho pribehu.

zooeynka
12. máj 2022

@zuzana9393 prosim ta aspon si precitaj celu diskusiu, tuto sa neda nic ine poradit, alebo vlastne da, este mu moze vsetko odpustit a nastahovat si ho do bytu, moze okaslat sucasneho priatela a vratit sa k tomuto co ju podvadzal....ale inak je super, aj uver jej plati. Aj ine zeny obraba, aj sa odstahoval od nej a teraz, ked mu to s novou nevyslo tak dolezie za autorkou, co je ona handra???Fakt nerozumiem preco nad jeho poziadavkou vobec uvazuje....

scarletka34
autor
12. máj 2022

@zooeynka nie nie nechcem spatky človeka ktorý mi raz ublížil. Preco nabíjať človeku zbran 2x. Prečo chcieť človeka pre ktorého moja láska nič neznamenála. Chcem si pamätať každý pocit stoho všetkého každú slzu, bolesť zúfalstvo. I kedze nie som masochysta ničomu takému sa už nevrátim....Udržovať kontakt sním musím kvôli úveru ale to je tak všetko

zooeynka
12. máj 2022

@scarletka34 musis? Ako teraz co, ked ho u seba neubytujes tak sa bojis ze prestane ten uver splacat?

zuzana9393
12. máj 2022

@zooeynka ja stale nechapem co do nej skaces 😅ved nikto ti nehovori, ze sa k nemu ide vratit ani ze si ho ide k sebe nastahovat. Ved ty citaj, ze teda chce mu pomoct so zabezpekou.

scarletka34
autor
Autor odpoveď zmazal
scarletka34
autor
13. máj 2022

@zooeynka ja ho neubytujem dám mu zábezpeku. A chcem sním komunikovať vrámci možnosti ohľadne úveru keby ho mam u pecka tak by mohol aj on tak prístupovat k môjmu úveru pochopítelne....

scarletka34
autor
15. jún 2022

Baby tak som tu znovu. Bývali sa rozisiel s frajerkou našiel si podnajom. Zobral si odomna všetky veci už. A čo je nová pikoska vie veľmi dobre ze mam frajera a ide robiť od ďalšieho mesiaca do zahraničia na 2 mes a keď sa vráti chce aby som sním išla na dovolenku do Egypta je to normálne co tým vlastne sleduje?

lindusss2016
15. jún 2022

@scarletka34 preco ta stale zaujima, co tym sleduje? Nir je to jrdno? Je to debil, zabudni na neho. Ale ked uz sme pri tom, asi si lrn potrebuje dokazat, ze by ta stale mohol mat. Nenechaj sa nachytat...

danielinaa
15. jún 2022

Určite s nim na tu dovolenku nechod. A inak skoda ze si mu nechala auto, ja by som si po takej zrade ako ti urobil on, to auto vzala a uver splacala sama, aby som mala od neho pokoj a neudrziavala s nim kontakt. A vôbec by som mu s ničím nepomahala, žiadna zábezpeka, nic. Auto by som si vzala aj keby som ho nepotrebovala a radšej predala ako nechať jemu. Veci by som mu vyhodila vsetky z bytu uz pred rokmi. Ak dobre chápem, ty si si nasla podnájom a on sa k tebe potom nasťahoval. Nemáš žiadnu povinnosť mu ani pomáhať ani ho u seba ubytovať, dávno si ho mala vyhodiť ked zahol k druhej. A ste už skoro 2 roky od seba, hoci si tolerantná, mal uz dosť času poriesit si bývanie, je to dospely chlap, nie decko. Prizivuje sa na tebe

scarletka34
autor
15. jún 2022

@lindusss2016 nie nezaujíma ma. Len mi to pozastavuje rozum. Vylúčiť ho zo života nemôžem lebo ešte ten úver ako som spomínala predišlich správach. A jasne on si velice rad niečo dokazuje

scarletka34
autor
15. jún 2022

@danielinaa co si napísala máš úplnú pravdu ale ja by som ten uver a podnájom nedávala finančné to je to. Preto som mu nechala auto. Keby nemám ten dlh alebo možnosť ísť k rodičom tak dávno by som ho zo života vymazala. . Odišiel od frajerky a ma vlastný podnájom. No to ešte ako vidím budem mat dosť zaujímavé ešte ďalšie dva roky už nech mam ten úver vyplatený a svätý pokoj od neho 🙏

danielinaa
15. jún 2022

@scarletka34 uvidíš. V prípade ze by nechcel platiť, refinacujes v inej banke, sice na viac rokov ale menšie splatky nech to utiahnes. Alebo necháš tak a auto mu zabavia.

danielinaa
15. jún 2022

@scarletka34 a daj si pozor nech ti nepokazí vzťah. Urcite ti zavidi a ziarli, preto ta dovolenka v Egypte. Neznesie ked sa jemu vzťah rozpadol aby si ty bola stastna

scarletka34
autor
15. jún 2022

@danielinaa on už vzťah nechce len užívať si na vyprázdnenie. On sa rozisiel stou babou ona by sním bola. Ale on ma potrebu si ma udržovať lebo ma potrebuje co sa týka účtu v banke, mobilny paušál, boji sa ze keď už nebude úver príde o tieto veci. Ale na to mal myslieť keď začal riešiť iné ženy. Večne žiť na moje meno nemôže to si on neuvedomuje.

danielinaa
16. jún 2022

@scarletka34 hádam už nemáte spoločný ucet

jaskolka
16. jún 2022

@scarletka34 sledujem tento príbeh už nejaký čas, nerozumiem, čo stale s tým chlapom riešiš. Aký účet, aký podnájom, aká zábezpeka, aký Egypt? Kaslala by som mu na hlavu, boli ste 10 rokov spolu, no a? Nič spoločné ste nemali, a teraz stále si robí z teba "zábezpeku".
Keby toto môj bývalý skúšal, napíšem mu nech ide do pr*** a neopovazi sa už ani ozvať.
Nic s nim nemáš, tak o čo vlastne ide?

moonlight1210
16. jún 2022

@jaskolka ja som pochopila, ze ona si na seba vzala uver, ktory potreboval on. On slubil, ze ho bude splacat a aj ho splaca.
A ona zase pre zmenu sa s nim snazi udrzat rozumny vztah, aby si nepostavil hlavu. Lebo sama ten uver a najom mesacne neda zo svojho prijmu, ak on prestane z trucu uver platit.

A ocividne v ramci podnikania mali poprepajane aj dalsie veci, ktore po rozchode uziva on, hoci su na jej meno. Tak asi o ne on nechce zatial prist.

Su teda nedobrovolne previazani a v podstate ide o to este 2 roky vydrzat, kym sa uver vyplati, a potom najskor autorka zacne raznejsie riesit aj zvysok spojitosti, co maju. Aby sa ho uz zbavila.

A Egypt si vymyslel on. Navrhol jej, ze tam pojdu spolu. Zrejme je to ten typ chlapa, co si rad dodava pocit, ze on drzi opraty a rozhoduje. Aj v situaciach, kde nemoze. Ale aspon skusa.
Ona s nim nikam ist nechce.

scarletka34
autor
16. jún 2022

@moonlight1210 presne tak správne ste to pochopila.😊 Niektoré sa navazaju a vlastne ani nevedia co je vo veci keď si to cele neprecitaju, typické slovenské. Keby som nemala ten úver co ma ťaží ukázala by som mu kde ma miesto. Chce si kúpiť motorku všetko chce písať na mňa lebo on nemôže mať nič na svoje meno. Takze pre to sa ma tak drží. On si uživa sexuálne hratky s inými ženami a ja som jeho meno a človek ktorému na 100% dôveruje. Jednoducho to musí skončiť po splatení úveru. Ma len to co chcel. Nech si nájde inú hlúpanu co mu poskytne tieto veci. Mam obavi co ma ešte za tie dva roky sním čaká

danielinaa
16. jún 2022

@scarletka34 on mal exekúcie ked nemoze sam na seba ale teba zneuziva? Aby pri tých svojich hratkach nejakú nenabuchal, a bude musieť platiť alimenty. Karma je zdarma.

scarletka34
autor
16. jún 2022

@danielinaa no áno ma exekúcie a aj tie spomínané alimenty platí ma už 13 roč dcéru 😁

Strana
z4