Nový vzťah
Ahojte chlapi aj zeny😃
Potrebujem nestranny nazor 🙄
Som slobodna mama 5r dietata.
Asi pred 3mes som sa dala do kontaktu so starym znamym(on sa ozval)
Pozname sa asi 10r ,pred 8r sme mali kratky romanik,nase cesty sa potom rozisli….
Pred tymi 3mes ,ked bola dcera u otca , bol umna na kave .Pokecali sme ako za starych cias,fajne bolo.K intimnosti neprislo.
V ten den sme este pisali , nic osobne a potom koniec.
Predvcerom mi komentoval status ,piseme piseme,a strasny pocit som mala ze chce viac.Na rovinu som sa ho opytala teda(on ma kamosku na s.x)co odomna chce ,3mes bol predsa odmlcany.🤷🏼♀️
Na otazku preco sa neozval (nie som ta co sa ozyva prva)ze ,auto sa mu pokazílo ,synovi (22r)nahle koleno operovali ,musel ho bravat na terapie , a vypadlo z neho ze by chcel mat zomna kamosku s vyhodami.🙈ze ma ma stale rad, aj sa mu somnou snivalo 🙄
Pisali sme si cely bozi den naozaj o vselicom….
Odmietla som jeho ponuku ,mam ho velmi rada,ale ostala by som v zacarovanom kruhu , kedze city by sa do toho casom zamotali.
A to sama sebe nespravim.
Tak sa ma pytal ci chcem ostat sama ,alebo hladam nieco fixne . Povedala som nieco fixne.
Ze on nevie ci to chce ,ma rad pokoj ked pride z prace(ma dom). Som mu teda vysvetlila ze ja to od neho necakam ,ani ho nebudem prehovarat to on musi predsa vediet….potom zacal ze predstava rodinneho zivota (ja a mala) sa mu paci🤦🏼♀️
A ze pride v sobotu na kavu ,vravim mala bude doma ze nevadi mu to….
Ja mam 40r on 45r
Zeny,chlapi ja neviem.
Ma 45r , vlastny dom , svoj klud,ja mam pocit ze chce okuknut situaciu ,malu (nepozna ju) a potom sa rozhodne?
Mam z toho divny pocit,mne je s malou fajn , nic nam nechyba ,ja mam pocit ze mam pred sebou barieru a bojim sa noveho.alebo sklamania ? Ze po pol r povie nie rodinny zivot neni nic premna?
Kamoska vravi nech mu dam sancu , nech to necham pomaly ist , on neni komplet cudzi clovek , ale je normalna ta jeho “ nerozhodnost?”
Bije sa to vomne velmi , no risk no fun , ale ja neviem .
Prehanam ja ze si myslim ze jeho nerozhodnost neni ok alebo je to normalne u chlapa?
Dobre rozmyslas, tiez by mi blikala kontrolka. Ak by mal o teba vazny zaujem tak uz po tej prvej kave ta uhana a vypisuje. 3 mesiace sa neozval? Keby chcel tak pise kazdy den. Ta jeho na sex sa mu uz asi pomaly zunovala, a skusa u teba. Ja by som mu sancu nedavala, urcite nie ked nevie co chce. Pockaj si na niekoho pre koho budes prioritou
@sheila121 Opička moja, ja som si totiz ista, ze takyto chlap ma jednoduchu predstavu - pride k nej domov, ona navari, zadarmo sa naveceria, zasexuje si 2-3x maximalne prinesie flasu vina. To su tie “vyhody” preto sa nechce viazat, lebo zit so zenou by znamenalo sa aj financne spolupodielat a to on nechce. Ja by som som takemu primitivovi sancu nedala a nerobila mu matrac. Ved nech skusi spomenut kabelku a som si ista, ze viac jej nenapise.
už si na neho trochu namotaná a on to vie, teraz skúša čo by z teba mohol mať. Nie , do tohto by som nešla
@natalienka12 starým? Je o 5 rokov starší od nej,čo je úplne v pohode vekový rozdiel. A tú kabelku atď to tiež asi nemyslíš vážne, že? Autorka má 40,nie 18 rokov a na kupovanie kabeliek asi nie je odkázaná 🙈
@monikkatt 🤗
@breznica 👍😅
@lindous ved to 3mes nic a zrazu🙄🙄🙄
@zmrzlinka2021 krasny koment, dakujem
Ah tvoja znama😒 to muselo byt hrozne pre nu
@pkgirl30 ved to ked mna niekto chce tak len s dcerou , radsej kaslem na s.x cudne by mi bolo…ona je proste moja sucast…
Nemyslela som to ako urážku teba.
Skôr,že on ťa môže brať ako " ľahkú korisť".
Ešte ten správny muž stále prísť môže a určite príde.
@breznica Nie je ale asi je dost zufala, ked chce sex s hentakym “omylom prirody” nuz ziadna mu uz nechce dat, tak si spomenul aj na nu…presne ako kocka vyssie napisala, ze listoval v zozname vagin 😂
@terezka1947 🤗🤗
Nehrotim to ale ani nehladam 🙈 ale snad raz no😂
Presne tak...síce to chlapi ťažko znášajú ale naše deti sú prvoradé...ja mám syna a z časti som sa rozlúčila s tým že si niekoho nájdem, u mňa je to troška komplikovanejšie keďže je postihnutý, ale radšej budem sama ako by som mala chlapovi iba zahrievať posteľ
@natalienka12 a ty citas ? Mne je s.x na druhom mieste inak by som zobrala ponuku a mala ho na postelne hratky…🙈 nastastie zufalka nie som
@pkgirl30 👍👍🤗🤗
Moj posledny vztah bol s manipulatorom , sexualne nasilie , doslova teror po rozchode (policia ,sudy)
Takze sex je posledne co hladam…..
Chcem “normalneho” chlapa ak sa taky najde budem happy ked nie je mi to tiez jedno
Citam, si dost zufala, ty mozes mat sex aj 175. mieste ale tomuto ide len o to jedno.
@natalienka12 ano jemu asi hej… ak nie bol by to ozaj nejaky zazrak🤣
Má svoj vek a vie čo chce... Raz to povedal a toho by som sa držala. Ak chceš ty vzťah a nie len sex tak dotoho nechoď.
Ja som sa rozhodla že hľadať ani čakať nebudem, žijem si život a budúcnosť prenechám budúcnosti, riešim prítomnosť 🌞
@pkgirl30 a to je super😊
@leskovael 😊
Mne sa paci ze je uprimny a jedna narovinu.
Nema byt este ako rozhodny, lebo este nepozna vsetky moznosti.
Daj tomu sancu ak sa ti paci.
@babulkomale 😊
... a tak sa šíria pohlavné choroby...
Vela by som od toho neocakavala.
@eva8 😳
@breznica Veď práve, ja ich vlastné aj chápem, a nemám právo ich obviňovať ak sa rozhodnú, že to nezvládajú...oni sú tí ktorí sa bohužiaľ musia viac prispôsobiť mojej situácii. povedzme si pravdu, chlap je a bude vždy taký že aj chce vzťah alebo rodinu ale popri tom potrebujú slobodu. a ja im radšej dám tú slobodu a tak netrpí nikto. ak to nevzlada tak nie je ten pravý. Mohla by som si nájsť partnera s výhodami ale viem čo pre mňa sex znamená a viem že sa namotám a zamilujem. takže som to radšej postihla a netrápim sa nad tým. a na druhej strane ja verím tomu že ak to pustím a nebude vysielať ten pocit zatrpknutosti a samoty, príde chlap ktorý vycíti že som pripravená a bude aj on pripravený. pre mňa už je láska viac ako len potreba a sex, konečne som šťastná aj sama za seba a keď to má prísť tak to príde. verím tomu že každý z nás má na svete svoju druhú polovičku ide len o to či sme na taký skutočný vzťah pripravený 🌞💖

Ak si sama a vies o co mu ide, kamaratstvo s vyhodami, tak vyuzi tie vyhody. On tou vyhodou chape sex a ty si uzivaj ine vyhody…nechaj ho, nech sa snazi, taka kabelka, nove topanky…inak si nezasulozi. A ty sa zobud, ze vztah? Naozaj by si chcela vztah s hentym starym capom?