On ma ešte nepobozkal. Čo mám robiť?
Viem, trápna téma, ale aj také bývajú. Ide o to, že randím s jedným chlapom, je to taký introvertnejšia povaha, programátor, proste taký awkward človek 😅 už spolu chodíme na rande a stretávame sa asi mesiac, raz- dvakrát do týždňa. Spoznali sme sa cez zoznamku. Ide o to, že už sa aj držíme za ruky atď... Keď ideme spolu, lenže stále sa akoby neodhodlal to posunúť ďalej. Ja nechcem na neho tlačiť, ak je hanblivý, ale nechcem, aby to skĺzlo do nejakej kamarátskej roviny. Myslíte, že bude trápne, keď mu napíšem, že nabudúce ma na rozlúčku môže aj pobozkať,nie len objať? 😆 Alebo mám proste čakať kým on sa odhodlá, len neviem či pri jeho povahe niekedy ku tomu príde 🤔
To je dobrý znak, ak on plánuje stretnutia, aj program, prípadne ti hovorí o dalsích stretkách, akciách..... ak ta chytí za ruku a tak aj idete, nie je sa čoho báť. On je iba slusný voči tebe a nechce nieco unáhlit, alebo nahodou spravit zlý krok, ....
Tu ti radia mu povedat, spýtat sa.....- ja ti radím , nerob to. Ďalej ti radia pobozkat ho prvá - opäť ti radím nerob to. Čo je ešte menej od bozku a co moze spravit zena prvá? Je to obter tváre o tvár, ak by sa vám tváre stretli, , moze sa mimovolne tvoja tvar dotknut, otriet o jeho, maximum je, pohladit ho krátko rukou po tvári. A ak uz nato chlapec ta nepobozká, alebo aspon pri najblizsom stretnutí, asi potom íst inde,,,,hladat. Píšu ti tu, ze ci ho zakazdým budes niekam dokopávat k niecomu, ale co ty mas, tohto, az taká extremna tragédia neni, nateraz, a ono kazdy je nejaký svojim sposobom uderený, nevedia nám cítat myslienky, ale svojim konaním ho vies dostat tam, kam chceš a úprimne, natrápis sa s kazdým jedným. S jednym v niecom inom , ako s tým druhým a ked na zaciatku s niekým moc nie, potom to príde!
Ako sa pri ňom cítis, ty si sama korigujes vztah, sama si ho vychováš
@gta5man ty este stale zijes v 90tych rokoch, ked takyto vyplod vypustis. Tak za prve, prvykrat za 45 rokoch svojho zivota pocujem, ze vyplatu treba minut na kurvy a za dalsie, s tym platom si sa sekol, lebo nie je programator ako programator. Ty asi krutis sadku niekde v hornej dolnej, lebo pises bludy.
A vlastne potom sa tym vyrokom o bordeloch ani necudujem. Asi si chcel byt vtipny, ale je to skor trapne, ako smiesne. Kor na primarne na mamickovskom fore.
Pockaj. Je to mesiac a nie pol roka.
NAPÍSAŤ mu, aby ťa pobozkal?! Panebože, to už kam sme dospeli... veď spolu reálne chodíte, tak nevypisuj, POVEDZ mu to! Alebo ho rovno pobozkaj alebo čo, ale reálne! Keby mne chlap, s ktorým sa v realite fyzicky stretávam, napísal, aby som ho pobozkala, myslela by som si, že je magor
@tttbb Tak s tým z celého srdca nesúhlasím a dúfam, že tento svet ešte nie je takýto pokazený.
@madeincssr Opäť s tebou súhlasím 🙂.
Je to asi trápne... Nevnucuj sa..
Keď moja manželka randila s chalanom, ktorý sa ani po opakovaných rande nemal k činu (pritom jej prejavoval náklonnosť, dokonca bol ochotný sa kvôli nej stať kresťanom), postupne ju prestal priťahovať. Boli sme vtedy veľmi dobrí kamaráti, takže mi o tom povedala. Dokonca sme si rozueli tak dobre, že som ju postupne začal priťahovať ja... a verte tomu, rovnakú chybu som neurobil.
Takže k tomu vzťahu/nevzťahu poviem len toľko... kým to autorka vníma tak, že ten bozk neprichádza preto, lebo nevie, či sa mu vôbec páči, tak je to super a priťahuje ju to. Neistota je sexi... Ale keď si konečne uvedomí, že ju nepobozká preto, že sa bojí a nemá na to gule, tak chlapec skončil.. a bude z neho len kamarát.
@tttbb sex na 2-3 rande??? Ty kokos, asi som uz stara. Tebe by sa nehnusila lahko dostupna baba? Vedel by si si taku babu vazit, co roztiahne nohy tak skoro?
@barborachors problém s pusou vyriešený… prostitútka nieje len na fajku. Tá aj pusu dá bezproblémov. Je to zaplatené tak kľudne a nemusíte riešiť veci typu: prečo váha s pusou, prečo niesom príťažlivý, a podobné bludy.
Tá urobí čo treba a vybavené.
@gta5man fakt das takej babe pusu?? Vies co tam vsetko mala??🤣 Trochu to mas pokrivene. No ale kazdy ma, co si zasluzi, alebo o co sa pricini.
@stanulienkat ano viem pri tých je zdravotné riziko, ale nikto nedá záruku že práve prvá frajerka ma niečim nenakazí. Len mňa už nebaví doprosovať a vyčkávať kým sa odhodlá k bozku alebo kým sa vôbec rozhodne čo bude. Zažil som velakrát to čo dotyčná a už ma to prestalo baviť. Nasilu nemôžem lebo to je považované za obťažovanie a nepotrebujem problémy so zákonom, potom je situácia keď som ju chcel pobozkať a ona sa uhla. Takže neni to lahké. Jediná cesta je profesionálka.
@stanulienkat Nie nehnusila, s mojou ex sme mali sex na 3 rande. Na 2hom sme sa len dotykali a nejake bozky, 3tie tam uz nebolo co riesit. A ani jeden z nas nebol "lahko dostupny". Obaja sme hladali to iste, obaja sme boli VS vzdelani s malym poctom partnerov a obaja sme sa k sebe pritahovali. Neviem si predstavit co by som robil s dospelou zenou na 3tom stretku ked je 1 hodina rano. Napriklad :D Ja si myslim, ze uplne normalna vec.
Keď už tu nikto nie je tak len medzi nami pridám trápny vtip:
"Fero, nebozkávaj ma... vieš že som vydatá. Správne by si ma ani trtkať nemal."
Včera po rande mi dal pusu 😆 takže ďakujem za rady, nič som mu nepísala a len som čakala, kedy sa sám odhodlá 😆
Tešíme sa s tebou 😊
Ako to dopadlo? Ešte ste spolu...
A čo takto keď sa budete lúčiť mu povedať či mu môžeš dať pusu?
Tieto vaše elektronické komunikácie o ničom….🤦🏻♀️
@zuzkaurbanova áno, ešte stále to spolu ťaháme 😆 už sa po tom roku a pol osmelil 😆
Vyznie to také že LEN osmelil..... Za to obdobie to už je hádam úplne iné... 😉
Veď ho stiahni k sebe keď si krpatá a daj mu jednu na líčko😊. Ach žena 🙈

Ak je vzajomna pritazlivost tak bozky a sex byvaju na 2-3 rande a ide to samo(u dospelych ludi 30+ mam na mysli) . Neviem si predstavit chodit s niekym mesiac a nemat aspon pusu. Btw. ja mam taku skusenost, ze zena da chlapovi tak max 3 rande a pokial neprelomi lady tak ide do friendzone 🙂 Obdivujem zeny, ktore davaju chlapom dlhsie sance 🙂