icon

Opustiť rodinu kvôli láske zo sociálnej siete?

26. jún 2022

Baby, pripadám si ako z inej planéty, čo si myslíte o tejto situácii? Kamarátka je vydatá takmer 30 rokov. S manželom nemajú nejaké vážnejšie problémy, len asi zaúradoval stereotyp a odlišné predstavy o živote. Priznala sa mi, že sa cez nemenovanú sociálnu sieť zoznámila s chlapíkom, ktorý žije v zahraničí, po pár týždňoch si už vyznávajú lásku a plánujú spoločnú budúcnosť. Dotyčný pán jej vypisuje samé lichôtky, píše presne také vety, aké by chcela počuť každá žena. Zatiaľ sa naživo nevideli. Ona uvažuje tak, že ak z toho nič nebude, aspoň sa zabavila a manžel sa nič nedozvie. No ak aj naživo preletí iskra, chystá sa manžela opustiť a naplno vrhnúť do nového vzťahu. Ja ako nezainteresovaná to vnímam veľmi triezvo a - nechcem jej kaziť nadšenie - ale bojím sa, aby nenaletela nejakému sobášnemu podvodníkovi. A potom zistí, že si rozbila rodinu a zostali jej len oči pre plač. Neviem si predstaviť, aby sa nejaký muž za pár týždňov písania tak zbláznil do neznámej ženy, že by jej už navrhoval spoločný život a manželstvo. jej sa to vôbec nezdá podozrivé. Je zamilovaná ako pubertiačka. A najhoršie na tom celom je, že poznám aj jej súčasného manžela, neviem, ako sa správa doma, najmä k nej, ale vnímam ho ako dobrého človeka. Odkedy viem, čo jeho žena rieši, mám strašne zlý pocit z celej situácie. Nemôžem a nechcem vyzradiť jej tajomstvo, nič ma do toho nie je. Ale asi (určite) sa to prieči môjmu rebríčku hodnôt a môjmu morálnemu nastaveniu. A neveru v žiadnej podobe neschvaľujem ☹ Čo myslíte, je takáto láska na prvé písmenko reálna, alebo by ste tiež zbystrili pozornosť?

barborachors
27. jún 2022

uz čakám, kedy sa z toho vykluje černoch, co potrebuje surne operaciu obličky 🤦‍♂️

niniki
27. jún 2022

No a preco prave ju by chcel? Ako mojej mame co ma 62 rokov tiez nejaky Kanadan vypisoval, a potom aj akoze jeho dcera ze sa podoba na jej zosnulu mamu, a ci ju moze volat mama...neverila by som tomu...a je taka knizka dar lasky by som odporucila citat na ozivenie toho jej 30rocneho vztahu...

dirke
27. jún 2022

ak nechcete kazit vztah s manzelom, tak o tom povedzte jej dospelym dceram, nech to vedia...dala by som za to vela, keby som mohla vlastnej matke dat stopku skor nez preflakala auto a 300tis byt, teraz byva v 100tisicovom a jazdi na darovanom srote...mohla uz mat vylozene nohy na dochodku ale trebalo jej verit ze americky mlady vojak ma zapalene lytka z jej uctu na zoznamke...vsetci co vravia aby ste o tom pomlcali nevedia o com hovoria, tie africke ku*vy vytvoria s osobou silne citove puto a to sa neda pretriet nicim, dozivotne bude zalubena a hopsat ako jej pisknu, aj keby jej 100 policajtov vysvetlilo...ale dcery aspon mozu zastavit to rozbitie aj ich majetku. stanete sa spoluzodpovednou za to, ze ste to vedeli a nic neurobili

basska_b
27. jún 2022

Ani sa nevideli osobne a ona chce kvoli nemu opustit rodinu?? Riadna debilita. Jej muz o tom vie?? Nech jej da to, co jej evidentne chyba, pozornost, lichotky... nech nenaleti nejakemu blaznovi

zorienka333
27. jún 2022

Osamely cudzinec, vyznava jej lasku po par tyzdnoch, este sa nestretli, pozna ho len z fotiek. Spatne vyhladavanie obrazkov na Googli ste neskusali? O par tyzdnov z nej zacne tahat peniaze. Na 100% podvodnik.

makova333
27. jún 2022

Vola sa Simon, je pilot, podnikatel... uz sa dohodli na stretku a jemu blokol niektoomylom vsetky karty prave v case ked kupoval pre nich dvoch hotel. Uz to riesi cez policiu a zajtra to bude odblokovane, ale hotel treba zaplatit hned teraz. Ano, miluje ju.

zahrahmama
27. jún 2022

Urcite by som to jej manželovi povedala ide o ich majetok nie iba jejjj...
Ako môže takto niekomu uveriť a zahodiť manželstvo za takéto NIČ!!!
Rýchlo sa zo sna preberie ak nebude mať nič ani manžela ani deti a ani lásku a zostane sama ak sa to nepokusi niekto stopnúť.

bubuku
27. jún 2022

a o chvíľu jej bude posielať nejaké osobné veci v balíku, následne ich nejaká doručovateľská služba zadrží a za balík bude treba zaplatiť nemalú sumu..... nech zaplatí a najlepsie cez Western Union, resp. podobné spoločnosti, kde sa druhá strana nedá vypátrať... a bude po láske a aj peniazoch....
Títo "zamilovaní dokonalí páni" dokážu hrať hru s obeťou aj mesiace a nakoniec vypýtajú peniaze a celé to zapadne.....

lavender273
27. jún 2022

Ja musim nieco robit zle, lebo mne sa na fb ozval nejaky postarsi mexican Pablo, potom niekto zo srbska.

Ps: Mam tam ziadost aj starsieho pana v uniforme 🤣🙊 z marca! A ja ze uz ani za ten scam nestojim.

xxemma
27. jún 2022

Treba ju varovat. Toto su internetovi podvodnici. Onedlho bude od nej pytat nejake penieze lebo rozpravka... zena/rozvodovy pravnik mu pri rozvode "zablokoval" pristup k hotovosti.... takychto "milovnikov" na nete je fura. Dokazu takto vypisovat pol aj 3/4 roka.

mandzula
27. jún 2022

@lavender273 konecne ma uz aj tvoj biedny zivot vyznam, co? 😃 Pre mna teda riadne sci-fi, ze na toto niekto naleti, ale zeny tuziace po laske su velmi zranitelne. Mna jeden tiez oblazoval, chirurg to bol, ci co. Tak som mu popisala, aka som rada, ze sa ozval, ze som nezamestnana, muz je gambler, mlati ma, dcera musi robit stetku, aby nas uzivila. Uz sa neozval. Neviem, kde som urobila chybu...😄

bubuku
27. jún 2022

@mandzula este si mohla napisat ako velmi potrebujes lasku a kopu penazi 😉

cacianka
27. jún 2022

Mám na profilovke fotku lalie, a už mi vypisovalo kopu chlapov, aké mám krásne oči.
Samí USA generál, vojenský lekár, námorný major, ....

Joj a teraz aj nejaký Trevor z veľkej banky v Kanade, že moja nejaká prateta vložila $$$ do akcií, zabudlo sa na ne, a pri kontrole účtov zistili že nikoho nemá, ja som dedička 17 80 000 $.
Že on to ako šéf banky vybaví, aby sa to nikto nedozvedel, že o tom viebiba on, manažér a teraz ja.
Menezerovi a mne po 30% jemu 40%....
Baby pozývam vás všetky na luxusnú dovolenku, modré kobylky zaplavia Seychely/Kostarika , huráaaaa🤪

mandzula
27. jún 2022

@bubuku nabuduce sa pozabavam trochu viac, tu som nestihla, hned zmazal profil... A ja som sa uz na jachte s opalenym svalnacom videla, och.😀

mandzula
27. jún 2022

@cacianka lalia a krasne oci ma nesmierne pobavili😄

cacianka
27. jún 2022

@mandzula veď aj mňa, asi je slepý, keď si oči pomýlil s piestikom a tyčinkami, 👀

kocko
27. jún 2022

@cacianka ľalia ma dostala. Mne nejaky chlapík napísal ku starému príspevku, kde som napísala recenziu na pizzeriu. Vraj tak krásne som to napísala, že či môže byť dobrým priateľom... atd

zorienka333
27. jún 2022

To sa brali, ked mala 16?

cacianka
27. jún 2022

@kocko úradujú aj v skupinách o kvetoch, bud sa tam ponúkali pôžičky, alebo takíto debili ponúkali každej druhej priateľstvo. Čiže všetky sme to / sa videli

autor
27. jún 2022

@zorienka333 Treba čítať pozorne, píšem, že takmer 30 rokov, úplne presne to neviem, len odhadujem podľa veku detí. A nie je to jedno?

zorienka333
27. jún 2022

Dobre, tak aj ked 28-29 rokov su manzelia, ked ma teraz 46, musela byt velmi mlada. V tomto kontexte na tom nezalezi, iba ma to prekvapilo.

autor
27. jún 2022

Inak, baby, včera večer som u nej bola na káve. Totálne ju to opantalo. Mala som pocit, že ma ani nevnímala, každú chvíľku chodila do PC kontrolovať správy. Moje varovania si vypočula, ale z reakcie som pochopila, že jej sa to netýka, tento pán žiaden podvodník byť nemôže... Vzdávam sa, asi ju musím nechať, nech so svojím životom naloží, ako najlepšie vie. Ešte si bude myslieť, že jej nedoprajem alebo čo...

zorienka333
27. jún 2022

Mam navrh. Nech ti posle jeho fotky. Ak je to podvodnik, o com som takmer presvedcena, tak fotky na 100% najde na nete. Videla som niekolko dokumentov, presne takto odhaluju tych podvodnikov. Casto ide o Nigerijcanov.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
aurorastone
27. jún 2022

Za chvíľku bude ťahať peniaze od nej a ako bonus ak mu poslala nejaké možno pikantnejsie fotky tak ju začne aj vydierať..... Krista pána ak má stereotyp tak nech mužovi niečo navrhne aby šli /robili niečo spolu alebo s deťmi /vnúčatami alebo kamoškami môže niekam ísť...prečo hneď nejaky kolík z bohvie odkiaľ.... A nie ze možno... Určite sa odrbe a tie oči pre plač bude mať už len ide o to či o mesiaca alebo rok

veronikastrickova
27. jún 2022

Ja by som to povedala, jej chlapovi, detom. Nech s nu poriadky narobia. Toto neni ze pride o peniaze ona, ale oberie celu rodinu. Aby dospela zena bola taka hlupa. O vhvilu to pride, nema na letenku a podpbne sr*cky. Vsede nato upozornuju, vsade o tom pisu.

kocko
27. jún 2022

aspoň dcéram by som povedala.

7trisha7
27. jún 2022

Je to jasny podvod, ak si naozajstna kamoska, povies to jej muzovi.. alebo minimalne jej detom 🙏🏼 Este ti raz za taku zachranu kamoska velmi podakuje

zuzuliennka1
27. jún 2022

spomenute to tu uz bolo, napisem to aj ja - nech si POVINNE pozrie dokument Tinder Swindler (netflix), toto je ako cez kopirku….

mandzula
27. jún 2022

@autor Padol tu celkom zaujimavy navrh - porozpravat sa s jej detmi. Mas s nimi taky vztah, ze by to slo? Mozno to nepomoze, no aspon pre tvoj pocit, ze si urobila, co sa dalo.

oliverceky
27. jún 2022

Odkiaľ je pán?