icon

Oslovenie v klube narušilo dôveru vo vzťahu

3. nov 2025

Len v skratke po strasne dlhej dobe sme isli s babami na damsku jazdu do klubu. Nie som zrovna typ ktory chodi po vonku atd. Skor uprednostujem domace prostredie alebo kaviaren. No k veci, boli sme teda v tom klube bavili sme sa a samozrejme , ze obcas za nami prisli nejaki muzi. A teda konkretne za mnou prisiel vyrazne mladsi muz a pozval ma na drink . Zobrala som to dost vtipne a prijala som to. Prehodili sme par viet podakovala som mu a odisla spat za kamoskami. Samozrejme , ze mi to aj zalichotilo kedze mi typol o 10 rokov menej.
No takze toto som povedala mojmu partnerovi doma ako vtipnu prihodu , ze sa ma pokusil zbalit “zajacik” ale teraz pocuvam len vycitky. Citim sa kvoli tomu trapne aj ma to mrzi lebo nikdy by som ho nepodviedla. Asi som si to mohla odpustit 🙄 Myslim , ze to asi narusilo jeho doveru ku mne a mam strach , ze to teraz budem mat na taniery stale. A este tie reci , ze aj on to teda bude robit, nech si najdem mladsieho ked sa mi to tak paci.. No asi som sa potrebovala len postazovat a teda pocut nazor ci ma partner pravdu a prehnala som to ?

anonym_d72a1e
3. nov 2025

@anonym_autor Tvoj drahy riesi uplnu blbost. A to, ze sa ti akoze vyhraza tym, ze spravi to iste je na nom len viac na smiech. Povedala by som mu nech sa da dokopy lebo ma jeho nulove sebavedomie nepritahuje.

anonym_8fdfcf
3. nov 2025
@kiki68

@anonym_autor oida, utrpelo muzske ego tazku porazku 😂

@kiki68 keby jeho pozvala na drink neaka mladsia baba a prehodila by s nim par viet, este by ani nestihol prist domov z akcie uz by mal veci zbalene pred barakom 😁 asi tolko k tomu egu.

anonym_baa051
3. nov 2025

@anonym_autor tak ja neviem ale prijímať pozvania na drink od cudzích chlapov a chváliť sa tým svojmu? Si dobre blbá 😅🤦‍♀️ teraz nech aj on pozýva o 10 rokov mladšie, ved čo je na 1 drinku alebo večeri 😛

pribinak
3. nov 2025

To čo si si sľubovala od toho, že niečo takéto zavesis na nos mužovi / partnerovii?

Však to je totálne od veci. Takýmto niečim sa môžeš pochváliť kamoskam a nie mužovi

Ty by si sa ako tvárila keby sa to stalo opačne. Určite by si bola cela nadšená že nejaká slečna sa točila okolo tvojho muža, že? 🙈🙈🙈

Si hlupana. Poznáš take, že mlčať je zlato? No tak to presne platí na takéto situacie 👍👍

unicornlady
3. nov 2025

Ty máš priateľa a pozvala si prijatie na drink od cudzieho muža, ktorý ťa očividne balil?
Keby je to opačne, že tvoj priateľ sa nechá pozvať mladou babou a doma ti to bude hovoriť, že aká kočka ho balila, tiež by ti to prišlo v poriadku?

Mne rozhodne nepríde v poriadku to, čo si urobila.
To je ako ten príspevok nedávno, kde žena sa nechala pozvať na koncert cudzími chlapmi a tiež tam niektoré nadávali autorovi, aký je žiarlivý a preháňa.
Ale keby je to opačne, radili by babe rozchod.

autor
3. nov 2025

Tak dakujem vam za nazory , ci negativne ci pozitivne 🙂 som rada , ze som si to mohla precitat , nehovorim , ze sa mi ulavilo ani nic podobne len som konecne tie myslienky dostala z hlavy 🙂 tak snad toto nestastne rozhodnutie s partnerom vyriesime .
A mozno som hlupana , ze som mu to povedala ale tak hovorime si vsetko a proste som to ten prvy moment nebrala ako nejaku chybu. Bohuzial.

liv1
3. nov 2025

Povedz mu “prepac, nenapadlo ma ze by to mohol byt problem, bola to skor len sranda. Preto som ti to aj povedala. Nepovedala by som ti to predsa, keby som za tym videla nieco ine. Vidim ze ti to vadi, nebude sa to opakovat, ja to k zivotu nepotrebujem, ved s dievcatami von skoro nechodim”. Budem rada ked to prijmes a nebudes sa mi vyhrazat ako ides pozyvat baby na drinky, ale ked to k zivotu naozaj potrebujes, tak to urob”.

anonym_8fdfcf
3. nov 2025
@anonym_autor

Tak dakujem vam za nazory , ci negativne ci pozitivne 🙂 som rada , ze som si to mohla precitat , nehovorim , ze sa mi ulavilo ani nic podobne len som konecne tie myslienky dostala z hlavy 🙂 tak snad toto nestastne rozhodnutie s partnerom vyriesime .
A mozno som hlupana , ze som mu to povedala ale tak hovorime si vsetko a proste som to ten prvy moment nebrala ako nejaku chybu. Bohuzial.

@anonym_autor pozri stalo sa, povedala si mu to ty, lepsie akoby sa neaka kamoska preriekla alebo niekto cudzi by mu to povedal ze ta videl. Uvar mu oblubene jedlo, povedz ze sa mu ziaden chlap nevyrovna a take kecy vies co chcu partnery pocut a spravte si pekny vecer. Podla mna bude vyzehlene vsetko .. aj poskladane a ulozene 😁

brrunetkaa
3. nov 2025

Pozvanie na drink od neznámeho by som neprijala príde mi to cez čiže tvojho partnera chápem. Ale s ostatným by som sa Napr mojmu ,,pochválila” a pobavili by sme sa spolu a ešte by som sa pred ním niesla hrdo, že je stále o mňa ako o 31 ročnú ,,ženu v rokoch” záujem 😀 Krehké ego nemá, že by sa z toho poskladal.

tim23
3. nov 2025

Čistá provokácia z tvojej strany s tou poznámkou že sa ťa pokúsil zbaliť zajačik. Načo toto robíš? Ja by som pozvanie na drink neprijala ak by som bola zadaná a keby mi náhodou preplo v bedni a pozvanie na drink by som prijala(čo neexistuje) tak by som sa určite nevyťahovala pred partnerom a nepodkopávala ho poznámkou o mladom zajačikovi. Tvoj muž má právo byť nahnevaný. Ja by som bola tiež a verím, že aj ty keby si to zažila ty o priateľa.

sense
3. nov 2025
@lindous

@sense
@anonym_1cad07

Chápem, že každý máme hranice toho čo dokážeme akceptovať a odpustiť inde, mne to naozaj nepríde ako nejaké obrovské narušenie dôvery, skôr malý flop - a áno, predsatvujem si to aj z druhej strany - ale jasné, sme rozdielni a chápem, aj to že môže potrebovať čas... ale stále nepovažujem reči typu, choď a nájdi si mladšieho atď za vhodné riešenie a reakciu, ale iba zbytočné rýpanie, ktorá tu priepasť skôr zväčšuje

@lindous Lenze v Tom Momente mu to nemuselo Priest ako prehnana reakcia, mohlo to z neho vyjst a že jej povedal že to moze teraz robit aj on? Ved sa v podstate nic nedeje, nie? Ci to by uz nebolo v poriadku, zeby si aj on nechsl lichotit mladsimi? A teda tolko porozumenia zo strand zien by tu nebolo, keby je to opacne, ale beriem dvojaky konikovsky meter.
Keby to spravi moj tiez by to za 5 minute nebolo zotrete zo stola. A dovera narusená na velmi dlho.. Pretoze zo zasady nerobim to Co nechcem aby mi robili druhi. Ale ked je to podla teba v poriadku Tak Je to ok. Moj nazor je iny

madeincssr
3. nov 2025
@brrunetkaa

Pozvanie na drink od neznámeho by som neprijala príde mi to cez čiže tvojho partnera chápem. Ale s ostatným by som sa Napr mojmu ,,pochválila” a pobavili by sme sa spolu a ešte by som sa pred ním niesla hrdo, že je stále o mňa ako o 31 ročnú ,,ženu v rokoch” záujem 😀 Krehké ego nemá, že by sa z toho poskladal.

@brrunetkaa len ci by si bola taka hrdinka, keby sa hrdo pochvalil on. Ci ty nemas krehke ego...

jesenzima
3. nov 2025

@anonym_autor načo si to hovorila 😀 si si to mala nechať pre seba ...

mandzula
3. nov 2025

Aj ja dostávam vo fitku pozvania na obed, no keďže viem, ako by to padlo mne, keby to bolo opačne, slušne ich odmietnem s tým, že ďakujem, mám doma manžela. Tým jasne nastavím hranice ďalšej komunikácie s pozývajúcim. Človek si musí byť vedomý toho, že keď pozvanie prijme, nie je to len tak, vysiela signál - a presne ten signál je v tvojom prípade problémom a ten partnera štve. Mužovi to doma na nos nevešiam, načo. Poteší ma to a život ide v pokoji ďalej.

zuzubb007
3. nov 2025

No a čo, že mu to povedala, tiež by som tak spravila a vlastne tak aj robím, keď mi dakdo rozpráva lichôtky a podobne kraviny poviem mužovi zo srandy, aj keď ma dakdo balí, a mám normálneho muža čo nerieši, lebo vie, že som aj budem verná, takého chlapa by som poslala do zadku načo ti je

grof_monte_christo
3. nov 2025

Keď mám dámsku jazdu, tak by som sa nenechala pozvat inym mužom na drink. Neviem, o com by sme sa asi tak rozprávali.
A za druhé, určite by som to svojmu partnerovi nehovorila.

kitycat
3. nov 2025

Zase sa tu robi z komara somar.

Keby pisala zena, ze jej muz prijal taketo pozvanie, a ona sa hneva, tak by vsetky pisali, ze si moze robit co chce, ze nie je jej majetok... autorka si uzila vecer vo vsetkej pocestnosti

lindous
3. nov 2025
@sense

@lindous Lenze v Tom Momente mu to nemuselo Priest ako prehnana reakcia, mohlo to z neho vyjst a že jej povedal že to moze teraz robit aj on? Ved sa v podstate nic nedeje, nie? Ci to by uz nebolo v poriadku, zeby si aj on nechsl lichotit mladsimi? A teda tolko porozumenia zo strand zien by tu nebolo, keby je to opacne, ale beriem dvojaky konikovsky meter.
Keby to spravi moj tiez by to za 5 minute nebolo zotrete zo stola. A dovera narusená na velmi dlho.. Pretoze zo zasady nerobim to Co nechcem aby mi robili druhi. Ale ked je to podla teba v poriadku Tak Je to ok. Moj nazor je iny

@sense v tom momente jasné, ako som aj písala, určite by sa mi to nepáčilo, keby to bolo naopak a povedala by som si ku tomu svoje, ale zase s tým, že ide iba o drink, žiadne bozky, dotyky, emócie v tom neboli… a tiež niekedy poviem veci v emócii atď, ale autorka píše, že jej to takýmto vyrývaním vyčíta už mesiac a to je to, čo mi príde už naozaj moc, lebo to naozaj nikam nevedie…

deedol
3. nov 2025

podla mna nejde o to, ze si mu to povedala, ale ze si s tym mladym ten drink isla. myslim, ze by uplne inak vnimal, keby si mu povedala vtipnu prihodu o tom, ako za tebou prisiel, pozval ta a ty si ho odmietla. ale ty si ho neodmietla. co myslis, ako sa bude citit, ked pojdes nabuduce s babami von? a to ja teda nie som ziarliva a moj muz uz vobec nie, ale tak drzim si nejake hranice a nenecham sa pozyvat cudzimi chlapmi na drink. (aby bolo jasne, chodim obcas na pivo s partiou kamosov - su tam sami chalani a ja jedina baba - moj muz s tymto nema najmensi problem a ano, aj ma obcas pozvu, ale to su dlhorocni kamarati. a tato tvoja prihoda je uplne ina situacia.)

lindous
3. nov 2025

@sense ale teda beriem, že niekto to môže prežívať viac, keďže sme nastavení rôzne a máme rozdielne hranice vo vzťahoch 😊 takže tiež ti určite nechcem brať názor

anonym_c883e5
3. nov 2025

Inak mladý bol asi tiež 'happy'. Zistil, ze pozval na drink ženu o 10 rokov staršiu a zadanú. Načo bolo toto dobre?

tykat
3. nov 2025

@anonym_autor ty si fakt isla na drink s takymto chlapom? kks, jedine co ta ospravedlnuje ze nechodis do barov casto a lietala si v oblakoch 😀

anonym_1097d9
3. nov 2025
@anonym_468c3e

Toto su take veci na com sa zasmejte s kamoskami ale mna napr take veci tiez zranuju. Tiez ma zamrzelo ked mi manzel vtipne poznamenal ze po nom isla mlada z prace, akoze viem ze je pritazlivy pre zeny. Viem ze niesom uz najmladsia a nemozem s nimi sutazit a je mi neprijemne ze mi nieco take povie, lebo nechapem na co to je dobre. Ved by mu malo stacit ze ho chcem ja, vsetko ostatne nech si necha pre seba. A to vobec niesom ziarliva ani neriesim avoje ego ale ma to zamrzelo ze co tym mne chcel povedat. Niekedy je dobre mysliet na to ze mozme zranit niekoho city

@anonym_468c3e ano, tiez som sa citila blbo, ked boli s kolegami vlani na teambuildingu (su tam len muzi a 1 zena) a v hoteli vecer si ku nim prisadla jedna mlada pipka, a potom este na 1 izbe s nimi pila atd...ze taka v pohode bola, vsetko v poriadku, chlapi tam nie su hovada a prevazne zenati. Ze jemu to bolo blbe a potreboval sa vyspat, lebo rano sli na turu a nevidel vyznam, aby sa ozral predtym, tak siel spat. Volal mi, takze viem. Ale akoze toto je takeeee 🫣

natalka13
3. nov 2025

zbytocne si sa doma pochvalila.
ale bud rada ze v drinku nebol prasok na zlepsenie nalady a cakaj kedy ho to prejde.

sense
3. nov 2025
@lindous

@sense v tom momente jasné, ako som aj písala, určite by sa mi to nepáčilo, keby to bolo naopak a povedala by som si ku tomu svoje, ale zase s tým, že ide iba o drink, žiadne bozky, dotyky, emócie v tom neboli… a tiež niekedy poviem veci v emócii atď, ale autorka píše, že jej to takýmto vyrývaním vyčíta už mesiac a to je to, čo mi príde už naozaj moc, lebo to naozaj nikam nevedie…

@lindous to som nepostrehla že to máš už mesiac denne na tanieri, to si treba sadnúť a vydiskutovať.... Že buď sa posunú ďalej a nebudú to viac rozoberať, a nebude sa to opakovať..alebo by mali ísť ozaj každý svojou cestou nakoľko tsky vzťah nie je v poriadku

mandzula
3. nov 2025

Ked sa tu zeny durdia, ze ich chlap ocumuje zeny na socialnych sietach, je to prasak a treba ho nakopat. Ked sa da zena pozvat na damskej jazde neznamym chlapom na drink, je to problem partnera, ze to nezvlada, tak ja uz neviem. To, ako sa to u partnera autorky prejavuje, je podla mna prehnane, ale ok sa mi nezda ani fakt, ze ona pozvanie prijala. Ze ju niekto pozval, je v poriadku, potesi to kazdu, no tam to aj malo ostat.

janagem
3. nov 2025

Ja nechápem prečo si prijímala drink od chlapa, čo ťa očividne chce zbaliť, keď máš doma muza.

anonym_b3730d
3. nov 2025
@bystrozraky

@anonym_b3730d Sadni si na drink na ktory ta pozve neznam muz v bare a povedz mu to a uvidis co ti tvoj muz povie. lol

@anonym_1cad07 ona s nim nesla na Drink ,on ju pozval.
@bystrozraky
Nie nevidim v tom nic zle , autorka sama pise ze to zobrala vtipne ….

anonym_c883e5
3. nov 2025
@anonym_b3730d

@anonym_1cad07 ona s nim nesla na Drink ,on ju pozval.
@bystrozraky
Nie nevidim v tom nic zle , autorka sama pise ze to zobrala vtipne ….

@anonym_b3730d Ale on ju pozval, lebo ju chcel zbalit. Si myslel, ze je o 10 rokov mladšia a možno je single, ked tam bola s kamoskami. Jeho vytriezvenie prišlo až neskôr a autorka je celá happy, že dokázala zaujať mladšieho muža. Ten mladý už na všetko zabudol a autorka má doma zbytočne problémy. Nestačilo pozvanie odmietnuť?

bruno1
3. nov 2025
@mandzula

Ked sa tu zeny durdia, ze ich chlap ocumuje zeny na socialnych sietach, je to prasak a treba ho nakopat. Ked sa da zena pozvat na damskej jazde neznamym chlapom na drink, je to problem partnera, ze to nezvlada, tak ja uz neviem. To, ako sa to u partnera autorky prejavuje, je podla mna prehnane, ale ok sa mi nezda ani fakt, ze ona pozvanie prijala. Ze ju niekto pozval, je v poriadku, potesi to kazdu, no tam to aj malo ostat.

@mandzula já si myslím ,že v minulosti tam niečo bolo čo nám "taktický " autorka nepriznala,preto taka reakcia manžela.🤷