icon

Partner ma porovnáva s jeho najlepšou kamarátkou

me77
18. mar 2025

Dobrý deň. Môj partner mi povedal, že si želá, aby som mala vlastnosti jeho najlepšej kamarátky, doslovné vyjadrenie, že keby som mala niektoré jej vlastnosti, tak som dokonalá. Pre kontext, všetci traja sme kolegovia v práci. Predtým, než ma spoznal, mal o ňu sexuálny záujem. Potom sa dal dokopy so mnou. Ona má doteraz oňho záujem a mňa neznáša, štve ho proti mne a ani sa so mnou nebaví, je ku mne hrozne odmeraná. Nič som jej nespravila. Rešpektujem, že je jeho kamarátka aj to, že ju niekedy chcel. Čo sa jej týka, je rozdrapená osoba a viacerí ľudia s ňou mali v práci konflikt. Niekedy robila také veci, že ku mne bola prehnane milá a vzápätí ma pred priateľom očiernila. Povedala som mu, že ma zranila jeho poznámka, že chce, aby som bola ako ona, že mi to je nepríjemné. On to obrátil proti mne, že chce, aby som sa zlepšovala, že preháňam a že mám navštíviť odborníka, že sa so mnou nedá a odmietam jeho návrh. Jeho správanie mu prišlo úplne v pohode. Sám je pri tom extrémne žiarlivý a nevie ovládať svoje emócie. Čo si o tom myslíte?

jozinzbazin22
18. mar 2025

@saraxyz vsetko je to ako cez kopirak,tieto zeny,len male percento zien dostane rozum a vyhodi ci rozvedie sa s takym blbom.

saraxyz
18. mar 2025

@jozinzbazin22 čakám, kedy napíše že ju aj mláti.

lindous
18. mar 2025

Toto nie je láska, toto je závislosť… pre tento typ ľudí je bežné, že síce ti nikto nevie ublížiť a nikto ťa nevie zraniť, tak moc ako on, ale zároveň ti s nikým nie je tak dobre ako s ním, keď príde lepšie obdobie a tá trocha dopamínu, ktorú ti takto dávkuje je pre teba ako droga, úplne doslova… ľúbiš iba nejakú svoju predstavu jeho, ale realita je iná a takto zdravý vzťah nevyzerá… nie je to ale niečo čo vyriešiš zo dňa na deň, nech ti tu napíšeme čokoľvek… naozaj zváž tu psychologickú pomoc, z osobnej skúsenosti to viem odporučiť

sara07
18. mar 2025

@me77aký dôvod vlastne máš byt ešte s ním
? nerozumiem , toto chceš je ti treba sa hádat pre takéto blbosti

jumama
18. mar 2025

@me77 Precitaj si niekde co je to cyklus narcistickeho zneuzivania a pochopis, co sa ti deje. To ze ma sem tam dobre obdobie - to je hoovering. Najdi si, co to znamena a preco to robi. Ked to pochopis, tak uz nikdy nebudes v takom vztahu chciet byt.

cukroska
18. mar 2025

@me77 🙈🙈Už dávno by som ho kopla do zadku .

krasneleto
18. mar 2025

@me77 myslim si, ze tvoj by sa mal dat dokopy s tou pucou a ty zmenit pracu.... a dat tomuto celemu jedno velke zbohom

biba_18
18. mar 2025

neviem prečo admin mení nadpisy tém keď netreba - a teraz keď by to bolo vhodné tak nezmení… pretože táto téma nie je o tom o čom hovorí nadpis - vlastnosti kamarátky sú len špičkou ľadovca…

lusyc
18. mar 2025

@me77 rýchlo sa odľúb, budeš mat pokoj a usetris si kopec problémov. Ďalší nepoužiteľný kus.

domkakvet
18. mar 2025

@me77 kamaratka ho nechcela, tak si nasiel teba ako nahradu a ty si ho prijala, aj ked mal mozno stale zaujem o nu a teraz ma mozno ten zaujem tiez stale,ale to natahuje.

bystrozraky
18. mar 2025

„Hlavne sa mi páči, ako si ho vykreslila: žiarlivý človek, čo sa nevie ovládať a chce, aby si bola iná, ako si, a ešte má aj najlepšiu kamarátku, hehe. 🙂 No neviem... A o vzťahoch na pracovisku si myslím svoje a teraz to tiež jasne vidno. O najlepších 'kamarátkach' si myslím tiež svoje...hlavne u teba, keď on s ňou chcel niečo mať a ona s ním. To ste buď tam úplne mimo, alebo je toto cele vymyslené (v čo aj dúfam).

lilli110
18. mar 2025

@me77 totalny debil a manipulator. Nechapem co na nom lubis a este sa nechas ponizovat 🤦🏻‍♀️ mala by si si vážiť samu seba a uplne ho odstrihnut. Toto je uplne chore celé. Nenechaj sa takto ničiť. A to ze vie byť mily iba hrá. Je to z.rd 🤮 grcam z takých.

rozculena
18. mar 2025

@me77 no ty si dobre mimo,veď tebe normálne robí dobre,ako sa k tebe správa

gribka1
18. mar 2025

Nechajme ju, nech je s ním šťastná a buďme radi, že jedného debila stiahla z obehu a nebude trápiť nejakú rozumnú ženu.

jozinzbazin22
18. mar 2025

@saraxyz to az neskor,alebo on ju neskor zmlati.

maryetta
18. mar 2025

Neverim ze ho lubis...
a hlavne nechapem preco ste spolu vy ked zjavne je medzi nimi nieco... on chce ju. Ona jeho...

saraxyz
18. mar 2025

@jozinzbazin22 ináč, je nám všetkým jasné, že autorka chce počuť nadávky na tú jeho kamarátku. Toto ona na neho nechce počuť

jozinzbazin22
18. mar 2025

@saraxyz veru,tak.A mozno by sa k hentej kamoske aj lepsie spraval,ak ju mal rad.A tu dava najavo pohrdavost,a to ma daleko od lasky.Veru malo by sa dievca riadne zamysliet.

laurinka27
18. mar 2025

Ani neviem co mam na tom komentovat, pokial si ho po takom otrasnom nepripustnom spravani davno nekopla do riti, tak zrejme ti niet pomoci a nemas ziadnu sebauctu. Btw, u mna by nepreslo uz len to, keby moj muz povazoval za najlepsiu kamaratku niekoho ineho, nez mna (a nie este taku pi*u ako pises).

rozculena
18. mar 2025

nezabudni si s ním urobiť decko,potom sa určite zmení

lija22
18. mar 2025

dam krk na to, ze v den kedy sa s nim rozides uz bude v jeho kamaratke
stracas cas a energiu

me77
autor
18. mar 2025

@saraxyz Nič také som nepovedala. Písala som to len pre kontext, s osobou akého charakteru ma porovnava

rorino
18. mar 2025

@me77 podľa tvojho krátkeho opisu by sa mal dať predsa len dokopy s tou dokonalou kamarátkou,pretiahne ju,ona sa na neho vykasle a s profilom sa doplazi za tebou😂😂😂a telenovela môže začať😉

kataina
18. mar 2025

dnes som videla kúsok relácie na stv1: Dámsky klub. Pozri si prosím, je tam hosťka, rozpráva o týraných ženách, pozri si to viackrát. Prosím, najdi si na to čas, stojí to za to

saraxyz
18. mar 2025

@me77 ok. A čo si teraz myslíš o priateľovi? Prečítaj si po sebe čo si napísala a ako si postupovala vo vyjadreniach o ňom

pralinka25
18. mar 2025

@bystrozraky tvoje kratke a velmi vystizne zhrnutie len podporuje moje presvedcenie ze je to bud totalny vymysel uz podla toho ako to z povodnej temy pomaly davkuje a stupnuje alebo ma velky problem

srbskalizzy
18. mar 2025

@me77 prosim ta, maj rada seba viac ako neho... sprav z neho ex, realne ak chce aby si bola ako ona tak pride aj z tym aby si mala vlasi ofarbene/ostrihane ako ona aby si sa obliekala ako ona... pff vazne, sprav z neho ex...

jozinzbazin22
18. mar 2025

@me77 ale on je zjavne do nej zalubeny,preto sa k tebe tak sprava,tam ziadna laska neni.Cim skor to pochopis,tym lepsie pre teba.

srbskalizzy
18. mar 2025

@lija22 🫣ak tam uz nebol...

alickapusinka
18. mar 2025

Z psychopatom chorým psychický narušení s takým chceš mať deti.Zblaznila si sa bude ťa podvadzať čo na ňom ľúbiš ved je čista katastrofa taký chlap je za trest.Treba TI že sa vezmete a bude chodiť za dotyčnou a bude mať frajerku a teba bude ponižovať.Odíd a skonči to pokiaľ nemate deti.Na teba kašle ju miluje a s teba si robi srandu.