icon

Partner píše komentáre pod fotky iných žien

17. mar 2025

Mala som proste nejaky taky divny pocit, posledne dni zacal byt odmeranejsi, nemali sme nejake nedorozumenia ani hadky. Sme spolu necely rok, nezijeme zatial spolu. Asi to bola chyba, no mala som potrebu pozriet sa co sleduje za ucty, aj ked neviem co som od toho cakala. No ake prekvapenie pre mna. Otvorila som si jeden nahodny, kde sleduje nejaku babu, je to verejny profil a fotky baby vyzyvave v minisukni, vystrihy atd.. no ked som videla pod jednou z poslednych fotiek komentar od mojho ze nadherna zena prislo mi zle. Dalej som radsej ani nepozerala. Mam dost..je mi z neho zle. Drzim to v sebe uz par dni a rozmyslam co mu na to povedat. Urcite sa bude z toho vykrucat. Ale mne sa tak zhnusil. A mam taky tusak ze to nebude len o tomto komentovani. Prosim nesudte ma nie som stihacka nikdy som nemala nitkanie na takr nieco au teraz. Potrebujem

Strana
z2
autor
17. mar 2025

@colsami ja viem no prave preto sa zamyslam aky ma vyznam uz skusat ked ani za rok poriadne cloveka nemusis poznat. A nechcem si predstavit ak necakane pride babo co potom. Ja verim ze su aj normalni muzi no byvaly kolega mi raz povedal ze ak by bol chlap po 30 dobrym muzom tak nim uz je a zvysok je vacsinou k nicomu. Asi mal pravdu

autor
17. mar 2025

@dahlia25 preto si chcem dat odstup a par dni cas lebo teraz by som to riesila za horuca s emociami..a to nechcem. Urcite by to otocil proti mne ako inak by sa z toho vyvynil. Ach je mi z toho zle ani jest mi nechuti no musim sa cez to nejako preniest. Dakujem za podporu

kikush182329
17. mar 2025

@dahlia25 samozrejme, ze nie kazdy. Ale dovolim si povedat, ze vyspelo uvazujuci muzi su vacsinou z tej starsej generacie. Muzi okolo 30 vyrastali s tymito moznostami a preto mozem povedat, ze 80% z nich pri peknej zene mysli len na to. Ale uplne s tebou suhlasim, ze to nie je chyba autorky, ani ziadnej takto ponizovanej zeny od jej partnera. Je to proste chora doba, ked uz muzi nevedia co od dobroty ....

bg92
17. mar 2025

@kikush182329 vobec to tak nie je. je mi luto ze aj ty aj autorka mate okolo seba takych muzov a taky pohlad na vec ale naozaj to tak nie je. a ze zeny su novodobe kurvy? dufam ze v zivote stretnete normanych muzov a spoznate normalne zeny, musi to byt zatazujuce zit s takymi negativnymi nazormi na svet :(
tento konkretny chlap je debil ale nie vsetci su taki.

stanulienkat
17. mar 2025

Neries, ci sa zeny na nete odhaluju a spulia rite. Ries chlapa, ktory ma potrebu ich komentovat ako pubertiak. Nevyzrety kus. Ste spolu kratko a oci ma mat len pre teba. Ste este vo faze zamilovanosti. Co bude robit o rok? Skus pred nim akoze nenapadne lajkovat cudzich muzov, co ti povie.😃Ja by som ho zrusila celeho, kym ste spolu len tak kratko.

enmery
17. mar 2025

@stanulienkat Mužov vzhľad iných netrápi. Ani lajkovanie. Ich zabolí keď si vypočujú niečo na svoju schipnost/neschopnosť v práci, v živote, v sexe. To je pre nich ten istý pocit, ako keď žena nájde ako komentuje polonahe baby verejne, že to vidia aj ich známi a rodina. Proste decko. Ale je to jedno, autorka to chce ukoncit. Aj keď si osobne myslím, že túži byť nejak ukecana, aby ostala. Veľmi veľa žien nevie byť samo-bez chlapa.

autor
17. mar 2025

@enmery ja nastastie dokazem byt sama no jedine co ma fakt mrzi je ten cas co som tomuto vztahu venovala

stanulienkat
17. mar 2025

Bud rada, ze si stratila len 1 rok. Horsie by to bolo po 5.

autor
17. mar 2025

@bg92 nikto nikde nepise ze vsetci su taki a ze vsetky zeny su k... Ale tie co sa takto prezentuju tak to robia len pre pozornost a ja osobne o nich dobru mienku teda nemam

enmery
17. mar 2025

Nemusí Ťa to trápiť. Pretože si sa určite niečo nové naučila akého muža nechceš a nebudeš tolerovať. To Ti pridá v konečnom dôsledku na sebadôvery a sebavedomí. Aj keď viem, že teraz Ťa to bolí. Ale priprav sa na to, že zabolí to ešte druhýkrát, keď mu to povieš a on bude Tvoje pocity bagatelizovať. To sklame tiež, keď je partnerovi jedno, že ten druhý sa kvôli nemu trápi. Ergo v konečnom dôsledku len získaš. Posielam Ti objatie. Veľmi silné.

autor
17. mar 2025

@enmery dakujem krasne za tvoje slova. Mas pravdu. No pripravim sa na to a mozno to budem lepsie niest

romi0310
17. mar 2025

Tak myslim si, ze len kvoli komentaru by si ho neposlala k vode, keby bol inak uzasny. Zrejme sa k tebe spraval s nerešpektom uz dávnejšie, mozno uz od začiatku. Ked zdravemu a vyzretemu muzovi, ktory je do teba zalubeny, vazi si ta, odkomunikujes, ze ta jeho správanie zranuje a je nerešpektujuce, tak ten muz to prestane robit, lebo sa boji, ze ta strati. Pokial to robi nadalej, tak ten strach nema a je zbytocne to zvalovat, ze kvoli inym uteka od teba prec. Ver mi, ze taky by utiekol aj za nejakou oblečenou kolegyňou. Problem je on a nie doba, instagram, ine zeny

miriamzba
17. mar 2025

Neviem či by som niečo vysvetlovala. Ostal odmerany, poza Tvoj chrbat lezie do zadku stetinam, verejne sa zhadzuje a nevidí to. Trapko. Čo s takym... Škoda jazyk drat, ešte to otočí proti Tebe. V klude premysli a zariad sa. On dostojnost nemá, ale Ty svoju nestrat.
A nie sú všetci chlapi rovnaki, ani my ženy nie 🙂, tak hlavu hore a ešte skús šťastie.

autor
17. mar 2025

@miriamzba dakujem za povzbudenie. Vnutorne s tym stale bojujem ale ako som pisala nechcem riesit za horuca. Potrebujem chvilu cas a potom to vyriesim rychlo a lahko 🙂

domkakvet
17. mar 2025

Rozchod a bud rada, ze si to zistila tak skoro.

Strana
z2