Podvádzanie a rozvod
Ahojte, asi 2,5 roka som podvádzala manžela s kolegom, jednalo sa o občasné stretnutia 1-2x do mesiaca za účelom sexu a porozprávania sa a obaja sme to chceli cca o mesiac z rôznych príčin ukončiť. Manžel ma však pred pár dňami načapal s kolegom ako sa na ulici objímame a bozkávame a nafotil si nás. On tvrdí, že to bolo náhodou, ja si myslím, že mal tušenie, ale to je úplne jedno.
Ja som sa manželovi so všetkým priznala, povedala som mu úplnú pravdu, ospravedlnila som sa mu a že to okamžite ukončím. No on chce rozvod, ja rozvod nechcem, je mi to celé ľúto, manžela potrebujem a chcem aby mi dal druhú šancu.
Moja otázka znie, že či nás súd rozvedie v takomto prípade, teda že manžel podá návrh a chce sa rozviesť, lebo som ho podvádzala, čo priznávam, ale ja sa rozviesť vyslovene nechcem a chcem, aby naše manželsvo pokračovalo a chcem manželovi dokázať, že nie som taká "sviňa" a už to nikdy v živote neurobím. Ďakujem.
Súd to vyhodnotí ako krásnu hereckú etudu.
2.5 roka ho podvádzaš, a odrazu si si spomenula že máte 3 deti a manžela miluješ? 👏👏😵💫
A teraz tú o Popoluške 👏
Autorka, dufam, ze zrkadlo praskne zakazdym, ked sa do neho pozries. Take rajdy, ako ty, si nezasluzia sucit. Problemy v manzelstve sa neriesia roztahovanim noh niekomu inemu. Fuj, ze ti nie je hanba. Je mi luto tvojich deti, ze maju taku matku, ako si ty.
si sebecka a hlupa a on bol by sprosty, keby chcel s tebou po tomto celom ostat.
Odpoveď je, že áno - rozvedú. Ex mojej tety bol pijan, čo narobil dlhy a bol k nim zlý - 4 deti. A rozviedli ich bez jeho prítomnosti, súhlas nikto ani neriešil, ten chlap bol aj tak vkuse v liehu. Myslím, že Tvoja nevera bude tiež dôvod na rýchle konanie, keďže to nebol úlet, ale dlhodobo udržiavaný vzťah.
No,zeny,ja teda neviem,ale pri tomto prispevku mam iba jeden jediny pocit.Ze je to vymyslene.Este som nikdy necitala,tak chladne slova ako od tejto autorky.
Nehovorim,ze taketo pripady nie su,ale to ako je to cele opisane,v tomto nie je ani kusok sucitu.Bud je ta zena chladna mrcha alebo tu len chcela rozprudit chladnou temou chladne vecery. 🤣
Fuj, nikdy toto nepochopim. Mas doma chlapa ale pelesit sa chces s inym, fuj nezasluzis si aby s tebou ostal. Mne je nagrc z takychto ludi, ale konecne sa tu aj zena prizanala. Inac neviem co cakas? Si chodila do postele s inym? Na ulici sa s nim bozkavas a stiskas? Si myslela ,ze na teba nepride? Ci si zrazu vykalkulovala, ze milenec s tebou zit nebude a financne to teraz bude tazke? No nemala si roztahovat nohy kde netrebalo.
@karolina196 ver ze su take hnusne a ked pridu na to ze je zke, tak im blikne kontrolka, ze bez chlapa sa im bude tazko zit
A ako túto situáciu vnímajú deti? Autorka spomínala 3. Mňa by na autorkinom mieste v prvom rade trápilo co bude s deťmi, ako ich to poznačí 🤔 a nie rozvod.
@karolina196 Presne tak. Chladna, vypocitava, sebecka. Prisla sem aby sa poradila ako co najlepsie zahrat divadlo pred sudom aby dosiahla co chce.
Bodaj by sa tato diskusia dostala do ruk manzela a mohol ju pouzit pred sudom.
Autorka, dobre nejdem ta sudit za neveru ale ako mozes byt taka krkavcia mama? Nielen ze si detom znicila rodinu ale ani teraz na nich vobec nemyslis. V prvom rade by si mala mysiet na to co a ako urobit aby vase deti presli tymto rozvodovym peklom s co najmensimi sramami na dusi.
@karolina196 ano, sú i také ženy,,, chladné,,vypočítavé.. a sú s mužom len kvôli peniazom. Rozvedú ich.
Rozvedie. Žiadny plač ani divadielka nepomôžu. Možno nie na 1.x ale rozvedie.
Booooze, ty muza podvadzas a este sa s milencom bozkavas na verejnosti? Vaazne? 😯 ak by vas sud nejakym omylom nerozviedol, tak pre muza budes slapka navzdy, proste vase manzelstvo a rodina ako taka skonci tak ci tak 🤷🏼♀️
Nejde mi do hlavy prečo manžela potrebuješ?
@elisebah91 ....niekto asi musí platiť hypo,bývanie,nákupy,atď....
Nehnevaj sa, ale 2,5r podvadzas manzela a nechces sa rozvadzat? Ja by som ta hnala bez diskusie...
Nedokazala by som zit s takym clovekom, ziadna dovera, ucta, nic.
Na to si mala mysliet skor, ako si si zacala romanik. Nespokojnost vo vztahu treba riesit s partnerom a nie hned zahybat.
Ja si myslím, že aj tvoj manžel má už dávno nejakú inú.Pokiaľ teda ozaj žijete už dlho v nefunkčnom vzťahu. A pri tebe ho už nič držať nebude, ani deti
To je také úžasné.. Chodíš si za****ť inam, dokonca dlhodobo, klameš, robíš z toho druhého debila, ale keď sa nato príde tak ho vlastne potrebuješ (hej ako mamička 3 detí to nebude len tak, nuž budeš musieť hospodáriť z jedného platu, čo už ..) a to drzé podanie, ako by si si ešte možno bola schopná nájsť cestu k nemu. 🤦♀️ Nikdy nepochopím odkiaľ berie ten, kto takto podrazí a urazí toho druhého, ešte drzosť stavať sa do pozície, že on vlastne nič, že vzťah bol nefunkčný a ideálne leci o tom ako ho tem druhý do toho dohnal... "Grcám" z týchto ľudí 🙂
@leskovael ešte keby otec vzal deti a ona mala platiť výživné, si to predstav. By inak na hubu padla. Ale na každú takúto sv*ňu sa voda varí. Či ženu, či chlapa.
@veronika_nicky ak nechce nepomozes si a potom co poses ma manzel dost vysoku sancu na minimalne striedavu starostlivost resp ziskat deti do svojej starostlivosti
a tou neverou mu to ulahcujes
Možno manžela potrebuješ, ale musíš si uvedomiť, že ho nevlastníš. Ak sa rozhodol, že chce rozvod a nechce ani počuť o tom, že by ste to ešte skúsili, nepodarí sa ti ho presvedčiť. Asi cíti, že má pre teba iba úžitkovú hodnotu a nestačí mu to. Ak nie si materský typ a on to vie s deťmi lepšie, asi by si najlepšie urobila, keby si z rodiny odišla ty a nechala manžela, aby sa postaral o vaše deti.
Na financovanie svojho života s ním už ani nepočítaj.
@veronika_nicky wtf? Si robis prdel mas z neho sluzku a este napises ze nechces rizvod? Ja by som ta hnala, tam si chod za milencom a jeho nechaj aj s detmi nech maju sancu na normalny zivot
@veronika_nicky Keď chce rozvod, tak žiaľ neurobíš nič. Žiadaj striedavku, nech si pekne užije deti, domácnosť atď. A ty budeš mať čas pre seba. Neboj sa, finančne to zvládneš.
Do tej nevery ťa dotlačil on, keďže nejavil o nič záujem a ty si mala snahu, to treba na súde zdôrazniť.
A ešte máš šancu si nájsť niekoho normálneho a prežiť pekný život a nie steácať čas po boku niekoho, kto si ťa nevážil.
@veronika_nicky
Ahoj,ako povodne som tu nechcela prispievat,lebo velmi nemam skusenosti s rozvodom n'a SK,len ti chcem povedat,ze odcudzenie a kriza co vztahu su bezne a da sa s tym pracovat AK obaja partneri su dostatocne emocne zreli a chcu sa zostat spolu.
Aj po nevere (kratkodobej a aj po tej dlhodobej sa da restartovat a zacat inak),nikto do vasho vztahu nevidi, iba vy dvaja.
Ibaze ked manzel zostane zraneny,ponizeny,nahnevany a sklamany,co musis uznat,ze je velmi prirodzena a ocakavania reakcia,tak asi nebude chciet. Manzel ti nepatri a Ty si mu tymto romanikom Dala v podstate najavo,ze ùz nie si IBA jeho.Porusila si jeho doveru.
Takze vas rozvedu aj ked nebudes suhlasit.
Je mi to luto kvoli tebe,aj kvoli detom.Ako to vyzera u kolegu doma?Dufam,ze sa tie fotky nedostali k jeho frajerka.
AK chces napis mi IP, nerada by som,aby si tu zase dostala nalozene.Ja ta nesudim,naopak,viem ta pochopit,ale priznam sa,ze si fakt odvazna,ked sem prides s takou temou.
Daj vediet,ako sa to vyvija.
Aké velke mas deti?
@zuzanockamt
Tak bolo by fajn,keby napriklad mohla dokazat,ze sa snazia o parovu terapiu napriklad alebo nejaky sposobom restartovat vztah.
Nikto do ich vztahu nevidi,takze sa tu riesi dosledok v podstate,nie pricina rozpadu.
A presne,ziadna kasa sa nejedava taka horuca,ako sa navari.
Podla mna by sa casom rozviedli aj tak,lebo takto sa zit neda.Bol by to on,kto by si niekoho nasiel a bolo by vymalovane.Alebo by sa zacali hadat n'a somarinach tak,ze by spolunazivanie nebolo vhodne pre deti (lebo sak vieme co robila hormony a dlhodoba frustracia).
Niektori muzi su skveli milenci,ale nanic otcovia.Ini zase skveli otcovia ale mizerni milenci a uplni gnoranti.
Takze ktovie ako je,a n'a vine urcite nie je iba ona.
N'a zaver len dodam,ze nie som fanynka mimomanzelskych avantur.
@zuzanockamt Podľa autorkinho príspevku nemám pocit, že by sa jej manžel nevedel o deti postarať. V tejto dvojici je, podľa jej vlastného opisu, ona tým slabším článkom, ktorému bude bez pomoci partnera starostlivosť o deti prerastať cez hlavu.
Tento chlap možno o tú striedavku požiada aj sám. A možno aj o zverenie detí do jeho starostlivosti.
@zuzitko74
Pravdepodobne ano a mozno to takto Budé lepsie pré vsetkych.
@zuzitko74 Je to možné, že požiada, veď nech si to teda on užije so všetkým, čo k tomu patrí.

manzela potrebujes, manzela nelubis. prajem mu, nech sa mu zadari rozviest a nech si najde lasku