Podvádzanie a rozvod
Ahojte, asi 2,5 roka som podvádzala manžela s kolegom, jednalo sa o občasné stretnutia 1-2x do mesiaca za účelom sexu a porozprávania sa a obaja sme to chceli cca o mesiac z rôznych príčin ukončiť. Manžel ma však pred pár dňami načapal s kolegom ako sa na ulici objímame a bozkávame a nafotil si nás. On tvrdí, že to bolo náhodou, ja si myslím, že mal tušenie, ale to je úplne jedno.
Ja som sa manželovi so všetkým priznala, povedala som mu úplnú pravdu, ospravedlnila som sa mu a že to okamžite ukončím. No on chce rozvod, ja rozvod nechcem, je mi to celé ľúto, manžela potrebujem a chcem aby mi dal druhú šancu.
Moja otázka znie, že či nás súd rozvedie v takomto prípade, teda že manžel podá návrh a chce sa rozviesť, lebo som ho podvádzala, čo priznávam, ale ja sa rozviesť vyslovene nechcem a chcem, aby naše manželsvo pokračovalo a chcem manželovi dokázať, že nie som taká "sviňa" a už to nikdy v živote neurobím. Ďakujem.
@zuzanockamt robis z chlapov, akoby sa nevedeli postarat. Niesu vsetci neschopaci. Neostavaju deti len len s matkami. Ja poznam 3rodiny kde su deti s otcami a nie s matkou.
@veronika_nicky uz klames. Lebo si necakala tolko hejtov, tak nechces vyzerat tak zle. No smola trt*as mimo domu, vyzer si to so vsetkym.
@veronikastrickova Nič z chlapov nerobím. Aj ja poznám také rodiny a všetko funguje.
@veronika_nicky To, čo ti robil tých 5 rokov sa dá označiť za psychické týranie, neplnil si manželské povinnosti. Všetko to treba na súde spomenúť. Aj tú sanitku. Neboj sa, nájdi si dobrú právničku a vysekaj z toho, čo sa dá.
z toho opisu nemas za čim banovat, ja by som nedokazala žit s niekym, kto matak chladne odmieta i keby sa ako otec snažil..tak si zariad veci tak, aby si prežila.Čo z toho, ked zaplati hypoteku a nevšima si ta? tu na koniku si 90% zien pisalo, ze si darceky na Vianoce narodky s najbližsou polovičkou nedavaju No podla mna je to nenormalne S kym ma člivek oslavovat, ked nie s najbližšimi? cudzi mi vystroja hostinu a pre rodinu vzduch? vsak si pamätam, ked otec maval narodky este velky stôl som vyťahovala na slavnostny obed..Proste vaše sužitie je na figu i ked ma nejake plusy, ale toto je p ničom.Ak to bolo inak, vychadzali ste a pokašlala si si to neverou, treba znašat nasledky..su ludia, co sa podviedli, akurat druha strana to nezistila..Ty si mala tu česť zaźit opak
@veronika_nicky 5 rokov chladu, odmietania, vyhýbania sa ti, ty si nájdeš milenca a po prevalení aj tak chceš pokračovať s ním v tomto živote kde budeš preňho vzduch. Lebo ho potrebuješ kvôli peniazom, kvôli odvozu deti na tréning. Evidentne ma deti rad a venuje sa im takže dovozy budú stále akurát sa zmení to, že ta nebude financovať. Ja si myslím že ty ho tiež už nemiluješ, nečudujem sa ti, len potrebuješ lebo sa vie postarať aj financne aj o deti a pre teba po rozvode bude náročnejšia situácia už nebudeš mať toľko penazi a času pre seba.
@veronika_nicky A s takým chlapom ty chceš silou mocou byť? To, že ti odmietol zavolať sanitku, ma úplne dorazilo. Ľahostajnosť je jedna vec, ale toto? To by ťa pokojne nechal umrieť mu pri nohách?!
@veronika_nicky autorka no máš tú smolu, že sa to prevalilo. Nefňukaj, nezachraňuj nič, 5 rokov podľa Tvojho opisu nejaví záujem. Teraz sa vzchop, hľadaj riešenia, aby si bola finančne nezávislá od manžela a vedela sa postarať o deti. Je čas myslieť na ne, nie na seba
@veronika_nicky a co kolega? ten sa ako k tomu stavia? ci aj on si to doma zehli u manzelky?
@veronika_nicky ano budes platit vyzivne ak mu ich nechas (sak to je hadam normalne)
ta sanitka no to tazko posudit to uz je medzi vami
tiez by ma zaujimalo co kolega k nemu sa ti neda ist byvat a pripadne aj s detmi?
@veronika_nicky a chce s tebou zit, ci to bol prenho len ulet?
@loginexistuje No, už vidím mladého slobodného chlapa, ako sa ide pretrhnúť, aby k sebe nasťahoval o 7 rokov staršiu rozvedenú ženu s 3 deťmi, ktorá sa ešte nedávno chcela s ním rozísť.
Tak rozmýšľať nad tým že ked nechám deti mužovi budem musieť platiť výživné..... Uff... no ja mám dosť... Hlavne že 3deti sa urobili, aspoň že majú otca ktorý sa im venuje. Rozvod predsa nič nezmení natom, že by deti na lyžovačku, krúžky atď nevozil. V den kedy si si našla milenca, si sa dala do pozície tej ktorá povádza, nechápem ako ťa za tak dlhý čas nevedelo napadnúť, že keď sa nato príde, tak bude pravdepodobne rozvod 🙄 tak keď nato nemám, nerobím hlúposti a nekomplikujem si život.. 🤷🏽♀️
Hm, ty tak pekne naformuluješ vetu: ,,cítim, že ešte máme šancu".
Nie, nemáte. Váš vzťah sa skončil z neznámych dôvodov pred piatimi rokmi. Podľa toho, čo píšeš, sa to celé snažíš udržať len kvôli financiám a kvôli tomu, že by si sa nevedela bez neho postarať o deti, alebo mu platiť výživné, ak by boli prisúdené jemu.
Vy ste nežili v manželstve, vy ste uviazli v pasci a ty si svojou neverou otvorila dvere z tej pasce von. Tvoj chlap zrejme tú príležitosť využije a nikto mu to nemôže mať za zlé. Iste, môžeš vytiahnuť argumenty o psychickom týraní a zanedbávaní, ale to ti pomôže akurát tak k búrlivejšiemu rozvodu, určite ti to nepomôže udržať ten vzťah funkčný.
Ak by som bola sudca a ty mi na súde povieš tento príbeh a zaklincuješ to vetou, že sa rozvádzať nechceš, tak budem iba nechápavo krútiť hlavou. Už aj diskutujúca, ktorá ti radila zabojovať o manželstvo zrazu otočila a radí ti vytrieskať z rozvodu čo najviac.
Nechaj manzela tak. Keby to bola.jednorazovka ale 2.5 roka si vedela co robis. V momente by som ta vyhodila.
Asi si mala vela volneho casu na blbosti, ked muz rozvazal deti a venoval sa im.....ked bol problem nedzi vami, trebalo to riesit..nemohla prist zo dna na den zmena, odmietanie..muselo sa nieco stat...teraz si to iba zaklincovala a budes za najhorsiu..deti ak su vacsie, sami si mozu rozhodnut s kym chcjuzostat..este sa moze stat ze ostanes sama.
@karolinakr neuraz sa, ale Tvoj posledný komentár je vizitka rodičov. Ak dieťa nevie niečo z učiva, rodič je tu na to, aby pomohol, nie spolužiaci.
@zuzitko74
Presne si to vystihla.Vztah ùz davno skoncil a ùz davno mali byt od Seba a nie takto nechat vztah vyhnit.
Budé treba vziat teraz zodpovednost za chod domacnosti,financie a polovicu starostlivosti o deti do vlastnych ruk.
Pisala som to tu,nic nie je take,ako sa zda,veci su v jadre komplikovane.
@veronika_nicky sa ti cudujem, ze si uz pred 4 rokmi to manzelstvo neopustila...takto budes z manzelstva odchadzat ako k.rva, mohla si odchadzat ako dama.
@dadis
Krute ale pravdive
@trdelnik234 Vies co? Velakrat som sa tu s tym na koniku stretla, ze mamicky radili inej najst di milenca, ak bol muz chladny..a takto to potom dopadne, reputaciu si uz bude tazko ziskavat spat - voci okoliu by mi to bolo jedno, ale najma pred svojimi detmi bude cely zivot cudzoloznica, co im rozbila rodinu..pricom..pricetna zena by odisla uz po mesiaci takeho spravania (ak je to pravda, je smutne, ze takyto chlad nechala na sebe pachat pred svojimi detmi)..kruzky/skolky/skola..vsetko kazda jedna rozvedena zena zvladne, neviem coho sa tie zeny boja, asi uskromnenia sa, lebo finacne si rozvodom zena nikdy neprilepsi (aj ked muzi to vidia inak 🙄😀😂)
@veronika_nicky vies co uz to nerozpisuj lebo cim dalej vyzeras horsie (napr ta choroba manzela to isto nie je dovod na podvadzanie)
a to ze si neutiahnes svoj zivot je tvoj problem tak zacni viac makat alebo vystavuj mlademu kolegovi ucty za sex

@zuzanockamt Myslím si, že ak toto nie je vymyslený príbeh, tak ten chlap to zvládne lepšie, než by to zvládla ona. Nie každého chlapa zlomí život bez ženy a starostlivosť o deti. Mám kamarátku, ktorá vyrastala bez mamy, mama jej ušla do zahraničia. Otec im varil, piekol, upratoval, nakupoval, strihal im vlasy, chodil na rodičovské združenia, učil sa s nimi....jednoducho robil všetko to, čo robí mama. A zvládol to dobre. Myslím, že si to svojim spôsobom aj užil. Samozrejme, v dobrom slova zmysle.