icon

Povedali by ste to jeho partnerke?

18. okt 2023

Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)

Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem

minenkak
18. okt 2023

Nie chlapi sú debili ,ale ženy sprosté ,že to všetko akceptujú a ešte toto vešať druhej na nos a báť sa o svoju povesť,však si bola tá vedľajšia a úplne vedome, ako ti tu už napísali si bola pre neho vecheť, kde si dvíhal ego,vykašľala si sa na neho tak sa vykašli na všetko čo bolo s ním spojené

elanor
18. okt 2023

chapes, ale aj tak, ze si bola ty potom ta druha, a stala sa z teba dobrovolne len pouzita handra? Ty si nebola nic specialne, a extra.
Ty si bud zaspala na oblaciku totalnej naivity, alebo prepac za vyraz, si total sprosta, lebo ty tym svojim vyfabulovanym bludom naozaj veris... A za boha nechces vidiet realitu. A preto teraz chces okolo seba kopat ako podrazdena kobyla.

autor
18. okt 2023

@vikusjk rozchod som iniciovala ja. Ono keď sa nad tým zamyslim, keby spoznam človeka s ktorým chcem byt a nevyjde to, budem sama do konca života? Pochybujem, možno by som našla niekoho koho budem lubit ale už to nebude nikdy take silne . Preto som brala normálne že aj on si niekoho našiel keď vedel že mna už mat nebude. Ten ohrdnutý bol on, rozchod nebol v jeho rukách. Proste si normálne našiel priateľku s ktorou funguje určite si na seba zvykli a má ju rad predsa len tie roky..ale možno to nie je take extrémne intenzívne, keď ho to aj tak ťahalo ku mne. Mohol to celé nechať tak, zabudnúť na mna a nájsť si nové . Toto je to čo na tom celom bolo pre mna ako to povedať..ani neviem pomenovať. Mohol mat ktorúkoľvek. Ta pomsta nie je o tom ze keď nie je so mnou, tak nech má doma zle. Je to o tom ze si asi myslel ze po tých rokoch si len jedného dňa povieme čau alebo ani to nie a skončí to? Mohlo to skončiť ale trosku inak. Toto mna urazilo. Nie to ze viac nič nie je

autor
18. okt 2023

@minenkak naschval som podotkla že toho sexuálneho kontaktu bolo minimálne. Myslite si že chlap ktorý má popri partnerke bokovku len na sex s ňou bude mat sex raz za rok? Nebolo to o tom. Keby sme chceli mohli sme ten sex mat aj každý víkend. Mali sme celkom inú komunikáciu

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
ankare
18. okt 2023

Nechaj to tak.

autor
18. okt 2023

@mk22 možno o to že tak dlho to so žiadnou ťahať zrejme nebude, jednak kvôli veku keďže za dalších 10 rokov by už mal každý deti atd, my sme ešte nejaké záväzky nemali. Tak neviem prečo by to celé so mnou malo ísť do stratena . A ta jeho -áno bola by dlhu dobu zrejme na mna nahnevaná atd ale zrejme by potom zistila že to nie je len o mne ale že jej unikajú možno aj iné veci

nevenka
18. okt 2023

@januska12323 hej, byt ta druha bolo ok, ale byt tretia uz nie 🙃😅

minenkak
18. okt 2023

Ale stále si bola tá poruke a dobrovoľne,on nieje na vine

autor
18. okt 2023

@oliolijanka prepáč ale niesť za niekoho následky? Teraz keď sa do teba zamiluje v práci kolega a budeš ho odmietať, budeš niesť následky za jeho samovraždu? To už ideme veľmi do hĺbky.

misinka0611
18. okt 2023

Nie. Mala si jej to povedať hneď alebo ani k tomu nemalo prísť. Že 10 rokov…

kvetinka75
18. okt 2023

vieš čo, ja by som bola rada, keby mi niekto povedal, čo je môj partner, muž zač.

mk22
18. okt 2023

Keď bol s tebou, ze jej 10r unikali iné veci, ako sama píšeš..vtedy ti to nevadilo?
Teraz jej chceš otvárať očí?
Co teba je do toho.
10r si držala ústa a krok a držala by si ich ďalej, keby ta nevymeni..

autor
18. okt 2023

@minenkak ach ženy ja chápem kam tým mierite a celkovo ale keď čítam niektore komentáre tak sa normálne ani nečudujem, koľko žien žije v nevedomosti .ako keby chlap bol niekde na piedestáli niečoho, nedotknuteľný
Veľakrát počas tých rokov som si povedala že ak by som zistila že má inú, normálne jej poviem ze som tu celé roky boka ešte pred ňou, urobil z toho on niečo vynimocne ale bol to omyl takze ja dávam od neho ruky preč a ona nech si ho nechá aj s tými ďalšími ktoré tam budú .

aurora33
18. okt 2023

No hovor si čo chceš, absolútne to z teba kričí aká si nahnevaná a ziarlis. V úvode píšeš že ste nikdy nešpecifikovali ako to medzi vami je a zrazu v komentároch píšeš o vzťahu. Nenamyslala si si ty ten vzťah nejako? No nič len pomsta ohrdnutej ženy

autor
18. okt 2023

@mk22 bude to znieť možno hnusne ale ju som popravde neriešila a neriešim ani teraz. Jeho som mala rada, jemu som nechcela zle čiže som nikdy nič take nerobila. Keď ale on s tým nemá problém prečo ja by som mala mat?

autor
18. okt 2023

@aurora33 treba ešte raz prečítať. Vzťah sme mali pred ňou, následne všetko čo bolo po sme už nešpecifikovali

lienka.7
18. okt 2023

@autorka co ta štve, ze si 10 rokov bola len ta "druha"? To ta malo stvat vtedy a nie teraz, po funuse. Co jej chceš povedať? Ze haló, 10 rokov som spavala s tvojim mužom, ale tak neodlakala som ti ho, uz nemám čas ani chut ďalej čakať, ale teda vedz, že 10 rokov ma s tebou podvadza? Sorry, ale to je ešte ubohejsie, ako to, ze si robila madrac ženatému...

minenkak
18. okt 2023

Ja ti už nejdem nič písať,len že sa máš hanbiť, robiť zo seba vo vašom vzťahu niečo viac ako každá ina, lebo s tebou bol v kontakte desať rokov a ešte riešiť inú ,ženu .Hanba ti

autor
18. okt 2023

@kvetinka75 samozrejme že každá žena/muž ktorí idu niečo takéto povedať to nerobia z úcty k podvadzanej osobe. Vždy je to reakcia na toho ,,partnera,,. Ja som jemu nikdy zle nechcela. Ale keď si o to koleduje? Možno mu vždy takto niečo vyšlo ak mal niekoho iného a hovorí si že to tak bude aj teraz , prečo by malo byt?
Opakujem ale nie som rozhodnutá je to len moznost

mk22
18. okt 2023

Všetko čo bolo po ste nešpecifikovali..tak čo si rozladena, urazená.. Sem tam ste sa stretli, fikli.. Kszdy si žil svoj život.. Nikomu nič neslubival, nikto nič nečakal tak čo si prekvapená z čoho?

autor
18. okt 2023

@lienka.7 nie je ženatý radšej treba poriadne citat az potom hádzať tieto všeobecne vyjadrenia

matkahelka
18. okt 2023

mne sa casto nestava, ze stracam rec... ale... normalne mi odpalilo dekel na melmak. autorka, nic v zlom, ale nemas nejaku psychicku poruchu? lebo ak po sebe citas, co pises... zdravy jedinec takuto znosku nezmyslov pisat nemoze.
Ty sa ides oficialnej partnerke mstit za to, ze ten tvoj uzasny princ ta odkopol? no hold, opozerala si sa mu a nasiel si mlafsi/lepsi/krajsi model. alebo si mozno nikoho nenasiel, len ho to uz s tebou prestalo bavit. a ta jeho partnerka je vlastne vinna za to, ze on ta uz nechce? mas aspon trochu sudnosti?

ibajaanikiny
18. okt 2023

Keby som na mieste jeho priatelky,chcela by som vediet,co za hajzla realne ten chlap po mojom boku to je,ale asi by som bola radsej,keby sa to dozviem od niekoho ineho,ako od ohrdnutej chudinky,ktora na neho cakala 10 rokov a teraz jesitne skace ako zranena srna,lebo o nu nebojoval a netuzil v tom pokracovat,zjavne pre to,ze prisla “lepsia”. Ty sa mu chces len pomstit,nejde ti o to,aby ona bola z toho sialenstva von a otvorila si jej oci,ty chces pomstu pre neho,ze tu mas,nasral si ma,teraz ti ukazem…bud ja alebo ziadna akoze lepsia odo mna. Najviac teraz ublizis tej babe,ale ked sa zo vsetkeho vyplace,tak o rok ti bude velmi vdacna. Vy dvaja si zatial mozete zit dalej svoj skazeny zivot…

autor
18. okt 2023

@mk22 bingo vystihla si to presne . Len v poslednej vete mám iny názor . Keď sa budeš stretávať 10 rokov s kamoskou s ktorou budeš v kontakte atd tiež bude ok ak sa jedného dňa neozve? Nešlo o pól roka ale 10 rokov. Najmenej čo mohol urobiť by bolo povedať že nechajme to už tak. Nemal tu odvahu

beronsche
18. okt 2023

Autorka - takto moralizovat si mala, ked s tebou podvadzal svoju priatelku.
Teraz z teba hovori tvoje urazene ego a tuzba po pomste a to je ubohe.
Zacni zit svoj zivot, uprac si vo SVOJICH moralnych zasadach a neries tie cudzie.

majka35
18. okt 2023

chceš skrývať svoju pomstu pod "ochranné" krídla? nás chceš presvedčiť, že ti záleží na jeho partnerke a vystríhať ju pred zlým chlapom, s ktorým si bola 10 rokov? .. tak bež a žaluj, len sa tým zosmiešniš a bude ti dobre ...

autor
18. okt 2023

@ibajaanikiny ale veď áno ja píšem niekde že chcem byt jej bútľavá vŕba alebo je mi jej ľúto? Píšem veci narovinu samozrejme že mi ide o neho a nie aby som jej teraz išla dobre robiť .. ale píšem aj o tom že ani ja sama som nevedela či má nejaké iné čiže s tým by som sa chcela podeliť lebo takto sme oklamané fve

autor
18. okt 2023

@majka35 prosím pekne kde píšem že chcem byt dobrý anjel? Možno som sa nejak zle vyjadrila alebo neviete citat

mk22
18. okt 2023

Ty si sa nestretavala s kamoškou.. Obrovský rozdiel.. Ty si sa stretávala so zadaným mužom plných 10rokov..