Prečo mužov priťahujú oveľa mladšie ženy?
Co si o tomto myslite? Mam aj osobnu skusenost s mojim ex kedy sledoval na sietach mlade baby pod 18-20r, vsimla som si aj jeho pohlady na take a to mi hovoril ze on potrebuje zenu nie decko. Mal 35r vtedy..a stretavam sa s tym casto aj v okoli proste starsi chlapi a to 40 a 50+ oblbuju baby vo veku, kedy by mohli byt ich dcerami. Este to ospravedlnuju tym ze su tak geneticky nastaveni 🙄 ako chapem ze tie baby su atraktine ale mne to pride nechutne. Alebo si skor myslim ze su tie baby naivnejsie ako zrela zena a tym padom lahsia obet? Fakt nechapem niekedy. Ja mam teraz 30 a znamy co ma po 40 mi raz poved ze uz som stara pre neho tak hladal.mladsiu 😆 no akoze dovidenia mne rozum zastava nad niektorymi. Neviem si predstavit ze mam dceru a zacne za nou doliezat chlap ktory pride aj mne do vztahu prilis stary uz pre mna
A btw autorka, podľa štatistík p++nostránok sú teenky najklikanejšie celosvetovo. Takže asi pre niečo to bude. Celý chlapský svet nebudú úchyláci 😀 😀 Proste ich to berie, no.
Tiež som to kedysi robila kvôli tomu, aby som sa niekomu zapáčila. Našťastie v tomto som už dostala rozum a pochopila som, ze takto to nemá byť.
Inak co sa tyka staršieho partnera. Tiež som si kedysi nevedela predstaviť mat staršieho muža. To bolo pre mňa nepredstaviteľné. A teraz som vo vzťahu s mužom, ktorý je odo mňa starší o 22 rokov. Pozname sa takmer 8 rokov, takmer 4 roky sme vo vztahu a za 2 mesiace mame svadbu. Vychádza to presne na naše výročie.
@drahomirrra to znamena, ze mame vela predatorov tam vonku…
@drahomirrra starý chlap chce mladú, aby mu dala dieťa? Čudné zmýšľanie. A to takej mladej nevadí, ze jej dieťa bude mať na stužkovej starého dedka, ak ho tam vôbec mať bude?
Ja to vidím tak, že chlap si mladú hľadá preto, lebo si potrebuje niečo dokazovať...a mladá si starého najde len kvôli majetku a zabezpečenie-to v skratke.
Každý by si mal hľadať seberovného, a kľudne si 40-nik mohol spraviť dieťa so seberovnou skôr 🤷🏼♀️
@drahomirrra v zásade s tebou súhlasím, akurát ťa trošku poopravím, že "pod zákonom" je u nás mládež pod 15 rokov. Pre zaujímavosť v takom Vatikáne či Španielsku je to 12 rokov.
@kiki68 Môže byť, ale nedá sa to takto generalizovať. Baba, čo má 17-18 nie je dieťa v zmysle sexuálneho. Ani podľa trestného zákona. Proste je to tak. A predátori, alebo pedáli...no...špecifikácia je, že ich berie dieťa, čo nemá druhotné pohl. znaky, a to takéto dievčatá v tomto veku veru majú. Je to také, na rozhraní.
@mandzula Áno, ja som skôr myslela definíciu dieťaťa u nás, nemyslím si, že je presná. Dnes 16 tky vyzerajú a majú skúsenosti na 25.
@huxy Nie je to čudné zmýšľanie, samozrejme, keby sme šli do hĺbky je to aj o statuse, kráse tej mladej, potrebe chvastať sa, to je jasné. Ale gro tvorí podvedome príroda. Chlap môže splodiť dieťa aj v 90tke, obrazne. Žena max do tých 45, ostatné sú brutál výnimky. To je extrémne neproporčné.
@drahomirrra No stale je to diskutabilne, lebo 17-18 vyzera casto na 13-14, nepride mi to normalne. Ako mne boli tie ich navrhy v tom veku nechutne.
@kiki68 Áno, viem si predstaviť, pre mňa bol v 17 tke 40 ročný proste dedko.
@drahomirrra je to len o chvastaní sa, nejakej trofeji.
To že chlap je schopný splodiť vsak neznamená, že sa potom dokáže aj postarať (kvôli veku). Na to tie mladé ani len nepomyslia. Hlavne že he zabezpečený
@huxy Ale ty to vnímaš z pohľadu zrelej, skúsenej ženy, rozumieš. Proste kladieš pred pudy rozum. A to robí máloktorý chlap, teda, aby som ich neurazila 😀
@anonym tá vidíš. Jak sa píše v Biblii 1Kor 11,9
"Lebo ani muž nebol stvorený pre ženu, ale žena pre muža."
😃 (A stále sa to točí okolo toho jedného)
Lebo su pekne a mlade....preco asi. Zial je to tak. Pre 50nika ci 40nika je rovesnicka nezaujima. A samozrejme ak kvoli sexu, zena, ze ma skoro menopauzu tak sa mu s nou nechce nic riesit. Muzi su skratka taki, nestaci ani mladsia, ale vyrazne mladsia
@mircalla Veď ja sa to tu snažím vysvetliť, tak citlivo, ale chápem, že pre mnohé baby je to bojové pole, lebo sa ich to priamo dotýka.
@aga_aga ani neviiem co na tuto mudrost napisat normalne
@drahomirrra nemam ziadneho stareho ani mladeho. A s tymi silikonmi kvoli sebe. Dovolim sa pousmiat 🙂 mozes si to nahovarat ale 99,99% zien to nerobi kvoli sebe. A mozes ma presviedcat. A ze chlapi vyzeraju vo vyssok veku lepsie ako zeny? To je tiez individualne a nemyslim si. Skor mam pocit ze chlap sposobuje zene najviac vrasok a predcasne starnutie. 😎
Uprimne v okoli nepoznam 40ka co by pistal po 20ke, vacsina tieto baby nechce
si ešte nepočula?
chceš vidieť zázrak? daj starému chlapovi mladú ženu.... tá dokáže zázraky...
je to tým povedané hádam všetko... 😉 že ti nedoplo? tak dobre erekcia aj bez Viagry.
@drahomirrra takze statistick, je to vlastne v poriadku a normalizuje sa to okej. Lebo su to chlapi
@mircalla takze zivot chlapa je prevazne zalozeny na sexe..inak ked hovorim ludom v okoli ze nechcem chlapa z nejakeho dovodu momentalne vies ake reakcie od muzov pocuvam? Ze vsak si kup hracku a mas po probleme.. 🙈 takze asi ano bude to tak
@huxy presne toto no mne tu nad niektorymi nazormi rozum zastava. Ako to este zeny a matky idu obhajovat. Fuj hnus

Toto je taká téma, čo má dva náhľady. Ja mám pocit, že ťa strašne serú mladé baby, evidentne je v tom dačo osobné. Nuž, čas je neúprosný a aspoň v tomto máme všetci rovnako, že plynie každému a starneme, čo deň to viac. U žien je to celé zle, lebo vek je na nich enormne vidno, viac ako na mužoch, najmä hormóny a menopauza urobia svoje, žene doslova dôjde životná šťava, v medicínskom poňatí, lebo estrogén a progesterón, ale najmä estrogén robí krásu, šťavnatú pleť, žiarivé vyžarovanie, proste tie ovulačné superpowers. Nemáš ho, celé zle. Lenka mala v prvom náhľade pravdu, je to o prírode, proste mladá môže dať chlapovi dieťa, stará už nie, toto ide mimo nás, je to pud. Rovnako mladá hľadá ochrancu, zabezpečeného, silného, schopného postarať sa o jej mláďa, tu fakt nie sme ďaleko od zvercov. To, že to tebe vadí, neznamená, že to tak nie je.
Druhá vec je, že áno, morálnosť vs nemorálnosť. 45 ročný s 20tkou ti prídu zvrátení, pritom reálne na tom nič zvrátené nie je, kým to nie je protizákonné. A zákony tvoríme my ľudia. Na svete v určitých mentalitách, krajinách je to úplné bežné. Samozrejme, je iná vec, keď má baba ledva 18 a ešte včera bola pod zákonom.
A autorka, si veľmi militantne nastavená proti mladým babám. Keby is dám silikóny, tak výlučne kvôli sebe. Máš zvláštne náhľady. Strašná frustrácia z teba ide. ČO starý vypisuje 18 tkam?