Prečo sa partner pýta zvláštnym štýlom?
Ahojte, s niekým sa už trištvrte roka nezáväzné stretávam. Prešli sme si už mnohými sklamania mi, aspoň pre mňa, kde som prišla o dôveru. Mám na Vás takú otázku. Tento, môj " sa ma od začiatku pýta otázky štýlom. Stretneme sa, či? Proste vždy tam tú utvrdzivaciu časticu - či, hej? Aké máš plány, aby som sa vedel zariadiť. Niekomu to príde normálne, ale vo mne sa už pri tej straty dôvery spustí kontrolka. Premýšľam, čo má za ľúbim, prečo sa potrebujeme utvrdzovať, prečo sa vlastne pýta týmto sprostým štýlom.... Som z toho na nervy. Aj dnes sa ma to spýtal ohľadom zajtrajšku. A ja že správ si vlastný plán, lebo som myslela, že už má niečo za ľúbim, prečo sa takto pýta. On akoby sa na konci urazil. Teda rozlúčil sa len takým čau. Potom som premýšľala, či sa chcel ozaj stretnúť a ja som ho teraz odmietla. Keď on sa to tak sprostí pta vždy. Neviem prečo to robí, má mnoho za ušami, tak mi neverím. Mam chuť sa teraz ospravedlniť,zas 😓
@belasy_motylik Ahoj, v poriadku, ja som to ani zle nebrala. Ďakujem Ti za Tvoju reakciu a máš pravdu! Nemám v sebe vyriešené veci a tento ,,vzťah" mi to ukazuje, možno aj tým, že má už nastavené svoje hranice, ohľadom ďalších očakávaní. Potrebujem na sebe pracovať, tak dúfam, že to zasa v priebehu nevzdám. Ďakujem 😉
Mne toto ako vzťah nepríde. Môj názor na to je taký, že chlapík len tebou vypĺňa voľný čas. A keby si nemohla, tak mu to je jedno, nájde si inú zábavu. Ale to je len môj pocit z toho, čo píšeš. Takže ak ide len o stretávanie za účelom sexu, jeho otázky sú presne takto mierené. Ak má ísť o nejaký ozajstný vzťah, tak sa obávam, že on to tak nevidí. Málo vieme, aby sme vedeli lepšie odpovedať. Treba s ním viac komunikovať.
Kks,som nevedela,ze "ci,cici,ciiiii" je taky problem😂Ja to aj v robote casto pouzivam,ked sa sefa pytam : "Budeme mat poradu,ci?" Davam mu tym priestor na vyjadrenie. Nastastie sa ma nikdy nepytal,ze co tym sledujem,ked sa pytam tymto sprostym tonom😂 To ma aku perspektivu takyto vztah,kde aj s nevinnej otazky vyrobis dovod na rozchod?
Ja si myslím, že si je tebou neistý.

Nemyslela som to negatívne, možno máš nejaké vzťahové zranenia z minulosti z ktorých sa potrebuješ dostať a nepustia ťa naplno a uvoľnene si vychutnávať vzťah. Typ otázok, aký uvádzaš že ťa zneisťuje, je totiž úplne normálny, problém tým pádom bude niekde inde. Skús si prečítať svoj úvodný príspevok odosobnene, akoby si čítala problém niekoho iného. Možno získaš novú perspektívu. Vždy je problém, keď sa ide do vzťahu s neuzatvorenými a nevyliečenými vecami, v tvojom prípade prinášajú silnú neistotu a podozrievanie. A boli by nech by sa partner vyjadroval akokoľvek a bol akýkoľvek. Máš z môjho pohľadu dve možnosti. Buď sa s ním o tom otvorene porozprávať, uvidíš ako sa k tomu postaví a ak budete napriek tomu ísť ďalej tak budete mať medzi sebou jasno a ty budeš pracovať popri tom na sebe, aby sa zahojilo čo je potrebné pre normálne fungovanie vo vzťahu, alebo budeš pracovať na sebe ..., ale sama.