icon

Prečo si nedokážem nájsť vzťah?

Včera o 11:10

Ahojte. Co su najcastejse dovody , preco si nedokazete najst vztah? Myslim napriklad nedostatok casu, nieco so vzhladom ci nieco podobne. Ako to mate vy?

Strana
z2
nyusika
Včera o 15:45

Najčastejší dôvod je vysoké ego jedného…čaká, že ten druhý sa bude správať podľa jeho predstáv, ale nevie komunikovať a sformulovať to, čo id vzťahu očakáva …chce iba brať a nič nevie ponúknuť

unbeholfen
Včera o 15:45
@bu_bu_bubak

Z objektivnych dovodov......Malo sa socializujem teda okrem kolegov v praci a akosi nemam ani chut chodit do mesta ci spolocnosti.

Doma mi je fajn, mam svoj pokoj a klud. Realita je, ze dnes maju zeny aj tak vysoke naroky a vztahy su narocne cize svoju slobodu beriem ako pozitivum. Mnoho ludi zije v nestastnych zvazkoch co teda v ziadnom pripade nie je zavidenia hodne.

Pri tej spravnej osobe by vztah urcite daval zmysel lenze to je dnes ako hladat ihlu v kope sena. Vo svojom okoli vnimam viac ludi ktori vztahy ci zakladanie rodiny akosi neriesia. Skor ti zadani viac tlacia na pilu a maju akusi paranoju z toho, ze clovek zostane sam.

Ako keby zostat slobodny bola nejaka obrovska tragedia. Chapem, ze ludi mozno trapi demograficka krivka a vymieranie naroda, ale priviest dieta na svet do krajiny kde bude trpiet pod despotom ako je Fico mi teda ako rozumne nepride 🤷🏻.

@bu_bu_bubak mne je úplne jedno čo sa stane so svetom keď pominiem, ale skôr mi chýba ten pocit lásky, že proste máš frajerku, tešíte sa na seba, obíjmete sa, pobozkáte sa, idete spolu do kina, na prechádzku, túlite sa, proste tá blízkosť ženy mi chýba. A inák toto neni tým že sa nesocializuješ, lebo ja sa socializujem až príliš a nič z toho. Nás dvoch by som prirovnal rybárom že ty si ten čo vôbec nechodí na ryby, a ja som ten čo sedí celý deň pri potoku s troma udicami, ale furt vyťahuje prázdne háčiky. Výsledok = Nemá rybu ani jeden! Bezohladu na % snahy.

danielad9
Včera o 15:57
@nyusika

@danielad9 vysoke nároky sú úplne v poriadku.
Snáď nebudem v partnerstve s niekým len preto, lebo “veď nič lepšie nebolo - zvyknem si”

@nyusika Ale ak ma tá osoba vysoké nároky a sama nevie poskytnúť do vzťahu nič tak je logické že ostane sama

unbeholfen
Včera o 16:02
@danielad9

@nyusika Ale ak ma tá osoba vysoké nároky a sama nevie poskytnúť do vzťahu nič tak je logické že ostane sama

@danielad9 takže je to logicke vyústenie. Ďakujem za radu. Už viem čo poviem keď sa ma budú pýtať že prečo som “sám” akože v úvodzovkách lebo pre mňa byť pár hodín sám je vzácne lebo furt nejakí kamoši aj nekamoši otravujú.

procrastique
Včera o 16:05

Máš zuby? :D

autor
Včera o 16:58
@procrastique

Máš zuby? :D

biba_18
Včera o 17:52

@anonym_dc6965 mnoho žien vo vyššom veku by takýto vzťah hádam aj ocenilo 😏

anonym_e22182
Včera o 19:24
@unbeholfen

@anonym_dc6965 tak ja som repelentsexual, teda že vyžarujem opačný pól, miesto priťahovania odpudzujem.

@unbeholfen podľa písania si sympatický dosť, popracuj na svojom výzore, ten bude asi prekážkou 😉

unbeholfen
Včera o 20:21
@anonym_e22182

@unbeholfen podľa písania si sympatický dosť, popracuj na svojom výzore, ten bude asi prekážkou 😉

@anonym_e22182 aaa tak autokorektor dokáže divy, ale štylistiku neopraví tak áno, v tom máte pravdu že som výrečný, komunikatívny, ale nie výzor ale tá charizma neni. To buď má v sebe niekto alebo nie.

pr85
Včera o 21:12
@unbeholfen

@pr85 lenže ja od čerta som škaredší práveže…

@unbeholfen Také hrozne to snáď nemôže byť. 🙂

unbeholfen
Včera o 21:13
@pr85

@unbeholfen Také hrozne to snáď nemôže byť. 🙂

@pr85 to si mala vidieť čo tu bolo keď som zverejnil fotku. Ešte dokonca aj chlap ktorého dali ako vzor zanedbaného starého mládenca bol podla nich krajší.

anonym_821391
Včera o 21:31
@anonym_fb2a41

kolko vazis?

@anonym_fb2a41 je váha až tak dvoležita ? Koľko. Je v poriadku a koľko je veľa

unbeholfen
Včera o 21:41

Nescú moc obéznych ludí, to som aj já očul. Zuby též pozerajú moc. Akože hovorá to ale ja keď aj štíhly som bol, ajtak ma dívčence nesceli.

anonym_391f1b
Včera o 21:56
@anonym_821391

@anonym_fb2a41 je váha až tak dvoležita ? Koľko. Je v poriadku a koľko je veľa

@anonym_821391 sa vmiesam do debaty 😀 Nejde ani tak o vahu samotnu, ale o to, ze ak mame vyraznejsiu nadvahu, davame tym najavo uz svoju nedisciplinovanost, neschopnost so sebou nieco robit a nejake tie k tomu aj pridruzene psychicke problemy. Reagujeme "geneticky", pritahuje nas ten, kto vyzera zdravo. Moze to robit problem pri zoznamovani. Potom su aj odchylky, kedy sa, naopak, pacia niekomu na druhom extremnosti a zvlastnosti. Kazdopadne, nech sme akokolvek krasni, ak mame sprostu povahu, krasa rychlo omrzi. Do vztahov uz po prvom zbaleni a zoznamovani sa, plynuti mesiacov, musime davat velmi dolezitu pridavnu hodnotu - svoju osobnost.

anonym_821391
Včera o 23:14
@anonym_391f1b

@anonym_821391 sa vmiesam do debaty 😀 Nejde ani tak o vahu samotnu, ale o to, ze ak mame vyraznejsiu nadvahu, davame tym najavo uz svoju nedisciplinovanost, neschopnost so sebou nieco robit a nejake tie k tomu aj pridruzene psychicke problemy. Reagujeme "geneticky", pritahuje nas ten, kto vyzera zdravo. Moze to robit problem pri zoznamovani. Potom su aj odchylky, kedy sa, naopak, pacia niekomu na druhom extremnosti a zvlastnosti. Kazdopadne, nech sme akokolvek krasni, ak mame sprostu povahu, krasa rychlo omrzi. Do vztahov uz po prvom zbaleni a zoznamovani sa, plynuti mesiacov, musime davat velmi dolezitu pridavnu hodnotu - svoju osobnost.

@anonym_391f1b tvoj názor mi znie trocha dogmaticky. Niečo ako : každý moslim je terorista , každý róm kradne , obézny sú lenivý, blondínky sú hlúpe atď. . Poznám ľudí ktorý sú obézny a zároveň toho dosiahli naozaj veľa a museli mať veľa vnútornej sily . Takže o nedisciplinovanosťi sa nedá hovorít ako o nejakej univerzálnej vlastnosti s ľuďmi obezitou. A takéto škatulkovanie na základe výzoru alebo rasy a podobne sa mi zdá dosť plytké a to sa ešte vyjadrujem eufenizme

unbeholfen
Dnes o 00:03
@anonym_821391

@anonym_391f1b tvoj názor mi znie trocha dogmaticky. Niečo ako : každý moslim je terorista , každý róm kradne , obézny sú lenivý, blondínky sú hlúpe atď. . Poznám ľudí ktorý sú obézny a zároveň toho dosiahli naozaj veľa a museli mať veľa vnútornej sily . Takže o nedisciplinovanosťi sa nedá hovorít ako o nejakej univerzálnej vlastnosti s ľuďmi obezitou. A takéto škatulkovanie na základe výzoru alebo rasy a podobne sa mi zdá dosť plytké a to sa ešte vyjadrujem eufenizme

@anonym_821391 inák kamoš tvrdil že vraj nejakej babe vadil jeho rómsky pôvod. Inák je to slušný chalan, a je len polovičný róm. Stará sa o seba. Je šikovný a predsa si nevie nájsť vzťah.

Strana
z2