icon

Prečo vstupujete do vzťahov s deťmi partnera?

31. aug 2026

Často tu čítam, že Vám vadí, ako sa musíte prispôsobovať partnerovým deťom. Že ich uprednostňuje a Vy ste na druhej kolaji. Mňa zaujíma, prečo idete dobrovoľne do takýchto vzťahov? Prečo si nenájdete bezdetného partnera a ušetrili by si tým kopec komplikácií.

Strana
z4
huxy
3. sep 2026
@mandzula

@huxy A hlavne kazda normalna zena s dietatom si k sebe nepusti chlapa, u ktoreho vidi, ze dieta je problem. Praveze velmi dobre zvazi, ci jej ten chlap vobec hoden byt sucastou ich uz existujucej rodiny. Nepochybujem o tom, ze existuju aj zufalky, ale rozhodne by som vsetky zeny/muzov s detmi nehadzala do jedneho vreca s napisom "hlada sa nahradny rodic". V prvom rade to ma byt partner a ak obstoji aj pred detmi, ma to potencial na dlhodoby plnohodnotny vztah.

@mandzula súhlasím

gabrielkaa
3. sep 2026
@huxy

@anonym_15bd06 ja som sa ťa nikde nepýtala, či stojíš o rozvedenú alebo nie, vôbec ma to nezaujíma. To, čo písem je, že tvoj kamoš a aj ty máte skreslené predstavy o rozvedených ženách. Pre kamoša lahká korisť, pre teba zbytočné problémy. Len tvrdím, že tým pádom poznáte zvláštne rozvedené ženy. Žiadna normálna žena nehľadá nového otca pre deti, ktoré toho otca majú.
Ano, som.rozvedená, a? Nikdy som nebola natoľko zúfalá, aby som bola na siilu s niekým len preto, aby som nebola sama.

@huxy presne tak, neviem čo sú to za obmedzené názory. Práve žena, ktorá má dieťa hľadá partnera oveľa oveľa opatrnejšie ako tá čo je slobodná.

Strana
z4