Pri zoznamovaní robím chybu
Ahojte, mám 45 rokov a prihlásila som sa na zoznamky. Som už dva roky sama a chcela by som to zmeniť. Nehľadám iba výhody, ani sex, Hľadám niečo viac, nie rovno vzťah, ten sa vyvíja pomaly. A niekde robím chybu, ja už naozaj neviem, či som taká náročná alebo wtf?
Mám niekoľko požiadaviek, aby bol chlap starší ako ja, vyšší ako ja a podľa možnosti mentálne a intelektuálne aspoň na podobnej úrovni a samostatný / býva sám, má prácu, vie sa samostatne premiestňovať z bodu A do bodu B, čiže auto aj keby bolo 20r staré, nevadí/.
A to, čo dostávam ako odpovede je na zaplakanie. Pritom jasne píšem, v profile, koho hľadám, čo preferujem.
Ale píšu mi 167cm vysokí muži, ak som z Košíc a píšem, že iba KE a blízke okolie, píšu z Nitry, a Trnavy, píšu mi ženatí a zadaní muži, mladí 28 roční zajaci, čo si chcú užiť, píšu mi muži, čo nevedia ani základy slovenského jazyka, a 99% si ani neprečíta profil a píše na blind. Copy/paste to isté každej. Aj mne niekoľko krát za sebou. V odpovediach klamú a zavádzajú. Ja už naozaj neviem, to mám také prehnané očakávania? Či som naozaj mimo?
Takych zrus, ignoruj, neries 🙂... treba byt trpezliva a hladat ihlu v kope sena, drzim palce!
@anonym_autor ti prostejsej mysle a ti s prerastenym sebavedomim, rozni hajzlici (vychcalkovia) a podvodnici su casto najaktivnejsi, skusaju. Preto taka skreslujuca "vzorka". Na druhej strane samostatne byvajucich spravnych chlapov bez zavazkov (akychkolvek) vo vyssom veku a este len z danej lokality (ale uplne chapem preco hladas tak) vela nebude.
Hľadáš jednorožca, takže musíš byť veľmi, veľmi trpezlivá a pripraviť sa na to, že to bude dlhé hľadanie. A možno aj bezúspešne.
Hľadáš jednorožca, takže musíš byť veľmi, veľmi trpezlivá a pripraviť sa na to, že to bude dlhé hľadanie. A možno aj bezúspešne.
@anonym_3da5b9 jednorožca? Veď nikde nepíšem, ako má vyzerať, že má byľ blondiak, alebo čiernovlasý, čo má robiť, na akej pozícii má byť, koľko má zarábať, aké auto má mať, kde a ako ma bývať, aké veľké má mať deti, aké má mať hobby. Toto sú iba základné vodiace linky.
nemyslím si, že by si mala nejaké extra nároky..skôr si myslím, že takí chlapi buď nemajú čas na zoznamky, teda myslím že nemajú čas vyplniť si takto profil na zoznamke alebo sú zadaní alebo tie tvoje úplne normálne požiadavky berú ako smiešne (myslím tých, ktorí sú tam zaregistrovaní)..musíš byť trpezlivá a možno ho nájdeš aj niekde inde ako na zoznamke, niekedy sa stane že spoznáš človeka, kde by si to vôbec nečakala..držím ti palce určite 👍
@anonym_3da5b9 jednorožca? Veď nikde nepíšem, ako má vyzerať, že má byľ blondiak, alebo čiernovlasý, čo má robiť, na akej pozícii má byť, koľko má zarábať, aké auto má mať, kde a ako ma bývať, aké veľké má mať deti, aké má mať hobby. Toto sú iba základné vodiace linky.
@anonym_autor dotyčná to myslela tak, že v tom hnoji čo sa nazýva muži hľadáš normálneho, to je ten jednorožec lebo ich je sakra málo. Buď trpezlivá, ak ti niečo nevyhovuje, hneď vypínaj, neodpisuj, trieď. Hlavne neupúšťaj z priorít, max. tú výšku by som zvážila. Ja som vždy bola na vysokých a môj chlap je zarovno mňou a absolútne mi to nevadí. Niektorí spomínali platené zoznamky, že tam keďže sa platí nie sú samé hovädá. Alebo jeden známy bol na rýchlo rande, za hodinu sa vystriedali niekoľkí pri stoloch a našiel si tam manželku.
@anonym_autor dotyčná to myslela tak, že v tom hnoji čo sa nazýva muži hľadáš normálneho, to je ten jednorožec lebo ich je sakra málo. Buď trpezlivá, ak ti niečo nevyhovuje, hneď vypínaj, neodpisuj, trieď. Hlavne neupúšťaj z priorít, max. tú výšku by som zvážila. Ja som vždy bola na vysokých a môj chlap je zarovno mňou a absolútne mi to nevadí. Niektorí spomínali platené zoznamky, že tam keďže sa platí nie sú samé hovädá. Alebo jeden známy bol na rýchlo rande, za hodinu sa vystriedali niekoľkí pri stoloch a našiel si tam manželku.
@anonym_ca8d8f mám 172cm, ako ak by mal aspoň 175 cm, ale nie 165 cm, to si nikdy ani topánky na mini opätku nezoberiem, aby som sa necítila ako s mladším bratom.
@anonym_ca8d8f mám 172cm, ako ak by mal aspoň 175 cm, ale nie 165 cm, to si nikdy ani topánky na mini opätku nezoberiem, aby som sa necítila ako s mladším bratom.
@anonym_autor poznám taký pár, ona 180, on 165. Majú dve deti. Ale chápem, že niektoré veci si človek proste nevie predstaviť. Ja by som zasa nezniesla svalnáča 🙂
@anonym_autor poznám taký pár, ona 180, on 165. Majú dve deti. Ale chápem, že niektoré veci si človek proste nevie predstaviť. Ja by som zasa nezniesla svalnáča 🙂
@anonym_ca8d8f vôbec nemám preferencie, či má mať svaly, alebo pupok, či má byť plešatý alebo tmavý, zarastený alebo nie. To musí kliknú samé len tak.
@anonym_autor Slušní, vzdelaní chlapi na úrovni vo veku okolo 50 rokov majú dávno svoje rodiny, manželky a dospievajúce/dospelé deti, možno aj vnúčatá. A ver, že si ich ženy strážia. Rozvedení, starí mládenci a podobní zas hľadajú mladšie ženy ako 45. To sú proste fakty, biológia. Chlapi si chcú s novou partnerkou užiť a to sa skôr dá so ženou 30+ ako so staršou, nech by už bola akokoľvek zachovalá. Rovnako ak by ešte chceli dieťa, ty si už z kola von. Navyše muži sú vizuálne tvory a mladistvá krása je niečo, čo ich priťahuje. Na svoj majetok či úspechy v práci ich nezbalíš, skôr na pekné prsia a tvár bez vrások.
Mám zopár single kamošiek v tomto veku a všetky majú podobné skúsenosti ako ty. Čo je samé, to si opísala v úvodnom príspevku. To sú zúfalci, ktorí by brali hocičo a tak skúšajú.
@anonym_autor Slušní, vzdelaní chlapi na úrovni vo veku okolo 50 rokov majú dávno svoje rodiny, manželky a dospievajúce/dospelé deti, možno aj vnúčatá. A ver, že si ich ženy strážia. Rozvedení, starí mládenci a podobní zas hľadajú mladšie ženy ako 45. To sú proste fakty, biológia. Chlapi si chcú s novou partnerkou užiť a to sa skôr dá so ženou 30+ ako so staršou, nech by už bola akokoľvek zachovalá. Rovnako ak by ešte chceli dieťa, ty si už z kola von. Navyše muži sú vizuálne tvory a mladistvá krása je niečo, čo ich priťahuje. Na svoj majetok či úspechy v práci ich nezbalíš, skôr na pekné prsia a tvár bez vrások.
Mám zopár single kamošiek v tomto veku a všetky majú podobné skúsenosti ako ty. Čo je samé, to si opísala v úvodnom príspevku. To sú zúfalci, ktorí by brali hocičo a tak skúšajú.
@anonym_3da5b9 tak preto hladam starsieho muza odo mna, 50+.
@anonym_3da5b9 tak preto hladam starsieho muza odo mna, 50+.
@anonym_autor nenechaj sa odradiť od hľadania. Možno by som skúsila ešte nejaké aktivity pre ľudí, turistika, kurzy, nikdy nevieš kde spoznáš toho pravého.
@anonym_autor nenechaj sa odradiť od hľadania. Možno by som skúsila ešte nejaké aktivity pre ľudí, turistika, kurzy, nikdy nevieš kde spoznáš toho pravého.
@anonym_ca8d8f toto nefunguje a preto som prišla na zoznamky. Chodím na anglinu, samé staré tety sú tam. Chodím do fitka, nikto nič. Popravde ani ja by som sa vo fitku nikomu neprihovárala. Chodím sama do obchodu, na prechádzky, do lesa. Nikto nič. V práci samé ženy, nikto na okolí nemá okolo seba nezadaných kamošov. Čiže mne reálne ostávajú iba zoznamky.
@anonym_ca8d8f toto nefunguje a preto som prišla na zoznamky. Chodím na anglinu, samé staré tety sú tam. Chodím do fitka, nikto nič. Popravde ani ja by som sa vo fitku nikomu neprihovárala. Chodím sama do obchodu, na prechádzky, do lesa. Nikto nič. V práci samé ženy, nikto na okolí nemá okolo seba nezadaných kamošov. Čiže mne reálne ostávajú iba zoznamky.
@anonym_autor chápem, tak snáď sa tam zjaví niekto normálny 🙂 držím palce.
@binarypete na kurzy malovania a varenia chodia skor zeny. Tam muzi nie su, iba ak v pare. Vlastna skusenost.
@anonym_autor chápem, tak snáď sa tam zjaví niekto normálny 🙂 držím palce.
No toľké roky máš a kde si bola doteraz? Prečo až teraz? Čo myslíš akého fešáka nájdeš? Možno sa ti zadari čo ti aj želám ,len zoznamky sú skôr pre tých čo ich spravujú ,sám som si tým prešiel a musíš aj poľaviť na Tom čo hľadáš ,roky tvoje ti uberajú z atraktívnosti aj keď mne by to nevadilo ,žena v tvojich rokoch vie čo chce ,si vyššia a to je tiež problém ,nikdy by som nemohol žiť s vyššou ženou ako som ja ,ešte tvoje foto tu chýba a poviem ti že načo máš možno si top
No toľké roky máš a kde si bola doteraz? Prečo až teraz? Čo myslíš akého fešáka nájdeš? Možno sa ti zadari čo ti aj želám ,len zoznamky sú skôr pre tých čo ich spravujú ,sám som si tým prešiel a musíš aj poľaviť na Tom čo hľadáš ,roky tvoje ti uberajú z atraktívnosti aj keď mne by to nevadilo ,žena v tvojich rokoch vie čo chce ,si vyššia a to je tiež problém ,nikdy by som nemohol žiť s vyššou ženou ako som ja ,ešte tvoje foto tu chýba a poviem ti že načo máš možno si top
@dvoncb nemyslím, že mi roky uberajú z atraktívnosti, vyzerám o 8-10 rokov mladšie. Kde som bola doteraz? V manželstve, vo vzťahu. Nároky nemám vôbec vysoké. Vieš kedy by boli? Ak by som povedala. že VŠ vzdelanie, podnikateľ,(top manažér, vlastný dom, auto, už veľké deti, vysoký nad 180 cm, aspoň 85 kg, tmavé hnedé vlasy, hnedé oči, strnisko na tvári, vyšportovaný, čo rád varí, má psa alebo domáceho miláčika, má rád korčule, plávanie, turistiku, tanec a divadlo, vo voľnom čase robí dobrovoľníctvo a chodí na dovolenku aspoň 3x do roka.
fu... tak riesit vysoke topanky pri vztahu... ok... to je to najdolezitejsie :D nemas poziadaviek vela, urcite su ale opravnene a vpohode, k tomu sa vyjadrovat nejdem. JA len k tym zoznamkam: myslim, ze v je malo muzov a urovni, na zoznamkach, s tymito parametrami a v tej vekovej kategorii. Vacsinou tam chodia fakt rozne "odpady" a normalny ak sa objavi, tak je to skor nahoda, cize .. skus hladat a pisat ty ak maju profily vyplnene...
A co tak skusit napr. nejake FB skupiny a najst niekoho na turistiku, nejaky sport? tam asi skor... take ze hladam partaka na take a onake aktivity.. je tam aj vacsie osadenstvo, ako na zoznamkach.
Uplne ta chapem, ja by som mohla napisat knihu o zoznamkach🫣 Som sice o 10r.mladsia, no mam velky problem zoznamit sa s muzom vhodnym pre mna. Tiez mam vlastne byvanie aj auto, stabilnu pracu. Mam konicky, prehlad a myslim ze aj humor. Vyzeram priemerne, nie som vystredna ale ani siva mys, staram sa o seba, cvicim a striedmo sa licim. Aktualne uvazujem o speed datingu laskatu, no bojim sa strapnenia ze tam stretnem nejakeho znameho alebo ex.
@anonym_autor Neskúsila si niekedy speed dating? Čítala som o tom reportáž, táto je z Prešova, ale videla som, že fungujú aj v Košiciach. Konkrétne je katolícka, ale ak nie si veriaca, určite sú podobné udalosti aj mimo tohto okruhu. Prišlo mi to celkom zaujímavé. https://www.postoj.sk/153902/partnera-si-hadaju...
@anonym_autor Neskúsila si niekedy speed dating? Čítala som o tom reportáž, táto je z Prešova, ale videla som, že fungujú aj v Košiciach. Konkrétne je katolícka, ale ak nie si veriaca, určite sú podobné udalosti aj mimo tohto okruhu. Prišlo mi to celkom zaujímavé. https://www.postoj.sk/153902/partnera-si-hadaju...
@medea2003 nie, viem aké typy chodia na speed dating u nás v našom meste a nešla by som tam. Tí chlapi sú naozaj veľmi o ničom. Mám známeho, ľahká DMO, a on a jeho kamoši tam chodia. Sú to ľudia po 30tke.
Na zoznamkach je to vždy ťažké dostať sa k normálnej žene alebo mužovi, to poznám aj ja aj keď mám iba 31 ....ak je to pokec tak tam ti budú písať vždy rôzne typy, čiže len selektovať prípadne môžeš napísať niekomu aj ty....reálnejšie by som odporúčal skupiny na Facebooku ohľadom výletov, turistiky a podobne, tam už neočakávam že by si dostávala "neziadane" správy, resp.nie v takom počte
@dvoncb nemyslím, že mi roky uberajú z atraktívnosti, vyzerám o 8-10 rokov mladšie. Kde som bola doteraz? V manželstve, vo vzťahu. Nároky nemám vôbec vysoké. Vieš kedy by boli? Ak by som povedala. že VŠ vzdelanie, podnikateľ,(top manažér, vlastný dom, auto, už veľké deti, vysoký nad 180 cm, aspoň 85 kg, tmavé hnedé vlasy, hnedé oči, strnisko na tvári, vyšportovaný, čo rád varí, má psa alebo domáceho miláčika, má rád korčule, plávanie, turistiku, tanec a divadlo, vo voľnom čase robí dobrovoľníctvo a chodí na dovolenku aspoň 3x do roka.
No ,ale to máš ozaj riadne parametre na chlapa ,čo som teraz čítal ,tak nech sa ti ho teda podarí nájsť , ja som hľadal ženu cez zoznamku a zadarilo sa mi tak ,že mi všetci závidia ,mal som proste šťastie a nikdy by som nemenil ,ale jedna vec má zarazila tri krát na dovolenku za rok? Načo?
No ,ale to máš ozaj riadne parametre na chlapa ,čo som teraz čítal ,tak nech sa ti ho teda podarí nájsť , ja som hľadal ženu cez zoznamku a zadarilo sa mi tak ,že mi všetci závidia ,mal som proste šťastie a nikdy by som nemenil ,ale jedna vec má zarazila tri krát na dovolenku za rok? Načo?
@dvoncb to nie su moje poziadavky, tie mam v uvodnom prispevku.
Ja chodim na turistiku. Dokonca, ako jedina si tam beriem deti, lebo oni su fit tak sa da. Bola som zatial asi 4 krat? Raz mi jeden povedal, ze si myslel, ze su to deti inej zeny zo skupiny, lebo nevyzeram, akoby som mala deti 😀 …. Ten mi teraz stale pise, aj ked ja nejako extra nehladam, ale teraz ma uz zaujal. Ked bol bol prec, pridal sa ku mne zas iny. Tiez si vypytal cislo a potom ma niekam pozval. Obaja vyzeraju na prvy dojem ako kvalitni muzi -> turistika lepsie nez zoznamka urcite

vobec nie si mimo. Taketo poziadavky by som mala aj ja. Dokonca by som povedala ze je to uplny zaklad, co si vymenovala