icon

Pri zoznamovaní robím chybu

19. aug 2025

Ahojte, mám 45 rokov a prihlásila som sa na zoznamky. Som už dva roky sama a chcela by som to zmeniť. Nehľadám iba výhody, ani sex, Hľadám niečo viac, nie rovno vzťah, ten sa vyvíja pomaly. A niekde robím chybu, ja už naozaj neviem, či som taká náročná alebo wtf?

Mám niekoľko požiadaviek, aby bol chlap starší ako ja, vyšší ako ja a podľa možnosti mentálne a intelektuálne aspoň na podobnej úrovni a samostatný / býva sám, má prácu, vie sa samostatne premiestňovať z bodu A do bodu B, čiže auto aj keby bolo 20r staré, nevadí/.

A to, čo dostávam ako odpovede je na zaplakanie. Pritom jasne píšem, v profile, koho hľadám, čo preferujem.

Ale píšu mi 167cm vysokí muži, ak som z Košíc a píšem, že iba KE a blízke okolie, píšu z Nitry, a Trnavy, píšu mi ženatí a zadaní muži, mladí 28 roční zajaci, čo si chcú užiť, píšu mi muži, čo nevedia ani základy slovenského jazyka, a 99% si ani neprečíta profil a píše na blind. Copy/paste to isté každej. Aj mne niekoľko krát za sebou. V odpovediach klamú a zavádzajú. Ja už naozaj neviem, to mám také prehnané očakávania? Či som naozaj mimo?

Strana
z2
yoginka231
19. aug 2025

Nájdenie partnera je o číslach. Čím viac chlapov poznáš, tým väčšia šanca že si nejakeho nájdeš. A z čím väčšieho množstva si môžeš vybrať tým väčšia šanca že bude pre teba ideálny.

Ja som si tiež mala problém nájsť chlapa, ale potom som na tom zamakala a teraz mám skvelého muža.

Čiže najprv spoznanie čo najviac chlapov :
- Koníčky kde chodia prevažne chlapy (bojové športy, futbal, moto zrazy, rockové koncerty atď.)
- Konferencie, networking ( v košiciach to máš super)
- Cez sociálne kruhy (kamoši kamošov,), čiže spoznávaj aj nové ženy lebo tie môžu mať brata, známeho
- Appky, tinder, bumble a podobne
- Pravidelne sociálne eventy, organizuj večere, zavolaj priatelov, zorganizuj párty atď.

Neboj sa prihovoriť. Extrovertné ženy si oveľa ľahšie nájdu partnera. Prehoď pár slov a uvidíš kám to pôjde, vypýtaj si kľudne kontakt neboj sa. Zavolaj na spoločný voleyball a uvidíš.

Atraktivita :
Keď poznáš dosť chlapov, chceš byť pre nich čo najatraktívnejšia.

- Fitko
- Mať socialne zručnosti (za mňa veľa žien je extrémne nudných a nedá sa s nimi rozprávať), mne sa veľmi páčili kurzy v divadle alebo toastmasters, tam sa vieš aj zoznámiť s ďalšími ľudmi
- sexi oblečenie
- Flirt, vedieť dobre flirtovať ti pomôže zvýšiť atraktivitu u muža

A keď do toho pôjdeš naplno tak uvidíš že spoznáš toho pravého. Len si uvedom že to sa nestane samo a musíš preto niečo robiť. Prebrať zato plnú zodpovednosť a čím viac mužov stretneš a čím viac ich priťahuješ, tým si môžeš viac vyberať. Držím palce

marianarem
19. aug 2025

@anonym_autor Skusala si aj zoznamku partnernaurovni.sk? Tam kamoska nasla manzela. Trvalo to cca rok, ale ani ostatni chlapi, s ktorymi sa odtial stretla, neboli nejaky odpad, boli to normalni chlapi, len to nebolo ono. Ale teda je to platene.

janickacrazy
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_3da5b9 tak preto hladam starsieho muza odo mna, 50+.

@anonym_autor prečo musí byť starší? Keby bol napríklad o rok, o 2 mladší od teba, čo je na tom? Veď v tomto veku je to už jedno a týmto obmedzením možno vylucis dobrého potencionálneho partnera.

autor
19. aug 2025
@janickacrazy

@anonym_autor prečo musí byť starší? Keby bol napríklad o rok, o 2 mladší od teba, čo je na tom? Veď v tomto veku je to už jedno a týmto obmedzením možno vylucis dobrého potencionálneho partnera.

@janickacrazy osobnostne si rozumiem s oveľa staršími mužmi. Ideálne o 8-10 rokov starší. Takto to mám od mladosti a vidím to aj teraz.

netti87
Autor odpoveď zmazal
julish
20. aug 2025
@bluka2

Ja chodim na turistiku. Dokonca, ako jedina si tam beriem deti, lebo oni su fit tak sa da. Bola som zatial asi 4 krat? Raz mi jeden povedal, ze si myslel, ze su to deti inej zeny zo skupiny, lebo nevyzeram, akoby som mala deti 😀 …. Ten mi teraz stale pise, aj ked ja nejako extra nehladam, ale teraz ma uz zaujal. Ked bol bol prec, pridal sa ku mne zas iny. Tiez si vypytal cislo a potom ma niekam pozval. Obaja vyzeraju na prvy dojem ako kvalitni muzi -> turistika lepsie nez zoznamka urcite

@bluka2 a co to mas za turistucky oddiel?

bluka2
20. aug 2025
@julish

@bluka2 a co to mas za turistucky oddiel?

@julish je to v zahranici…

dvoncb
5. sep 2025
@anonym_autor

@dvoncb to nie su moje poziadavky, tie mam v uvodnom prispevku.

Omluvam sa nemáš žiadne prehnane parametre ,zle som si to prečítal máš viac rokov ale to nehrá rolu a je pravda ,že chlap musí byť samostatný a teda ak Ťa teda ty chlapi chcú tak si asi fešanda s fotkou na tej zoznamke ,no tak Ti želám nájsť toho správneho ,ja som si našiel manželku na zoznamke a to riadnu kocku

Strana
z2