icon

Priateľ a jeho deti - poradíte mi, čo robiť ďalej?

13. okt 2020

Priatel ma 2 deti ktoré ma každý druhy víkend, ja priatel a moja dcéra bývame v 1byte a keďže on ich brava na víkendy k sebe tak chodí k svojej mame a tam je s nimi,potom ich odnesie a pride k nám domov ..
Ide mi k to,že idú Vianoce a uz sa hadame lebo zase ich na Vianoce berie a ja zase budem sama lebo nemáme kde byt a ja mu stale vravim nemáš na to podmienky,neber ich a začne po mne zjapat ze to su jeho deti a bude s nimi tak načo mu je teda frajerka ?? Lebo on bude u svojej mami s nimi a ja s dcérou mozem zase sama byt lebo u nich sa nepomestime tam...
Vo mam robiť??už mi to lezie na nervy s tými jeho detmi aj na wsilvetra ich bude mat a stále a nehovoriac o tom,že zachviľu sa nám narodi naše spoločné babo

autor
13. okt 2020

Tak nech ide odo mňa prec mne je to jedno ja napríklad moju dcéru beriem inak ako priateľa svojho.... a to je iný prípad lebo on ju vychovava ja jeho deti nie a proste viem,ze mi raz povedal ze som mu presnejšie ako jeho deti ze on s nimi nežije...... lebo vtedy som na jeho deti nepekne hovorila a to som myslela ze ma pošle od do zsdku w nie ..tak asi dom presnejšia mu lebo zije somnou w malou

majkeel
13. okt 2020

" pritom by mal skákať tak,ako poviem ja keď nechce o mňa prísť." :D
ano, toto myslenie je (zial) casto pravda

nykkushka
13. okt 2020

@majkeel ty ako chlap ako vnímaš túto "problematiku" bol by si s takou ženou?

autor
13. okt 2020

Baby nechápete ma,on ma 42rokov nema nič..nema bývanie ,je v bankrote, ma dlhy a som s nim a aj tak ho ľúbim ,tak mal by sa snažiť a nie ja mam skakat ako povie

majkeel
13. okt 2020

@nykkushka Vela zalezi od veku a muzovho vztahu k detom. V 20tke by som sa to snazil nejako uhrat, aby boli vsetci spokojni. Po 30tke by som jej ukazal dvere a este pomohol zbalit.
Partnerka a dieta su dve rovnocenne entity, ktore nesmu do seba zasahovat.
Preco si nespravite vianoce na dvakrat, dve vecere, alebo vianoce s mamou, rodicmi,...

fokuska
13. okt 2020

Omg, tak ty chces aby ta nechal, hovorila si nepekne o jeho detoch a aj tak ta nenechal. Ty vnimas dceru inak ako priatela - aj on vnima svoje deti inak ako teba - priatelku.
Ked je v bankrote ako chcete dostat hypoteku? A naco s nim vlastne si, ked ti vadi, ze nic nema, vadi ti ze travi cas s detmi, ocividne ti dava najavo, ze deti su mu prednejsie... preco by mal skakat ako ty povies?

sense
13. okt 2020

A čo na ňom ľúbiš? Na chlapovi so záväzkom a v bankrot..A ešte k tomu ti aj všetko na ňom vadi. A ak ma dlhý a he v bankrote tak hypo ťažko dostanete...
A keď on nemá nič ty máš čo?

nina255
13. okt 2020

Prosim ??? On je v bankrote ma dlhy a ty tu vypisujes ze cakate na hypoteku ??? A kto ju akoze bude platit ked ty si vraj tehotna ? Celkom mi tu nesedia fakty ... a ked uz ide o to keby ta mal rad a si normalne myslim ze vezme teba aj dceru k svojim rodicom kde berie aj svoje deti a ste na vianoce vsetci spolu ...

nina255
13. okt 2020

Teda sorry neviem preco by vam vobec nejaka banka davala hypo ?

tindal82
13. okt 2020

Sa mu čudujem, že je ešte s tebou... S rozmaznanym deckom, ešte si aj dupni s nozkou keď sa hnevas 🤣🤣🤣 nech dostane rozum a čím skôr od teba utečie.

simca06022011
13. okt 2020

@sense presne takyto prispevok som pisala a neposlala radsej :D vsetko je na nom zle.. ona perfektna, urobila si v 24 s dalsim dieta, napriek tomu ze on nezabezpecil pre tolko deti (a ju) byvanie, deti nevychovava, ani postarat sa nevie, ma ich iba sem -tam (kazdy druhy vikend a sviatky...). No nic.. proste len ho lubi. To ze tento muz ma byt otcom jej deitata - druheho, uz si mohla lepsie vyberat, ale samozrejme on ma skakat ako ona piska A je v bankrote ale cakaju na hypo.... Zhodou nahod mam 42 rocneho chlapa a keby mu toto precitam tak si potuka po cele...

huginko
13. okt 2020

no nebudete na prvom mieste nikdy vy.......má deti a tie budú pre neho vždy na prvom mieste.A tak to má byť. Možno by bolo lepšie nájsť si slobodného a bez záväzkov.....

nykkushka
13. okt 2020

Myslim, že my ťa až moc do re chápeme, teda chápeme čo píšeš, nechápeme tvoje správanie 🤣🤦‍♀️🤷‍♀️.
Ty máš 24, on 42. Ok veď na veku nezáleží (aj keď ja si myslim, že medzi vami je už generačný rozdiel a sú iné pohľady na svet, na určité veci), ale on už má vo svojom živote určité povinnosti - voči deťom, čiže by sa mal starať o ne. Tebe by sa páčilo, keby máš par dni v mesiaci svoje deti a nejaký dement ti robí kvoli tomu scény, nadáva na ne a lezú mu na nervy? Veľmi rýchlo by si ho poslala do <~>. Pre každého rodiča je sueper, keď môže Vianoce stráviť s deťmi🎄.
A vedela si aký je, že ma deti, záväzky a nebude to len o tebe, pretože asi v jeho očiach nie si stred vesmíru 🤦‍♀️. A je vrcholne nezodpovedné, s clovekom, ktorý nemá svoje bývanie, žiadne zadné vratka financií a má podlžnosti splodiť ďalšie dieťa. Ak je to tak ako píšeš, ze je v bankrote...hypotéku nedostanete 😉

nykkushka
13. okt 2020

@huginko lenže ona už nebude bez záväzkov, aby sa to neotocilo proti nej... Ked si ona s deťmi najde, bude chcieť nájsť bezdetneho a jemu budu jej deti vadiť 😉

huginko
13. okt 2020

@nykkushka to je pravda...

kengurica
13. okt 2020

Tie deti budú VŽDY jeho deťmi. Jeho bývalka už jeho ženou nie je. A ani ty ňou nemusíš zachvilu byť, s takýmto egocentrickým prístupom. ".....JA chcem byť na prvom mieste, nie deti".... Ťažké to bude mať chlapec...

maximilie
13. okt 2020

Máte to hlúpo poriesene. Vy ste partneri, čakáte spoločné bábo, takze vy ste už v podstate rodina. Nemá prečo odchádzať prečo, keď ma deti. Máte fungovať spoločne. Neviem ako chcete fungovať keď sa narodí vaše spoločné...toto ste si mali poriešiť na začiatku. Jednoznačne väčší byt a fungovať všetci spolu ako rodina. Myslim, že na nervy ti nejdú jeho deti, ale.jeho deti sú príčina,prečo ostavas sama. Toto si musíte vyriešiť. Máte problém ísť do väčšieho?

simca06022011
13. okt 2020

@maximilie toto som si aj ja myslela, kym so neprecitala zvysok diskusie

lyci
13. okt 2020

uz to vydrz tieto vianoce a silvester. chlap nikdy nepochopi, preco ti to vadi. tiez si myslim, ze aspon jedneho z tych sviatkov sa mal vzdat s detmi a byt s vami. postupne na to zabudnes. a vela stastia s vacsim bytom.

maximilie
13. okt 2020

@simca06022011 žasnem akí sú niektorí ľudia nezodpovední..... 4 deti a jednoizbový byt :/

autor
13. okt 2020

@maximilie presne si to vystihla ano ..mal by byt s nami a nenechavat ma samu

autor
13. okt 2020

@nykkushka ja mam sro a všetko beriem na seba

acrobaleno
13. okt 2020

Sorry, nejak neverím tvojmu príbehu.

nig
13. okt 2020

Má deti, ty si mu prepáč - nejaká milenka, takéto vzťahy sú úbohé a majú hnilé základy...

petronelka47
13. okt 2020

Tak mal ostat sám s detmi a nerobiť si ďalšie, veď on tu svoju priateľku odsúva na vedľajšiu koľaj, ako budú fungovať keď sa im narodí dieta?

adusa1987
13. okt 2020

Tak si vezmi hypoteku na seba a nastahuj tam len seba a deti a nanho kasli ak vsetko tahas ty.

makova333
13. okt 2020

@petronelka47 a ona je nesvjpravna? Narazi si bula s bankrotom, bez vlastneho byvania, s dvomi detmi (ku cti mu sluzi, ze sa aspon o ne stara a brava si ich aj napriek jej vystupom a nenavisti k detom) a spravi si s neperspektivnym chlapom dieta a caka, ze pride vila s carovnym prutikom a sibnutim ho zbavi bankrotu, zabezpeci mu velky byt a deti uzamkne u exmanzelky a idealne svokru posle na dovolenku "na furt" minimalne do Azerbajdzanu. A odrazu zili spolu v stasti, laske a s usmevom na perach. Co pije? Nech aj mne da.

stanulienkat
13. okt 2020

Niektori ludia by sa nemali mnozit....

andreatytler
13. okt 2020

Z toho co tu autorka napisala ja to vidim tak ze obaja su na vine.
Muz zjavne nema snahu tuto situaciu riesit alebo ma velmi malu snahu a to je velka chyba. Ak ma novu priatelku s dietatom, treba byt vsetci spolu. A teraz ked si zarobil na nove dieta duplom to musi riesit. Ale bez ohladu na to ci deti vychovava alebo nie, je s nimi kazdy 2 vykend a to je dolezite... to treba podporovat a ak sa docasne nezmestite spolu ani do jedneho so sucasnych bytov, tak to treba trpiet. V ziadnom pripade nebit nahnevana na jeho deti, treba ich milovat ako svoje vlastne alebo sa o to aspon snazit.

marca12
13. okt 2020

Akoze na Vianoce sa k stolu nepomestite? Netaraj ja som v 1izb.byte pohostila 10ludi. Ked sa chce,da sa vsetko vyriesit.