Priateľ a jeho deti - poradíte mi, čo robiť ďalej?
Priatel ma 2 deti ktoré ma každý druhy víkend, ja priatel a moja dcéra bývame v 1byte a keďže on ich brava na víkendy k sebe tak chodí k svojej mame a tam je s nimi,potom ich odnesie a pride k nám domov ..
Ide mi k to,že idú Vianoce a uz sa hadame lebo zase ich na Vianoce berie a ja zase budem sama lebo nemáme kde byt a ja mu stale vravim nemáš na to podmienky,neber ich a začne po mne zjapat ze to su jeho deti a bude s nimi tak načo mu je teda frajerka ?? Lebo on bude u svojej mami s nimi a ja s dcérou mozem zase sama byt lebo u nich sa nepomestime tam...
Vo mam robiť??už mi to lezie na nervy s tými jeho detmi aj na wsilvetra ich bude mat a stále a nehovoriac o tom,že zachviľu sa nám narodi naše spoločné babo
" pritom by mal skákať tak,ako poviem ja keď nechce o mňa prísť." :D
ano, toto myslenie je (zial) casto pravda
Baby nechápete ma,on ma 42rokov nema nič..nema bývanie ,je v bankrote, ma dlhy a som s nim a aj tak ho ľúbim ,tak mal by sa snažiť a nie ja mam skakat ako povie
@nykkushka Vela zalezi od veku a muzovho vztahu k detom. V 20tke by som sa to snazil nejako uhrat, aby boli vsetci spokojni. Po 30tke by som jej ukazal dvere a este pomohol zbalit.
Partnerka a dieta su dve rovnocenne entity, ktore nesmu do seba zasahovat.
Preco si nespravite vianoce na dvakrat, dve vecere, alebo vianoce s mamou, rodicmi,...
Omg, tak ty chces aby ta nechal, hovorila si nepekne o jeho detoch a aj tak ta nenechal. Ty vnimas dceru inak ako priatela - aj on vnima svoje deti inak ako teba - priatelku.
Ked je v bankrote ako chcete dostat hypoteku? A naco s nim vlastne si, ked ti vadi, ze nic nema, vadi ti ze travi cas s detmi, ocividne ti dava najavo, ze deti su mu prednejsie... preco by mal skakat ako ty povies?
A čo na ňom ľúbiš? Na chlapovi so záväzkom a v bankrot..A ešte k tomu ti aj všetko na ňom vadi. A ak ma dlhý a he v bankrote tak hypo ťažko dostanete...
A keď on nemá nič ty máš čo?
Prosim ??? On je v bankrote ma dlhy a ty tu vypisujes ze cakate na hypoteku ??? A kto ju akoze bude platit ked ty si vraj tehotna ? Celkom mi tu nesedia fakty ... a ked uz ide o to keby ta mal rad a si normalne myslim ze vezme teba aj dceru k svojim rodicom kde berie aj svoje deti a ste na vianoce vsetci spolu ...
Teda sorry neviem preco by vam vobec nejaka banka davala hypo ?
Sa mu čudujem, že je ešte s tebou... S rozmaznanym deckom, ešte si aj dupni s nozkou keď sa hnevas 🤣🤣🤣 nech dostane rozum a čím skôr od teba utečie.
@sense presne takyto prispevok som pisala a neposlala radsej :D vsetko je na nom zle.. ona perfektna, urobila si v 24 s dalsim dieta, napriek tomu ze on nezabezpecil pre tolko deti (a ju) byvanie, deti nevychovava, ani postarat sa nevie, ma ich iba sem -tam (kazdy druhy vikend a sviatky...). No nic.. proste len ho lubi. To ze tento muz ma byt otcom jej deitata - druheho, uz si mohla lepsie vyberat, ale samozrejme on ma skakat ako ona piska A je v bankrote ale cakaju na hypo.... Zhodou nahod mam 42 rocneho chlapa a keby mu toto precitam tak si potuka po cele...
no nebudete na prvom mieste nikdy vy.......má deti a tie budú pre neho vždy na prvom mieste.A tak to má byť. Možno by bolo lepšie nájsť si slobodného a bez záväzkov.....
Myslim, že my ťa až moc do re chápeme, teda chápeme čo píšeš, nechápeme tvoje správanie 🤣🤦♀️🤷♀️.
Ty máš 24, on 42. Ok veď na veku nezáleží (aj keď ja si myslim, že medzi vami je už generačný rozdiel a sú iné pohľady na svet, na určité veci), ale on už má vo svojom živote určité povinnosti - voči deťom, čiže by sa mal starať o ne. Tebe by sa páčilo, keby máš par dni v mesiaci svoje deti a nejaký dement ti robí kvoli tomu scény, nadáva na ne a lezú mu na nervy? Veľmi rýchlo by si ho poslala do <~>. Pre každého rodiča je sueper, keď môže Vianoce stráviť s deťmi🎄.
A vedela si aký je, že ma deti, záväzky a nebude to len o tebe, pretože asi v jeho očiach nie si stred vesmíru 🤦♀️. A je vrcholne nezodpovedné, s clovekom, ktorý nemá svoje bývanie, žiadne zadné vratka financií a má podlžnosti splodiť ďalšie dieťa. Ak je to tak ako píšeš, ze je v bankrote...hypotéku nedostanete 😉
Tie deti budú VŽDY jeho deťmi. Jeho bývalka už jeho ženou nie je. A ani ty ňou nemusíš zachvilu byť, s takýmto egocentrickým prístupom. ".....JA chcem byť na prvom mieste, nie deti".... Ťažké to bude mať chlapec...
Máte to hlúpo poriesene. Vy ste partneri, čakáte spoločné bábo, takze vy ste už v podstate rodina. Nemá prečo odchádzať prečo, keď ma deti. Máte fungovať spoločne. Neviem ako chcete fungovať keď sa narodí vaše spoločné...toto ste si mali poriešiť na začiatku. Jednoznačne väčší byt a fungovať všetci spolu ako rodina. Myslim, že na nervy ti nejdú jeho deti, ale.jeho deti sú príčina,prečo ostavas sama. Toto si musíte vyriešiť. Máte problém ísť do väčšieho?
@maximilie toto som si aj ja myslela, kym so neprecitala zvysok diskusie
uz to vydrz tieto vianoce a silvester. chlap nikdy nepochopi, preco ti to vadi. tiez si myslim, ze aspon jedneho z tych sviatkov sa mal vzdat s detmi a byt s vami. postupne na to zabudnes. a vela stastia s vacsim bytom.
@simca06022011 žasnem akí sú niektorí ľudia nezodpovední..... 4 deti a jednoizbový byt :/
@maximilie presne si to vystihla ano ..mal by byt s nami a nenechavat ma samu
@nykkushka ja mam sro a všetko beriem na seba
Sorry, nejak neverím tvojmu príbehu.
Má deti, ty si mu prepáč - nejaká milenka, takéto vzťahy sú úbohé a majú hnilé základy...
Tak mal ostat sám s detmi a nerobiť si ďalšie, veď on tu svoju priateľku odsúva na vedľajšiu koľaj, ako budú fungovať keď sa im narodí dieta?
Tak si vezmi hypoteku na seba a nastahuj tam len seba a deti a nanho kasli ak vsetko tahas ty.
@petronelka47 a ona je nesvjpravna? Narazi si bula s bankrotom, bez vlastneho byvania, s dvomi detmi (ku cti mu sluzi, ze sa aspon o ne stara a brava si ich aj napriek jej vystupom a nenavisti k detom) a spravi si s neperspektivnym chlapom dieta a caka, ze pride vila s carovnym prutikom a sibnutim ho zbavi bankrotu, zabezpeci mu velky byt a deti uzamkne u exmanzelky a idealne svokru posle na dovolenku "na furt" minimalne do Azerbajdzanu. A odrazu zili spolu v stasti, laske a s usmevom na perach. Co pije? Nech aj mne da.
Niektori ludia by sa nemali mnozit....
Z toho co tu autorka napisala ja to vidim tak ze obaja su na vine.
Muz zjavne nema snahu tuto situaciu riesit alebo ma velmi malu snahu a to je velka chyba. Ak ma novu priatelku s dietatom, treba byt vsetci spolu. A teraz ked si zarobil na nove dieta duplom to musi riesit. Ale bez ohladu na to ci deti vychovava alebo nie, je s nimi kazdy 2 vykend a to je dolezite... to treba podporovat a ak sa docasne nezmestite spolu ani do jedneho so sucasnych bytov, tak to treba trpiet. V ziadnom pripade nebit nahnevana na jeho deti, treba ich milovat ako svoje vlastne alebo sa o to aspon snazit.
Akoze na Vianoce sa k stolu nepomestite? Netaraj ja som v 1izb.byte pohostila 10ludi. Ked sa chce,da sa vsetko vyriesit.

Tak nech ide odo mňa prec mne je to jedno ja napríklad moju dcéru beriem inak ako priateľa svojho.... a to je iný prípad lebo on ju vychovava ja jeho deti nie a proste viem,ze mi raz povedal ze som mu presnejšie ako jeho deti ze on s nimi nežije...... lebo vtedy som na jeho deti nepekne hovorila a to som myslela ze ma pošle od do zsdku w nie ..tak asi dom presnejšia mu lebo zije somnou w malou