icon

Prijateľná miera zdieľania súkromných fotiek s rodinou

2. aug 2025

Dnes som sa s partnerkou pohadal lebo jej mama ma oznacila za namysleneho cudaka lebo nesuhlasim s tym aby nase spolocne fotky posielala do rodinnej fb skupiny alebo svojim kamaratkam ...jej mama povedala ze v ich rodine sa to tak robi a ze aj ja som uz ich rodina, to som ju opravil ze som priatel jej dcery, zatial nie som ich rodina...sme niekde spolu a ona nas odfoti ze musim poslat rodine fotku pytaju sa co robime...mne sa to nepaci...ja som v tych skupinach ani neni...velmi ma nahnevalo ze ma nedokazu pochopit ze mi je to proste neprijemne...ja tiez ukazujem rodine aj kamosom nase fotky ale proste neposielam ich kade tade...

zuzanita1609
2. aug 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 no najprv chcela jej rodina vidiet nase fotky pocas dovolenky, teraz uz aj fo jeme, aj cestu ked ideme do mesta, takze ktovie co pride

@anonym_autor sa upokoj,sú to len fotky,s ktorými sa chcela tvoja "budúca svokra 😁" pochváliť. Malo by ťa to potešiť,ale dobre, hádajte sa kvôli blbým neškodným fotkám počas cesty do Kauflandu, napríklad 😏.

cutespider
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_3761b8 ano nevadi mi ked rodine ukaze nase fotky ale proste vadi mi to posielanie ked poriadne neviem kde tie fotky skoncia kedze v tej skupine su aj jej sesternice a tety a ujovia ktorych ani nepoznam

@anonym_autor, Tvoje argumenty znejú tak, že nedôveruješ ich rodine a nechceš byť ich súčasťou.
Radšej ako dôvod uveď sociálnu sieť. Vysvetli im, že keď zdieľajú fotky, strácajú nad nimi kontrolu, môžu byť analyzované a použité napríklad na cielenú reklamu. Ako sa hovorí, veci, ktoré sú zadarmo, sú najdrahšie, lebo za ne platíme vlastným súkromím / slobodou.

autor
2. aug 2025
@abbey1

@anonym_autor Ako ja chápem, že ti nemusí byť príjemné, keď tvoju foto posiela svojej rodine. Ale zaskočilo ma tvoje opakované vyjadrenie, že vy nie ste rodina a s ich dcérou len chodíš.

@abbey1 co ta na tom zaskocilo? Ved je to pravda...ved si pozri definiciu rodiny...sme spolu 2 roky, byvame spolu 2 mesiace...nemame dieta, nie sme snubenci,manzelia...este nie sme rodina? To akoze aj moje byvale su moja rodina? Ci ked som sa s nini rozisiel uz ni3 su moja rodina? Co su to za hluposti?

zuzanita1609
2. aug 2025
@anonym_autor

@abbey1 co ta na tom zaskocilo? Ved je to pravda...ved si pozri definiciu rodiny...sme spolu 2 roky, byvame spolu 2 mesiace...nemame dieta, nie sme snubenci,manzelia...este nie sme rodina? To akoze aj moje byvale su moja rodina? Ci ked som sa s nini rozisiel uz ni3 su moja rodina? Co su to za hluposti?

@anonym_autor koľko máš ešte rokov,ak smiem vedieť? Ale nemusíš,mám asi predstavu.

autor
2. aug 2025
@cutespider

@anonym_autor, Tvoje argumenty znejú tak, že nedôveruješ ich rodine a nechceš byť ich súčasťou.
Radšej ako dôvod uveď sociálnu sieť. Vysvetli im, že keď zdieľajú fotky, strácajú nad nimi kontrolu, môžu byť analyzované a použité napríklad na cielenú reklamu. Ako sa hovorí, veci, ktoré sú zadarmo, sú najdrahšie, lebo za ne platíme vlastným súkromím / slobodou.

@cutespider nemam rad ak nemam kontrolu nad tym kde koluju moje osobne fotky...to je cele

tundra
2. aug 2025
@zmrzlinka2021

@tundra je úplne v poriadku že chce rešpekt. Ak ona v blobostiach ho nerešpektuje, čo bude pri vážnych veciach. Ona má stať za ním, za svojím budúcim mužom, nie pritakavat matke

@zmrzlinka2021 ked mu nevadi zdielat spolocnu postel s priatelkou,nemali by vadit ani fotky.

autor
2. aug 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor koľko máš ešte rokov,ak smiem vedieť? Ale nemusíš,mám asi predstavu.

@zuzanita1609 mam 30 ...a ak chces povedat ze sa spravem akoby som mal menej...nemusis to ani pisat...myslim ze chciet nejaky respekt nie je nic cudne alebo detisnke

gelifil
2. aug 2025

uplne s tebou suhlasim, ja to tiez neznasam, vesat kadekomu sukromne fotky...ale tu je ovela vaznejsi problem...matka tvojej priatelky a co je horsie priatelka sama ta nerespektuju....toto nie je velmi dobrý vyhlad do spolocneho zivota

autor
2. aug 2025
@tundra

@zmrzlinka2021 ked mu nevadi zdielat spolocnu postel s priatelkou,nemali by vadit ani fotky.

@tundra lenze ja tu postel zdielam s priatelkou a nie jej rodinou

gelifil
2. aug 2025
@tundra

@tundra to co je za scestne porovnanie??

anonym_648f36
2. aug 2025

Tiež by mi to vadilo.Je to naše súkromie prečo by som mala ako opica opakovať to, čo chce matka.A už vôbec nerozumiem rodinne spoločné skupiny.Ale tak jednu pošlite nech vidia, že ste na dovolenke🤪mali by ťa respektovat

beata_k
2. aug 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 mam 30 ...a ak chces povedat ze sa spravem akoby som mal menej...nemusis to ani pisat...myslim ze chciet nejaky respekt nie je nic cudne alebo detisnke

@anonym_autor Ale aj ona pozaduje respekt. V jej rodine sa to tak robi. Lenze ty jej rodinu nemas rad, vsakze?

gelifil
2. aug 2025
@beata_k

@anonym_autor Ale aj ona pozaduje respekt. V jej rodine sa to tak robi. Lenze ty jej rodinu nemas rad, vsakze?

@beata_k aky respekt pozaduje ona?nerozumiem...

zuzanita1609
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v poriadku,tak keď to tak cítiš a nemôžeš to predýchať,požiadaj matku svojej priateľky,že si neželáš svoje fotky na ich rodinnom FB,aspoň nech ťa vyštvorčekuje,keď je na tých fotkách aj jej dcéra. A vybavené. Alebo ju ešte môžeš zažalovať 😏.

abbey1
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ty si dobre mimo. S priateľkou bývaš, správaš, ale rodinou sa stanete až dňom sobáša? Tak keď sa už držíme definícii, pravidiel a podobne, najskôr mi byť zásnuby, svadba a až potom spoločné bývanie, nie?
Ako mne je úplne jedno, že nesúhlasíš so zdielanim foto. To je úplne ôk. Ale zaráža ma, ako pohŕdavo sa vyjadruješ o jej rodine a celkovo vzťahoch s nimi.

beata_k
2. aug 2025
@gelifil

@beata_k aky respekt pozaduje ona?nerozumiem...

@gelifil Ich rodinne fotky sa proste zdielaju. Je to holy fakt a myslim, ze to vedel ked zacinal vztah. Neverim, ze na to prisiel po 2 rokoch. Aj o tom je respekt.

tundra
2. aug 2025
@gelifil

@tundra to co je za scestne porovnanie??

@gelifil preco scestne?Chcel som napisat,ked je clovek sam,rozhoduje sam za seba,ked sa dvaja rozhodnu spolu zit,zdielaju spolu aj postel.
Mat problem zdielat fotku,moze mat viac pricin...
Nechce,aby ho videla byvala priatelka alebo ked sa rozidu,buduca priatelka.

zuzanita1609
2. aug 2025
@tundra

@gelifil preco scestne?Chcel som napisat,ked je clovek sam,rozhoduje sam za seba,ked sa dvaja rozhodnu spolu zit,zdielaju spolu aj postel.

@tundra bingoo 👍😁 (chcela som to napísať už v prvom príspevku,ale bola by som za mrchu 🤭 ).

tundra
2. aug 2025
@zuzanita1609

@tundra bingoo 👍😁 (chcela som to napísať už v prvom príspevku,ale bola by som za mrchu 🤭 ).

@zuzanita1609 mozno ma dve priatelky,to mi predsa nevieme🤪

zmrzlinka2021
2. aug 2025
@tundra

@tundra nikdy by som nešla proti svojmu mužovi.

zuzanita1609
2. aug 2025
@tundra

@zuzanita1609 mozno ma dve priatelky,to mi predsa nevieme🤪

@tundra a keďže ty si chlap, rozmýšľaš ako chlap, čiže viac než isté je toto ten dôvod 😆

autor
2. aug 2025
@abbey1

@anonym_autor Ty si dobre mimo. S priateľkou bývaš, správaš, ale rodinou sa stanete až dňom sobáša? Tak keď sa už držíme definícii, pravidiel a podobne, najskôr mi byť zásnuby, svadba a až potom spoločné bývanie, nie?
Ako mne je úplne jedno, že nesúhlasíš so zdielanim foto. To je úplne ôk. Ale zaráža ma, ako pohŕdavo sa vyjadruješ o jej rodine a celkovo vzťahoch s nimi.

@abbey1 nie je na tom nic pohrdave povedat holy fakt a to je ten ze nie som ich rodina...proste nie som...jednoducho to tak necitim mozno sme spolu estw kratko neviem ale co je to za logiku nazyvat priatela dcery rodinou...to akoze keby mam kazdeho pol roka inu frajerku tak mam taku velku rodinu???😅😅😅 a ked sa rozideme stale sme rodina???

anonym_01c89d
2. aug 2025
@abbey1

@anonym_autor Ako ja chápem, že ti nemusí byť príjemné, keď tvoju foto posiela svojej rodine. Ale zaskočilo ma tvoje opakované vyjadrenie, že vy nie ste rodina a s ich dcérou len chodíš.

@abbey1 Ale ved ma pravdu. Ved nie su rodina..

adri266
2. aug 2025
@anonym_autor

@abbey1 nie je na tom nic pohrdave povedat holy fakt a to je ten ze nie som ich rodina...proste nie som...jednoducho to tak necitim mozno sme spolu estw kratko neviem ale co je to za logiku nazyvat priatela dcery rodinou...to akoze keby mam kazdeho pol roka inu frajerku tak mam taku velku rodinu???😅😅😅 a ked sa rozideme stale sme rodina???

@anonym_autor RAz pises, ze partnerka, raz, ze priatelka. Si ten typ muza, ktory sa nikdy neozeni a bude mat vzdy otvorene zadne vratka? Lebo byt s niekym dva roky je podla mna uz dost dlho na to, aby si vedel, ci ta rodina s tou frajerkou chces byt, alebo nie.

autor
2. aug 2025
@adri266

@anonym_autor RAz pises, ze partnerka, raz, ze priatelka. Si ten typ muza, ktory sa nikdy neozeni a bude mat vzdy otvorene zadne vratka? Lebo byt s niekym dva roky je podla mna uz dost dlho na to, aby si vedel, ci ta rodina s tou frajerkou chces byt, alebo nie.

@adri266 nevidim rozdiel medzi parrnerkou a peiatelkou...pouzivam to ako synonyma...no ja si myslim ze sme proste spolu este kratko...byvame spolu len 2 mesiace, zatial je to ok ale vselico sa moze stat...

autor
2. aug 2025
@anonym_autor

@adri266 nevidim rozdiel medzi parrnerkou a peiatelkou...pouzivam to ako synonyma...no ja si myslim ze sme proste spolu este kratko...byvame spolu len 2 mesiace, zatial je to ok ale vselico sa moze stat...

@anonym_autor a to nemyslim z mojej strany lebo ja som nikdy vedlajsie umysly nemal

adri266
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a to nemyslim z mojej strany lebo ja som nikdy vedlajsie umysly nemal

@anonym_autor OK, tak uprimne, ako dlho budete musiet spolu byvat, aby si ju poziadal o ruku?

anonym_01c89d
2. aug 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor sa upokoj,sú to len fotky,s ktorými sa chcela tvoja "budúca svokra 😁" pochváliť. Malo by ťa to potešiť,ale dobre, hádajte sa kvôli blbým neškodným fotkám počas cesty do Kauflandu, napríklad 😏.

@zuzanita1609 No divna si akurat tak ty. Toto je chore co robi ta mater jeho priatelky. Ze odfotte sa co teraz robite/kde ste/atd., aby som to mohla dat na FB??? Uz to je chore a to uz vobec nehovorim o tom, ze absolutne nerespektuje, ze si to on nepraje ( teda ra priatelja tiez). A este z neho robis (a nielen tu) toho, kto nie je v poriadku, ze s tym ma problem. No skusil by niekto odo mna pytat taku fotku a nedajboze ju vycapit niekde/hocikde na FB.. Dementni ludia vazne..

autor
2. aug 2025
@adri266

@anonym_autor OK, tak uprimne, ako dlho budete musiet spolu byvat, aby si ju poziadal o ruku?

@adri266 na to sa neda takro odpovedat...ja to nemam nejak nalinajkovane

anonym_01c89d
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Nerob si nic z tychto pomylenych reakcii, to je typicka vzorka MK 😅. Absolutne ta chapem, zmyslanie a spravanie potencialnej svokry je chore, ale problem je, ze rovnako zmysla aj priatelka a co je ovela horsie, ani jedna z nich nerespektuje tvoj nazor na zverejnovanie TVOJICH sukromnych fotiek kade tade. Takze viac ako "mamicka" by ma trapila priatelka a potencialna buducnost s nou..