Prijateľná miera zdieľania súkromných fotiek s rodinou
Dnes som sa s partnerkou pohadal lebo jej mama ma oznacila za namysleneho cudaka lebo nesuhlasim s tym aby nase spolocne fotky posielala do rodinnej fb skupiny alebo svojim kamaratkam ...jej mama povedala ze v ich rodine sa to tak robi a ze aj ja som uz ich rodina, to som ju opravil ze som priatel jej dcery, zatial nie som ich rodina...sme niekde spolu a ona nas odfoti ze musim poslat rodine fotku pytaju sa co robime...mne sa to nepaci...ja som v tych skupinach ani neni...velmi ma nahnevalo ze ma nedokazu pochopit ze mi je to proste neprijemne...ja tiez ukazujem rodine aj kamosom nase fotky ale proste neposielam ich kade tade...
a priatelka co nato?
@anonym_autor A aku radu ocakavas? V jej rodine to tak je. Ak ti to vadi, tak ti to bude vadit aj ked budes manzel. Bud to respektuj alebo hladaj inde...
@beata_k no len preco to mam respektovat ja...a oni ma nemusia respektovat?...my tiez v rodine mame nejake zvyky a nikoho nenutime aby ich nasledoval
@anonym_autor , dôrazne by som povedala, že si to neprajem a cez to vlak nejde, vybavané, viac nediskutovať.
@anonym_autor a prečo si sa pohádal s priateľkou, keď to povedala a robí jej mama? Priateľka má na to aký pohľad?
@anonym_autor a prečo si sa pohádal s priateľkou, keď to povedala a robí jej mama? Priateľka má na to aký pohľad?
@gab1sol no ved priatelka suhlasi s jej mamou...lebo mama jej vzdy napise ze posli do rodinnej skupiny co robite, kde ste a priatelka to hned foti a posiela im....
Čiže skryto povedané,asi veľmi nepočítaš do budúcnosti s priateľkou? 😏
Čiže skryto povedané,asi veľmi nepočítaš do budúcnosti s priateľkou? 😏
@zuzanita1609 ja s nou poxitam a rozumieme si velmi ale mam v tonto pocit ze ju mama velmi ovplyvnuje
A vadí ti, keď posiela fotku teba alebo akúkoľvek fotku, aj kde nie si?
A vadí ti, keď posiela fotku teba alebo akúkoľvek fotku, aj kde nie si?
@thereisabear iba mna alebo teda nas spolocne...i ked je pravda ze by nemusela mat nonstop mobil na ruke
@zuzanita1609 ja s nou poxitam a rozumieme si velmi ale mam v tonto pocit ze ju mama velmi ovplyvnuje
@anonym_autor a čo presne ti vadí? Že posiela fotky teba a svojej dcéry,alebo že posiela iba teba?
Máš pravdu. Tu ani nejde o rodinu, môže to byť hocikto. Ak mu povieš, že si nepraješ zverejňovať fotky, tak ťa majú rešpektovať. Ja by som tiež rada zverejnila fotky s vnucatami, ale mladí si to neprajú, tak to nerobím. Akurát ukážem kamoskam, rodine, to môžem.
@anonym_autor tak az nabuduce povie, ze si vas odfoti, tak slusne podakuj a ustup par krokov, aby si nebol v zabere, ze ty sa fotit nechces. Ja ta uplne chapem, mne by to tiez vadilo. Alebo mozes oplatit rovnakou mincou, fotit si ty ich, najlepsie v nelichotivych momentoch a ze tiez chces poslat kamosom, nech vidia 😃
@anonym_autor tak az nabuduce povie, ze si vas odfoti, tak slusne podakuj a ustup par krokov, aby si nebol v zabere, ze ty sa fotit nechces. Ja ta uplne chapem, mne by to tiez vadilo. Alebo mozes oplatit rovnakou mincou, fotit si ty ich, najlepsie v nelichotivych momentoch a ze tiez chces poslat kamosom, nech vidia 😃
@sissy27 presne aj toto som jej mame povedal ze keby si vas teraz fotim a poslem svojim kamosom ste s tym ok...a ona ze to je ine lebo ze my sme teraz rodina...vravim jej ze nie sme ziadna rodima vsak ja iba chodim s vasou dcerou...nechapem tomu ze hned ma oznacuju ako rodinu...
Ked vidiš,ze ťa foti,tak daj výraz debilka,vyplaz jazyk alebo take niečo....rob to vždy a uvidiš koho to skôr prestane baviť
@beata_k no len preco to mam respektovat ja...a oni ma nemusia respektovat?...my tiez v rodine mame nejake zvyky a nikoho nenutime aby ich nasledoval
@anonym_autor Ano, mala by. Zjavne ich rodinna tradicia je silnejsia. Pozri, vzdy to bude problem. A ak ta tam nebude davat, tak ta za to bude mat v zuboch...
Tak sa dohodno s priateľkou aby tam nepodieľala fotky na ktorých si ty. Rodina môjho partnera sú takí, ale teda ak sme ako rodina na oslave so spoločnou fotkou prižmúrim oko, inak sa takému foteniu vyhýbam. A aj partner si zvykol poslať foto kde sme sme bezo mňa alebo sa opýta či môže a akceptuje keď poviem nie
Tiež máme skupinu kde si posielame fotky, keď je niekto na výlete alebo dovolenke atď... asi by mi bolo zvláštne, keby sa môj partner takto veľmi proti tomu staval a vadilo by mu, že mojm úplne najbližším pošlem naše spoločné foto (nehovorím o vešaní na sociálne siete), keďže ho od začiatku prijali ako rodinu a som rada, že on sa tiež tak cítil, ale budiš... keď na to príde, ponúkni sa, že ty jej spravíš peknú fotku, nech môže poslať a raz za čas nejakú, s ktorou budeš spokojný prekusni aj ty, zbytočné sa kvôli tomu hádať...
@anonym_autor .na udivuje že neriešis svoju priateľku ktorá ťa nerešpektuje
@anonym_autor .na udivuje že neriešis svoju priateľku ktorá ťa nerešpektuje
@zmrzlinka2021 ved riesim aj tu a hneva ma ze to proste nechape ale ze ma kvoli tomuto jej mala oznacila za cudaka tak to je moc pre mna
V zivote pridu ovela zlozitejsie situacie,ako davanie
fotky na fb.Ty robis stres z fotiek,ako chces zvladnut spolocny zivot s partnerkou?
Osobne nemam fb,ale ist do konfliktu, pre takuto blbost...a ano deti su uprimne,zober si z toho ponaucenie.
Príde mi to čudné,že sa ako hrdý chlap nechceš pochváliť so svojou priateľkou. Robíš okolo toho veľké haló,mne to príde,že ty s ňou nepočítaš do budúcnosti,preto stále prizvukuješ,že "len priateľ". Ale každý sme iný,ty keď sa nechceš fotiť s ňou,tak poodstup mimo záberu 😉.
Máš pravdu. Tu ani nejde o rodinu, môže to byť hocikto. Ak mu povieš, že si nepraješ zverejňovať fotky, tak ťa majú rešpektovať. Ja by som tiež rada zverejnila fotky s vnucatami, ale mladí si to neprajú, tak to nerobím. Akurát ukážem kamoskam, rodine, to môžem.
@anonym_3761b8 ano nevadi mi ked rodine ukaze nase fotky ale proste vadi mi to posielanie ked poriadne neviem kde tie fotky skoncia kedze v tej skupine su aj jej sesternice a tety a ujovia ktorych ani nepoznam
@zmrzlinka2021 ved riesim aj tu a hneva ma ze to proste nechape ale ze ma kvoli tomuto jej mala oznacila za cudaka tak to je moc pre mna
@anonym_autor
hľadaj inde a začni sa chovat ako chlap, nie usmrkany zasran!
Moja mana by si nieco take k mojmu muzovi nedovolila ani kopec iných veci!
Príde mi to čudné,že sa ako hrdý chlap nechceš pochváliť so svojou priateľkou. Robíš okolo toho veľké haló,mne to príde,že ty s ňou nepočítaš do budúcnosti,preto stále prizvukuješ,že "len priateľ". Ale každý sme iný,ty keď sa nechceš fotiť s ňou,tak poodstup mimo záberu 😉.
@zuzanita1609 ja som okolo toho halo nerobil iba som povedal ze si to nezelam...kde je akoze hranica? Ked si jej rodina do ich fb skupina zaziada foto ako sexujeme tak aj to mam poskytnut?! A ano je fakt ze som iba jej priatel a ona moja priatelka...nie sme manzelia ani snubenci...tak nebudem tvrdit ze je medzi nami v rodinom zvazku
pane boze, ludom fakt uz drbe, zlata minulost, ked kazdy nemal moznost sfotit v kazdom okamihu kazdy prd...
V zivote pridu ovela zlozitejsie situacie,ako davanie
fotky na fb.Ty robis stres z fotiek,ako chces zvladnut spolocny zivot s partnerkou?
Osobne nemam fb,ale ist do konfliktu, pre takuto blbost...a ano deti su uprimne,zober si z toho ponaucenie.
@tundra je úplne v poriadku že chce rešpekt. Ak ona v blobostiach ho nerešpektuje, čo bude pri vážnych veciach. Ona má stať za ním, za svojím budúcim mužom, nie pritakavat matke
@zuzanita1609 ja som okolo toho halo nerobil iba som povedal ze si to nezelam...kde je akoze hranica? Ked si jej rodina do ich fb skupina zaziada foto ako sexujeme tak aj to mam poskytnut?! A ano je fakt ze som iba jej priatel a ona moja priatelka...nie sme manzelia ani snubenci...tak nebudem tvrdit ze je medzi nami v rodinom zvazku
@anonym_autor ty si akýsi čudný fakt 😅. Už s tým spájaš fotky počas sexu 🤭
@anonym_autor ty si akýsi čudný fakt 😅. Už s tým spájaš fotky počas sexu 🤭
@zuzanita1609 no najprv chcela jej rodina vidiet nase fotky pocas dovolenky, teraz uz aj fo jeme, aj cestu ked ideme do mesta, takze ktovie co pride
@sissy27 presne aj toto som jej mame povedal ze keby si vas teraz fotim a poslem svojim kamosom ste s tym ok...a ona ze to je ine lebo ze my sme teraz rodina...vravim jej ze nie sme ziadna rodima vsak ja iba chodim s vasou dcerou...nechapem tomu ze hned ma oznacuju ako rodinu...
@anonym_autor Ako ja chápem, že ti nemusí byť príjemné, keď tvoju foto posiela svojej rodine. Ale zaskočilo ma tvoje opakované vyjadrenie, že vy nie ste rodina a s ich dcérou len chodíš.

@anonym_autor A aku radu ocakavas? V jej rodine to tak je. Ak ti to vadi, tak ti to bude vadit aj ked budes manzel. Bud to respektuj alebo hladaj inde...