Prvé rande s prenocovaním
Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?
@anonym_2a2034 a ešte sa mu odovzda na dva dni aj s telom 🤣🤣🤣🤣🥹🥹🥲🥲🥲
@aurora33 niektore zeny su fakt hlúpe. Ale tak nech si užije 😂
@enmery áno, držím im place. Ja by som ich magor a hlúpa žena nenazval. Nepoznám ich osobne a pre mňa je toto označenie cez čiaru 🫶. Držím ti palce a prajem pekný deň 😎
@telefon00
On si dava podmienky, ona sa mu ma odovzdať a riadit jeho pravidlami.Majáky ako sviňa. V živote sa nevideli. S vysokou pravdepodobnosťou má partnerku.
Máš dceru, pride za Tebou, "oci, píšem si s chlapom, mam ist k nemu a on určuje pravidlá a mam sa mu odovzdať na 2 novi a 3 dni a predtým som ho nikdy reálne naživo nestretla" a ty svojej dcére nato určite povieš, že je to super chlap a ma ísť do toho a fandiš jej. Ak už nemáte boha pri sebe, vždy si predstavte, že v takej situácii je vaša matka alebo dcéra. Tak jednoduché.
Sakra... sakra...sakra... takto dopadne clovek ak nepocuva skusene ☹
Už prestaň s tými rozprávkami.
@anonym_autor
@anonym_autor jasne, 40tka je davno za tebou a ty si tehotna po jednom rande🤣 🍿
Jasné, pred týždňom ste sexovali, a už si tehotná 😄🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@anonym_autor
@anonym_autor och aká si stará taka si sprostá
V ktorom si týždni?
2t dozadu sex a podla tvojho IQ to dnes vyzera na 8tt,ze?
Zrejme sa nudíš, a mas chuť čas popísať,aj tak sa dá.
@anonym_autor gratulujem 🤣🤣🤣🤣🤣covid test to asi nie je 👍
@anonym_autor ty si myslíš že sme také blbe, že ti toto uveríme? 😀😀😂 trapne
@anonym_autor ty si myslíš že sme také blbe, že ti toto uveríme? 😀😀😂 trapne
@aurora33 Ved pozri ake rady ste pisali, Vsetky tie mudrosti. A obaja zijeme a bolo nadherne .
@anonym_autor tak super, že bolo nadherne 😀😀😀 keď ti tak malo stačí ku šťastiu
@aurora33 nie, nestaci, dnes rano skoncilo uz tretie rande, a na vikend ideme spolu aj s detmi na vylet, a predbezne su uz dohodnute spolocne vianoce.
Takto dopadnete, ked prestanete jest lieky na hlavu...
Najkrajsie Vianoce su s ludmi, ktorych poznas 3 tyzdne🤣🤣
@aurora33 nie, nestaci, dnes rano skoncilo uz tretie rande, a na vikend ideme spolu aj s detmi na vylet, a predbezne su uz dohodnute spolocne vianoce.
@anonym_autor tretie rande skončilo dnes ráno 🤣🤣 presne vtedy keď si sa zobudila.
@anonym_autor tretie rande skončilo dnes ráno 🤣🤣 presne vtedy keď si sa zobudila.
@anonym_052448 uz tretie, uz!!
😁
@anonym_052448 🤣🤣🤣🤣🤣😃🤣😃
vymyslene, raz tu bola diskusia a tiez to skoncilo takto ze fotila test, aj vyjadrovanie mi pride podobne takze asi niekto je plateny od vymyslania
vymyslene, raz tu bola diskusia a tiez to skoncilo takto ze fotila test, aj vyjadrovanie mi pride podobne takze asi niekto je plateny od vymyslania
@anonym_cff443 Vymyslat je jedna vec, ale tato storka je fakt prilis. Tie posledne autorkine posty- to uz je ciste psycho.
@anonym_cff443 Vymyslat je jedna vec, ale tato storka je fakt prilis. Tie posledne autorkine posty- to uz je ciste psycho.
@anonym_07553f sme zeny a zeny, nejakej staci ist na prve rande do bytu a je z toho cela happy, samozrejme testy fotka stiahnuta z netu
@anonym_07553f zrejme potrebuje pozornost a ked to doma nejde ani nijako inak tak cez konik, ved vzdy niekto nieco okomentuje.
Každý tvoj víkend je nádherný...už ani nevieš, čo si ešte vymyslieť.
A uz nam prezradis co za celebritu si to zbalila? Vies, nech ti závidíme 😂
A uz nam prezradis co za celebritu si to zbalila? Vies, nech ti závidíme 😂
@janka_23 podľa testu je to Kollár 😁

@anonym_2a2034 Ak je taky strasne znamy a chcu ho vsetky zeny, tak by tam dcerenku sama poslala 😀