icon

Prvé rande s prenocovaním

24. nov 2025

Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?

beloved
1. dec 2025

@anonym_2a2034 Ak je taky strasne znamy a chcu ho vsetky zeny, tak by tam dcerenku sama poslala 😀

anonym_2a2034
1. dec 2025
@aurora33

@anonym_2a2034 a ešte sa mu odovzda na dva dni aj s telom 🤣🤣🤣🤣🥹🥹🥲🥲🥲

@aurora33 niektore zeny su fakt hlúpe. Ale tak nech si užije 😂

enmery
1. dec 2025
@telefon00

@enmery áno, držím im place. Ja by som ich magor a hlúpa žena nenazval. Nepoznám ich osobne a pre mňa je toto označenie cez čiaru 🫶. Držím ti palce a prajem pekný deň 😎

@telefon00
On si dava podmienky, ona sa mu ma odovzdať a riadit jeho pravidlami.Majáky ako sviňa. V živote sa nevideli. S vysokou pravdepodobnosťou má partnerku.
Máš dceru, pride za Tebou, "oci, píšem si s chlapom, mam ist k nemu a on určuje pravidlá a mam sa mu odovzdať na 2 novi a 3 dni a predtým som ho nikdy reálne naživo nestretla" a ty svojej dcére nato určite povieš, že je to super chlap a ma ísť do toho a fandiš jej. Ak už nemáte boha pri sebe, vždy si predstavte, že v takej situácii je vaša matka alebo dcéra. Tak jednoduché.

autor
17. dec 2025

Sakra... sakra...sakra... takto dopadne clovek ak nepocuva skusene ☹

ibrunova
17. dec 2025
@anonym_autor

Už prestaň s tými rozprávkami.
@anonym_autor

sisa_s
17. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jasne, 40tka je davno za tebou a ty si tehotna po jednom rande🤣 🍿

bielasovicka
17. dec 2025
@anonym_autor

Jasné, pred týždňom ste sexovali, a už si tehotná 😄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
@anonym_autor

mk22
17. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor och aká si stará taka si sprostá
V ktorom si týždni?
2t dozadu sex a podla tvojho IQ to dnes vyzera na 8tt,ze?
Zrejme sa nudíš, a mas chuť čas popísať,aj tak sa dá.

sova7
17. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor gratulujem 🤣🤣🤣🤣🤣covid test to asi nie je 👍

aurora33
17. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty si myslíš že sme také blbe, že ti toto uveríme? 😀😀😂 trapne

autor
17. dec 2025
@aurora33

@anonym_autor ty si myslíš že sme také blbe, že ti toto uveríme? 😀😀😂 trapne

@aurora33 Ved pozri ake rady ste pisali, Vsetky tie mudrosti. A obaja zijeme a bolo nadherne .

aurora33
17. dec 2025
@anonym_autor

@aurora33 Ved pozri ake rady ste pisali, Vsetky tie mudrosti. A obaja zijeme a bolo nadherne .

@anonym_autor tak super, že bolo nadherne 😀😀😀 keď ti tak malo stačí ku šťastiu

mk22
17. dec 2025
@aurora33

@aurora33 niektorým to nepali..vloži sem fotku testu..
A mysli ze aká je šikovná.
A vlastne sa iba vychrapala s niekym cudzím a mysli si ze dobila svet, ako píšeš, ako málo stačí ku stastiu

autor
17. dec 2025
@aurora33

@aurora33 nie, nestaci, dnes rano skoncilo uz tretie rande, a na vikend ideme spolu aj s detmi na vylet, a predbezne su uz dohodnute spolocne vianoce.

anonym_07553f
17. dec 2025

Takto dopadnete, ked prestanete jest lieky na hlavu...

sisa_s
17. dec 2025
@anonym_autor

@aurora33 nie, nestaci, dnes rano skoncilo uz tretie rande, a na vikend ideme spolu aj s detmi na vylet, a predbezne su uz dohodnute spolocne vianoce.

@anonym_autor a test mu kedy ukazes? 🍿

anonym_07553f
17. dec 2025

Najkrajsie Vianoce su s ludmi, ktorych poznas 3 tyzdne🤣🤣

anonym_052448
17. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tretie rande skončilo dnes ráno 🤣🤣 presne vtedy keď si sa zobudila.

mk22
17. dec 2025
@anonym_052448

@anonym_autor tretie rande skončilo dnes ráno 🤣🤣 presne vtedy keď si sa zobudila.

@anonym_052448 uz tretie, uz!!
😁

aurora33
17. dec 2025
@anonym_052448

@anonym_052448 🤣🤣🤣🤣🤣😃🤣😃

aurora33
17. dec 2025
@mk22

@anonym_052448 uz tretie, uz!!
😁

@mk22 Ja odpadnem ako sa smejem. Isto ráno autorka otvorila oci a že hmmmm čo im dnes napíšem. A jasne, vycapim tam pozitívne tehotenske testy 😀😀😀

autor
17. dec 2025
@aurora33

@mk22 Ja odpadnem ako sa smejem. Isto ráno autorka otvorila oci a že hmmmm čo im dnes napíšem. A jasne, vycapim tam pozitívne tehotenske testy 😀😀😀

@aurora33 Nebud hnusna, vobec to tak nebolo.

aurora33
17. dec 2025
@anonym_autor

@aurora33 Nebud hnusna, vobec to tak nebolo.

@anonym_autor nie som hnusná, len mi prídeš vtipná s týmto vymyslenými príbehom.

anonym_cff443
17. dec 2025

vymyslene, raz tu bola diskusia a tiez to skoncilo takto ze fotila test, aj vyjadrovanie mi pride podobne takze asi niekto je plateny od vymyslania

anonym_07553f
17. dec 2025
@anonym_cff443

vymyslene, raz tu bola diskusia a tiez to skoncilo takto ze fotila test, aj vyjadrovanie mi pride podobne takze asi niekto je plateny od vymyslania

@anonym_cff443 Vymyslat je jedna vec, ale tato storka je fakt prilis. Tie posledne autorkine posty- to uz je ciste psycho.

anonym_6cbfeb
17. dec 2025
@anonym_07553f

@anonym_cff443 Vymyslat je jedna vec, ale tato storka je fakt prilis. Tie posledne autorkine posty- to uz je ciste psycho.

@anonym_07553f sme zeny a zeny, nejakej staci ist na prve rande do bytu a je z toho cela happy, samozrejme testy fotka stiahnuta z netu

anonym_cff443
17. dec 2025
@anonym_07553f

@anonym_07553f zrejme potrebuje pozornost a ked to doma nejde ani nijako inak tak cez konik, ved vzdy niekto nieco okomentuje.

enmery
17. dec 2025

Každý tvoj víkend je nádherný...už ani nevieš, čo si ešte vymyslieť.

janka_23
17. dec 2025

A uz nam prezradis co za celebritu si to zbalila? Vies, nech ti závidíme 😂

monulka205
17. dec 2025
@janka_23

A uz nam prezradis co za celebritu si to zbalila? Vies, nech ti závidíme 😂

@janka_23 podľa testu je to Kollár 😁