icon

Prvé rande s prenocovaním

24. nov 2025

Po tyzdni pisania si a vzajomneho spozavania, dostanete ponuku na prve rande. Ale nie len tak do restauracie, ale rovnako ako je sebavedomy tak vas sebavedo pozve k sebe domov na dva dni s prespatim, Je velmi seriozny a napriek tomu ze citite ze s vami manipuluje ako s babkou, tak uplne vsetko co robi a ponuka sa vam paci. Nezazili ste take nieco a pritom tak vam take nieco o com vravi ani nechybalo ale zrazu viete ze to chcete.. Ze to potrebujete, 40 je uz davno za vami a chcete opat zazivat veci ako zamlada. Vyuzili by ste pozvanie na prve rande s tym, Ze v podstate mate dohodnute pravidla, Vy mu doverujete a aj ked vsetky pravidla zadal on, tak ste s nimi stotoznena ? V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?

luccys
25. nov 2025
@anonym_6cbfeb

@sova7 snad aspon donasku objedna, nie, ze este bude varit svieckovu

@anonym_6cbfeb Mozno si kazdy tyzden dovedie nejaku inu, aby mal na vikend domacu stravu😄😄

kattrin5
25. nov 2025

Isto nie! A bolo by mi jedno kto to je. Mam svoju dostojnost..

anonym_d4e01a
25. nov 2025

@anonym_autor Autorka, keďže od príspevku cez komentáre si ideš svoje, nerozumiem založeniu tejto témy. Veď keď sa mu chceš po týždni písania "odovzdať na 2 dni a to aj telom", aj keď už z týždňového písania vieš, že Tebou manipuluje, tak to urob. Podľa Tvojich slov je už 40 dávno za Tebou, takže človek by očakával trochu zdravého rozumu a sebaúcty. Keď si silou mocou potrebuješ vrznúť, tak to urob, načo si potrebovala požehnanie tu...🤦🏻‍♀️
Neverím, že toto je reálne.

lindusss2016
25. nov 2025
@anonym_autor

@denithestrange1993 Mas nadvahu? tak ta manipuluju krasne farebne obaly cokolad, si prehnane vysportovana? tak ta manipuluje tvoje okolie a telka, mas pekne auto? manipuluje ta zavist. si na koniku? manipuluje ta sila anonymity.

@anonym_autor prepac, ale toto, co si vyplodila, nema absolutne ziaden zmysel 🙈 ale vsimla som si, ze vo viacerych komentoch sa vyjadrujes takym jednoduchsim zmyslanim, tak ma to velmi neprekvapilo.
Ale napriek tomu ti dam sancu nam to objasnit...

Takze vysportovany clovek je vysportovany kvoli telke a okoliu??? A co takto kvoli sebe? Predstav si, ze existuju ludia - a je ich mnoho, ktorych sport bavi! A robia to kvoli sebe. Ak mam pekne auto (lebo takmer kazde nove auto je pekne), manipuluje ma zavist??? WTF? Ja mam auto preto, ze vela cestujem a kedze mam deti, chcem cestovat bezpecne a spolahlivo. Co to ma so zavistou spolocne???

Tvoje "logicke" uvahy nedavaju absolutne zmysel. Ved povedz narovinu, ako to mas. Davno si nebola s chlapom a chces si zasukat 🤷 Ved preto ta nikto nebude sudit, ale ani ta obdivovat. Ja sice neholdujem sexu bez lasky, ale chapem, ze sa to deje. Ale comu nerozumiem je, ze ty vies, ze ta manipuluje, nastavuje nezmyselne pravidla a ty ako husicka mu zobkas z ruky a chystas sa odist k cudziemu chlapovi na dva dni 🤦

Ja teda verim a aj ti zelam, aby sa tieto hrozostrasne predpovede vobec nenaplnili, ale rozumies vobec tomu, ze tam mozes prist (a urcite aj prides) v ocakavaniach, ktore sa vobec nemusia naplnit? Vo ked ti bude smrdiet, co ked bude vyzerat nazivo hrozne, alebo mat neprijemny hlas, vystupovanie. Je toho tolko, co sa moze pokazit. A ty tam s nim budes dva dni zavreta...

Mrzi ma, ze niektore zeny v zivote nepoznali, co je to hrdost, sebaucta, ze si zasluzia byt milovane, ze nemusia zit, ani sa stretavat s debilmi, ale existuju aj muzi, ktori su stale gentlemani...

maminkadeticiek
25. nov 2025

Pripadas mi hrozne zufala ked ti takto odumiera mozog a sudnost.

anonym_09a471
25. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f741b4 ved prave, nic na tom nieje. a ked mnohe zeny nasadnu na prvom rande do auta niekomu? tiez netusia co s nimi bude, zaujimal ma nazor , tak uz ho vieme, a asi aj stacilo, ale tiehluposti co uz domyslali to jeextrem, akoby 90 = chlapov boli vrahovia, a dalsich 10 uchylovia. len potom ako to ze kazda ma doma muza, co teda naju za muzov?

@anonym_autor ono staci, ak prave ten 1 bude nejaky sadista. To, ako vystupuje na FB vobec neznanena, ze je to on. Si dospela zena, zjavne rozhodnuta tam ist. Vobec to neidsudzujem z moralnej stranky, ze mat s tym muzom hned sex. Ja by som sa vsak bala. Je to uplne ine, ako ked si niekde v meste. A ked si u niekoho doma. Aspon povedz nejakej kamoske , ze ides tam a tam. A ked sa neozves do nejakeho casu, nech zalarmuje policiu. Aspon nejaku poistku nech mas.

monulka205
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f741b4 ved prave, nic na tom nieje. a ked mnohe zeny nasadnu na prvom rande do auta niekomu? tiez netusia co s nimi bude, zaujimal ma nazor , tak uz ho vieme, a asi aj stacilo, ale tiehluposti co uz domyslali to jeextrem, akoby 90 = chlapov boli vrahovia, a dalsich 10 uchylovia. len potom ako to ze kazda ma doma muza, co teda naju za muzov?

@anonym_autor máš pravdu autorka, manipuluje ťa ako bábku a presne tou bábkou si. Veď ty si už rozhodnutá a oponuješ na každý iný názor. Tak moja otázka je, prečo si zakladala túto tému? Je to výmysel, lebo sa doma nudíš? Alebo si si myslela, že nájdeš viac takých 40+, čo uviazli zmýšľaním v puberte a podporia tvoje rozhodnutie? Už si mala 18, si zodpovedná sama za seba, za svoje zdravie a život. Tak rob ako myslíš. V tomto svete a na tom byte ti prajem veľa šťastia.

fialka555
26. nov 2025

@anonym_autor Ja by som šla, ale by som sa odmaľovaĺa predtým, hneď by som videla, ako je seriózny.😂😂😂

rozculena
26. nov 2025

a kto to je? Neprezradila?

anonym_86d8a4
26. nov 2025

Tento muz seriony nie je, preto by som do takeho niecoho nesla. Chodila som na rande s naozaj serioznymi muzmi a priebeh prveho rande malo uroven. Ale ekonomicka rada pre teba- ak sa rozhodnes ist tak si daj zato aspon zaplatit, lebo sa obavam, ze nic viac to neprinesie 🤷‍♀️

anonym_dafafb
26. nov 2025

@anonym_autor mala som za svojho života vzťahy s viacerými verejne známymi osobnosťami a napriek tomu, že sme sa sa začali stretávať najprv mimo nešla som ani po treťom rande k nim domov, trvalo to dlhšie, tak že jemu ide o jediné ,ked ťa volá hneď a hlavne nech vás nikto iný spolu nevidí.

anonym_6cbfeb
26. nov 2025
@rozculena

a kto to je? Neprezradila?

@rozculena ked ma manzelku, zajtra by to bolo na topkach, ale mozno je to len nejaka miestna rybka a ani nevieme o koho ide

autor
27. nov 2025
@anonym_6cbfeb

@rozculena ked ma manzelku, zajtra by to bolo na topkach, ale mozno je to len nejaka miestna rybka a ani nevieme o koho ide

@anonym_6cbfeb Brada Pitta poznas?

anonym_6cbfeb
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 😄Brad by ta vzal niekde, viem, ze to je uz dedko, ale urcite nejaku veceru by dal

anonym_3bb678
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Brad Pitt je každý druhý keď chce 🙂

autor
27. nov 2025
@anonym_6cbfeb

@anonym_autor 😄Brad by ta vzal niekde, viem, ze to je uz dedko, ale urcite nejaku veceru by dal

@anonym_3bb678
@anonym_6cbfeb nieje nieje to brad pitt ale tiez ma dve oci, nos hlavu a nohy ako on uplne ako on, dokonca aj 20 prstov maju rovnako 🙂

anonym_3bb678
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_3bb678
@anonym_6cbfeb nieje nieje to brad pitt ale tiez ma dve oci, nos hlavu a nohy ako on uplne ako on, dokonca aj 20 prstov maju rovnako 🙂

@anonym_autor pokiaľ viem, ešte si ho ani nevidela naživo

elviku11
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_3bb678

@anonym_autor Tento víkend tam máš ísť? Už zajtra poobede? Budeme na teba myslieť a držať ti palce 🙂

autor
27. nov 2025
@elviku11

@anonym_autor Tento víkend tam máš ísť? Už zajtra poobede? Budeme na teba myslieť a držať ti palce 🙂

@elviku11 Dakujem

anonym_6cbfeb
27. nov 2025
@anonym_3bb678

@anonym_autor Brad Pitt je každý druhý keď chce 🙂

@anonym_3bb678 aj casanova 😄

anonym_cff443
27. nov 2025

Potom daj vediet ci zijes a ake to bolo

rozculena
27. nov 2025
@anonym_6cbfeb

@anonym_6cbfeb byť veľmi seriózny a mať manželku sa predsa vylučuje. Či?

anonym_6cbfeb
27. nov 2025
@rozculena

@anonym_6cbfeb byť veľmi seriózny a mať manželku sa predsa vylučuje. Či?

@rozculena nova doba...vola sa to seriozne neverny

anonym_6cbfeb
28. nov 2025

uz se to bliži

anonym_cff443
28. nov 2025

kedy je ta prespavacka? uz dnes? 🙂

anonym_6cbfeb
28. nov 2025
@anonym_cff443

kedy je ta prespavacka? uz dnes? 🙂

@anonym_cff443 uz prebieha

nika185
28. nov 2025

úprimne? bála by som sa, dnes po svete behá plno psychopatov, už len to, že to navrhol pri prvom stretnutí by u mňa zaradilo spiatočnú, prvé stretnutia majú byť na verejnom mieste, žiadne byty a žiadne vozenie v aute

nika185
28. nov 2025

kopirujem, čo si napísala vo svojom príspevku na konci........V podstate ho uvidite prvy krat ako vyzera, aky je a hned sa mu odovzdate na dva dni a to aj telom? Sli by ste do niecoho takeho?.....no v diskusií píšeš, že si píšete cez fb a má tam on kopec fotiek aj ty, tak vidite ako vyzeráte , tak teda ako teraz

anonym_f8aa9a
28. nov 2025

Nezabudni si pre istotu napísať list na rozlúčku pre rodinu.... len tak keby niečo. 😌
A teraz vážne: preskočilo ti??? 🤦🏻‍♀️