icon

Randím s cudzincom: Prečo sa nezaujíma o mňa viac?

9. sep 2026

Ahojte, len chcem vediet nazor, randim s cudzincom uz 3 tyzdne, aj sme spolu spali, vsetko fajn chemia stale mi hovori ako mu je somnou dobre atd atd… o co mi ide je ze za tri tyzdne sa ma ani neopytal na moje priezvisko ( piseme si len cez whatsapp ), plus nepridal si ma na ziadne soc siete, pritom viem ze na instagrame je aktivny … jednoducho mi to pride divne a nemam 15, mam 28 ale preco sa ma na nic z toho este neopytal

Strana
z2
anonym_31e435
Včera o 06:35

@anonym_autor odkiaľ je?

beloved
Včera o 06:37
@bjnr

Ide o nesúlad medzi tým, čo vám hovorí, a tým, koľko reálne investuje do spoznávania vás. Keď vás za tri týždne človek nezavolá celým menom a nepustí vás do svojho bežného, verejného sveta na sociálnych sieťach, málokedy ide o skutočnú zabudlivosť. Často je to spojené so schopnosťou oddeliť určité vzťahy, emócie alebo zážitky do nepriedušne uzavretých priehradiek. Vy v súčasnosti fungujete v jeho „priehradke na chémiu a príjemne strávený čas“, do ktorej zatiaľ nepotrebuje vpustiť váš reálny život, vašu identitu ani vaše zázemie. Problém však nie je len v tom, čo robí on. Dynamika, do ktorej ste sa dostali, sa volá pasívne čakanie na zvolenie. Hoci máte 28 rokov a logicky cítite rozpor, vaša reakcia zostáva v rovine tichého pozorovateľa, sledujete jeho aktivitu na Instagrame, vyhodnocujete indikátory neistoty, no navonok hráte rolu „pohodového dievčaťa“, ktoré nechce robiť scény. Tým však podvedome pristupujete na pravidlá hry, v ktorých sa vaše potreby a hranice posúvajú na druhú koľaj, len aby ste nenarušili začínajúcu idylu. Chémia je skvelé palivo, ale mimoriadne zlý kompas. Pokiaľ budete čakať, kým si vás niekto vyzdvihne alebo overí ako plnohodnotnú partnerku, odovzdávate kontrolu nad svojou hodnotou druhej strane. Dospelá komunikácia nečaká na povolenie. Ak chcete vedieť, na čom ste, nemusíte robiť výsluch ani hrozivú scéna o budúcnosti. Stačí prirodzene, priamo a bez zbytočnej drámy otvoriť priestor pre to, čo je pre vás dôležité, napríklad jednoduchou poznámkou či otázkou priamo v rozhovore, nie tichým pátraním v úzadí. Sledujte potom nie to, čo hovorí (či je mu s вами „dobre“), ale ako reaguje na vašu autenticitu a prirodzenú zvedavosť. Čo presne vás brzdí v tom, aby ste sa ho na to priamo opýtali sama, a čoho sa v skutočnosti bojíte, že by ste v jeho odpovedi počuli? Zároveň by som bola opatrná s tým, aby ste z toho hneď urobili dôkaz, že o vás nemá záujem. Ľudia majú rôzne tempo, návyky aj vzťah k sociálnym sieťam. Ale nemusíte ani presviedčať samu seba, že vám to nemá prekážať. Ak vám niečo nesedí, dôležitejšie než zisťovať, „čo tým myslí on“, je zistiť, čo to znamená pre vás. Namiesto detektívnej práce na Instagrame by som si všímala jeho správanie v ďalších stretnutiach. A pokojne sa ho môžete úplne jednoducho opýtať: „Všímam si, že o mne vlastne veľa nevieš. Ako to máš so mnou a čo od toho medzi nami očakávaš?“ Nečakáte náhodou, že jeho ďalšie kroky vám dajú istotu, ktorú si zatiaľ nechcete dať sama tým, že si priznáte, čo od tohto vzťahu chcete vy? Možno vás viac desí predstava, že vy už začínate chcieť viac a on možno nie a to je informácia, ktorú je lepšie vedieť než tri týždne analyzovať jeho Instagram.

@anonym_6b7705 Profil @bjnr nema vlastny nazor a vlastne slova. Mozno ma tiez IQ 28 a velmi chce prispievat do kazdej diskusie, ale staci to na ctrl+c a ctrl+v.

edinka126
Včera o 06:41

@anonym_autor po troch týždnoch a spávate spolu...viac nepotrebuje.....

moonlight1210
Včera o 06:47
@anonym_autor

@janinah nemyslim si ze moje iq by bolo 28, len sa mi tu nechcelo pisat polmetrovy pribeh o nas, tak som to napisala v skratke a ano moze to vyzniez zvlastne … ludia sa tu pytaju kadejake blbosti, ja sa popravde o tom nemam s kym porozpravat tak ano rada by som si precitala nejake nazory ludi … ze sme spolu spali ano, ale nie na prvom, druhom ani tretom rande … nechcela som a ani nechcem byt nikomu ziadny matrac… fakt bol stale pozorny mily a citila som z neho to co citim aj ja … jednoducho ale presiel uz nejaky cas a nejaky vnutorny hlas mi hovori ze nieco mi tam nesedi … proste ak s niekym randim skoro mesiac a som zalubena, zaujimaju ma aj hluposti, a priezvisko, v dnesnej dobe ig, je podla mna normalka … ale na nic z takychto veci sa ma proste neopytal ..

@anonym_autor ja len dufam, ze to nie je daky “habibi”.

Kazdopadne, jeho “je mi s tebou dobre” ma hodnotu tvojho zvolania “och, tu je tak krasne!” na dovolenke.

Inymi slovami: je to super, kym to trva. Ked to skonci, ide to do zabudnutia. Ostava nanajvys par peknych spomienok.
Neznamena to, ze teraz ides o tom mieste studovat historiu, zaujimat sa o ludi, co tam ziju, ich zvyky, tradicie, socialny zivot a nebodaj tam planujes kupovat nehnutelnost a zit.

To si teraz ty pre neho.
On si uziva a vychutnava pritomny okamih a naplno sa mu oddava, kym je to nove, zaujimave, lakave, zabavne a pritazlive.
Az to strati prvotny lesk, tak uvidis vasu spolocnu realitu.

Ale jeho plytky zaujem o teba (ze mu rodne meno staci), svedci o tom, ze od tohto vztahu si nic neslubuj. Naozaj si len zaujimave pekne telo.

Tak pozbieraj hrdost a zrus mu pristup k sebe.

Ako sa hovori: “Nic zenit - nic laska.” (Wnnetou, I.diel). 🙂

pedro1234
Včera o 06:58

Aby sme sa niekam pohli, opýtam sa priamo - je to arab ? Pokiaľ je to dovolenková romanca, treba to povedať priamo, ak teda chceš relevantné odpovede.

anonym_c71028
Včera o 07:01
@beloved

@anonym_6b7705 Profil @bjnr nema vlastny nazor a vlastne slova. Mozno ma tiez IQ 28 a velmi chce prispievat do kazdej diskusie, ale staci to na ctrl+c a ctrl+v.

@beloved A je to určite AI? Strašne ma rozčuľuje, že niekoho baví kopírovať odpovede od AI. Fakt choré.

magdalienka11
Včera o 07:02

@anonym_autor chce len to jedno 😄....

anonym_52b763
Včera o 07:51

Chapem Tvoje pochybnosti. Ale uprimne by som tomu neprikladala extra vahu. Ani sex po troch tyzdnoch mi nepride divny.
Pre mna je napr dobry sex vo vztahu dolezity a ked vidim ze by to mohlo byt vaznejsie tak chcem sex cim skor aby som sa zbytocne nenamotavala na niekoho s kym nam to v posteli neklape.
Co sa tyka socialnych sieti - nie kazdy nimi zije a riesi to. Zas napisem priklad mna. Mojho sucasneho partnera som si pridala asi az po mesiaci dvoch? Neriesila som to nejako a ani on. Keby to bolo na nom tak doteraz by si ma mozno nepridal 🤣
A moje priezvisko nikdy nepytal, ani neviem ako sa ho dozvedel, pravdepodobne ked mi niekto volal a som sa predstavila 😀

Kazdy Ti poradi podla svojej skusenosti. To je zradne na tychto diskusiach. Lebo to, ako to je naozaj nevie nikto a zbytocne sa nechavas ovplyvnit nazormi cudzich ludi, ktori do tej situacie nevidia.

Ak chces aby vedel Tvoje priezvisko, tak mu ho povedz. Ak ho chces mat na socialnych sietiach, tak si ho pridaj. Myslim ze zbytocne riesis nepodstatne veci

slavomira236
Včera o 08:43
@anonym_7af88e

@anonym_autor ked poznal moje meno 🤣🤣🤣

@anonym_7af88e ake tak zas nemaju 15 st ze sa budu vodit rok za rucicky a potom sa vyspia. Ma 28 a dospeli ludia zacinaju so sexom skor urcite.

danica2711
Včera o 09:04

@anonym_autor a ty jeho priezvisko poznáš? Myslím skutočné, nie nejaké bla-bla, čo ti exot bohvieodkiaľ nahovoril. Lebo ty možno jeho priezvisko budeš potrebovať, keď ho dáš hľadať, on tvoje nie

anonym_0e0bbe
Včera o 09:17
@anonym_bc00be

@bjnr to ťa baví dávať do každej témy odpovede od AI?

@anonym_6b7705 ja som ju už blokla, lebo mi už išla s tým na nervy.
@anonym_bc00be

anonym_6b7705
Včera o 09:58
@ivicatolic

@anonym_autor šak mu je dobre....to stačí....ked nebude - odíde 🤣😭🤣😭🤣
A teraz si zaspievajme - bože môj, bože môj, prečo si ma opustil

@ivicatolic skor by so hodilo Rozum moj, rozum moj, kde si sa podel?

rozkvet1
Včera o 10:43
@slavomira236

@anonym_7af88e ake tak zas nemaju 15 st ze sa budu vodit rok za rucicky a potom sa vyspia. Ma 28 a dospeli ludia zacinaju so sexom skor urcite.

@slavomira236 ja ak sa mozem do toho pripliest. Mam 27 a co sa tyka spania tak osobne az po pol roku chodenia. Chodenia, nie kamaratstva. Inak by som mala vysoky bodycount a to nechcem. Zatial s tym ziadny chlap, ktory ma realne chcel, nemal problem.

autor
Včera o 11:52
@danica2711

@anonym_autor a ty jeho priezvisko poznáš? Myslím skutočné, nie nejaké bla-bla, čo ti exot bohvieodkiaľ nahovoril. Lebo ty možno jeho priezvisko budeš potrebovať, keď ho dáš hľadať, on tvoje nie

@danica2711 áno poznám

autor
Včera o 11:54
@pedro1234

Aby sme sa niekam pohli, opýtam sa priamo - je to arab ? Pokiaľ je to dovolenková romanca, treba to povedať priamo, ak teda chceš relevantné odpovede.

@pedro1234 áno je arab, ale žiadna dovolenková romanca, žije tu 15 rokov, od nejakých 20tich - má 35 .. chodil tu aj do školy aj tu pracuje

autor
Včera o 11:55

aj hovorí po slovensky, prostw normálne tu žije

anonym_6da431
Včera o 14:28

@anonym_autor Fu, mne zas pride divne dat svoje najintimnejsie co mam, svoje telo niekomu, s kym si pisem len cez whtsp a dotycny ani nevie ako sa volam 🫣 Ty si asi radodajka, ze ano. Ty asi sex neberies moc vazne, ako vyjadrenie lasky, ako nieco exkluzivne vo vztahu.

anonym_d6b9c7
Včera o 18:28

S manželom sme sa spoznali cez soc siete a prve rande bol obed v reštaurácii. Ja som bola v praci a pocas obednej pauzy som si s nim strihla toto rande. Bavili sme sa aj o svojich zamestnaniach a nejako z toho dialógu mi prezradil aj svoje priezvisko. Vzájomne sa tieto veci o sebe vedeli do piateho rande. Stretávali sme sa skor ako kamaráti a vyspala som sa s nim po 3 mesiacoch od prveho rande. Ty vlezes chlapovi do postele do par dni a čudujes sa. Okrem toho cudzinci su promiskuitni a maju takych ako si ty zo pat, zo šesť. Tiez som bola mlada a hlúpa a tiez som naletela. Mimochodom na socialne sme sa s muzom pridali cca po roku randenia.

Strana
z2