icon

Randím s cudzincom: Prečo sa nezaujíma o mňa viac?

9. sep 2026

Ahojte, len chcem vediet nazor, randim s cudzincom uz 3 tyzdne, aj sme spolu spali, vsetko fajn chemia stale mi hovori ako mu je somnou dobre atd atd… o co mi ide je ze za tri tyzdne sa ma ani neopytal na moje priezvisko ( piseme si len cez whatsapp ), plus nepridal si ma na ziadne soc siete, pritom viem ze na instagrame je aktivny … jednoducho mi to pride divne a nemam 15, mam 28 ale preco sa ma na nic z toho este neopytal

Strana
z2
anonym_b88401
9. sep 2026

A na čo mu bude tvoje priezvisko? Aj tak si ho nezapamata. Nepotrebuje ho vediet. To, co potreboval predsa dostal.

anonym_a22f88
9. sep 2026

@anonym_autor Užívaj si pekné chvíle a na tóny svadobného pochodu zabudni.

anonym_6b7705
9. sep 2026

Vsak dostal co chcel, viac od teba neocakava, tak preco ma vediet aj tvoje priezvisko?

anonym_038e82
9. sep 2026

hlavne ze si s nim uz vliezla do postele ....

anonym_47fec5
9. sep 2026

@anonym_autor ved jeho sa spytaj, my nie sme jeho hovorkyne

anonym_661c43
9. sep 2026

Chce ta pravdepodobne len na sex, ved za 3 tyzdne ste sa nemohki ani poriadne apoznat a uz spolu spite.

janinah
9. sep 2026

28 je IQ ? Jáj,že vek...no,aha...tak nič
Troll

bjnr
9. sep 2026

Ide o nesúlad medzi tým, čo vám hovorí, a tým, koľko reálne investuje do spoznávania vás. Keď vás za tri týždne človek nezavolá celým menom a nepustí vás do svojho bežného, verejného sveta na sociálnych sieťach, málokedy ide o skutočnú zabudlivosť. Často je to spojené so schopnosťou oddeliť určité vzťahy, emócie alebo zážitky do nepriedušne uzavretých priehradiek. Vy v súčasnosti fungujete v jeho „priehradke na chémiu a príjemne strávený čas“, do ktorej zatiaľ nepotrebuje vpustiť váš reálny život, vašu identitu ani vaše zázemie. Problém však nie je len v tom, čo robí on. Dynamika, do ktorej ste sa dostali, sa volá pasívne čakanie na zvolenie. Hoci máte 28 rokov a logicky cítite rozpor, vaša reakcia zostáva v rovine tichého pozorovateľa, sledujete jeho aktivitu na Instagrame, vyhodnocujete indikátory neistoty, no navonok hráte rolu „pohodového dievčaťa“, ktoré nechce robiť scény. Tým však podvedome pristupujete na pravidlá hry, v ktorých sa vaše potreby a hranice posúvajú na druhú koľaj, len aby ste nenarušili začínajúcu idylu. Chémia je skvelé palivo, ale mimoriadne zlý kompas. Pokiaľ budete čakať, kým si vás niekto vyzdvihne alebo overí ako plnohodnotnú partnerku, odovzdávate kontrolu nad svojou hodnotou druhej strane. Dospelá komunikácia nečaká na povolenie. Ak chcete vedieť, na čom ste, nemusíte robiť výsluch ani hrozivú scéna o budúcnosti. Stačí prirodzene, priamo a bez zbytočnej drámy otvoriť priestor pre to, čo je pre vás dôležité, napríklad jednoduchou poznámkou či otázkou priamo v rozhovore, nie tichým pátraním v úzadí. Sledujte potom nie to, čo hovorí (či je mu s вами „dobre“), ale ako reaguje na vašu autenticitu a prirodzenú zvedavosť. Čo presne vás brzdí v tom, aby ste sa ho na to priamo opýtali sama, a čoho sa v skutočnosti bojíte, že by ste v jeho odpovedi počuli? Zároveň by som bola opatrná s tým, aby ste z toho hneď urobili dôkaz, že o vás nemá záujem. Ľudia majú rôzne tempo, návyky aj vzťah k sociálnym sieťam. Ale nemusíte ani presviedčať samu seba, že vám to nemá prekážať. Ak vám niečo nesedí, dôležitejšie než zisťovať, „čo tým myslí on“, je zistiť, čo to znamená pre vás. Namiesto detektívnej práce na Instagrame by som si všímala jeho správanie v ďalších stretnutiach. A pokojne sa ho môžete úplne jednoducho opýtať: „Všímam si, že o mne vlastne veľa nevieš. Ako to máš so mnou a čo od toho medzi nami očakávaš?“ Nečakáte náhodou, že jeho ďalšie kroky vám dajú istotu, ktorú si zatiaľ nechcete dať sama tým, že si priznáte, čo od tohto vzťahu chcete vy? Možno vás viac desí predstava, že vy už začínate chcieť viac a on možno nie a to je informácia, ktorú je lepšie vedieť než tri týždne analyzovať jeho Instagram.

sissy27
9. sep 2026

@anonym_autor naco by mu bolo tvoje priezvisko a preco by ta mal pridavat na socialne siete? 😃

beata_k
9. sep 2026

@anonym_autor Si matrac. Staci mu tvoje krstne meno. Aby si ta nepomylil s inou 😀

anonym_6b7705
9. sep 2026
@bjnr

Ide o nesúlad medzi tým, čo vám hovorí, a tým, koľko reálne investuje do spoznávania vás. Keď vás za tri týždne človek nezavolá celým menom a nepustí vás do svojho bežného, verejného sveta na sociálnych sieťach, málokedy ide o skutočnú zabudlivosť. Často je to spojené so schopnosťou oddeliť určité vzťahy, emócie alebo zážitky do nepriedušne uzavretých priehradiek. Vy v súčasnosti fungujete v jeho „priehradke na chémiu a príjemne strávený čas“, do ktorej zatiaľ nepotrebuje vpustiť váš reálny život, vašu identitu ani vaše zázemie. Problém však nie je len v tom, čo robí on. Dynamika, do ktorej ste sa dostali, sa volá pasívne čakanie na zvolenie. Hoci máte 28 rokov a logicky cítite rozpor, vaša reakcia zostáva v rovine tichého pozorovateľa, sledujete jeho aktivitu na Instagrame, vyhodnocujete indikátory neistoty, no navonok hráte rolu „pohodového dievčaťa“, ktoré nechce robiť scény. Tým však podvedome pristupujete na pravidlá hry, v ktorých sa vaše potreby a hranice posúvajú na druhú koľaj, len aby ste nenarušili začínajúcu idylu. Chémia je skvelé palivo, ale mimoriadne zlý kompas. Pokiaľ budete čakať, kým si vás niekto vyzdvihne alebo overí ako plnohodnotnú partnerku, odovzdávate kontrolu nad svojou hodnotou druhej strane. Dospelá komunikácia nečaká na povolenie. Ak chcete vedieť, na čom ste, nemusíte robiť výsluch ani hrozivú scéna o budúcnosti. Stačí prirodzene, priamo a bez zbytočnej drámy otvoriť priestor pre to, čo je pre vás dôležité, napríklad jednoduchou poznámkou či otázkou priamo v rozhovore, nie tichým pátraním v úzadí. Sledujte potom nie to, čo hovorí (či je mu s вами „dobre“), ale ako reaguje na vašu autenticitu a prirodzenú zvedavosť. Čo presne vás brzdí v tom, aby ste sa ho na to priamo opýtali sama, a čoho sa v skutočnosti bojíte, že by ste v jeho odpovedi počuli? Zároveň by som bola opatrná s tým, aby ste z toho hneď urobili dôkaz, že o vás nemá záujem. Ľudia majú rôzne tempo, návyky aj vzťah k sociálnym sieťam. Ale nemusíte ani presviedčať samu seba, že vám to nemá prekážať. Ak vám niečo nesedí, dôležitejšie než zisťovať, „čo tým myslí on“, je zistiť, čo to znamená pre vás. Namiesto detektívnej práce na Instagrame by som si všímala jeho správanie v ďalších stretnutiach. A pokojne sa ho môžete úplne jednoducho opýtať: „Všímam si, že o mne vlastne veľa nevieš. Ako to máš so mnou a čo od toho medzi nami očakávaš?“ Nečakáte náhodou, že jeho ďalšie kroky vám dajú istotu, ktorú si zatiaľ nechcete dať sama tým, že si priznáte, čo od tohto vzťahu chcete vy? Možno vás viac desí predstava, že vy už začínate chcieť viac a on možno nie a to je informácia, ktorú je lepšie vedieť než tri týždne analyzovať jeho Instagram.

@bjnr a teraz bez pomoci AI, z vlastnej hlavy, vlastnymi slovami

anonym_bc00be
9. sep 2026
@bjnr

@bjnr to ťa baví dávať do každej témy odpovede od AI?

anonym_cd75da
9. sep 2026

@anonym_autor Tak si odfotiť jeho doklady, keď bude spať, aby si vedela kde máš poslať žiadosť o výživné, keď budeš tehotná a keď náhodou chytíš nejakú pohlavnú chorobu, aby si mu mohla,, poďakovať''.

ivicatolic
9. sep 2026

@anonym_autor šak mu je dobre....to stačí....ked nebude - odíde 🤣😭🤣😭🤣
A teraz si zaspievajme - bože môj, bože môj, prečo si ma opustil

anonym_d3f80b
9. sep 2026

Si skvelý matrac 👏👍👍

autor
9. sep 2026
@janinah

28 je IQ ? Jáj,že vek...no,aha...tak nič
Troll

@janinah nemyslim si ze moje iq by bolo 28, len sa mi tu nechcelo pisat polmetrovy pribeh o nas, tak som to napisala v skratke a ano moze to vyzniez zvlastne … ludia sa tu pytaju kadejake blbosti, ja sa popravde o tom nemam s kym porozpravat tak ano rada by som si precitala nejake nazory ludi … ze sme spolu spali ano, ale nie na prvom, druhom ani tretom rande … nechcela som a ani nechcem byt nikomu ziadny matrac… fakt bol stale pozorny mily a citila som z neho to co citim aj ja … jednoducho ale presiel uz nejaky cas a nejaky vnutorny hlas mi hovori ze nieco mi tam nesedi … proste ak s niekym randim skoro mesiac a som zalubena, zaujimaju ma aj hluposti, a priezvisko, v dnesnej dobe ig, je podla mna normalka … ale na nic z takychto veci sa ma proste neopytal ..

autor
9. sep 2026

celkovo nechapem preco niektore potrebujete len urazat, niekto sa chce len uprimne poradit alebo pocut nejake nazory a myslim ze vsetko sa da napisat aj normalne, neviem preco by som automaticky mala mat iq 28 🙂

anonym_152156
9. sep 2026
@anonym_autor

celkovo nechapem preco niektore potrebujete len urazat, niekto sa chce len uprimne poradit alebo pocut nejake nazory a myslim ze vsetko sa da napisat aj normalne, neviem preco by som automaticky mala mat iq 28 🙂

@anonym_autor
Je europan?

sense
9. sep 2026

Podľa mňa mu ide o sex a nie niečo vážnejšie. Na druhú stranu keď sa tak spätne zamyslím, ani môj ex manžel a ani môj terajší chlap sa ma nikdy nepýtali explicitne ako sa volám druhým menom. A dlho som nemala ani jedného na sociálnych sietach. A terajšieho partnera asi až po 6rokoch na insta. Ale tak Insta mám asi rok dva. Veď ma pošli žiadosť o priateľstvo na soc sietach
Mne ale príde skoro po 3 týždňoch s niekým spať . Ty si zaľúbená, ale on to tak neciti

anonym_7af88e
9. sep 2026

@anonym_autor pretoze si mu dobrym matracom a to staci. Vyspat sa s niekym po 3 tyzdnoch aniz by vobec vedel ako sa volas. Asi budes trochu jednoducha no... tych 15 ti aj tak tipnem

autor
9. sep 2026
@anonym_152156

@anonym_autor
Je europan?

@anonym_152156 nieje 🙂

autor
9. sep 2026
@anonym_7af88e

@anonym_autor pretoze si mu dobrym matracom a to staci. Vyspat sa s niekym po 3 tyzdnoch aniz by vobec vedel ako sa volas. Asi budes trochu jednoducha no... tych 15 ti aj tak tipnem

@anonym_7af88e podľa mňa budeš jednoduchšia ty 🙂

autor
9. sep 2026
@anonym_7af88e

@anonym_7af88e ty si sa kedy vyspala so svojim chlapom po roku ? 😀

anonym_7af88e
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_7af88e ty si sa kedy vyspala so svojim chlapom po roku ? 😀

@anonym_autor ked poznal moje meno 🤣🤣🤣

autor
Včera o 04:08
@anonym_7af88e

@anonym_autor ked poznal moje meno 🤣🤣🤣

@anonym_7af88e hmmm tak to kedy sa dozvedel tvoje meno keď ani po troch týždnoch nie ???🤣🤣🤣

cippi
Včera o 04:34

Bud ta ma na sex lebo mnohi skuseni idu ma zeny cez to ze akoze chcu vztah a zeny na to skocia a maju ich na sex. Alebo proste to tak nie je a jednoducho je takyto momentalne😁

anonym_c71028
Včera o 05:08

Nič si z týchto “dám” nerob, nikto ich zrejme v reálnom živote nepočúva, tak si potrebujú prebytočnú energiu vybiť tu.

anonym_8755c5
Včera o 05:15

vsak tento cudzinec, je original zlata cicina ,

vevesh
Včera o 05:29
@anonym_autor

@janinah nemyslim si ze moje iq by bolo 28, len sa mi tu nechcelo pisat polmetrovy pribeh o nas, tak som to napisala v skratke a ano moze to vyzniez zvlastne … ludia sa tu pytaju kadejake blbosti, ja sa popravde o tom nemam s kym porozpravat tak ano rada by som si precitala nejake nazory ludi … ze sme spolu spali ano, ale nie na prvom, druhom ani tretom rande … nechcela som a ani nechcem byt nikomu ziadny matrac… fakt bol stale pozorny mily a citila som z neho to co citim aj ja … jednoducho ale presiel uz nejaky cas a nejaky vnutorny hlas mi hovori ze nieco mi tam nesedi … proste ak s niekym randim skoro mesiac a som zalubena, zaujimaju ma aj hluposti, a priezvisko, v dnesnej dobe ig, je podla mna normalka … ale na nic z takychto veci sa ma proste neopytal ..

@anonym_autor pri takomto niecom ma iba napadne- nema on niekde nejake zavazky? Zena, deti, exka...ze nie je zhavy si ta pridat na siete (ak je to pre teba tak velmi dolezite...)

katkazatka
Včera o 05:42

Dufam, ze pozna aspon krstne meno. Nehovori ti len "milacik"?🙂

Strana
z2