icon

Rodičia mi bránia v nasťahovaní sa k staršiemu priateľovi. Čo robiť?

11. apr 2026

Mohol by mi byť otec (44 rokov má), ale skrátka som sa zaľúbila. Poznáme sa už dlhšie, ale nikdy sme nerozmýšlali nad vzťahom, až teraz. Písali sme si celú noc, padla reč o tom, že by som sa k nemu nasťahovala. Má tri deti, ale tie sú už dospelé, v mojom veku. Nebývajú s ním. Rozvedený je už roky, má prácu... Len keď som to povedala rodičom, tak vôbec neboli nadšení. Doslova mi povedali, že ma k nemu bývať nepustia, ale ja som už dospelá a môžem rozhodovať o sebe. Povedali, že sa tak dobre nepoznáme, aby som k nemu išla bývať. Chápem, že sa o mňa boja, ale je to predsa moja vec, nie?

Strana
z5
anonym_c7a207
12. apr 2026

21 ročná zaľúbená do 44 ročného , týždeň chodite spolu a už bývať . Ty sa čuduješ prečo ti to rodičia zakázali? . No počkaj keď budeš sama matku a budeš mať tak dospievajúce dieťa ako si ty

staromodna
12. apr 2026

Neviem ci si to prečítaš, ale skus. Moja teta sa tak zamilovala v mladosti do staršieho muža. Rodičia-moji starí rodičia ju od toho odhovarali a ona im povedala, že nevedia co je láska. Zobrali sa tajne. Z mojej tety sa stala mladšia vdova a tie dospelé deti, ktoré v tej dobe mal, jej nenechali ani len ten byt, v ktorom bývali roky, a tak sa nikdy nestala matkou, bola opatrovateľkou a všetkým možným. Každý jeden deň chodí nosí na hroby starých rodičov kvety za to, že nepočúvala. Máš dobrých rodicov a zle ti nechcú. Nebuď pyšná a skus ich pocuvnut. Oni vedia prečo

nominativ
13. apr 2026
@oceanahory

@anonym_autor 😅 vies co nic, chod k nemu byvat...ved zivot ta nauci.

@oceanahory súhlasím, to je jediná cesta. Za mňa by mala ísť, aj tak si bude myslieť, že sú všetci proti nej a hlúpi a neprajúci. Mala by na to prísť sama.

Aj keď pre rodičov to musí byť ťažké. Veľmi. Mne ak dospelé decko po týždni "chodenia" s niekým začne skloňovať sťahovanie, tak si nasadím neurol.

kiki68
13. apr 2026
@anonym_c876cc

@kiki68 V padesiatke budes potrebovat opatrovatela? Kolko mas rokov? Zakladna skola?

@anonym_c876cc Mam 41 a kopec ludi okolo 50 je okolo mna na srot, platnicky v haji, infarkty, rakoviny, kadeco za diagnozy. Ta baba bude mat o 10-15 rokov okolo 30 a dopne jej, ze chce dieta a bude vitalna. Co jej ponukne on? Bude behat za dalsim malym dietatom, ked uz ma dospele deti? Z mojho pohladu ako 40tnicky nemam co 20 rocnemu cloveku okrem dobrej rady a rodicovskej naklonnosti ponuknut. Ved to je uplne chore, aby clovek, co ma mat nejake priority adekvatne jeho veku nahanal mlade masko, lebo je to este blbucke a staci tomu kupit telefon a kabelku.

anonym_c876cc
13. apr 2026
@kiki68

@anonym_c876cc Mam 41 a kopec ludi okolo 50 je okolo mna na srot, platnicky v haji, infarkty, rakoviny, kadeco za diagnozy. Ta baba bude mat o 10-15 rokov okolo 30 a dopne jej, ze chce dieta a bude vitalna. Co jej ponukne on? Bude behat za dalsim malym dietatom, ked uz ma dospele deti? Z mojho pohladu ako 40tnicky nemam co 20 rocnemu cloveku okrem dobrej rady a rodicovskej naklonnosti ponuknut. Ved to je uplne chore, aby clovek, co ma mat nejake priority adekvatne jeho veku nahanal mlade masko, lebo je to este blbucke a staci tomu kupit telefon a kabelku.

@kiki68 Ale ved v jej veku to bude iba ulet na par mesiacov. Nechapem, preco riesis. Diametralne odlisne zmyslanie. Musel by pan byt velmi bohaty, aby bola ochotna s nim zit.
Co sa tyka zdravia a veku. Genetika, zivotny styl a praca su zodpovedne za zdravie. 50 rocne zeny, ktore robia za pasom su zodrate, ale nie zeny, ktore robia v kancelarii alebo vobec. Holt, rozhodli si o tom pocas studia, ci sa chcu narobit.

kiki68
13. apr 2026
@anonym_c876cc

@kiki68 Ale ved v jej veku to bude iba ulet na par mesiacov. Nechapem, preco riesis. Diametralne odlisne zmyslanie. Musel by pan byt velmi bohaty, aby bola ochotna s nim zit.
Co sa tyka zdravia a veku. Genetika, zivotny styl a praca su zodpovedne za zdravie. 50 rocne zeny, ktore robia za pasom su zodrate, ale nie zeny, ktore robia v kancelarii alebo vobec. Holt, rozhodli si o tom pocas studia, ci sa chcu narobit.

@anonym_c876cc jasne, napusti ju a bude po ulete.

kiki68
13. apr 2026
@anonym_c876cc

@anonym_c876cc inak vacsina ludi okolo mna ma VS a maju sa fajn. Ich platnicky nejako nepobrali tu pracu v kancli a ich vaha tiez utrpela

anonym_c876cc
13. apr 2026
@kiki68

@anonym_c876cc jasne, napusti ju a bude po ulete.

@kiki68 Napusti??? Styridsiatnik si chce uzivat, stacili mu vlastne deti. Naozaj veris, ze si zavesi novu zenu a dieta na krk a bude robit od nevidim do nevidim? Ved ona bude na boostnutie ega, pohranie sa s mladym telom, aj tak vie, ze mentalne je pri nom dieta.
Ja vidim chorych hlavne pohybovy aparat u ludi, ktori pracuju fyzicky. Opytaj sa osetrujuceho lekara, aky typ ludi je najviac chory a potvrdi ti moje slova. Vacsina su robotnici.

anonym_d3c8e3
13. apr 2026

@anonym_autor ty si dospelá len v dokladoch.15 ročné dievčatá majú viac rozumu Počúvni rodičov a najskôr dospej😉

Strana
z5