icon

Rozbila som vraj chlapovi nový vzťah. Som zlá?

mirusik249
5. okt 2021

Rozbila som vraj chlapovi nový vzťah, lebo som dotyčnej napísala pravdu. Zamlčal jej dosť dôležité veci o svojej situácii a ta naivka mu to hltala aj s navijakom. Som zlá?

mirusik249
autor
5. okt 2021

Ja som z toho celého úplne nevyrovnaná... Nebudem klamať, mám ho rada, prešli sme si už kadecim.. nie je dokonalý ale ako sme sa vedeli pohádať tak sme sa aj vedeli podržať... Boli sme spolu dlhé roky, len posledné mesiace to akosi išlo do kelu... A to že som prišla na to že ma druhu bola náhoda... Dosť ma to zasiahlo že nepočkal... Neviem čo som sledovala tým že som jej povedala že stále spolu bývame ale bola som spokojná keď som vedela že jej to on nepovedal a už to vie... 🤷

taga
5. okt 2021

@mirusik249 * ty si neakceptovala ze on chcel rozchod
* ty si neakceptovala, ze on chce iny zivot
* ty si s nim spala napriek tomu, ze on sa s tebou rozisiel (a je djneo ci si to prijala alebo nie, bol to rozchod) a tym si sa v jeho ociach len zhadzovala
* ty si stale akoze chranis vsoje, co uz ale nie je tvoje a z nejakeho dovodu si sa postarala, aby si on nic nove nerozbehol

Neviem, ci si si ho tymto chcela udrzat, ale podla mna si sa v jeho ociach neskutocne zhodila. Dost zufale z tvojej strany

nyusika
5. okt 2021

@mirusik249 nuz, mozes hovorit komu chces a co chces. castokrat sa taketo ale obrati proti tebe, namotana baba chlapovi uveri veeeeeela.
kludne on z teba spravi nevyrovnanu psychicky labilnu zenu, ktora nedokaze spracpvat rozchod,
a ver mi, mlada uveri jemu, nie tebe

mirusik249
autor
5. okt 2021

@nyusika no asi sa nesnažil jej to vyvracať keď spolu neostali

mirusik249
autor
5. okt 2021

@taga ďakujem, no... Keďže sme sa za to obdobie po rozchode niekoľkokrát snažili to urovnať (a bola iniciatíva aj z jeho strany) a nielen sexom, nemyslím že som sa zhodila.. ja som o nej netušila...

nyusika
5. okt 2021

@mirusik249 no...to je verzia mozno pre teba 😀

mirusik249
autor
5. okt 2021

@nyusika tiež pravda 😏

thoughtfulweirdo
5. okt 2021

Tak keď si predstavím, by som si našla nového priateľa, a on by mi idiot "zabudol" povedať, že ešte býva a sexuje s bývalou, bola by som tej bývalej veľmi vďačná za ozrejmenie situácie skôr, než do toho spadnem 🤷
@mirusik249 podľa mňa si nič zlé neurobila. Keby k nej bol úprimný a povedal, ako to má, nič by si tou informáciou nepokazila. Z môjho pohľadu povedanie pravdy nie je rozbitie vzťahu. Vzťah by si mu rozbila, ak by si si vymyslela nejaké klamstvá a ona ti uverila. Takto si to rozbil akurát tak on sám klamstvom.

abbey1
5. okt 2021

@mirusik249 Ste rozideni, ale stále spolu žijete, a ešte i sexuálne? Ste ozaj rozideni? Či nemáš žiadnu sebaúctu?

simca06022011
5. okt 2021

Vies co, nie som za pisanie inym zenam, milenkam, frajerkam. Ale ty si urobila dobre. Ak ma chlap gule, tak sa po rozchode pobali a vypadne a tak zacne travit cas s frajerkou. Takto nech sa zduva kolko chce, nech sa pobali a ide a moze byt kde chce s kym chce... ale nech sa doma nehra na rodinku pred dietatom a zatial namotava klamstvami slecny vonku...

1andrea111
5. okt 2021

@mirusik249 čo nato Tvoj muž hovorí?

acrobaleno
5. okt 2021

@mirusik249 V prvom rade bola chyba, že si s ním spávala aj keď si vedela, že má inú. Ale tak neviem, čo ti na to povedať. Povedala si pravdu nie? Tak aké zničenie "jeho" vzťahu? A v čom ju klamal?

taga
5. okt 2021

@mirusik249 a toto je tvoj manzel ci partner?

bosorka2302
5. okt 2021

preco ste este spolu byvali? :/

mirusik249
autor
5. okt 2021

@acrobaleno nevedela som...

mirusik249
autor
5. okt 2021

@bosorka2302 pretože máme malé dieťa ktoré je na neho dosť fixované a odísť jeden alebo druhý z ničoho nič by bolo ťažšie ako sa takto tolerovať pár týždňov...

mirusik249
autor
5. okt 2021

@acrobaleno no v prvom rade ťa dotyčná netušila že sme stále v jednom byte.. vyhováral sa prečo ju nemôže vziať k sebe (pochopiteľne aby sme sa nestretli)... Ja som o nej nevedela ak by som tusila že spáva s inou ani by sa nedotkol... a ako vravím za ten čas bola aj z jeho strany iniciatíva "skúsiť" to znova ako pár no nedopadalo to dobre... Proste sme sa spolu vyspali chvíľu bol kľud a zase...

mirusik249
autor
5. okt 2021

@1andrea111 no čo na to môže povedať... Prv bol na mňa nasrati že sa montujem do niečoho čo sa má netýka a potom povedal že ju má v ....

tncka
5. okt 2021

@mirusik249 vy ste obaja nejaki divni,nemate si co vycitat🤭

mirusik249
autor
5. okt 2021

@tncka ďakujem za úprimnosť... Hej viem, že to celé znie šialene a isto si aj o mne myslíte že som porucha že s ním zotrvávam v jednom byte... 🤷

h2
5. okt 2021

@mirusik249 Nie, nemyslíme. Máte dieťa, je normálne, že sa snažíš zachrániť vzťah.
Neurobila si nič zlé. Ak sa niekto z vás troch zúčastnených zachoval blbo, tak je to Tvoj chlap.

mpg
5. okt 2021

Možno z toho nebude rozchod, ale začnú hľadať rýchlejšie spôsob, ako bývať spolu, rýchlejšie sa muž rozhýbe. Ale taký muž, čo takto klame novej priateľke, dá sa aj povedať, že sa rozvádza, lebo predošlý vzťah nefunguje a nedá sa zachrániť.

kiwi3
5. okt 2021

@mirusik249 snaz sa radsej vychladnut. urcite ti dojde, ze taky chlap stoji za velke h. naozaj s nim este chces po tom vsetkom zit? z tvojich cinov citit zufalstvo... ale co sa tyka tej novej znamosti, tiez by som zrejme nakonala inak, kedze sa ponukala taka lahka pomsta. ale vidis, nic to nevyriesilo a ani sa ti neulavilo.

retatka
5. okt 2021

Ja by som bola vďačná keby som dostala takú info od bývalej .Klamal Teba i ju,nemá charakter a bola by som rada ,že som to zistila na začiatku vzťahu a nie premrhala ktovie koľko času s klamárom ...

lubkavargova1
5. okt 2021

Inak ja skor gratulujem tej slecne, ze ho poslala k tebe naspat..sikovne vycuvala zo slucky a z bremena na krku...to ze nevedela, ze jej nataral bludy je smutne. Tak vysvetila si jej situaciu a hotovo vyriesila to paradne. Nech si otvori sampus...ty mas idiota a kurevnika naspat na krku, tebe este len zacnu nervy a problem na problem...

nikyball
5. okt 2021

@mirusik249 a to ako ste fungovali po sexe? Normálne ste sa k sebe tulili a podobne?

sense
5. okt 2021

Nie do zla ale. Z môjho pohľadu zúfalá... Ale tej slečne si urobila veľkú láskavosť a tebe ostal blb na krku a za chvíľu bude namotavat inú a medzi tým sa vyprázdni na tebe, keď bude mať plne vajca

sandrika1986
5. okt 2021

Nie si zlá..

kittykat22
5. okt 2021

@mirusik249 tak ale vy ste sa dohodli, ze spolu netvorite par. Ja teda nechapem, preco potom pises tej novej zene. To ked si ty teraz najdes noveho partnera tak bude v poriadku ked tvoj ex mu bude vypisovat co mu prave napadne? Nemyslim si, ze si zla. Ale ak neplanujes tolerovat jeho nove znamosti, tak sa dohodnite na definitivnom rozchode. Nejake take "sme spolu koli dietatu" a on chodi domov rano od inej - tak to, ze ste spolu koli dietatu je len vyhovorka. Vztah vypada ze je pase - nechaj ho odist a zariad si novy fajn zivot.

A na tvoju otazku - ano vztah si rozbila. Pravdepodobne len zacinajuci - ale vztah o ktory mal ex partner muz zaujem.

mirusik249
autor
Autor odpoveď zmazal