Rozchod a kecanie
Ahojte dievcata
Stretavali sme asi 3 mesiace, chlap sa snazil, bol ppzorny, pripustil si ma dost k telu. Ja casom jeho tiez. Kto by sa nemamotal. Mame obaja pred 40. Trapne ze riesim taketuo situaciu terZ ale co uz
Nikdy sa mi to nestalo
Nikdy sa so mnou chlap nerozusiel a este to klise co mi napisal
Vedela som uz posledne 2 mesiace ze je to zle - ine - najma v intimnej oblasti sa zmenil, nechcel uz nic so mnou mat. Predtym to bola vasen-vybuch- obojstranna
Tusila som ze asi v tom ina zena. Jasne ze sa neprij al led slm nacrtla ze sa u neho nieco zmenilo
Chcela som to nechat tak volne odpoavat ale medokazala a som napisala som ze teda vidim ze u neho nastali zmeny a ze nechajme tl tak …
Jeho reakcia bola taka ze ja som uzasna super a zasluzim si niekoho kto bude mat na mna viac priestoru a da mi nieco viac, ze on momentalne toho vela riesi (problemy s detmi, s byvalou asi, atd atd)
Viem ue je to klise
Vyhovorky
Viem ze chlap by si ma udrzal aspon na ten sex
Trapi ma to lebo taku vasen som nikdy nezazila ako pri nom a mne to tak stacilo a vyhovovalo - nemali sme obaja vela casu ale ten 1x co sa nam podarilo vidiet sa raz za cas tak to bolo skvele. Viem ze aj pre nejo. Az do urcitwhl mlmentu
Trochu sa neviem zmierit s tym ze viem/tusim ze ma vymenil (ako ponozly) ale je zbabely a otaca to tym smwrom ze nemame cas a ze preto to radsej nechajme
Ze nie som paranoidna? Ze je v tom daco ine? Proste chlap ktory chce tak bude bojovat a nie ze najdi si lepsieho … pptrebovala som sa vykecat
@nyusika Lenze chlap, co chce sex, nechce za to platit vyletmi a takymito hovadinami. Prave to je ta podstata - nenarokuj si nič. Mam ta na sex, nie na taranie a volny cas. Prave v tomto je muzske uvazovanie uplne ine. Zeny si tam hned davaju "aktivity mimo", chlapi, co hladaju "telo", tieto veci neriesia.
@zmrzlinka2021 to by si sa cudovala, kolko muzov vita takyto vztah, ako ja opisuijem.
najma starsi - v urcitom veku uz ma clovek rad svoje sukromie, ale privita blizku osobu, s ktorou moze zdielat aj prijemnejsie veci - spolocnost, sex...
alebo nejaka ina...nazoaj nema zmysel spekulovat, co sa stalo.
na 99.9 percent je v tom proste ina zena
akoze o com chce kecat ? 😀
zbytocne sa uz do toho nezamotavaj, rovno mu napis, ze nepovazujes za potrebne uz ckolvek rozoberat.
tak ked to vies, naco tam chces ist ?
vyspite sa spolu a budes tam, kde vcera, uplne v riti
z toho, čo si napísala, priťahoval Ťa len sexuálne, nie intelektuálne. Celý problém je, že berieš tragicky, že Ťa odmietol sexuálne.
Neviem, prečo veríš tomu, že on si dvihol ego a že Ťa dostal, kam chcel. Z toho, čo popisuješ, on sa postupne z toho "vzťahu" dával do úzadia. A je úplne jedno z akého dôvodu.
Ty si to cítila, napriek tomu si v tom celom zotrvávala a dúfala, že sa to zlepší. Pozornosť z neho obráť na seba a uvedomuj si svoj podiel zodpovednosti, že sa teraz cítiš takto.
Nemôžeš čokoľvek rozumne riešiť, ak nemáš nad situáciou odstup a dookola si ju premietaš v hlave.
Na mňa pôsobíš ako malé nahnevané dievčatko, ktorému zobrali hračku, ktorú silou mocou chce.
napis zajtra 😀 😀
ale vazne, na keru onu sa s nim chces stretnut, ked nedufas, ze sa nieco stane. si masochistka ?
iba sa strapnis, sorry, ze to pisem takto tvrdo.
nemate 15-20 rokov, aby ste sa takto spravali.
bud ta chce, alebop nechce, nic ine medzi tym nie je
@autorka Ja ta chapem, uplne normalne to boli. Boze, ved taketo odmietnutie zazije na svete minimalne raz kazdy....sprav si radost, vypi si vino s kamoskou a hlavne na ziadne stretko s nim nechod. Normalne mu napis, ze nevidis vyznam sa s nim stretnut, ze si sa posunula dalej a ze mu zelas zo srdca len to naj. A budes aj ty tak trosku moralny vitaz, hrda zena, co sa nikomu do postele nenatiska. Coskoro pride iny muz, s ktorym to bude urcite este lepsie, neboj.
A odporucam film na vecer k tomu vinu https://www.csfd.sk/film/234989-nie-je-z-teba-a...
Tak nech veci donesie, privitaj ho s usmevom, vtlac mu pusu na lice a ospravedln sa, ze mas program a ponahlas sa. Urcite s nim nic nerozoberaj, Podakuj Bohu ze si s nim prezila pekny cas a tes sa, ze ti zivot prinesie niekoho noveho. Tu nie je co vysvetlovat, ochladol, na to nie su ziadne argumenty ani vysvetlenia, vyvhovorky nic. Nema to s tebou nic spolocne. Ty si urcite hodnotna zena, ktoru rad oceni hocijaky iny muz.
@zmrzlinka2021 aký matrac? Veď si super užila aj ona. Že sa tu umára? No to by sa umárala, aj keby sa vodili za ručičky, lebo bežne žena v jej veku nerieši, uzná, že zrejme nebola pre neho top a vybavené. Neviem, prečo by mali čakať s intímnosťami dlhšie. Ak mi je ten muž sympatický, priťahuje ma, vonia mi, nevidím dôvod čakať do aleluja. Ak ma nepriťahuje, netrasú sa mi z neho kolená, tak môžeme byť spolu aj dva roky, nič z toho nebude.
píšeš: "moj druhy dojem bol taky ze tento chlap je hotovy z jeho ex a preto uz 6 rokov nikoho nemal (zevraj nikoho ale neverim)"
Celkom nechápem, čo riešiš či niekoho mal na sex alebo nie, že prečo je to pre Teba také dôležité, aj teraz to vedieť. Ak Tvoj druhý dojjem bol, že nemá doriešený vzťah s ex, spiatočku si mala dať vtedy Ty. Ale Ty si napriek tomu stále zotrvávala, aj keď sa to všetko zhoršovalo. Je to Tvoja zodpovednosť. Neprijímala a popierala si realitu aká bola, už vtedy. Rovanko, ako ju nevieš prijať teraz.
Ale minulosť nezmeníš. Môžeš si zobrať ponaučenie. A vedome sa odvracať od myšlienok na neho. Je to len otázka cviku. Ale ono to ustavičné myslenie prináša akoby chvíľkovú úľavu, aj keď v konečnom dôsledku je tomu práve naopak.
A si si istá že má inú??? Možno iné???
@lily14 Vobec za tym nemusi byt ina zena, aj moze samozrejme. Kazdy ma narok na ochladnutie citov, aj mne sa to bohuzial uz stalo a druhu stranu som sklamala 😔. A to som pritom do toho isla s uprimnym zaujmom a zalaskovanim. To sa tak niekedy stane, na zaklade malickosti som zistila ze toto nie je ono a uz som tie city v sebe nevedela najst...ved po par mesiacoch je to take iba spoznavanie a randenie len...
@lily14 neviem to. Su to moje dohady.
No čo bola si na stretnutie?

@0silvia0 určite, je veľa žien, ktoré sa vedia odosobniť. A tie, ktoré sa nevedia, sa postupne namotajú a trpia.
@nyusika keď sa namotajú, je to už ich zodpovednosť a musia sa s tým vysporiadať ony.
To, že Ty napíšeš, "nerobte z nich ľahké chudery" - to skôr hovorí o Tebe. Môj dojem z diskusie nie je, že by niekto z nich robil ľahké chudery. Alebo to niekto napísal a si to zovšeobecnila? Lebo ja osobne som z nikoho ľahkú chuderu neurobila.