Sestra a jej predsudky o práci upratovačky
Ahojte ani neviem ako začať. Mam 29 rokov, sestra ma 25.
Pracujem v jednej firme ako upratovačka(nič iné som zatiaľ nenasla, žijem v hladovej doline), pritom sestra robí niečo ako spolocničku, teda stretava sa s jedným starším mužom kvôli peniazom, berie ju na dovolenky a podobne.. Mne sa posmieva, že robím takú pracu, kde čistím špinu po iných.. Naozaj je práca upratovačky stále podradna?Nežijeme v spoločnosti, kde je každá praca dôležitá?
@anonym_autor no ona sa asi necíti špinavo že si zarába ako prostitútka keď ti toto hovorí. No vieš každý je iný. Morálne si na tom určite lepšie ako ona. Ale ona rozmýšľa iba peniazmi a keď jej povieš niečo o morálke tak ťa vysmeje. Keď má na to žalúdok tak nech to robí. Ja osobne by som na to žalúdok nemala.
Mladá, sprostá a ešte sa nad tebou povyšuje. Kľudne ju uprac aby prestala, a keď neprestane, použi niečo tvrdšie ( ja drhnem podlahu ty starý cocot, celá rodina je na teba hrdá).
Ty sa nemáš čo hanbiť za svoju prácu, nenatŕcas ruky na sociálke, poctivo a slušne si zarábaš. Nerobíš matrac starému seladónovi, nerobíš curvu.

@anonym_ae50a9 tak neviem, má bohatého partnera, ja ju nevnímam ako špinu, to by sme mohli povedať o každej ktorá sa aj vydala za bohatého
@anonym_autor Tak počkaj, počkaj....
Raz píšeš, že : .."robí niečo ako spolocničku, teda stretava sa s jedným starším mužom kvôli peniazom.." a potom že : ..má bohatého partnera, ja ju nevnímam ako špinu". Tak je jeho frajerkou alebo je to milenka za peniaze a necháva si za sex platiť? Lebo to je teda rozdiel.
Ale je zbytočné sem písať, lebo neviem, akú radu ty potrebuješ. Vydiskutuj si to so sestrou osobne.