Sestra a jej predsudky o práci upratovačky
Ahojte ani neviem ako začať. Mam 29 rokov, sestra ma 25.
Pracujem v jednej firme ako upratovačka(nič iné som zatiaľ nenasla, žijem v hladovej doline), pritom sestra robí niečo ako spolocničku, teda stretava sa s jedným starším mužom kvôli peniazom, berie ju na dovolenky a podobne.. Mne sa posmieva, že robím takú pracu, kde čistím špinu po iných.. Naozaj je práca upratovačky stále podradna?Nežijeme v spoločnosti, kde je každá praca dôležitá?
@anonym_autor no ona sa asi necíti špinavo že si zarába ako prostitútka keď ti toto hovorí. No vieš každý je iný. Morálne si na tom určite lepšie ako ona. Ale ona rozmýšľa iba peniazmi a keď jej povieš niečo o morálke tak ťa vysmeje. Keď má na to žalúdok tak nech to robí. Ja osobne by som na to žalúdok nemala.
Mladá, sprostá a ešte sa nad tebou povyšuje. Kľudne ju uprac aby prestala, a keď neprestane, použi niečo tvrdšie ( ja drhnem podlahu ty starý cocot, celá rodina je na teba hrdá).
Ty sa nemáš čo hanbiť za svoju prácu, nenatŕcas ruky na sociálke, poctivo a slušne si zarábaš. Nerobíš matrac starému seladónovi, nerobíš curvu.
Ja som sqma upratovala po strednej zdravotnej skole a kamaratka s 2 VS upratovala v zahranici byty a velmi ju to bavilo....
@anonym_autor raz tvoja sestra zostarne a ani pes o ňu neoprie bicykel….plus jej povesť😵💫 ale ty budeš mať prácu vždy, aj dobrú povesť.
Akože kde má tvoja sestra rozum keď sa ti vysmieva načo sa hrá ja tiež robím upratovačku a ešte sa mi nestalo že by sa mi niekto posmešne vyjadroval kde pracujem,práca ako každá iná nemáš sa začo hanbiť je to určite lepšia práca ako sedieť osem hodín niekde a nesmiet ísť poriadne ani na wc
Ty si pekne mimo a zakomplexovaná z toho , že si nevieš nájsť žiadnu lepšiu prácu . Ja na strednej škole v maturitnom ročníku ( logicky som nezarabala žiadne veľké peniaze ako študentka SŠ ) som mala bohatého priateľa a vôbec som si ako spoločníčka nepripadala 🤣 . To čo za prirovnanie . Samozrejme , užívala som si jeho pozornosť a peniaze . Prečo nie ?
@anonym_autor podla je pracu upratovacky vzdy vidno
Bud vdacna a sestru neries
@anonym_autor sestra ma frajera, co je k nej stedry
kebyze je stetka, ma takych zakaznikov viac
ked teba uraza tvoja praca - popracuj na sebe
urcite s nou spokojna nie si, ina by si toto neriesila
a nezavid sestre
kks, dalsisa vymyslena tema - toto iste tu uz bolo nedavno
@nyusika sestra nemá frajera,robí spoločníčky za prachy,to je veľký rozdiel.Cizecje stetka,aj keď si dáva platiť len od jedného.
@nyusika sestra nemá frajera,robí spoločníčky za prachy,to je veľký rozdiel.Cizecje stetka,aj keď si dáva platiť len od jedného.
@anonym_765ef9 stretava sa s jedným starším mužom - v preklade randí s nejakým chlapom, čo ju berie na výlety a pozýva na večere - nepíše, že jej za sex platí
Ja by som sa hanbila za to čo robí ona .Je to nechutné.Bud v kľude ty po robote prídeš s čistým svedomím domov že si si slušne vlastnými rukami zarobila peniaze kdežto ona svojou.....
@anonym_autor Morálne je tvoja práca hodnotnejšia, ako jej. Ak ti bude nabudúce vyčítať tvoju prácu, tak jej povedz, že však on robí k*rvu.
Ale osobne si myslím, že si zase len jeden trol a téma je vymyslená.
Prečo píšeš anonymne????
@anonym_4ffa1c tak hádam nechceš, aby tu dala ešte svoju fotku s menom, adresou a číslom OP 🤦. Mala by si si uvedomiť že toto je verejný priestor a anonymita tu patrí. Mimochodom, sama si nezverejnila svoje meno a píšeš ako anonym.
@anonym_autor nevidím vo výkone rozdiel. Ona leští bambus obstarožnému pánovi, ty leštíš podlahu. Ty si s platom nestratila ľudskú dôstojnosť, ona àno. A to už je sakra rozdiel 🤷♀️
@anonym_4ffa1c tak hádam nechceš, aby tu dala ešte svoju fotku s menom, adresou a číslom OP 🤦. Mala by si si uvedomiť že toto je verejný priestor a anonymita tu patrí. Mimochodom, sama si nezverejnila svoje meno a píšeš ako anonym.
@anonym_84b1e7 Aj keby napísala pod svojim registrovaným menom príspevok, tak ju nikto nespozná. Nepotrebujem, aby napísala svoje meno a adresu, ale aspoň diskutujúci by vedeli, že to napísala členkaXYZ a vedeli by, že je reálna a nie nejaký trol. Ja mám tiež svoje prihlasovacie meno, ale po tom, čo sa tu rozmnožili anonymní prispievatelia, tak som sa rozhodol, že kašlem na nejaký profil a tiež bude písať anonymne.
@anonym_765ef9 stretava sa s jedným starším mužom - v preklade randí s nejakým chlapom, čo ju berie na výlety a pozýva na večere - nepíše, že jej za sex platí
@nyusika nie je to jej priateľ,je jeho spolocnička,čo je rozdiel,ale aby si bola spokojná,môžeme ju nazvať aj zlatokopka pol. No nič to nemení na Tom,že je s tým chlapom len zo zištných dôvodov.A určite s ním ani nespava😉
@nyusika nie je to jej priateľ,je jeho spolocnička,čo je rozdiel,ale aby si bola spokojná,môžeme ju nazvať aj zlatokopka pol. No nič to nemení na Tom,že je s tým chlapom len zo zištných dôvodov.A určite s ním ani nespava😉
@anonym_765ef9 hej, ty to vieš určite najlepšie, svietis im pri tom ?
Či by ste robili bez možnosti anonymne komentovať ?🙈🙈
@nyusika nick vôbec nie je anonymný😂,a asi im svietia pri Tom ty,keď ju tak obhajujes😉 a ešte ťa aj rozčuľuje iný názor.Preco asi!Nie je to otázka,len zamyslenie.Pekny den
Som upratovačka a beriem to v pohode. Viem robiť aj iné práce so stredoškolským vzdelaním a aj s praxou v rôznych odboroch. Ale tu mám výborný kolektív, mám kľud, pohodu, žiaden stres. Všetko je uhol pohľadu.
@anonym_84b1e7 Aj keby napísala pod svojim registrovaným menom príspevok, tak ju nikto nespozná. Nepotrebujem, aby napísala svoje meno a adresu, ale aspoň diskutujúci by vedeli, že to napísala členkaXYZ a vedeli by, že je reálna a nie nejaký trol. Ja mám tiež svoje prihlasovacie meno, ale po tom, čo sa tu rozmnožili anonymní prispievatelia, tak som sa rozhodol, že kašlem na nejaký profil a tiež bude písať anonymne.
@anonym_4ffa1c tak potom je to bezpredmetné a je úplne jedno, či tam má anonym alebo meno. Troll môže byť aj s menom, na nete sú možnosti skoro neobmedzené, čo sa týka identity.
@nyusika a ty sa prečo tak zástavas tejto "spoločníčky"?

@anonym_ae50a9 tak neviem, má bohatého partnera, ja ju nevnímam ako špinu, to by sme mohli povedať o každej ktorá sa aj vydala za bohatého
@anonym_autor Tak počkaj, počkaj....
Raz píšeš, že : .."robí niečo ako spolocničku, teda stretava sa s jedným starším mužom kvôli peniazom.." a potom že : ..má bohatého partnera, ja ju nevnímam ako špinu". Tak je jeho frajerkou alebo je to milenka za peniaze a necháva si za sex platiť? Lebo to je teda rozdiel.
Ale je zbytočné sem písať, lebo neviem, akú radu ty potrebuješ. Vydiskutuj si to so sestrou osobne.