Skúpy priateľ
Mam 4 rocny vzťah. Stále spolu nebyvame... Dnes ma môj syn 12 rokov. Sam sa ponúkol, ze príde. Ze poďme si posedieť s mojim synom do pizzerie. Ja, ze oki, ja pozývam, za syna. On mu ale nic nedal... Ani horalku, lízatko... Nič. Som. V šoku. Váš názor...
@vilma7 vlani??? To uz ani nepamätám, ci sme vtedy boli spolu...
Tak asi ked ste 4r spolu tak minuly rok ste asi uz boli spolu, tak minuly rok co urobil ked mal tvoj syn narodeniny?
@prasiatko30 co tu riešite minulý rok.... Nič, kedze si nato nespomínam... Mozno som bola v práci... Neviem. Co ma minulý rok s tymto tu? Nekúpil mu Mercedes
Tak ked 3roky mu nic nedaroval a ty si nikdy nic nenamietala preco cakas, ze 4 rok sa zrazu zazracne uvedomi a nieco mu daruje? 🤔🤔🤔
Nezabudol? 😅😅 ze sedite kvoli narodeninam, vies muzi.. Ale inak trapas, ja by som sa celkom nasrala
@prasiatko30 nemam len toto dieťa..a ked sa prídem nazrat, tak snáď aj donesiem niečo..
@lauritta0407 nie... Vedel to
Ako myslis
Moj nazor je ze nemate vztah, tak maximalne ste kamarati.
Chudák chlapec...od vlastného otca niečo dostal?
Tiež by som bola v šoku a aj by som mu to povedala....a pekne ironicky...počúvaj drahy,to ty na aký zázrak sporiš,keď si sa nezmohol na jeden keksik pre oslavenca? Ojoj,niekto bude mať krásne vianoce...len škoda ze nikto z rodiny tvojej milenky...
A elegantné by som ho poslala do teplých krajín....ty máš na viac,tvoj syn si zaslúži viac...
Prvý krát syn oslavoval narodeniny? Ste spolu 4 roky, tak hádam 4 krát mal syn narodeniny a 4 krát nič nedostal nie? Nerozumiem, prečo si zrazu v šoku 🤔
Z čoho si v šoku? Si s ním 4 roky preboha. Tak hádam si pamätáš,či si dávate darčeky. Ty tiež asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peracniku. A áno. Je to blbé. Niečo mu mal doniesť. A ty si sa ho mala na to vopred opýtať,keď vieš,s akým zázrakom sa stretavas.
@koniarova co som sa ho mala opýtať ty bystrinka? Ze počuj, dufam, ze nesies čokoládu? Naco píšeš sprostosti? Len aby si niečo napísala?
Ukludni sa, tebe frajer na narodeniny niečo dáva?
Presne. Mala si sa ho opýtať,keď vieš,čo je zač.
Autorka, ty sa prečo tu rozčuľujes? Ženy ti píšu celkom logické veci, a ja to isté si myslím. Ste spolu 4 roky, to si absolútne nepamätáš, ako ste oslavovali aspoň jedny narodeniny?
A dal mu vôbec dakedy niečo? Lebo hádam za 4 roky bolo viac príležitostí na obdarovanie. Ty muszs vedieť, ci je to len zabudlivec, alebo proste je to trulo, ktorému také veci nedopnu (a treba mi pripomenúť)
Nič v zlom, ale ty si "vyhukana" akoby ste spolu boli 4 dni, nie 4 roky.
@jaskolka aj keby mu dal auto pred rokom, tak ked idem k decku, ktoré ma narodky a viem o tom, tak neprídem jak debil s prázdnou rukou. Nie, nepamätám ci mu dal pred rokom čokoládu, alebo 20 €. Mám 2 deti a neznacim si komu co dava, lebo nie vždy oslavujeme spolu. Ide o princíp, idem k niekomu, co ma narodky, tak mu niečo dám, hlavne ak je to dieťa.
myslím, že tu je škoda niečo písať baby. 😒
@jaskolka tebe ked da niekto jeden rok darček a na druhy rok zas oslavuješ, tak nic necakas, lebo ti dal pred rokom? Nechapem pointu toho, prečo tu tahate minule roky. Ide o terajšie narodeniny a to, ze prišiel, najedol sa a odišiel bez toho, aby doniesol aspoň horalku
Sak ked navrhol pizzeriu na synove narodky, naco sa hrnies do platenia? Mozno to mal byt darček preňho, spoločne strávený cas a chcel to aj zaplatiť.. Stale sa zenieme do prehnanej emancipacie a potom placeme, ze sa muži nesprávajú podľa našich predstáv..
@ljzozv subtu aj rozumne komenty a ty bud tak zlatá a kľudne odid, nikto ťa tu nedrží. Mudruj inde.
A co si mu na to povedala?
No tak potom chodíš "s drbilom"
Co ti na to máme povedať? Rozčuľujes sa, prskas na ženy a pritom jediný, na koho by mala tak "vybehnúť" je on.
A akosi fakt neverim, ze za 4 roky si nepamätás, ci mu dal dačo na meniny, narodeniny, Vianoce alebo len tak.
Pre neho to proste nie je priorita, zbytočne sa budeš rozčuľovať tu na nás. Vyjasni si to s nim a možno dostaneš odpoveď. Nebolo to slušne, ale nehnevaj sa, ani tvoj štýl odpovedí nesvedčí o nejakej "slušnosti".
Tak si to v hlave zhrn
- aj po 4 rokoch spolu nezijete
- aj po 4 rokoch mate maximalne "rande" a aj to platis ty
- aj po 4 rokoch tvoje dieta berie ako cudzie
Nuz toto je priatel s vyhodami a nie partner, nie buduci manzel... bohuzial.. a ak si pred tym doteraz zatvarala oci, dnes bude nacase ich otvorit... a nebud nastvata na zeny, co ti to priamo napisu, pod ciarou to vlastne vies len sama,len to vcera tak na teba narazovo dolahlo, ze to takto v poriadku nie je..
Autorka, aj si sa o tom rozprávala s priateľom?
Vsak si otvor hubu na neho rovnako ako si ju otvaras tu na zeny 😀.
Co ste vsetky na nete hrdinky a v reali dokadene.
Ja by som mu bachor vycistila hned.
Mu povedz co pises tu,ze sa prisiel nazrať,nic nedoniesol ,ci mu to kktne nieje. Nieco podobne by som vyštekla po nom ja
Akoze a to mu musite davat kazdy nieco zvlast? Ved ty si snad nieco kupil, mozno si priatel myslel, ze to bude za vas oboch darcek. Na takychto veciach sa treba vopred dohodnut, chlapi su jednoduche tvory a niekedy im niektore veci nedochadzaju. Takze ak chces aby mu dal darcek, tak mu to povedz.
A za dalsie ak mu ho uz nedal, opytala si sa na to preco??? Po 4.rokoch vztahu sa tu snad nejdes za toto hrat na urazenu, bez toho aby si sa priamo jeho opytala.
Práveže úplne. opačne.
Keby mi dal niekto niečo pred rokom, tak aj teraz by som to čakala. A ak by to neurobil, tak by, som sa to slušne opýtala jeho.
A aj nič by mi nedal pred rokom, dvoma, na nijakú príležitost, tak si pomyslím, ze je to proste "nevychovana trúba" a bud na to kašlem, alebo kašlem aj na toho človeka celkovo. To už aj podľa iných okolností..

A vlani dal?