icon

Som divný, keď mi prekáža minulosť partnerky?

Včera o 18:53

Mám cez40 a už dlhšie ma trápi jedna vec. Neviem, či som staromódny neistý, alebo je to úplne normálne. S partnerkou sme spolu niečo vyše roka a máme sa radi, plánujeme spoločnú budúcnosť. Problém je, že čím viac sa dozvedám o jej minulosti, tým viac mi to lezie na nervy. Nemyslím tým neveru ani nič také. Pred pár rokmi robila v predajni, kde väčšinu sortimentu tvorili erotické pomôcky. Viem, je to normálna práca a nesúdim ju za to. Lenže bývame v malom meste a dodnes sa mi stáva, že keď niekoho stretnem, niekto sa uškrnie a povie (Ach... Janulík... to boli časy) Niektorí sa len pousmejú, iní naznačujú, že o nej vedia veci, ktoré ja radšej ani nechcem počuť. Neviem, čo je na tom pravdy a čo sú len reči. Lenže v malom meste sa klebety šíria rýchlo a človek nikdy nevie, kde je hranica medzi realitou a vymysleným príbehom. Najhoršie je, že ma to začína ovplyvňovať. Keď také poznámky počujem opakovane, nedokážem ich úplne ignorovať. Na jednej strane si hovorím, že minulosť je minulosť a každý má právo robiť, čo uzná za vhodné. Na druhej strane ma zožiera pocit, že ma okolie berie ako toho posledného, kto nič nevie. Nechcem partnerku vypočúvať ani ju obviňovať z niečoho, čo možno ani nie je pravda. Ale zároveň neviem, ako sa mám tváriť, keď mi už viacerí ľudia povedali podobné narážky. Som jediný chlap, ktorému by toto prekážalo? Alebo by ste sa nad tým vedeli úplne povzniesť? A ženy, ako by ste sa cítili vy, keby sa o vašom partnerovi po meste rozprávali podobné veci?

Prosím, nechcem nikoho urážať ani súdiť. Skôr ma zaujíma, či je problém vo mne, alebo je prirodzené, že ma takéto situácie zneisťujú.

anonym_9feacf
Včera o 19:57
@anonym_1e185b

Žiarliš na ňu a ešte aj na jej minulosť.. je to choré, navštív odbornika

@anonym_1e185b
To nie je chore priznala sa k 50 moze to byt aj 100...

anonym_bc9a2f
Včera o 20:00

@anonym_autor takze problem nie je jej minulost, ale to, ze v tej vasej diere o nej slintal a slinta kazdy druhy chlap. V tom pripade odporucam hladat nejaku, o ktorej v tej vasej hlboko prepojenej malomestiackej komunite neslinta nikto. Potom budes spokojny.

anonym_40390c
Včera o 20:08

50 chlapov ju malo v posteli v malej komunite?

sisska96
Včera o 20:14
@anonym_autor

@wolf_ od oka bolo povedané že sa jedná cez 5 desiatok.

@anonym_autor čožeeeee? Tak je riadne ku...visko

anonym_034f8d
Včera o 20:15

Predávala som v sexshope 3m - iba predávala, pred 20r. Mala som veľa partnerov, tiež som nebola vydatá, nemám deti, a tak som skúšala hľadať toho pravého. Nikdy som nemala vzťah na jednu noc, nikdy som partnera nepodviedla, nikdy som nemala vzťah so ženatým a zadaným mužom, nikdy som nemala vzťah s veľmi mladým, či veľmi starým, ani so ženou, nezúčastnila som sa žiadnej swingers, nefotila nahé fotky, ani videá, nedávala ich na net, nemám žiadne only fans, nemám žiadne úchylky. Ak by moja minulosť vadila môjmu partnerovi, nebola by som s ním ja.

anonym_40390c
Včera o 20:24

Skôr by som sa pýtala nie či minulosť je minulosť ale či taká je
Lebo to, že je s tebou neznamená, že taká uz nieje
Ak sa nezmenila,tak neviem aky normálny chlap by chcel práve ju okrem postele
Lebo to nieje muza ale ľahká... korisť a stavím sa, že nikdy nebola na testoch,ved na čo 😅

chocolatebox
Včera o 20:30
@anonym_autor

@wolf_ od oka bolo povedané že sa jedná cez 5 desiatok.

@anonym_autor jasne a to píšeš až do komentu zrazu a vo svojej odpovedi mne píšeš o vašej štvrti, čiže doteraz si o nej nič nevedel … bože troll jak vyšitý, som zvedavá aké bludy budes ešte pridávať každých niekoľko komentov. Preboha veď sa aspoň posnazte aby tie príbehy mali logiku a neodporovali si tie “informácie” 🤦‍♀️

chocolatebox
Včera o 20:34

Inak by ma zaujímalo či ide iba o trollie príspevky alebo cielenú propagandu aby sa mohli “morálne lepsie” ženy chodiť vyspinit do komentárov a rozširovať tak aktuálne trendy témy podporujúce patriarchat a mizogyniu.

patrike
Včera o 20:41
@anonym_034f8d

Predávala som v sexshope 3m - iba predávala, pred 20r. Mala som veľa partnerov, tiež som nebola vydatá, nemám deti, a tak som skúšala hľadať toho pravého. Nikdy som nemala vzťah na jednu noc, nikdy som partnera nepodviedla, nikdy som nemala vzťah so ženatým a zadaným mužom, nikdy som nemala vzťah s veľmi mladým, či veľmi starým, ani so ženou, nezúčastnila som sa žiadnej swingers, nefotila nahé fotky, ani videá, nedávala ich na net, nemám žiadne only fans, nemám žiadne úchylky. Ak by moja minulosť vadila môjmu partnerovi, nebola by som s ním ja.

@anonym_034f8d Predavala si pred 20 rokmi, tak odhadom mas 40 az 50 rokov. Pises, nebol nik "na jednu noc" a sucasne "vela partnerov". Kolko je vela ? 20 ? 50 ?
Robil by som rozdiel medzi seriou viac dlhsich vztahov, kde kazdy trval par rokov, co je prirodzene a medzi takym skakanim z kolika na kolik, kde sice nie si neverna, ale vyskusas chlapa cislo 7, nieco ti nesedi, o mesiac ho posles prec a do tyzdna mas chlapa cislo 8. Chapes rozdiel ?

patrike
Včera o 20:42
@chocolatebox

Inak by ma zaujímalo či ide iba o trollie príspevky alebo cielenú propagandu aby sa mohli “morálne lepsie” ženy chodiť vyspinit do komentárov a rozširovať tak aktuálne trendy témy podporujúce patriarchat a mizogyniu.

@chocolatebox Hlavne je byt vydata a chodit do kostola, to si potom etalon mravnosti podla nich.

anonym_6509c2
Včera o 21:47

@anonym_autor hovorí sa, že bez vetra sa ani lístok nepohne. niečo pravdy na tom bude. ak si to vezmeme obrátene, ak by chlap mal takúto "povesť" v malej obci, že obháňal viac ako 50 "sukní", chcela by ho ktorákoľvek dotyčná z MK? lebo ja teda nie.

abbey1
Včera o 22:58
@anonym_bf1834

@abbey1 ale ved autor vobec nevie aku presne minulost partnerka ma. Mozno len pocuva vymyslanie inych ktori maju na jeho partnerku zalusk a radi by ich rozdelili.

@anonym_bf1834 Píšem za seba. Mne by prekážal už i samotný fakt, že tam robila predavačku. Už to niečo povie o jej morálnych hodnotách.

anonym_4bebeb
Dnes o 03:33

Bíla pečeň by ju nazval moj otec

anonym_4b42e3
Dnes o 04:19

Ja som síce rozvedená ale po rozvode som si “užívala život”. Nestriedala som partnerov ale chodila som po diskotékach, chodila som na rande, vonku s kamarátmi atd. A hovorilo sa všeličo o mne. Bola som 3 a pol roka sama. Ja som ale človek ktorý nerieši reči iných ľudí a keď som sa o sebe dopočula nejakú klebetu tak som k nej ešte priložila a smiala sa 😀. Keď som si našla priateľa tak sa mu samozrejme tieto klebety dostali do uši. Ale on si somnou sadol a pýtal sa a rozprávali sme sa. Vie pravdu. Vie všetko a sme stále spolu. Zastal sa ma a az keď každý videl za napriek tomu je somnou tak sa klebetiť prestalo 🙂.

lenja1
Dnes o 04:48

Ak to máš stále v hlave nezlepší sa to nikdy. Každý mame minulost to je normálne. Ja by som do vztahu nešiel ak by žena mala veľa partnerov. U mna 10 a viac už nieje žena na vzťah. Ak ste v malom meste tak to bude ťažké. Nemáš veľa rokov tak sa netráp hladaj inde tuto nechaj nech si nájde niekoho komu to nevadí. Budeš sa trápiť ty a hlavne budeš trápiť ju. Časom to začneš viac riešiť a prenášať do vztahu.

anonym_2fabd4
Dnes o 04:53

Myslím,že by tento typ práce a poznámky vadilo každému. Netvsrme sa,že nie. Jednoducho minulosť nás ovplyvňuje. Nie je jedno,čo sme robili,nerobili, povedali,nepovedali. A príde doba,tesp.ux je tu,že všetky onlyfans a iné záležitosti dozenu mnohé ženy a budú si pýtať daň.
Autor,ona vie o tom,že ti to vadí?bavili ste sa o tom?čo povedala?keď ti to vadí,čo mne by vadilo tiež,tak by bolo fér,aby si jej to povedal. Keď to vadí teraz,bude to vadiť vždy a prídu deti,o to viac. Netvsrme sa,že všetko je normálne povolanie,nie je. Niektoré chcú fakt silný žalúdok a treba pri nich počítať s následkami. Komunikujte,daj jej príležitosti vysvetliť to a keď sa jej na to bojíš opýtať,už toto je vážny problém.

anonym_2fabd4
Dnes o 04:57
@patrike

@chocolatebox Hlavne je byt vydata a chodit do kostola, to si potom etalon mravnosti podla nich.

@patrike ty si nejaký vysadený na všetko verisce, čo to s tým má? Keď raz niekto nechce žiť s človekom,kt.minulost mu vadí je automaticky zlý?každý si vyberáme partnera na život podľa svojich preferencií. Keď tebe by to nevadili,čo vadí autorovi,tak v poriadku. Mne by to teda vadilo. Nikto mi nenahovoti,že jediné miesto na pracu sa vie nájsť na týchto miestach.

anonym_afec9b
Dnes o 05:01

@anonym_autor ani mne by sa to nepáčilo. Vieš ako sa hovorí, nieje lepšej manželky ako bývalá kurva.

anonym_afec9b
Dnes o 05:04
@anonym_autor

@dadis
@sisska96 To, že mala veľa známostí a vzťahov, som vedel už od začiatku. Bolo mi to povedané a, keď sa na ňu človek pozrie, ani ma to veľmi neprekvapuje. Je bezdetná, dobre vyzerá, je štíhla, vyšportovvané telo a navyše nikdy nebola vydatá, takže je logické, že mala viac partnerov. Čo som však netušil, je to, že bola zrejme až akýmsi symbolom sexuality v našej obecnej komunite. Aspoň mne to tak dnes pripadá. Nemyslím si, že robila niečo iné než svoju prácu, ani že poskytovala nejaké iné služby. Skôr mám pocit, že bola jednoducho veľmi príťažlivá pre množstvo mužov a veľa z nich ju dodnes pozná, alebo si ju pamätá ako múzu. A práve to je pre mňa nepríjemné, keď sa s tým stretávam aj po rokoch.

@anonym_autor pozri ja som mal takú milenku, čo bola rozvedena a tiež si robila co chcela, ja osobne som si ju preto nevazil, čo si mám vážiť na takej s ktorou už bolo veľa chlapov? Myslím, že 20tich mala určite pritom bola 13 rokov vydatá a to bola verná mužovi. Pritom inteligentná rozhladena žena, priemerne vyzerajúca. To je ako povoziť sa na kolotoči, všetci tam už boli, chod aj ty. Trosku si s nou uži a vyber sa na nu

anonym_afec9b
Dnes o 05:06
@enmery

@anonym_autor Veď zo všetkých chlapov, ktorý o nej snívajú, si ju získal ty. Mal by si byť šťastný. A v prvom rade, by si mal túto vec odkominikovať s ňou. Ste spolu krátko. Komunikácia je alfa omegou.

@enmery určite ju všetci chceli a nikomu nedala 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_bcc00f
Dnes o 05:07

@anonym_autor nie nie si divny. Mne extremne zalezi aj na minulosti mojho partnera. Aj podla toho vyberam. Ja ale velmi dlho spoznavam daneho muza a az potom s nim chodim. (Ak pocka).

mischy00
Dnes o 05:21

Tiež žijem v " menšej komunite" a poviem, ze ked sa o nejakej niečo takéto rozprávalo, bola to aj pravda. Zas si nikto nevymysla bludy na niekoho, kde to nikto iný nevie potvrdiť. Cize tieto podpichovacky isto niesu preto, ze robila predavačku a bola múzou 😃.....

Píše sa tu o sebavedomí, no ja ho mam dosť a toto by mi Tiež prekážalo. Úškrny, podpichovanie, podryvačne reči....ak sam nemáš takú minulosť, tak to nezvládnes.

Ale toto je veľakrát daň za to, ze muzi chcú mat krásne partnerky ale zároveň aby boli svätice. Isto sú aj také, ale su skor vydaté ako voľné 🙂

petronelag
Dnes o 05:27
@anonym_autor

@dadis
@sisska96 To, že mala veľa známostí a vzťahov, som vedel už od začiatku. Bolo mi to povedané a, keď sa na ňu človek pozrie, ani ma to veľmi neprekvapuje. Je bezdetná, dobre vyzerá, je štíhla, vyšportovvané telo a navyše nikdy nebola vydatá, takže je logické, že mala viac partnerov. Čo som však netušil, je to, že bola zrejme až akýmsi symbolom sexuality v našej obecnej komunite. Aspoň mne to tak dnes pripadá. Nemyslím si, že robila niečo iné než svoju prácu, ani že poskytovala nejaké iné služby. Skôr mám pocit, že bola jednoducho veľmi príťažlivá pre množstvo mužov a veľa z nich ju dodnes pozná, alebo si ju pamätá ako múzu. A práve to je pre mňa nepríjemné, keď sa s tým stretávam aj po rokoch.

@anonym_autor Bez dôvodu by sa také niečo nerozprávalo, mne by to tiež vadilo, lebo ona nebola ich múzou, ale skôr ľahká žena.

minenkaa
Dnes o 05:30

Akí ste vy všetci cnostni,žiadna pomaly nedá chlapovi a ak ,až po svadbe ,ale každá druha je ku..a ,chlap si rad pichne do milenky ,ale neváži si ju lebo vsak koli v nej boli a preto si taku ženu ani netreba vážiť lebo ku..a,ale že on bol v koľkých pichnúty a to je uplne v poriadku a treba si aj takéhoto chlapa vážiť,vsak je borec

minenkaa
Dnes o 05:32
@anonym_afec9b

@anonym_autor pozri ja som mal takú milenku, čo bola rozvedena a tiež si robila co chcela, ja osobne som si ju preto nevazil, čo si mám vážiť na takej s ktorou už bolo veľa chlapov? Myslím, že 20tich mala určite pritom bola 13 rokov vydatá a to bola verná mužovi. Pritom inteligentná rozhladena žena, priemerne vyzerajúca. To je ako povoziť sa na kolotoči, všetci tam už boli, chod aj ty. Trosku si s nou uži a vyber sa na nu

@anonym_afec9b a ty si bol v koľkých pichnuty ?
Či to je v poriadku,keď ty si na 🍆nasadis akekolvek množstvo žien

anonym_c94bd2
Dnes o 05:42
@minenkaa

Akí ste vy všetci cnostni,žiadna pomaly nedá chlapovi a ak ,až po svadbe ,ale každá druha je ku..a ,chlap si rad pichne do milenky ,ale neváži si ju lebo vsak koli v nej boli a preto si taku ženu ani netreba vážiť lebo ku..a,ale že on bol v koľkých pichnúty a to je uplne v poriadku a treba si aj takéhoto chlapa vážiť,vsak je borec

@minenkaa väčšina tvojich odpovedí tu na mk sa mi nepáči. Ale teraz s tebou úplne súhlasím. Presne si to vystihla.

anonym_afec9b
Dnes o 05:46
@minenkaa

@anonym_afec9b a ty si bol v koľkých pichnuty ?
Či to je v poriadku,keď ty si na 🍆nasadis akekolvek množstvo žien

@minenkaa mam 40nrokov a taka 30ka tam už bola, samozrejme ze sú v tom aj kadejaké jednorazovky co ani neviem ako sa volala

lenka13332
Dnes o 06:34

@anonym_autor normálne sa jej na to spýtaj, nech ti úprimne povie aby si raz neostal zaskočený. A pokiaľ je ti teraz verná tak sa na to vykašli.

autor
Dnes o 06:53

Ďakujem za rady, že by sme sa o tom mali porozprávať. Samozrejme, nie sme spolu týždeň a už sme to viackrát preberali.. No vždy sa to však skončilo tým, že mi povedal, aby som to neriešil, že minulosť je minulosť, teraz je so mnou a je nám spolu dobre. Ale viaceré z vás tu spomínali, že by vás to tiež dlhodobo zožieralo. A práve preto sa s tým stále neviem úplne vyrovnať.

stvura
Dnes o 07:25

@anonym_autor podla mna mas ty problem. Ak ona spravila za minulostou hrubu ciaru mal by si aj ty. Ak to nedokazes tak sa radsej rozidte.