icon

Som tehotná a manžel sa mi priznal s neverou

marionluna
27. mar 2020

Ahojte, nebudem sa rozpisovat, som aktualne v 14tt, cakame druhei dieta, prve je chlapcek ma 14mesiacov, s manzelom sme spolu dokopy 10 rokov, manzelia sme 2 roky. Dneska sa mi priznal ze ma podvadza, vraj ti trva uz mesiac, stalo sa to viac krat s tou istou osobou, vraj tam nejde o vztah iba o sex - ona ma tiez frajera. Je mi z toho na zvracanie. Ani neviem vlastne ze co ziadam aku radu, este som to nikomu nepovedala.. nechcem hned robit v rodine soky. Sama neviem co mam robit, som tehotna. Neveru neodpustim. Nikdy. Maly pride o otca, co mam robit? On chce aby som mu odpustila. Ze to pre neho nic neznamenalo. Neverim mu ani slovo. Co je viac? Moje stastie alebo to ze deti budu mat doma otca? Pomozte mi. Nevuem co mam robit. Dakujem..

jaskolka
28. mar 2020

To mi príde až choré, že štatistika, že muži, keď majú príležitosť, proste si "suchnu bokom" a vlastne by to malo byt tolerovane. Preboha, veď každý má rozum! Viem sa ovládať, keď verna byť chcem, tak budem, hotovo, nic iné. Nie sme zvery, že pud prevláda. Proste ten chlap nemal roum, nemal úctu, keď veselo podvádzal tehotnú ženu! V prvom momente by som mu narezala takých pár faciek, že by mu hlava lietala a v druhom povedala, že keď ti je druha lepšia, chod si za ňou! Ak by ozaj len "urobil chybu" tak by sekal takú latinu a tak vzorným mužíčkom by bol, že by nevedel, čo skôr, ako by si manželku udobril a naozaj už nikdy nešiel mimo. Ak by sa, spratal za tou "slecinkou" co tiež nemá uctu, keď vôbec ide so ženatým chlapom a veru aj iné pomenovanie si zaslúži, tak potom taky chlap nestojí za nič, a je lepšie, že zmizne. Lebo jednoducho to nebolo pre neho "len povyrazenie" a robil by to znova, zas a opakovane

janickacrazy
28. mar 2020

@0silvia0 ved samozrejme, možeš si to myslieť, ale na 100% to nikdy nevieš, ja som tiež mala kolegynu, zlaté dievča, všetci ju mali radi, všetci ju ľutovali, že akého má muža zlého, 3 deti a na všetko je sama, on stále preč a nakoniec sa sama priznala, že má mladého milenca už 2 roky, skoro nám sánky popadali 😝

liaka
28. mar 2020

@0silvia0 tak viem, ze to skusaju na mna stastne zenaty muži a to nie som ani kraska, takisto mojho muza si zbalila zena, ktora bola tlstejsia a skaredsia odo mna, ale chcela sex, on videl prilezitost, ktoru chcel vyuzit.

osky
28. mar 2020

@karolinakr nezosmilnis je 6.
Ale to je jedno...
Momentalne im to klape...uvidime...
Snad uz sa vyburil

derdia
28. mar 2020

Ale prosiiiim ta samozrejme,ze koli detom s nim neostavaj..
Oni si tychlo zvyknu,ze ste len ty a oni....a prepac ,ale nechcem hovorit,ze keby to moj soravila lebo co ja viem ako to napisat...ale u mna by skoncil..
Nie koli nevere,ale koli tomu,ze to dokazal spravit mne...psobe ktora mala byt na prvom mieste...takze by mi to bolo jedno..
Dospely clovek ma vediet, ako sa spravat...a po dalsie je rozdiel, ked by to spravil ,ze je jeden krat,ze neviem co (aj ked ja to nechapem aj tak) ako sa snou dobrovolne stretavat za tvojim chrbtom...idiot...nechj mu ho..neboj sa...omrzi ho tak ako si ho omrzela ty...to su ludia ktori nikdy nebudu spokojni s jednym partnerom..potrebuju si dokazovat..ze su super...kasli na neho...a chyt svoj zivot do ruk...

0silvia0
28. mar 2020

@liaka a ako si sa ty popasovala s neverou svojho muza? Ak mas skusenosti, mozno jej dobre poradis...
Ja som mala tiez prilezitosti a chlapi po mne cumia napriek mojmu veku (46), ale to neznamena, ze sa budem v tej pozornosti rochnit a uzivat si to. Nikdy nerobim druhemu to, co nechcem aby on robil mne. Chcem aby ma muz podvadzal? Nie nechcem, tak to nebudem robit ani ja. Pre mna celkom logicke. Ak by sme sa zacali navzajom podvadzat, nema ziadny vyznam takto spolu fungovat. Ak je niekto promiskuitny, nech skace po druhych kolko chce a uziva si, ja mu to neberiem. Len nechapem, naco kurevnici a kurevnicky sa hadzu do vztahov, sak nech su single a robia si co chcu...

nefertiti5843
28. mar 2020

@marionluna Už slávny sexuológ Miroslav Plzák sa veľa krát vyjadril, že pri nevere je najdôležitejšie "zatloukat...zatloukat a zatloukat" 😝 Ináč sa vzťah rozpadne, v tom lepšom prípade sa tak naštrbí, že mu to budeš vyhadzovať na oči do smrti...Takže tvoj muž je neskutočný blbec, lebo keby sa nepriznal, nikdy by si sa to nedozvedela a čo oči nevidia , to srdce nebolí...(v tvojom prípade čo uši nepočujú)

liaka
28. mar 2020

@0silvia0 ja som mu neverna nebola. Bol s nou tri mesiaca a stretavali sa v robote. Vedeli vsetci kolegovia o tom. Ja som sa to dozvedela az ked mu pipla sprava a on spal, precitala som si to a ked som popozerala cely mobil zistila som, ze je neverny... Zavolala som jej späť aj sme sa stretli... No ale pointa je ta, ze som mu odpustila, ale ubehol rok od vtedy, ale dovera narusena, stale sa s nou porovnavam, ze jej volal, pisal v kuse a mne skoro vobec, nikdy nema cas... Ked sa pohadame stale mu to pripominam a hocikedy ked si na to spomeniem placem. Ublizil mi velmi. Uvidim co bude dalej. Raz sa da odpustit... Ja vravim, ze kazdy si zasluzi sancu..

0silvia0
28. mar 2020

@nefertiti5843 netoda zatloukat zatloukat je pre jednoduche bytosti bez svedomia a bez hlbky zivota. Ak by som bola neverna, naco by som zatloukala, ked by ma roky zralo svedomie, ze som podviedla, ublizila? Preto kto ma moralku na urcitom leveli a disponuje aj svedomim, tak nepodvadza a nemusi potom zatloukat...

0silvia0
28. mar 2020

@liaka to mi je luto a chapem ta, ved prave preto si myslim, ze ci ma vyznam takto sa zozierat vo vztahu ako sa zozieras ty... Lebo ono to zakonite musi dlho trvat, kym to vsetko preboli a plus k tomu vsetkemu to podkopane sebavedomie...
Drzim ti palce, nech sa cez to co najskor prenesies😍

liaka
28. mar 2020

@0silvia0 je to tazke... Ďakujem

nefertiti5843
28. mar 2020

@0silvia0 No keď už ju začal podvádzať, tak pochybujem, že nejaké svedomie má...A že je "jednoduchá" bytosť, to sa predviedol tým, že sa priznal....takže chytrosti moc nepobral ☹ Aj keď si myslím, že kto podvádza partnera je špina a hajzel.

nefertiti5843
28. mar 2020

@0silvia0 A tú metódu Dr. Plzáka som vysvetlila myslím že dostatočne.

0silvia0
28. mar 2020

@nefertiti5843 ze je jednoducha bytost sa predviedol tym, ze zacal podvadzat svoju tehotnu manzelku, ktora potrebuje pomoc a podporu a nie riesit nevernika... O plzakovej metode si myslim svoje...

janickacrazy
28. mar 2020

@nefertiti5843 priznal sa, lebo ona na to prišla, inak by sa nepriznal, takže to je trochu rozdiel

arianna25
28. mar 2020

Nebola by som s nevernikom v ziadnom pripade a uz vobec by som sa nepytala chudacika ze ci ho trapenkalo ze musel svoj ko... namocit inde!!! Este to tak!!!!!

arianna25
28. mar 2020

Keby si ho nenacapala s tymi gumami tak by si veselo potrtkaval dalej!!! Bez chrbtovej kosti. Doma tehotna zena fuj!!! Hovado. Prepac ze som hnusna ale nervy mam. Klame, podvadza. Za teba by som mu struhla taky backhand ze by sa prebral zo sna.

arianna25
28. mar 2020

Moj nazor, nemusite suhlasit, ja by som sa nanho vysrala a odisla k rodicom. Podviest tehotnu zenu je najvyssi stupen neucty. Chces sa cely zivot trapit dookola ze ci to nahodou nezopakuje? A ak ano? Budes odpustat? Dokedy? Tvoje deti ta potrebuju. Tvoj muz nie. On si potrebuje len zašukat.

arianna25
28. mar 2020

Som hnusna a tebe tehotnej sa to zle cita. Alergiu mam na takych. Zazila som neveru a pokracovanie vo vztahu s necernikom ale uz to bolo o nicom. Aspon u mna to tak bolo. Kazdy pripad je individualny. U niekoho ineho to je mozno inac ale moja skusenost je taka, ze este sa aj spraval po odpusteni ako idiot lebo jednoducho uz to nebola laska. Zelam ti vela sil a zdravia hlavne. Mysli na seba sby si bola stastna pre svoje deti a nie zrat si nervy s rojkom. Tvoje deticky ta potrebuju a on ti bude len brat energiu.

nefertiti5843
28. mar 2020

@janickacrazy No ak by bol chytrý, tak by na to neprišla...Kupovať kondómy vo večierke, ktorú má jeho žena po ceste domov z prechádzky...

janickacrazy
28. mar 2020

@nefertiti5843 no ved hej, ale tak si myslel, že žena bude na prechádzke dlho a nejak mu to nevyšlo 😂

nefertiti5843
28. mar 2020

@janickacrazy Jasné....veď som písala, že je to blbec :( Chlapi vo všeobecnosti sú blbci...len niektoré žienky si myslia, že ich chlap je dokonalý...Ale tvrdiť napríklad, že "môj by to nikdy neurobil" je podľa mňa naivné a hlúpe...Aj minule tu jedna písala, že "som si istá" že nemá milenku....Istá si môže byť len smrťou a nie tým, či chlap má, alebo nemá milenku.

sofiia87
28. mar 2020

Tvoj chlap je hajzel. Podviedol tehotnu zenu, to je pre mna neospravedlnitelna vec. A uz toboz, ze to nebola jednorazovka, alebo “skrat”, pripadne nieco podobne co by sa dalo “ospravedlnit” takouto vyhovorkou. A este je aj hlupak, lebo si kupuje kondomy pod domom, ked mozes ist okolo. S urcitostou ti neviem povedat, ako by som reagovala, lebo nastastie som sa v takejto situacii neocitla. Ale v kazdom pripade by som si ho posadila, vycistila mu zaludok poriadne, chcela pocut jeho stanovisko (co teraz mieni robit), lebo ak s nou okamzite nemieni prerusit akykolvek kontakt, by som sa s nim ani nebavila. A tiez by som ho vyhodila z domu aspon na tyzden, nech si trochu upraces v hlave. A on tiez

vandicka7
28. mar 2020

O nic neslo, len o sex? Toto akoze myslel vazne? Nech ide kade lahsie. Nechcela by som takeho chlapa uz, nevedela by som s nim fungovat, neodpustila by som mu to. Ani kvoli detom :/

nika3136
28. mar 2020

Boli ma dusa. Z toho, co citam, z toho, ze premyslas, ze zostanes s takym muzom len preto, lebo nevies, co budes robit sama 😭 nie som na tvojom mieste, ale pri mojej hranici tolerancie viem, ze by to bola vec, ktoru by som neprezila.... a mimo ineho, urobi to znova, na to dam krk. Neprisiel sa kajat, ze je to omyl jeho zivota. Nad tym pouvazuj. Zostavat vo vztahu kvoli detom je blbost, hovorim so skusenosti mojich rodicov. Nezasluzi si ta 😔😔😔

katkati
28. mar 2020

@jaskolka Veľmi dobre napísané.

blondtana
28. mar 2020

Tiež som toho názoru, že v každom vzťahu je nevera, alebo skoro v každom, tiež som bola v minulosti taká naivna a verila, že sú aj stabilné vzťahy, ale nie sú, časom človek keď otvorí oči, tak zistí, že nevera je na každom kroku, aj tam, kde by to ozaj nečakal, a nielen dnes, ale aj v minulosti, len vtedy sa to tak neriešilo. Raz mi kamoška povedala, nájdi si takého dobrého muža ako mám ja, pomyslela som si, že má len ružové okuliare, že dobrý muž neexistuje, o 3 mesiace odišiel k milenke, ktorú mal už rok. Preto si treba uvedomiť, či ísť do toho, aby si človek s 2 deťmi hľadal nového partnera a dúfal, že to bude ten pravý, ktorý nepodvedie, alebo ostať s otcom tých detí a dúfať, že sa poučil. Odpustiť sa dá, nehovorím, že je to ľahké, najmä začať znovu veriť, ale dá. Len to už je na tebe, milá @marionluna ako sa rozhodneš 😉

loliki
28. mar 2020

@marionluna Nie je nič horšie, ako hnev ženy. Vieš čo, zabudni, alebo nemysli na osbnú urážku. Vyťaž z toho, čo sa dá. Kašli na to, veľa chlapov je takých a taktiež veľa žien. Taká je realita. Vymysli to tak, aby to pre teba a deti bolo najlepšie. Urcite nie rozvod, ten chlap je na papieri tvoj. Teraz potrebujes klud a po porode jeho pomoc a svaty pokoj . Premysli si, co urobis a potom sa pozhovarajte.

stanulienkat
28. mar 2020

Otazka je,ci chcel to 2. dieta. Nevydupala si si ho? Samozrejme ho to neodpravedlnuje.

jane89
Odpoveď bola odstránená