icon

Spravodlivé rozdelenie nákladov s frajerom na dovolenke

3. aug 2025

Ahojte, chcem sa vas opytat, idete s frajerom s vyhodami na vylet/dolenku a co poviete na takuto delbu penazi:
- benzin plati on (podnika, dava si to bezne do nakladov)
- ubytko na dve noci plati/ 250 eur
- a to je tak vsetko
- ja platim drahu veceru v centre plus drinky k veceri a po nej a to mi v bare pred barmanom povie na plnu hubu ze Zaplat to!
- platim drahe pitie na festivale, snacky a dalsie pitie na benzinke atd
Nevadi mi, ze platim, ale sedime na veceri na terase, ja v ramci moznosti nahodena a on ma potrebu komentovat okoloiducu zenu v minisatach(nieco v zmysle,ze preco som neni ako ona, oblecena v mini a pod) Tak ja zaplatim veceru (on nikdy neplati kartou a zasadne len v hotovosti) a uz ked sme sadli za ten stol, mi bolo jasne ze to budem musiet platit ja. Nevadi mi to az tak (lebo platil ubytko) ale stale si nemozem pomoct, ze mi tu nieco nesedi. Mam za to, ze ma vsetko platit on (listok na fest som kupovala sama pre seba, aj on - po vyzve, ze si kupujeme kazdy separatne) pretoze zaraba tak 10x viac ako ja (este sa na jar chvalil ze ma novu zakazku a ze to je super, lebo mu to donesie vela penazi a kontraktov atd) plus ma velmi specificke poziadavky na vzhlad zeny (aj na to, co ma nosit v posteli atd), pritom sam ma skoro 60 a je velmi vyberavy a ostatne zeny strasne kritizuje a hodnoti, sam samozrejme nie je ziaden model. Napiste mi ci som divna ja lebo som uz mimo co je ok a co nie. Trochu som to chaoticky popisala ale chapete emocie a dojmy su cerstve tak chcem vediet, co vy na to.

sabi1223
3. aug 2025
@anonym_autor

Podotykam ze ranajky sme mali na izbe lebo na hoteli neboli ranajky a on sa ma este pyta trikrat po sebe ci mi staci pol rohlika a polka treskoveho salatu (ci si naozaj dam ) a to kupoval on.... vola ma na dovolenku do Talianska ale mna uz aj presla chut

@anonym_autor fuj ja som az teraz prečítala ze ma 60😂😂 odpadnem. Prosim napis ze mas aspon 50. Toto je zgrlos jeden co je lakomý na to aby si sa aspon najedla. Nehnevaj sa ale asi to nemáš v hlave v poriadku ked sa necháš takto využívať starým chrenom. Nemal by vydržiavat on teba a nie naopak?sebaucta kde?

bu_bu_bubak
3. aug 2025

Si kamaratka s vyhodami, nie plnohodnotna priatelka ani manzelka, ale ocakavas benefity ktore su s tym spojene.

FWB je primarne vztah zalozeny na sexualnych stretnutiach bez akychkolvek hlbsich zavazkov.

Nehnevaj sa, ale to ze zaraba 10x tolko co ty neznamena, ze ma vsetko platit a keby bolo opacne garde tak strcim ruku do ohna, ze ziadna zena z MK by tiez neplatila vsetko. Skor by povedali, ze si ma bud najst seberovneho alebo nech chalan zacne makat.....tvrda realita ale tak to je.

Netvrdim, ze jeho chovanie je spravne, ale pri vztahu s benefitmi by som teda velke oci nemal...

autor
3. aug 2025
@luccija

Veľký podnikateľ a nechá si zaplatiť večeru.Naco ti je taký chlap ani správať sa nevie, ani zaplatiť a ešte ma vysoké nároky na vizáž, oblečenie.Ved mu aj ty povedz prečo nemôže byť svalnatý, nahodený ako tam ten chlap.Asi má pocit, že je starší, má peniaze a môže ta zhadzovať či prerábať na svoj model.Posli ho do kelu

@luccija je vcelku svalnaty a stara sa o seba... inak by som s nim nebola, nevyzera ze zle.. zas neni Brad Pitt ale na nase pomery vyzera vcelku atraktivne ale tak vek tam uz vidno... a ano, neni lahke dnes najst chlapa kt je aspon trochu normalny a ma aj pritahuje... zas mne nie je 20 ani 30 a mladi ma uz nechcu, uz tiez mam svoj vek, ale zas asi radsej sama ako s nim, stara drzgresle 🤣

lllaila
3. aug 2025
@goodidea

@anonym_autor kde sa hľadajú také kamošky s výhodami ja budem mať oči len pre teba

@goodidea no že? 🤪 Je pekná, spí s tebou, prádielko, nič od teba nechce, nevypisuje, nežiarli - ved iba kamarátka, robí ti spoločnosť a ešte aj vo veľkom za seba (možno aj za teba) platí 😂 jackpot

anonym_637ce9
3. aug 2025

@anonym_autor Ak ste kamaráti s výhodami, ako píšeš v úvode, mali by ste všetko platiť 50 na 50.

biba_18
3. aug 2025
@anonym_autor

@mirokub kde myslis, ze ma potrebuje? Pises, ze on ma tam potrebuje, co to znamena? Kde "tam" ma potrebuje?

@anonym_autor tak teda potrebuješ ty jeho?

goodidea
3. aug 2025
@lllaila

@goodidea no že? 🤪 Je pekná, spí s tebou, prádielko, nič od teba nechce, nevypisuje, nežiarli - ved iba kamarátka, robí ti spoločnosť a ešte aj vo veľkom za seba (možno aj za teba) platí 😂 jackpot

@lllaila sen v sne škoda že nemam 60r :D

lucka_ke
3. aug 2025

v poslednej dobe čo tu čítam, samá perla, nechápem aké nízke nároky majú ženy, niekedy mi to hlava neberie

olimuc
3. aug 2025

Tiez som si predstavila medzi 20-30 rocneho truhlika. .::: pokial nemas 70+ tak naozaj nechapem, na co Ti je stary chren. Ani spravanie, platis si sama … ked chces ist do Talianska chod sama … este aj nejaky miestny Marokanec Ti zaplati skor kavu ako tvoj dedulak

autor
3. aug 2025
@sabi1223

@anonym_autor fuj ja som az teraz prečítala ze ma 60😂😂 odpadnem. Prosim napis ze mas aspon 50. Toto je zgrlos jeden co je lakomý na to aby si sa aspon najedla. Nehnevaj sa ale asi to nemáš v hlave v poriadku ked sa necháš takto využívať starým chrenom. Nemal by vydržiavat on teba a nie naopak?sebaucta kde?

@sabi1223 prave preto som to sem naschval napisala ze aki su drbnuti ti chlapi a ze ci ozaj som ja na hlavu alebo uz neviem 😜 samozrejme, ze som mu poriadne vynadala a koncim s nim, to je jasne... len som taku zlost chytila, lebo je to uz takyto druhy vylet s nim a to ma vola na dovolenku, a mozem to vies co. Nebol stale taky. Pozname sa roky. Nejdem ale nikam uz s nim 😁

eclaire
3. aug 2025

Frajer s nevýhodami 😀

luccija
3. aug 2025
@anonym_autor

@luccija je vcelku svalnaty a stara sa o seba... inak by som s nim nebola, nevyzera ze zle.. zas neni Brad Pitt ale na nase pomery vyzera vcelku atraktivne ale tak vek tam uz vidno... a ano, neni lahke dnes najst chlapa kt je aspon trochu normalny a ma aj pritahuje... zas mne nie je 20 ani 30 a mladi ma uz nechcu, uz tiez mam svoj vek, ale zas asi radsej sama ako s nim, stara drzgresle 🤣

@anonym_autor tak som to myslela tak nech skúsi svoju medicínu, keď tebe môže hovoriť ako by si mala vyzerať tak dávať aj jemu príklady iných chlapov.Tak, keď nič extra po ňom nechceš tak si ho nechaj🤣ale fakt trápne ešte aj lístok si kupovať.Tak asi mu aj ty vyhovujes a užívaj si čo sa dá.

anonym_ccba46
3. aug 2025

Ty si vlastne taký " štetec" s nevýhodou.

isis234
3. aug 2025
@anonym_autor

@sabi1223 prave preto som to sem naschval napisala ze aki su drbnuti ti chlapi a ze ci ozaj som ja na hlavu alebo uz neviem 😜 samozrejme, ze som mu poriadne vynadala a koncim s nim, to je jasne... len som taku zlost chytila, lebo je to uz takyto druhy vylet s nim a to ma vola na dovolenku, a mozem to vies co. Nebol stale taky. Pozname sa roky. Nejdem ale nikam uz s nim 😁

@anonym_autor toto ste si mali vyjasniť pred dovolenkou. Nie až potom, keď máte platiť.
Si jeho frajerka, nie žena. Prečo by mal všetko platiť on? Myslí to s tebou vážne?
To, že zarába viac ako ty, je tvoj problém, nie jeho.
Hľadaj si muža, s ktorým budete mať rovnaký názor a spoločné záujmy.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
3. aug 2025
@luccija

@anonym_autor tak som to myslela tak nech skúsi svoju medicínu, keď tebe môže hovoriť ako by si mala vyzerať tak dávať aj jemu príklady iných chlapov.Tak, keď nič extra po ňom nechceš tak si ho nechaj🤣ale fakt trápne ešte aj lístok si kupovať.Tak asi mu aj ty vyhovujes a užívaj si čo sa dá.

@luccija ono ten vylet s festom som vymyslela ja, ukazalo sa ze ho to ani moc nebavilo, netancoval ani sa nebavil a to sa on vie poriadne vyzabavat, ale ano, nepotrebujem ho, akurat ze mladi ma uz nechcu (mam po 40) aj mi to povedali, ze vsak co chcem ze som 15 rokov za zenitom apod, takze budem sama, hrda a opustena a rozpocet sa mi aspon nenarusi. Pritom on velmi dobre vie kolko zarabam, pozna moju situaciu a napriek tomu sa bezproblemovo necha pozyvat, normalne neverim, nikdy taky nebol, je posledny rok taky. Nerozumiem tomu a aj som rozmyslala ci o tom zalozim tuto debatu, lebo aj sa hanbim a aj som mala pochybnosti o sebe ci nie som nejaka zlatokopka alebo co.

anonym_87ed5b
3. aug 2025

neverím, že nenájdeš normálneho 50nika, tohto kopni do prdele

anonym_637ce9
3. aug 2025
@anonym_autor

@luccija ono ten vylet s festom som vymyslela ja, ukazalo sa ze ho to ani moc nebavilo, netancoval ani sa nebavil a to sa on vie poriadne vyzabavat, ale ano, nepotrebujem ho, akurat ze mladi ma uz nechcu (mam po 40) aj mi to povedali, ze vsak co chcem ze som 15 rokov za zenitom apod, takze budem sama, hrda a opustena a rozpocet sa mi aspon nenarusi. Pritom on velmi dobre vie kolko zarabam, pozna moju situaciu a napriek tomu sa bezproblemovo necha pozyvat, normalne neverim, nikdy taky nebol, je posledny rok taky. Nerozumiem tomu a aj som rozmyslala ci o tom zalozim tuto debatu, lebo aj sa hanbim a aj som mala pochybnosti o sebe ci nie som nejaka zlatokopka alebo co.

@anonym_autor Si zlatokopka, čo už.

sense
3. aug 2025

Tak si divná, ....máš pravdu akú výhodu máš z tohto kamaráta ty?

autor
3. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub dakujem, tvoj prispevok mi dodal sebavedomie. Mas pravdu, ja nepotrebujem za kazdu cenu mat chlapa, no uz ma to dožralo, on setri aj na sebe (nekupuje si ani nove oblecenie, chodi v starych handroch z roku 2000, u neho doma sa zastavil cas a ani usi si neholi no katastrofa) hlavne ze komentuje Plackovu, ze je tlusta a neviem co, on by bol najradsej keby vsetky zeny mali po 30 kil, no nasrata som hrozne a vsetko som mu povedala, uz ma fakt akoze vytocil, keby aspon tie blbe reci nemal, tak ideme fifty fifty ale on chce po mne veci ako by sme boli partneri, no nech ide niekam 🤣

deedol
3. aug 2025

pises stylom, ako keby si mala 20r, tak preto asi tie uvodne reakcie, ze si si narazila stareho chlapa. ale teda ty 40+ a on 50+ hej? a cakala si, ze vsetko zaplati on? a preco? ved pol na pol, kym nie ste partneri, ale len frajeri s vyhodami. (to je inak co? nemyslela si kamarati s vyhodami?)
ale to s tou treskou je vykricnik aj pre mna. zrejme bude drzgros. hladala by som dalej.

tom_i
3. aug 2025

Výhodou je asi sex s ním 😁 .... Ani nechcem vedieť čo o tebe rozpráva známym 😁 ty výhoda

lienka.7
3. aug 2025

@anonym_autor "výhody" z vášho vzťahu ma eventuálne iba on👌

anonym_56a49c
3. aug 2025

Pre Boha s kým sa to valas v posteli? Veď ten chlap je úplný debil. Nechutne tá využíva

anonym_b5448c
3. aug 2025

Teda myslela som,ze sa jedna o pubertakov,resp.dospievajucich a tu uz je stary dedo a ty dufam,tiez po 50tke,ze nie 20tka,ze???ci???

anonym_62da58
3. aug 2025

Pocuj ved ty si ho opisala ako uplneho degesa 😀 hotovost ma preto, lebo je to stary kseftar a vsetko ma na ruku, nie na ucet a na fakturu. Treska v majoneze a polka rozka…. Mna drbne fakt. Keby si ta vazil, takto sa nesprava ku tebe, ale nema ta za vela a ani ty jeho, v tomto ste si kvit. Hladaj dalej, mozno s menej svalmi ale viac rozumu nech ma 😀

tiezjedna
3. aug 2025

starý a lakomý... ty musíš byť dobre zúfalá🙄

autor
3. aug 2025
@isis234

@anonym_autor toto ste si mali vyjasniť pred dovolenkou. Nie až potom, keď máte platiť.
Si jeho frajerka, nie žena. Prečo by mal všetko platiť on? Myslí to s tebou vážne?
To, že zarába viac ako ty, je tvoj problém, nie jeho.
Hľadaj si muža, s ktorým budete mať rovnaký názor a spoločné záujmy.

@isis234 praveze sme si to hovorili vopred, ze co kto zaplati. Ale zas neda sa vsetko naplanovat do puntika dopredu. Ides na festival, tam zistis ze drink stoji najmenej 7 euro a on ze nic nechce. Tak idem a kupim. On uz pri mne stepuje tak reku dvakrat drink si popytam na bare. Aj pre neho. Mne je blbe davat si sama drink. Ale ano, mne az potom doplo, ze ma ogabal, len teraz si to uvedomujem, no co uz. Normalne som vytocena teraz, az teraz mi to dochadza.

sissy27
3. aug 2025

@anonym_autor ak chce 60r aby mu mlada baba skakala na vtakovi, tak nie ze zaplati ubytko a cestu, ale aj vsetko ostatne plus darceky 😃 alebo si najde hlupanu, ktora ho nie len potaha ale este zaplati drahe vecere a kadeco 🤣
V tomto pripade je on frajer a ty vyhoda 🥲

autor
3. aug 2025
@deedol

pises stylom, ako keby si mala 20r, tak preto asi tie uvodne reakcie, ze si si narazila stareho chlapa. ale teda ty 40+ a on 50+ hej? a cakala si, ze vsetko zaplati on? a preco? ved pol na pol, kym nie ste partneri, ale len frajeri s vyhodami. (to je inak co? nemyslela si kamarati s vyhodami?)
ale to s tou treskou je vykricnik aj pre mna. zrejme bude drzgros. hladala by som dalej.

@deedol nemam problem ist pol na pol, ale nechapes, ze on ani za seba nechce platit?? Ze ideme do restiky, ja ze pod, najeme sa, ze na festivale bude drahota a on ze nebude vobec v ten den jest, ze on jest nepotrebuje a ze ani ja nepotrebujem jest, lebo on ma vraj spoznal ako cloveka, co si drzi liniu a neje velmi casto. Mna fakt drbne, vsak ja neriesim, pre mna za mna, mozme ist napoly, ale po dohode a nie ze on sa tvari, ze bude akoze vsetko platit a potom ked vidim, s akou nechutou vytahuje ten cash, akoby cakal normalne, ze ho zastavim, ze haloo, nehaj tak, vsak ja poplatim 🙈 No neee, on setri aj na sebe, uz som to sem pisala. A nie, vyhody sa rusia, mne je az na blivno z toho ako sa chova poslednu dobu, plus za mna je maximalne antisexi ak chlap setri na zene, omg