icon

Spravodlivé rozdelenie nákladov s frajerom na dovolenke

3. aug 2025

Ahojte, chcem sa vas opytat, idete s frajerom s vyhodami na vylet/dolenku a co poviete na takuto delbu penazi:
- benzin plati on (podnika, dava si to bezne do nakladov)
- ubytko na dve noci plati/ 250 eur
- a to je tak vsetko
- ja platim drahu veceru v centre plus drinky k veceri a po nej a to mi v bare pred barmanom povie na plnu hubu ze Zaplat to!
- platim drahe pitie na festivale, snacky a dalsie pitie na benzinke atd
Nevadi mi, ze platim, ale sedime na veceri na terase, ja v ramci moznosti nahodena a on ma potrebu komentovat okoloiducu zenu v minisatach(nieco v zmysle,ze preco som neni ako ona, oblecena v mini a pod) Tak ja zaplatim veceru (on nikdy neplati kartou a zasadne len v hotovosti) a uz ked sme sadli za ten stol, mi bolo jasne ze to budem musiet platit ja. Nevadi mi to az tak (lebo platil ubytko) ale stale si nemozem pomoct, ze mi tu nieco nesedi. Mam za to, ze ma vsetko platit on (listok na fest som kupovala sama pre seba, aj on - po vyzve, ze si kupujeme kazdy separatne) pretoze zaraba tak 10x viac ako ja (este sa na jar chvalil ze ma novu zakazku a ze to je super, lebo mu to donesie vela penazi a kontraktov atd) plus ma velmi specificke poziadavky na vzhlad zeny (aj na to, co ma nosit v posteli atd), pritom sam ma skoro 60 a je velmi vyberavy a ostatne zeny strasne kritizuje a hodnoti, sam samozrejme nie je ziaden model. Napiste mi ci som divna ja lebo som uz mimo co je ok a co nie. Trochu som to chaoticky popisala ale chapete emocie a dojmy su cerstve tak chcem vediet, co vy na to.

sense
4. aug 2025
@anonym_autor

@mk1111111111 tak nech si najde profesionalku, ale ta ho z koze zoderie. On nechce len sex, on chce posediet, pocestovat, spolocne nieco zazit. Preto tie komentujuce, co tu pisu o matracoch, su mimo. Matrac = pridem, roztiahnnem, idem domov. Toto je o tom, ze si vo vela veciach rozumieme, vieme spolu pokecat, zasmiat. Inak by nas to uz davno nebavilo, sme obaja vybureni, vyskakani. Aj ked by chcel mladu, to ano. Ja sa o seba staram, investujem nemale peniaze na procedury, kozmetiku, atd a on ma problem zaplatit jednu veceru, chapes. Ja necakam ani darceky ani nic extra, ale v tej drahej restike som teraz platila ja a casnici kukali

@anonym_autor napr keď vieš aký je , maco drahé restiky ?obzvlášť keď na raňajky je rožky s treskou. A takisto treba povedať keď donesie čašník účet a vieš aký je drzgros povedať čašníkovi platíme oddelene a nie platiť aj za neho

tiezjedna
4. aug 2025

@anonym_autor radšej nemať žiadneho nápadníka, ako takéhoto vola... Ženy po 40 by si mali natoľko vážiť samé seba, aby bol chlap pre ne príjemným spestrením, a nie preto, že berú všetko, len aby mali...😉

karolinakr
4. aug 2025
@anonym_autor

@karolinakr haha vsak toto, vybera si svoj vklad. Minule mi zaplatil vyvar, potom sme sli do potravin, ja som potrebovala par drobnosti. On mi svacol do kosika desat rohlikov aby som mu ich zaplatila a to este chodil po regaloch, co by vzal. No skoro mi dekel odletel. Tak neviem ci sa smiat alebo plakat.

@anonym_autor 😀 vlastne ano, nechaj ho, nech si naobjednava za troch, a potom povedz, že si si zabudla peňaženku a ticho sa vypar na wecko a zadnym okienkom ujdi
😀

autor
4. aug 2025
@sense

@anonym_autor napr keď vieš aký je , maco drahé restiky ?obzvlášť keď na raňajky je rožky s treskou. A takisto treba povedať keď donesie čašník účet a vieš aký je drzgros povedať čašníkovi platíme oddelene a nie platiť aj za neho

@sense ano, moja chyba. Ono este som si myslela, ze tu veceru viem v pohode zatiahnut, ale necakala som tak vysoky ucet, lebo restika vyzerala skor priemerne a ceny pri objednavani som teda nestudovala. Ja toho vela nepojem, mala som len salat a panko si nevedel vybrat z menu, tak si dal klasicku porciu, rybi steak mo a ryby su drahsie. Ale ako hovorim, nerobim z toho vedu, som na vylete, chcem klud a nieco zaplatit viem, nechcem aby on bol moj sponzor. Nuz, poucenie do buducna. Ono ceny su teraz vysoke vsade a popravde, neskumam kazdu jednu cenovku, ked som na vylete. Ale asi budem musiet. Tu veceru nemam problem aj zatiahnut, vsak platil cele ubytko, ale mal blbe komentare na inu zenu, pritom moj outfit bol v poriadku a prepac nepojdem do piatej cenovej elegantne oblecena na vysokych opatkoch. A obliekat sa pekne ja chcem.

autor
4. aug 2025
@tiezjedna

@anonym_autor radšej nemať žiadneho nápadníka, ako takéhoto vola... Ženy po 40 by si mali natoľko vážiť samé seba, aby bol chlap pre ne príjemným spestrením, a nie preto, že berú všetko, len aby mali...😉

@tiezjedna prave preto ho idem kopnut vies kam a kaslem uz na neho. Teraz sa ukazal v plnej krase, na tom vylete. Radsej sama, ako pozerat ako lenivo lovi v tej penazenke a este sa ma pyta, nemas 5 euro? Grciam, fuj, uplne sa mi zhnusil.

simca06022011
4. aug 2025
@anonym_autor

@sense ano, moja chyba. Ono este som si myslela, ze tu veceru viem v pohode zatiahnut, ale necakala som tak vysoky ucet, lebo restika vyzerala skor priemerne a ceny pri objednavani som teda nestudovala. Ja toho vela nepojem, mala som len salat a panko si nevedel vybrat z menu, tak si dal klasicku porciu, rybi steak mo a ryby su drahsie. Ale ako hovorim, nerobim z toho vedu, som na vylete, chcem klud a nieco zaplatit viem, nechcem aby on bol moj sponzor. Nuz, poucenie do buducna. Ono ceny su teraz vysoke vsade a popravde, neskumam kazdu jednu cenovku, ked som na vylete. Ale asi budem musiet. Tu veceru nemam problem aj zatiahnut, vsak platil cele ubytko, ale mal blbe komentare na inu zenu, pritom moj outfit bol v poriadku a prepac nepojdem do piatej cenovej elegantne oblecena na vysokych opatkoch. A obliekat sa pekne ja chcem.

@anonym_autor Netreba sa hrat na co nie si... obliekaj sa pekne ale zaroven si najdi muza co oceni teba a ked uz idete do draheho podniku, tak to zatiahne... bez reptania. Ale toto je cisty hulvat co mas pri sebe..
jasne ze si nevyberie a da si drahe, ked neplati :DD on si cenovky cita na rozdiel od teba, a popravde aj ty by si si mala zacat. My si kludne dame veceru/obed aj drahy, ziadna rarita ze mame veceru za 100-200+EUR pri mori napr. ked si dame ryby a potvory...ale to neznamena ze o tom neviem.. napr. preratam si ci mi to stoji za to a nehram sa na princeznu ked si dam opatky a satocky, ktora nemusi riesit ceny a ma pri seba dubajskeho princa co vsekto zatiahne ;) a to fakt nemyslim v zlom...

karolinakr
4. aug 2025
@anonym_autor

@tiezjedna prave preto ho idem kopnut vies kam a kaslem uz na neho. Teraz sa ukazal v plnej krase, na tom vylete. Radsej sama, ako pozerat ako lenivo lovi v tej penazenke a este sa ma pyta, nemas 5 euro? Grciam, fuj, uplne sa mi zhnusil.

@anonym_autor ked si platila viac ako 50, už sa doťahuje k tej sume za ubytko a popravde, ked zarobi 10x viac ako ty, je to trochu trapne, lebo mal by sa plasnuť po vačku a ty platiť len take drobnosti, drinky, zmrzliny, turisticke darčeky - magnetky a podobne prkotiny

karolinakr
4. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zo srandy, koľko ťa vyšla tá večera

sense
4. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nikto nepíše že si mala ísť do piatej cenovej , ono medzi Michelin reštauráciou a reštauráciou piatej cenovej je ešte x ďalších úrovni reštaurácii

autor
4. aug 2025
@karolinakr

@anonym_autor zo srandy, koľko ťa vyšla tá večera

@karolinakr 60 eur aj s trigeltom, boli tam aj proseka a potom som este chcela ist na drink a tam som za dva drinky vysolila 18 eciek, tiez s trigeltom. Ked sme v miedte bydlska, vsetko plati on. Teraz sme boli na druhom takom vylete ze sa proste nechal bez hanby pozvat, cize akoby chcel polku za to ubytko, kedze ma vyzval, ze drinky mam zaplatit ja, lebo on podnikovou kartou nechce platit a inu vraj nema no a cash uz mal len 100 eur a to chcel nechat na listok na festival. Mimochodom, hned druhy den som mu povedala, ze ako chce na vylete fungovat so sto šušňami, tak vygulil oci, ze vsak prinajhorsom moze pouzit kartu, aleze primarne nechce proste. Inak Stefan on nie je 😃

autor
4. aug 2025
@sense

@anonym_autor nikto nepíše že si mala ísť do piatej cenovej , ono medzi Michelin reštauráciou a reštauráciou piatej cenovej je ešte x ďalších úrovni reštaurácii

@sense ved to bola taka restika, proste nic extra a Michelinska nebola urcite. Bol to taky stred dajme tomu, ale na hlavnom namesti v jednom znamom meste na Slovensku. Podla toho co nam priniesli zjest tak 3/5 to hodnotim. A to som mala len predjedlo, lebo aj tak toho vela nepojem. Ale ano, na ceny uz asi podla vsetkeho budem musiet pozerat, lebo vsetko slo nenormalne hore. Nebola to mozno nejaka draha restika ale nemam plat zas 2000 a vravim, tu slo aj o ine veci ako cena jedla, skor to jeho spravanie bolo ake bolo.

karolinakr
4. aug 2025
@anonym_autor

@sense ved to bola taka restika, proste nic extra a Michelinska nebola urcite. Bol to taky stred dajme tomu, ale na hlavnom namesti v jednom znamom meste na Slovensku. Podla toho co nam priniesli zjest tak 3/5 to hodnotim. A to som mala len predjedlo, lebo aj tak toho vela nepojem. Ale ano, na ceny uz asi podla vsetkeho budem musiet pozerat, lebo vsetko slo nenormalne hore. Nebola to mozno nejaka draha restika ale nemam plat zas 2000 a vravim, tu slo aj o ine veci ako cena jedla, skor to jeho spravanie bolo ake bolo.

@anonym_autor vsetko išlo hore aj donašky ovocia, musíš viac kupit a drahšie dovozne, tiež som si to nevšimla, každy potajomky zvyšuje ceny
jednak išla DPH hore od januara a jednak transkčnu daň si podnikatelia musia niekde vybrať
ale nehrozi, že za 8eur dovozne si objednam broskyne

autor
4. aug 2025
@simca06022011

@anonym_autor Netreba sa hrat na co nie si... obliekaj sa pekne ale zaroven si najdi muza co oceni teba a ked uz idete do draheho podniku, tak to zatiahne... bez reptania. Ale toto je cisty hulvat co mas pri sebe..
jasne ze si nevyberie a da si drahe, ked neplati :DD on si cenovky cita na rozdiel od teba, a popravde aj ty by si si mala zacat. My si kludne dame veceru/obed aj drahy, ziadna rarita ze mame veceru za 100-200+EUR pri mori napr. ked si dame ryby a potvory...ale to neznamena ze o tom neviem.. napr. preratam si ci mi to stoji za to a nehram sa na princeznu ked si dam opatky a satocky, ktora nemusi riesit ceny a ma pri seba dubajskeho princa co vsekto zatiahne ;) a to fakt nemyslim v zlom...

@simca06022011 ved toto, ja len nechapem, mimo nase vyjazdy, teda ked sme doma, tak plati vsetko, aj drinky aj taxiky ak treba atd. Na vianoce dal darcek. Jest moc nejedava, lebo ma anorexiu a strasne sa kontroluje a chcel aj mna, ale vzdy som mu odpapulovala, nech mi da pokoj s tymi recami. Tak skusa ponizovat inak, priklad porovnavanim s inymi zenami. Cize v mieste bydliska mame malokedy spolu restiku s jedlom, vacsinou len drinkujeme a tak. To nema problem platit. Zaujimave ze na vylete je to pol na pol, ale keby aspon nemal sproste reci. Ale tak baby mi tu pisali, ze reci ma preto, lebo je nestastny, ze nema na mladsiu a krajsiu.

sense
4. aug 2025
@anonym_autor

@karolinakr 60 eur aj s trigeltom, boli tam aj proseka a potom som este chcela ist na drink a tam som za dva drinky vysolila 18 eciek, tiez s trigeltom. Ked sme v miedte bydlska, vsetko plati on. Teraz sme boli na druhom takom vylete ze sa proste nechal bez hanby pozvat, cize akoby chcel polku za to ubytko, kedze ma vyzval, ze drinky mam zaplatit ja, lebo on podnikovou kartou nechce platit a inu vraj nema no a cash uz mal len 100 eur a to chcel nechat na listok na festival. Mimochodom, hned druhy den som mu povedala, ze ako chce na vylete fungovat so sto šušňami, tak vygulil oci, ze vsak prinajhorsom moze pouzit kartu, aleze primarne nechce proste. Inak Stefan on nie je 😃

@anonym_autor tak ono 60e aj s prosecom zas až tak veľa nie je pri dnešných cenach pokiaľ si nedáš menu, pretože aj ten šalát stojí skoro toľko čo normálne jedlo
Čakala som že napíšeš sumu cez 100e

autor
4. aug 2025
@karolinakr

@anonym_autor vsetko išlo hore aj donašky ovocia, musíš viac kupit a drahšie dovozne, tiež som si to nevšimla, každy potajomky zvyšuje ceny
jednak išla DPH hore od januara a jednak transkčnu daň si podnikatelia musia niekde vybrať
ale nehrozi, že za 8eur dovozne si objednam broskyne

@karolinakr viem, ze sla hore dph atd., no ked idem raz za sto rokov niekam mimo, na 3dnovy vylet, tak si to chcem uzit a nie pozerat na kazdy cent dofrasa. To robim furt 24/7 doma. A on si nezije zle, dve auta, velky byt v centre, chodi cvicit atd. Ja vlastne auto napriklad nemam, tak chodime jeho. A plat mam menej nez priemerny, ale zas sa nerozhadzujem a viem aj usetrit. Ale ked som na vylete, tak si proste doprajem a aj tak nerozhadzujem ani tam.

autor
4. aug 2025
@sense

@anonym_autor tak ono 60e aj s prosecom zas až tak veľa nie je pri dnešných cenach pokiaľ si nedáš menu, pretože aj ten šalát stojí skoro toľko čo normálne jedlo
Čakala som že napíšeš sumu cez 100e

@sense vecera stala kolko stala plus drinky skoro 20. Suma sumarum, cely vecer ma vysiel na cca 80 eur. Mozno tebe je to nic, pre mna dost. Zvlast, ked sa sprava ako buran. Cize riesim dve veci v kombinacii, nie je len otazku penazi.

sense
4. aug 2025
@anonym_autor

@sense vecera stala kolko stala plus drinky skoro 20. Suma sumarum, cely vecer ma vysiel na cca 80 eur. Mozno tebe je to nic, pre mna dost. Zvlast, ked sa sprava ako buran. Cize riesim dve veci v kombinacii, nie je len otazku penazi.

@anonym_autor tak ano spravsnie v poriadku nie je, ale to vies aj sama to by som netolerovala. A preto hlavne chyba z tvojej strany že si to nestopla uz po prvom stretnuti/drinku/vylete atd. KDE Mal take pripomienky. A napriek tomu si sa s nim stretavala aj nadalej. Nazov temy je ale o platenie a platenie 50/50 pri kamaratstve je ok bez ohladu n'a vysku platu zucastnenych. Pretoze AK jeden z kamaratstva n'a vylet/dovolenku/restiku nema alebo to narusi jeho rozpocet tak sa mozete dohodnut n'a inom traveni casu.

simca06022011
4. aug 2025

tak mas vedla seba choreho chlapa, minimalne psychicky.. s anorexiou, problemami so sebou, so zenami viditelne tiez... takze ja fakt nechapem co riesis.
Za veceru a drinky si minula malo, to je fakt. ANo nemuslea si to platit, ale na druhej strane = asi caka ze nieco platit budes, dalo by sa to prezit. Ale jeho spravanie sa prezit neda, a je fuk ci plati, dava... proste je chory a bude dookola porovanvat a snazit sa ta prerobit.
A ano strasne musi byt cool svalnaty a perffekty :DDD vysuseny starsi pan 60rocny... nie je nahodou z BB? :DD

sense
4. aug 2025
@simca06022011

tak mas vedla seba choreho chlapa, minimalne psychicky.. s anorexiou, problemami so sebou, so zenami viditelne tiez... takze ja fakt nechapem co riesis.
Za veceru a drinky si minula malo, to je fakt. ANo nemuslea si to platit, ale na druhej strane = asi caka ze nieco platit budes, dalo by sa to prezit. Ale jeho spravanie sa prezit neda, a je fuk ci plati, dava... proste je chory a bude dookola porovanvat a snazit sa ta prerobit.
A ano strasne musi byt cool svalnaty a perffekty :DDD vysuseny starsi pan 60rocny... nie je nahodou z BB? :DD

@simca06022011 inak neviem si predstavit toho svalnateho anorektika

mk1111111111
4. aug 2025
@sense

@simca06022011 inak neviem si predstavit toho svalnateho anorektika

@sense vela veci tu nesedi

muchotrafka298
4. aug 2025
@mk1111111111

@sense vela veci tu nesedi

@mk1111111111 jasne ze nesedi, ked je to cele vymyslene…svalnaty anorektik je uplny oxymoron podla mna. A jasne, vsetky baby na neho letia, lebo kazda mlada baba ma zivotny sen byt s vysusenym lakomym 60 rocnym.

sense
4. aug 2025

@mk1111111111 tak ono ako vo veľa témach keď nejdú odpovede podľa očakávania autorky, uz sa v ďalších komentároch vymýšľa a vymýšľa, najprv kamarát z výhodami, následne koľko ona zaplatila za večeru pritom sa jednalo o 60chf, a on pritom zaplatil cestu aj hotel. Aj doma platí drinky aj taxi on, aj chodia len jeho autom a keď dostane odpoveď že pri kamaratoch z výhodami je 50/50 ok, a večera s drinkami za 80 e až tak moc nebolo, tak treba na neho nakydat že si on vybral drahu reštauráciu , lebo ona sa pekne oblieka a do obyčajnej nepôjde pritom v žiadnej extra reštaurácii neboli len on si nevybral menu ale rybu
A teda už predtým sa obzeral za inými, vtedy asi keď platil to nevadilo...
A začalo vadiť až keď musela zaplatiť večeru.
Pritom už pri prvom správaní ako buran nemusela na ďalšie stretnutie ísť a už vôbec nie na niekoľkodnovy výlet

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_a0f1ae
4. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Ono je to presne tak ako to byť má. Vy nemáte normálny vzťah, máte len vzťah s výhodami. Ten muž k tebe necíti lásku, neváži si ťa, nepotrebuje ťa dobýjať, nezáleží mu na tvojich pocitoch. Máte sexuálny vzťah a občas sa v ňom kamarátsky porozprávate a idete na drink. To len ty máš od neho očakávania ako žena v normálnom vzťahu a to ti on nikdy nevyplní. Celý problém je v Tvojej hlave. Ak chceš džentlmena, ktorý bude okolo teba zamilovane skákať a platiť, mala si hľadať ďalej a nepristúpiť na toto. Ak si na toto pristúpila, tak hraj svoju úlohu.

autor
4. aug 2025
@sense

@mk1111111111 tak ono ako vo veľa témach keď nejdú odpovede podľa očakávania autorky, uz sa v ďalších komentároch vymýšľa a vymýšľa, najprv kamarát z výhodami, následne koľko ona zaplatila za večeru pritom sa jednalo o 60chf, a on pritom zaplatil cestu aj hotel. Aj doma platí drinky aj taxi on, aj chodia len jeho autom a keď dostane odpoveď že pri kamaratoch z výhodami je 50/50 ok, a večera s drinkami za 80 e až tak moc nebolo, tak treba na neho nakydat že si on vybral drahu reštauráciu , lebo ona sa pekne oblieka a do obyčajnej nepôjde pritom v žiadnej extra reštaurácii neboli len on si nevybral menu ale rybu
A teda už predtým sa obzeral za inými, vtedy asi keď platil to nevadilo...
A začalo vadiť až keď musela zaplatiť večeru.
Pritom už pri prvom správaní ako buran nemusela na ďalšie stretnutie ísť a už vôbec nie na niekoľkodnovy výlet

@sense @sense kludne si tu analyzuj, co chces a ako chces, gro pripevkov mi napovedalo ze co a ako a ja sa sa zariadim podla toho, proste ja najlepsie viem aka je realita a co kto platil, neplatil. Ano, mozno pisem chaoticky lebo som nasrata a este si len hlave upratujem zmiesane pocity. Ja nemusim mat pravdu ale nieco vnutri mi hovori, ze by to tak byt nemalo. Pisali tu nejake, ze ma sa ist 50 na 50, ok, v tom pripade by sa mal on chovat ku mne ako normalny chlap a nie ze ma blbe komenty, a este sa aj pomaly urazi, ked sa s niekym dlhsie bavim (to som tu nepisala este ani, lebo by to bolo na roman). Ale uz sa mi tu ani nechce reagovat, lebo som vycerpana z tolkeho dokazovania ze co a ako. Proste on mi nevyhovuje uz celkovo ako spolocnost a to ako sa celkovo teraz zachoval, ze uz s nim ani nechcem byt. Ci bude alebo nebude platit, proste ostarol a zmenil sa, sam mi povedal ze mi uz nestaci s dychom. A to je aj normalne, nemladneme nikto. Ale chcela som s nim este v buducne co to pocestovat, ale som pevne rozhodnuta, ze urcite nie, ten cas sa presvihol, uz je to prec. Citim riadne ten vekovy rozdiel, tak ti poviem. Ja uz vlastne ani nie som na neho nasrata, skor ho lutujem, lebo on je vlastne zufaly clovek co sa ma snazil manipulovat a vzbudit o sebe pochybnosti. Ved on to dobre vie, lebo ja sa nenecham. Tot cely vylev.

muchotrafka298
4. aug 2025
@anonym_a0f1ae

@anonym_autor Ono je to presne tak ako to byť má. Vy nemáte normálny vzťah, máte len vzťah s výhodami. Ten muž k tebe necíti lásku, neváži si ťa, nepotrebuje ťa dobýjať, nezáleží mu na tvojich pocitoch. Máte sexuálny vzťah a občas sa v ňom kamarátsky porozprávate a idete na drink. To len ty máš od neho očakávania ako žena v normálnom vzťahu a to ti on nikdy nevyplní. Celý problém je v Tvojej hlave. Ak chceš džentlmena, ktorý bude okolo teba zamilovane skákať a platiť, mala si hľadať ďalej a nepristúpiť na toto. Ak si na toto pristúpila, tak hraj svoju úlohu.

@anonym_a0f1ae dvadsat palcov hore za tento tvoj prispevok 👍 Lebo toto je cista pravda a autorka prispevku by si mala precitat aspon 10x.

autor
4. aug 2025
@anonym_a0f1ae

@anonym_a0f1ae presne ako vravis.... on mi vyjadroval city, ale len slovne, tazko povedat ci to myslel naozaj, chlapi toho natrepu, ked chcu sex, vsak vieme ako to je

muchotrafka298
4. aug 2025
@anonym_autor

@sense @sense kludne si tu analyzuj, co chces a ako chces, gro pripevkov mi napovedalo ze co a ako a ja sa sa zariadim podla toho, proste ja najlepsie viem aka je realita a co kto platil, neplatil. Ano, mozno pisem chaoticky lebo som nasrata a este si len hlave upratujem zmiesane pocity. Ja nemusim mat pravdu ale nieco vnutri mi hovori, ze by to tak byt nemalo. Pisali tu nejake, ze ma sa ist 50 na 50, ok, v tom pripade by sa mal on chovat ku mne ako normalny chlap a nie ze ma blbe komenty, a este sa aj pomaly urazi, ked sa s niekym dlhsie bavim (to som tu nepisala este ani, lebo by to bolo na roman). Ale uz sa mi tu ani nechce reagovat, lebo som vycerpana z tolkeho dokazovania ze co a ako. Proste on mi nevyhovuje uz celkovo ako spolocnost a to ako sa celkovo teraz zachoval, ze uz s nim ani nechcem byt. Ci bude alebo nebude platit, proste ostarol a zmenil sa, sam mi povedal ze mi uz nestaci s dychom. A to je aj normalne, nemladneme nikto. Ale chcela som s nim este v buducne co to pocestovat, ale som pevne rozhodnuta, ze urcite nie, ten cas sa presvihol, uz je to prec. Citim riadne ten vekovy rozdiel, tak ti poviem. Ja uz vlastne ani nie som na neho nasrata, skor ho lutujem, lebo on je vlastne zufaly clovek co sa ma snazil manipulovat a vzbudit o sebe pochybnosti. Ved on to dobre vie, lebo ja sa nenecham. Tot cely vylev.

@anonym_autor este raz a pomaly....vy ZIADNY vztah nemate. Lebo ziadny frajer s vyhodami neexistuje. Bud mas vztah a je to tvoj frajer alebo ste kamarati s vyhodami a ziadny vztah nemate. Ty cakas, ze sa bude chovat ako tvoj partner a on sa chova ako buran, na tebe mu vobec nezalezi, on Ta ma len na sex. A toto si treba opakovat, dokedy Ti to nebude jasne. Ty od neho nieco cakas, co nedostanes. Neviem o akych citoch pises, kedze friends with benefits je prave o tom,ze tam ziadne city nie su. Lenze toto ty citat nechces. Namiesto toho tu pises o nejakom starom anorektikovi, vysusenom, co Ta permanentne uraza. Ako musis platit za drinky, za vecere, lebo on plati pobyty, chodite na vylety. Tak co vlastne ste? Ty pises, ze nechces vztah, on Ta uraza svojimi recami. Bud si to s nim cele vyjasni a dohodnite sa, ze co vlastne ste alebo jednoducho sa s nim prestanes stretavat.

viera012345
4. aug 2025
@anonym_autor

@deedol nemam problem ist pol na pol, ale nechapes, ze on ani za seba nechce platit?? Ze ideme do restiky, ja ze pod, najeme sa, ze na festivale bude drahota a on ze nebude vobec v ten den jest, ze on jest nepotrebuje a ze ani ja nepotrebujem jest, lebo on ma vraj spoznal ako cloveka, co si drzi liniu a neje velmi casto. Mna fakt drbne, vsak ja neriesim, pre mna za mna, mozme ist napoly, ale po dohode a nie ze on sa tvari, ze bude akoze vsetko platit a potom ked vidim, s akou nechutou vytahuje ten cash, akoby cakal normalne, ze ho zastavim, ze haloo, nehaj tak, vsak ja poplatim 🙈 No neee, on setri aj na sebe, uz som to sem pisala. A nie, vyhody sa rusia, mne je az na blivno z toho ako sa chova poslednu dobu, plus za mna je maximalne antisexi ak chlap setri na zene, omg

@anonym_autor ... úprimne? Keď ste opisovali tresku a polovičku rohlíka pre Vás, nevedela som, či sa mám smiať, či plakať.Popravde, vždy som bola natoľko emancipovana a sebestačná,ze som si platila svoje účty, ale obabrat som sa dala vždy len raz.Myslim, že máte ponaučenie a sama sa rozhodnete,ci dany.pan bude frajer s výhodami i naďalej... lebo tie výhody má len on.Niekto tu už písal,ze je ochotný platiť len.to, čo môže pri daňovom priznaní dať do nákladov, ostatné si dá zaplatiť ...

autor
5. aug 2025
@viera012345

@anonym_autor ... úprimne? Keď ste opisovali tresku a polovičku rohlíka pre Vás, nevedela som, či sa mám smiať, či plakať.Popravde, vždy som bola natoľko emancipovana a sebestačná,ze som si platila svoje účty, ale obabrat som sa dala vždy len raz.Myslim, že máte ponaučenie a sama sa rozhodnete,ci dany.pan bude frajer s výhodami i naďalej... lebo tie výhody má len on.Niekto tu už písal,ze je ochotný platiť len.to, čo môže pri daňovom priznaní dať do nákladov, ostatné si dá zaplatiť ...

@viera012345 ked som videla tie bohate ranajky, akoze ako mi to velkoryso nachystal (sam sa najedol potajomky kym som na izbe spala) ako mi to dal podnos ako homar na vine, skoro som odpadla 😝 Ja sa z toho len smejem, ze aj keby som bola matrac a rovno z Ikea, tak sorry to svedci o nom aky je skupan skupy a ziadna mu toto tolerovat nebude, vylet nevylet.